Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Láska v čase korony: Máme eticky hacknuté mozky? Miliardy za blbé americké hračky. Žid 21. století. Kam vedou všechny cesty? Vzpomínka na časy svobody. Některé věci se nedají komentovat. Vzhůru do Ikey!

Láska v čase korony: Máme "eticky hacknuté" mozky? Miliardy za blbé americké hračky. Žid 21. století. Kam vedou všechny cesty? Vzpomínka na časy svobody. Některé věci se nedají komentovat. Vzhůru do Ikey!

25. 5. 2020

Tisk článku

Lu Lina naslouchal zase několik dní našim médiím a poskládal mozaiku šíleností, jimž toho času našinec musí čelit

„Potlesk nečekám, vězení se nebojím,“ říká v rozhovoru pro Evropskou televizi ministr zdravotnictví. To je dobře, pane ministře. Kdo je připraven, není překvapen. Je hezké vidět, že jste si zjevně vzal ponaučení z toho, jak vás ta čínská breberka nachytala se spuštěnými kalhotami. Taky se mi moc líbí, jak soudruh ministr považoval za nutné zdůraznit, že „vůči Číně necítí vděk“. Mladých, perspektivních politiků, kteří mají sice v prázdné palici jen průvan, ale umějí anglicky a hlavně vždycky perfektně vědí, co se od nich očekává, není nikdy dost.

S péčí řádného hospodáře

Armáda rekordně nakupuje, investice nezastavila ani pandemieinformuje dále „nejdůvěryhodnější zpravodajský web v ČR.“ Je milé dozvědět se, že zcela zbytečné a především politicky motivované servilní nákupy předražených amerických hraček pro naše zelené mozky za 70 miliard nezastaví ani údajně smrtící breberkou zruinovaná ekonomika a následný giganticky rekordní schodek rozpočtu. Je nová doba. V době krize jakou jsme dosud nezažili teď experti zřejmě doporučují místo staromódního, pravicově populistického seškrtání rozpočtu raději zaseknout pořádně hluboko tu největší sekeru jakou najdete. Sice nebudeme mít co žrát, ale naše postavení v NATO výrazně posílí. Hurá. Hurá. Hurá.

Mé kung fu je lepší než tvé

USA odstupují od smlouvy o otevřeném nebipíší Hovinky. Protože ji prý podle New York Times Rusko nedodržuje. Jistě. Rusko se stalo Židem 21. století – za všechno může, všechno je jeho vina. Od zvolení Trumpa a euroskepticismu až po hacknutý počítač na vrátnici benešovského špitálu. Hádám, že půjde o podobný modus operandi jako v případě zrušení smlouvy o raketách. Rusko ji prý porušovalo, musela se kvůli tomu zrušit a USA okamžitě poté otestovaly první prototyp již nesmluvní rakety. Šikovní, ti Amíci, to se musí nechat. Starej von Braun – nacista, který jim po válce po letech intenzivního výzkumu zkonstruoval mezikontinentální raketu – by jistě zezelenal závistí.

Čtěte ZDE: Epidemie odhalila: Proč potřebujeme Protiproud. A proč alternativa žije a hlavní proud umírá? Cenzura a lež politické korektnosti. Seznam, Aktuálně a další hnízda profesionálních diletantů. Novinář, nebo udavač?

A teď tu o Karkulce

A když už jsem nakousl tohle téma: Místo kyberútoků na české nemocnice odhaleno. Stopy vedou na sever Moskvyodhalil investigativní, ještě mírně ricinem zavánějící mladý Kroupa na serveru Seznam – Najdu tam, co neznám. Tak, kam jinam taky, že. Všechny cesty teď přece vedou do Moskvy. Jde o strhující reportáž o „etických“ hackerech, kteří nás brání před těmi neetickými, ruskými. Ozdrojované to tradičně není nijak, předpokládá se asi, že budeme panu Kroupovi a jeho anonymní skupině „etických“ hackerů prostě tak nějak věřit.

No, asi jsem divnej pavouk, ale na mne to celé působí jako vždycky všechno ze Seznamu – jako pohádky ovčí babičky. Zvlášť se mi líbila ta pasáž, kde je vysvětlováno, že když hacker chce, tak je takřka nulová šance ho identifikovat, ale ausgerechnet tenhle Rus to nechtěl. Chtěl prý být do kompu v ulici Skladočnaja, Moskva vystopován. Proč, to je prý záhada. No nevím, školení CIA, Seznamu ani Evropských hodnot nemám, ale není v takovém případě mnohem pravděpodobnější, že ten, kdo za tím skutečně stojí a kdo nezanechal žádnou svojí stopu chtěl, aby stopa vedla na sever Moskvy? Pane Kroupo a příště tu o Karkulce, prosím.

Jak kadeřnice u vysokých pecí zvládly svůj první odpich

Kadeřnice štíty zahodily, nedá se v nich pracovat, informují Hovinky. Ale to jsem velice překvapený. Myslel jsem, že jim ondulování vlasů ve výstroji pro slévače oceli půjde výborně. Navrhl to tutově někdo – pane podplukovníku? – kdo si to předtím určitě sám vyzkoušel v praxi, to bylo zjevné od začátku. Zvlášť se na to jistě těšili brejlatí, těm muselo být ze zkušenosti jasné, že kombinace dioptrických brýlí, roušky a štítu bude parádní lalka. Bylo to dokonce jasné i mně, a to nejsem kadeřník, jen nosím brejle. Ovšem na ministerstvech vědí vždycky všechno lépe než my potroubci tady dole. Jen se divím, že jim k tomu ten neznámý úřednický génius reálné praxe nenařídil nosit i ten igelitový skafandrový skleník.

Já na bráchu, brácha na mě

Poslanci chtějí řešit, proč České dráhy utratily přes 100 milionů za reklamu u mediální skupiny MAFRApíše Hlas Ameriky. Nechápu, co na tom chtějí řešit. Proč k tomu došlo, všichni víme a nebylo to nic, co by se tady v nějaké formě nedělo odjakživa. Já na bráchu, brácha na mě. Kdo je bez viny, ať první hodí kamenem, na to si rád počkám. Sněmovna přímo přetéká týpky, co by bez váhání prodali vlastní babičku, kdyby za ní dostali dost. A ti samí teď budou se zdviženým obočím zkoumat, jestli vrchní ajznboňák náhodou neprodal tu svojí premiérovi? Nemáte tam snad, vy vemena, za moje peníze do čeho smysluplnějšího píchnout?

Poprvé je všechno krásné

Rusové jsou roztrpčeni a Putinovi poprvé za dvacet let padá popularitashrnuje na Hlasu Ameriky pandemii publicista Just. Vida. Takže ty opakované nadšené zprávy nejen Českého rozhlasu z minulých let o tom, jak Putinovi klesla popularita na „historické minimum“, byly všechny ukázkovými fake news, jak soudní lidé schopní si najít relevantní informace z vícero zdrojů celou dobu věděli? Třeba tadytadytadytady nebo tady?

Čtěte ZDE: Žijeme v regulérním blázinci: Výzva Čaputové a německé vraždy. Hádej, kam dnes půjdu na večeři. Bez kouče do hospody nelez. Týrání čelíme nejspíš úplně všichni. Chce to více neziskovek. Hlavně nemyslet

Nikdy sé nevráátííí poháádka mláádí

30 let zpět: Orlík v televizi, Landa vyzýval k dodržování zákonazavzpomínala ČT. Až mi skoro slza ukápla. Ano, před 30 lety, když jsme velmi krátce žili ve svobodné zemi, bylo možné skoro všechno. Schválně, zkuste si v dnešní ČT představit třeba Ortel a rozhovor s jeho frontmanem…

Sice v rouškách a dva metry od sebe, ale na nové sedačce

Lidé čekali před Ikeou ve frontách již od sedmi ránoinformovaly Hovinky. Ten den nám vrchnost milostivě povolila po dlouhých týdnech abstinence jít zase trochu roztočit kola zhroucené ekonomiky do velkých nákupních center. A poddaní důvěru v ně vloženou jako obvykle nezklamali. Poslušně a nadšeně už za svítání naběhli před nadnárodní krám s globálním trendy aušusem a nedočkavě se s rouškami a v dvoumetrových rozestupech strkali před vchodem. Zhruba ve stejné době, kdy zbytek Evropy v různých zemích demonstroval před vládními budovami kvůli přehnané a chaotické rouškové buzeraci, pseudopandemické totalitě a proti likvidaci národních ekonomik.

Demence v čase korony

A nakonec trochu situační televizní romantiky: Láska v čase korony. Moc bych k tomu chtěl něco napsat, ale nemám slov. A hlavně jsem nenašel sílu si to pustit. Ačkoliv je pod tím podepsaný Baldýnský, jehož Comeback patří k tomu nejlepšímu, co tady na seriálové scéně kdy vzniklo. Omylem jsem shlédl pouze kratičkou ukázku a jen neslyšně zíral. Schválně, je tady nějaký duševně mimořádně odolný jedinec, který viděl aspoň jeden celý díl?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky