Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Revoluce žere své děti: Rowlingová obviněna z transfobie. Kdo se postaví, bude smeten. Jak si užít v kriminále? Navrátilová ve vlastní pasti. Kruh se uzavřel: Feministky vidí konec cesty. Stanou se z žen podřadné bytosti?

Revoluce žere své děti: Rowlingová obviněna z transfobie. Kdo se postaví, bude smeten. Jak si užít v kriminále? Navrátilová ve vlastní pasti. Kruh se uzavřel: Feministky vidí konec cesty. Stanou se z žen podřadné bytosti?

13. 6. 2020

Tisk článku

Branislav Michalka na křiklavých případech současnosti ukazuje, jak se každá revoluce vždy zvrhne v nekontrolovatelné běsnění, až nakonec zničí ty, kteří ji rozpoutali

Tento týden proběhla v médiích zpráva o tom, že se autorka známé okultistické knižní série "pro děti" o Harry Potterovi, J. K. Rowlingová dopustila kolosálního zločinu: vyjádřila se ironicky k nejnovějšímu výhonku levicového "newspeaku", který, aby se vyhnul pojmu "žena" o ženách, které se cítí být muži, upřednostňuje nový termín -" lidé, kteří menstruují ". Rowlingová na adresu tohoto novotvaru publikovala poznámku: "Lidé, kteří mají menstruaci? Přísahala bych, že se jim nějak říká. Pomozte mi s tím někdo. Zany? Zumy? Žedy?"

Nechtěně do tábora "temnoty"

Poznámka vyvolala celosvětovou hysterickou reakci, v níž byla Rowlingová obviněna z transfobie neboli novodobé formy zločinu, spočívajícího ve strachu/odporu k transsexuálům. Nechal se slyšet i filmový představitel malého okultistického premianta Harryho Pottera, Daniel Radcliffe. Ten se samozřejmě transgender žen zastal a snad ve strachu o byznys, jímž si dopomohl k dobrému bydlu, dodal: "Čtenářům, kteří mají nyní pocit, že je jejich zážitek z knih o Harrym Potterovi pošpiněn či přímo zničen, odkazuji, že se hluboce omlouvám za bolest způsobenou těmito výroky."

Není to však první zločin tohoto druhu, kterým se spisovatelka zapsala do análů ideové kriminality. Již v roce 2018 kladně reagovala na twitterový příspěvek o tom, že transsexuální ženy jsou zkrátka "muži v sukni." Minulý rok se zase zastávala britské vědkyně May Forstaterové, která tvrdila, že transsexuální ženy nemohou nikdy dokonale změnit své biologické pohlaví, což vědkyni nakonec stálo kariéru.

Pozoruhodné přitom je, že Rowlingová se vždy zastávala homosexuálů a jim podobných alternativních sexuálních menšin. O těch, kteří měli na homosexualitu nepěkný "tmářský" názor si zajisté myslela své. A hle, už je i ona s tmáři v jedné ohradě. To jsou zákony revoluce. Požírá své děti. Ten kdo byl ještě včera radikálem, se řízením revoluční logiky stane druhý den oportunistou, aby na třetí den skončil jako reakcionář. Protože revoluce pokračuje a kdo se jí postaví do cesty, toho smete.

Čtěte ZDE: Nekorektní Popelka: Ani negr Menšík to nezachrání. Duhový remake je nevyhnutelný. Porušena všechna pravidla korektnosti? Pohádka s uhlíkovou stopou. Takovéto Vánoce musí skončit. Jen otázka času?

Pod "gilotinu" nepůjdou jen ti nejpokrokovější

Rowlingová není jediným případem. Jsou jejich po světě celé stovky, především bývalé a současné celebrity, které se v minulosti angažovaly v liberálních tématech, aby dnes čelily obviněním, že jsou představiteli sil temnoty. Tento revoluční mechanismus funguje už celá staletí. Během Francouzské revoluce se ocitly představitelé první revoluční vlny brzy pod gilotinou, ale ani to nepomohlo druhé vlně, která je tam poslala, protože brzy se tam ocitli také. Soudruzi Bucharin, Ordžonikidze i Radek (abychom byli internacionální) také posílali reakční živly na popravu, aby se brzy sami ocitli tamtéž.

Další "obětí", jež spadla do pasti, kterou sama pomáhala instalovat, je bývalá tenisová hvězda Martina Navrátilová. Tato, žena, která dlouhodobě prezentovala své lesbické sklony a intenzivně se angažovala v podpoře homosexuálního stylu života, se stala, podobně jako Rowlingová, terčem invektiv po svém protestu proti účasti tzv. transgender "žen" na ženských sportovních akcích. Kauza měla dopad i na její funkce: byla odvolána z pozice Ambasadorky organizace Athlete Ally, která se věnuje podpoře LGBT sportovců a sportovkyň.

Příčinou celé hysterie bylo její vyjádření na pravidelném blogu, který publikuje web Sunday Times, ve němž označila transgendrové "sportovkyně" jako "muže, kteří chtějí být ženami." K tomu dodala, že možnost jejich soupeření s ostatními ženami je nefér: "Nemůžete jen tak sami sebe prohlásit za ženu a najednou pak soutěžit se ženami. Musí existovat nějaké standardy, a to že má někdo penis, ale bude soutěžit se ženami, tímto standardům neodpovídá." Po zveřejnění svého blogu se okamžitě ocitla na černé listině a představitelé sdružení Trans Actual její slova označili za "pobuřující a hluboce transfobní."

Ani být "transgender" už nestačí

Revoluce však chvátá vpřed. Ukázalo se, že ani to, když se někdo nechá přeoperovat a považuje se za transgender osobu, mu nezaručuje klidný život v revolučních časech. Stačí si nepočínat dostatečně korektně a uhnout byť jen o milimetr od revolučního kánonu víry - a už následují sankce a ostrakizace. Na vlastní kůži to pocítil muž, který se dnes oficiálně jmenuje Debbie Haytonová. Transgender muž, který byl učitelem fyziky v anglickém hrabství Midlands, žil do roku 2012 stále jako muž. Pak se dal "léčit" a stal se "ženou".

Až do tohoto bodu by bylo vše podle těch nejlepších revolučních kritérii. Vloudila se však chybička a ze vzorového tolerantního občana Británie se stal "nenávistník". Co to způsobilo? Debbie se totiž vyjádřil, že "pohlaví se zcela změnit nedá a uvnitř zůstanete stále biologickým mužem". Tento svůj postoj demonstroval i nošením trička s nápisem "Trans ženy jsou muži".

Revoluční síly zpozorněly a Haytonovi momentálně hrozí vyloučení z LGBT komise, která spadá pod Kongres britských oborů. 12 jeho kolegů iniciovalo disciplinární řízení a zaslali generální tajemnici stanovisko, v němž obvinili Haytona, že: "vyjádřením alternativních postojů šíří nenávistné projevy vůči transsexuální komunitě".

Z revolucionáře se stal reakcionář - ani nezpozoroval jak. 

Čtěte ZDE: Teror architektů apokalypsy: Jak využít devianty pro zkázu světa? "Protokoly", které nejsou podvrh. Dokázali koupit lékaře, politiky a média. Znetvoření dětských duší. Model: bolševický převrat v Rusku

Panika v řadách feministek a lesbických žen

To, co zpočátku vypadalo jako nevinná hra na rozšíření sexuálních alternativ, nabírá dnes značný spád. Po první vlně revolucionářů, kdy se angažují různí idealisté, se revoluce institucionalizuje. Druhá vlna již neoplývá oním idealismem, zato je z revoluce odhodlána vytřískat maximum výhod a benefitů.  

A tak se začínají objevovat vypočítaví muži, kteří se rozhodli, že využijí situaci. V anglické věznici se například zkušený kriminálník prohlásil za ženu, a tak ho přesunuli do ženského oddělení. Tam nerušeně znásilňoval po nocích ženy. Vysocí svalnatí sportovci, kteří se ze dne na den prohlásili za ženy, sbírají jednu medaili za druhou, což by se jim v mužské konkurenci samozřejmě nepodařilo. Muži, kteří chtějí zaparkovat na místech vyhrazených pro ženy, se policistům, kteří je napomínají, smějí do obličeje a tvrdí, že se právě cítí být ženami.

Kruh se uzavřel. Právě ženy, které byly na začátku tohoto "osvobozování", se nakonec stanou skutečnými oběťmi. Budou se muset podělit o svou důstojnost, pozice a práva s novými "ženami". Tyto nové "ženy", které vůbec nemusí být transgender osoby ale jen vypočítavci, kteří ucítili svou příležitost, je snadno vytlačí. Jsou svalnatější, rychlejší, silnější.

Některé feministické organizace v USA to už pochopily - a vznikají surrealistická spojenectví mezi konzervativními ženami a feministkami. Najednou vidí až na konec cesty, na němž se ukazuje totální devalvace slova "žena". Žena, která byla v evropské křesťanské kultuře předmětem zbožňování a úcty se stane předmětem posměchu a parodování. Každý muž, který se bude chtít zbavit nějaké odpovědnosti, nebo bude chtít získat nějaký prospěch, se prohlásí za "ženu". 

Nakonec, obávám se (a skutečně se obávám), bude posílena prestiž maskulinity natolik, že se vrátíme hluboko do předkřesťanských dob a být ženou bude opět sociálním bytím druhé kategorie.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky