Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rasismus a flagelanti: Běloši se kloní památce černého kriminálníka. Proč nikoho nezajímá utrpení jiných? Dvojí metr jako hrom. Zabij si svého bělocha! Jsme rasa určená k likvidaci? All lives matter!

Rasismus a flagelanti: Běloši se kloní památce černého kriminálníka. Proč nikoho nezajímá utrpení jiných? Dvojí metr jako hrom. Zabij si svého bělocha! Jsme rasa určená k likvidaci? All lives matter!

5. 6. 2020

Tisk článku

Eva Svobodová je rozhořčena z dvojího metru, který je v celém západním světě uplatňovaný ve chvíli, kdy se někdo dotkne představitele nedotknutelné rasy

Dva policisté v Londýně pokorně klečí před davem rozzuřených černých "demonstrantů". Lidé v různých zemích Západu se pokorně omlouvají za svoje "bílé privilegium". Rozzuřené davy pálí a rabují. Proč?  

 

Policista zabil černocha.

Vraždit bílé nevadí

Policie v USA je často brutální. Před pár dny byl při policejním zákroku zabit Georg Floyd. 

V roce 2016 byl úplně stejně udušen při policejním zásahu Tony Timpa. Klečeli mu na krku. Při zásahu více než třicetkrát prosil o pomoc. Když přijela záchranka, byl už mrtvý. Jeho osud se ale nestal na dva týdny trhákem všech médií. Žádné demonstrace se nekonaly. Žádní lidé po celém světě se kajícně neomlouvali, jako by snad za to nesli nějakou vinu. Tony Timpa byl totiž ... bílý.

Když v roce 2017 černý muslimský policista v Minneapolis zcela bezdůvodně zastřelil bílou ženu, učitelku jógy Justine Damond, také se žádné nepokoje nekonaly. Jediné, proti čemu média vytáhla do boje, byla islamofobie a možná odveta vůči somálské komunitě. Jakoby důležitější než život bílé ženy bylo, aby nikdo neurazil muslimy.

V Jihoafrické republice je každý pátý den zavražděn bílý farmář a předseda parlamentní strany na tisicových demonstracích skanduje "zabij si svého Búra". Tyhle vraždy ale nikoho nezajímají. Nikdo neprotestuje. Svět není "zděšen a pohoršen". Média nepíšou desítky burcujících článků proti rasistickému násilí. 

Čtěte ZDE: Tažení proti rasismu: "Seď a dívej se, nebo tě zabiju". Necháme se zničit šílenými pokrokáři? Čokoládové zákusky ve Frankfurtu. Povinná sterilizace všech mužů po třech dětech? Levicový terorismus narůstá

Zato teď...

Bílí flagelanti po celém světě poklekají před lidmi, kteří je nenávidí, a omlouvají se za svoji "bílou vinu", za vinu své existence. V Polsku, Švédsku, Británii i v USA. 

Tohle submisivní ponížené chování je jako z učebnice sexuální psychopatologie. Ale zdá se, že nejsou postižení jednotliví lidé, ale celá část západní civilizace. Klečí a pokorně nastavuje a doufá, že bude znásilněna. Zdivočelá lůza "demonstruje", "bojuje proti útlaku a rasismu" a "vyjadřuje solidaritu" násilnostmi, rasovou nenávistí, pálením a rabováním. Vlastníci obchodů píšou na výlohy "černý majitel", aby se uchránili vyrabování.

Tohle už nemá nic společného s vraždou jednoho člověka druhým, ani s americkou policejní brutalitou.

To je rasismus proti bílým.

Black lives matter? All lives matter! Na všech životech záleží. Kdysi jsem se učila, že rasismus je přežitek minulosti. A trvám na tom i dnes. Žádat nějaké speciální zacházení podle barvy kůže nebo chtít po někom, aby se omlouval za barvu kůže je prostě ... rasismus.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení proti svobodě a demokracii. Miliony proudí přes hranice. Budou se státy bránit? Jak bude vypadat chaos? V biblických rozměrech

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení...

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky