Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Antifa: Teroristická organizace řádí. Trump staví obranu. V Richmondu se upaluje jako v Oděse. Teror výbavou i české pobočky? Piráti své soudruhy podporují. A Hamáček nás chce ve spolupráci s Bruselem odzbrojit...

Antifa: Teroristická organizace řádí. Trump staví obranu. V Richmondu se upaluje jako v Oděse. Teror výbavou i české pobočky? Piráti své soudruhy podporují. A Hamáček nás chce ve spolupráci s Bruselem odzbrojit...

8. 6. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký popisuje metody Antify a na ní napojených bojůvek ve Spojených státech i v Evropě, které svědčí o tom, že Trumpův návrh na jejich zařazení mezi teroristické organizace je rozhodně oprávněný

Rasové nepokoje, které vypukly po smrti černocha George Floyda, jenž zemřel po zákroku policisty, ukázaly, kam až jsou schopné zajít síly chaosu ve snaze oslabit před podzimními prezidentskými volbami prezidenta Donalda Trumpa. Globalisté dobře chápou, že v podzimním střetu půjde o mnoho, proto udělají vše proto, aby se Spojené státy propadly do chaosu - i kdyby, měly vyvolat občanskou válku či globální teror.

Postupná ukrajinizace situace ve Spojených státech je viditelná na každém kroku. Rasové nepokoje daly do pohybu Sorosovy úderné oddíly a krvavé stopy táhnoucí se za nimi jsou signálem, který nelze přehlížet. Trumpovi příznivci jsou terorizováni na každém kroku. Oddíly z černošských pouličních gangů a teroristů z Antify, mají oporu napříč státní správou.

Teror ve městech 

Donald Trump si tuto situaci samozřejmě uvědomuje a jeho zásadní projev vyzývající k nastolení pořádku a eliminaci nájezdníků znamená jasné vytyčení bojových linií. Trump, který se prohlásil za prezidenta práva a pořádku, v něm mimo jiné odsoudil největší zločiny, kterých se tyto síly maskované za bojovníky proti rasismu soustavně dopouštějí.

„V posledních dnech byla naše země uchvácena profesionálními anarchisty, pouliční lůzou, žháři, vykrádači, zloději, kriminálníky a podobnými živly. Obyvatelé byli divošsky mláceni. Například jeden mladý muž v Texasu byl ubit na ulici. Jedna žena byla v New Yorku zločinně napadena nebezpečnou partou výtržníků. Viděli jsme zničené obchody, do kterých byly v New Yorku házeny cihly. Odvážné zdravotní sestry, které bojovaly s koronavirem se bály vycházet ze svých domovů. Policejní oddíly byly napadeny. Lincolnův pomník a pomník obětem druhé světové války byly poničeny. Jeden z našich památných kostelů byl zapálen. Federální úředník v Kalifornii, afroamerický hrdina, byl postřelen a zavražděn.“

Prezident USA konstatoval fakt, že ve skutečnosti se do pohybu dali teroristé zastrašující celou společnost. Tato metoda byla úspěšně aplikována stejnými hráči před šesti lety na Ukrajině Obamovou vládou - což je dnešní Deep State, který je architektem dnešního řádění v Americe: „Toto jsou akce domácího teroru. Je to destrukce poklidného života, prolévání krve nevinných lidí, urážka lidskosti a velký trestuhodný hřích proti Bohu. Organizátoři těchto zločinů budou zadrženi a uvězněni. Chci upozornit organizátory tohoto teroru a nepokojů, že budou čelit obvinění z těžkých zločinů, a  budou odsouzeni k dlouhodobým trestům věznění. To se týká Antify a dalších vedoucích organizací rozdmýchávajících nepokoje a teror.“   

Armáda NWO

Trumpovo odhodlání zařadit "antifácké" neomarxistické úderné pěsti na seznam teroristických organizací, vyvolalo pochopitelnou zuřivost mezi globalisty nejen v Americe, ale také v Evropě. Tak jako by se těžko podařilo zastrašit ukrajinskou společnost bez paramilitárních oddílů Pravého sektoru a na něj navázaných neonacistických ozbrojených skupin (prapory Azov, Dněpr atd.), nedošlo by bez Antify k pogromům, které dnes otřásají Spojenými státy.

Oddíly kriminálníků a profesionálních žhářů z Antify jsou pouliční soldateskou armády NWO.  Násilné akce, kterých jsme v USA svědky, jako přes kopírák připomínají řádění ukrajinských neonacistů, kteří krom jiného při pogromu a lynči 2. května 2014 v Oděse upálily téměř stovku odpůrců státního převratu. V Domě odborů, který  neonacisté ve službách pučistů zapálili, uvěznili obránce ukrajinské demokracie a znemožnili pak i přístup přijíždějícím hasičům.

Podobně hrůzostrašnou scénu jsme mohli sledovat v těchto dnech v Richmondu ve Virginii kde oddíly Antifa a Black Lives Matter zapálily dům s více rodinami a s dětmi uvnitř, a poté zablokovali přístup hasičům, kteří se chtěli dostat k záchraně dětí. O hrůzném činu kriminálníků z Antifa informoval se zjevným pohnutím v hlase šokovanou veřejnost šéf policejního oddělení v Richmondu.

Nákaza

Mezitím se „protirasistické“ nepokoje za pomoci sociálních sítí a různých navázaných aktivistických skupin plynule přelévají do Evropy, o čemž svědčí i akce, které proběhly v evropských velkoměstech včetně Prahy.

V Evropě má teroristická levičácká organizace Antifa hluboké kořeny. Stojí pravidelně v čele zastrašování politických odpůrců v ukrajinském stylu - v posledních letech nejbrutálněji zejména v Německu, ve Francii a ve Španělsku. Zločinci z německé Antify už se dávno nezabývají jen narušováním mítinků a terorizováním demokraticky zvolených zástupců veřejnosti z parlamentních stran jako je AfD. Do jejich repertoáru dávno pronikly metody, které jsou dnes uplatňovány v USA. 

Mezi ně patří například obklíčení názorových odpůrců a umlácení železnými tyčemi k smrti při demonstracích, zapálení vozů s logem AfD, zapalování kanceláří Alternativy pro Německo, vystopování politiků a jejich mlácení na ulici. Běžné už je také napadení "nepřátel" v jejich bytech a dlouhodobé terorizování včetně dětí a další metody, které dnes tyto guerilly "liberální demokracie" v Evropě a v USA používají.

Čtěte ZDE: USA v plamenech: Fatální hrozba a pozemská naděje. Teroristé z Antify jsou na roušky zvyklí. Život bělocha nemá cenu? Nejšpinavější politický boj. Svázané ruce a zničení Ameriky

Jde o globální organizaci, takže nemůže překvapit, že podobné metody již do svého repertoáru "integrovala" i česká pobočka Antify. Na jejích webovách stránkách, které se už rok neaktualizovaly (možná v souvislosti  s "integrací" těchto teroristů do struktur veřejnoprávních médií a státní správy), můžeme nalézt například článek o metodách, které mají zdomácnět v ČR. 

V článku „Ortel v Praze, fakt blbej nápad“ tito "profesionální humanisté" vybízejí k propichování pneumatik a fyzickému napadání účastníků koncertu Ortelu. “Hodně zájemců zvolí individuální dopravu, přičemž nedoceňují svoji obvykle tristní finanční situaci. Propíchnuté kolo tak pro ně bude znamenat měsíc na rohlících, rozbité zadní sklo pak vyhlášení insolvence. Mapku možných parkovacích míst a radotínského kamerového systému zájemcům rádi zašleme na vyžádání mailem,“ radí gauneři z Antify.

U toho se však tito "humanisté" nezastaví. Naznačují, že by mohlo být použito oblíbených prostředků, kterým je žhářství. „Jediným prvkem, který hraje fanouškům Ortelu do karet, je ustájení několika koní ve zmíněném areálu. Proto jen těžko dojde na nejkrajnější prostředky, přeci jenom každý rozumný člověk snese radši bandu halekajících pivních rasistů, než aby se něco stalo jediné hřívě.“ 

Proto také česká odnož této levičácké organizace spojené s našimi Piráty, by měla být zařazena na seznam teroristů.

Jenže českého Donalda Trumpa v čele české vlády zatím nemáme. Antifě blízcí socialisté naopak drží křeslo ministra vnitra. A jeho šéf Jan Hamáček teď naopak usiluje, aby - podle not Bruselu - byli odzbrojeni čeští občané, kteří jsou připraveni se násilníkům bránit.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky