Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trump: Hrdě vztyčeni poklekáme pouze před Bohem! Černá armáda se dala na pochod. Společnost prolezlá levicovými fašisty. Park amerických hrdinů. V Americe začíná občanská válka. Vtáhne do ní celý západ?

Trump: Hrdě vztyčeni poklekáme pouze před Bohem! Černá armáda se dala na pochod. Společnost prolezlá levicovými fašisty. Park amerických hrdinů. V Americe začíná občanská válka. Vtáhne do ní celý západ?

7. 7. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký si nemohl nevšimnout střetu mezi revolucionáři a vlastenci, které si jen o tomto víkendu vyžádaly v USA desítky lidských životů

Kulturní revoluce, která ve Spojených státech a v západní Evropě nabírá na obrátkách, přešla americkým Dnem nezávislosti 4. července do další fáze. Zformování a přehlídka ozbrojené pěsti Black Lives Matter (BLM) přiblížila USA zase o krok k regulérní občanské válce.

Je zřejmé, že jsme na začátku procesu, který bude gradovat až do prezidentských voleb, které se uskuteční 1 listopadu. A je jasné, že síly chaosu využívající neomarxistické revolucionáře a kriminálnické podsvětí tvořené z 90 procent černošskými gangy a imigranty, sáhly v obavách o výsledek voleb k násilnému řešení.

Trump burcuje

Poté, co se na Trumpovu stranu z obavy o životy své a svých blízkých ohrožené anarchií přidávají kromě tradičních republikánských voličů i "různobarevní" lidé, kteří Trumpa minule nevolili, není na co čekat. Globalisté vsadili vše na jednu kartu a hodlají Ameriku udržovat v chaosu, který bude gradovat - a kromě hořích měst a zbouraných pomníků bude přibývat i mrtvých. Jen za uplynulý víkend zemřeli při různých střetech na obou stranách barikády ve Spojených státech desítky lidí. 

Bez nadsázky tak lze říci, že občanská válka v USA začala Dnem nezávislosti. Donald Trump vystoupil symbolicky u Mount Rushmore v Dakotě pod skalním reliéfem amerických prezidentů George Washingtona, Thomase Jeffersona, Theodora Roosevelta a Abrahama Lincolna, kde vyzval občany k obraně tradičních hodnot a svobody a varoval před ultralevicovým fašismem, který se chystá zničit západní civilizaci. Trumpova jasná řeč nenechala nikoho na pochybách, že je připraven na neodvratný střet s tzv. liberálními demokraty (jež kulturní revolucionáře politicky zaštiťují), . 

"Náš národ je svědkem nemilosrdné kampaně s cílem vymazat naši historii, pomluvit naše hrdiny, zlikvidovat naše hodnoty a indoktrinovat naše děti. Zuřící chátra se snaží bourat sochy našich zakladatelů, poškozovat naše nejsvětější památníky a vyvolat vlnu násilné zločinnosti v našich městech,“ řekl mimo jiné Trump, a současně oznámil založení „Parku amerických hrdinů". Bude to obrovský park pod širým nebem se sochami "nejvýznamnějších Američanů, kteří kdy žili", uvedl prezident. 

Poklekáme pouze před Bohem

Zdůraznil, že bude nekompromisně prosazovat zákon a pořádek. Že nepřipustí, aby síly chaosu a neomarxistické revoluce ovládly americká města. Oznámil, že viníci pogromů, rabování a ničení soch budou nalezeni a odsouzeni k nejpřísnějším trestům.

Zároveň se razantně postavil na obranu svobody. Upozornil na vliv levicových bojůvek, které vyhánějí profesory s opačnými názory z univerzit a škol. Připomněl, že mnohé korporace vyžadují od svých zaměstnanců přihlášení se k multikulturním názorům a pokud odmítnou adorovat rasistické černošské hnutí Black Lives Matter a nepřistoupí na jeho nátlakové metody, tak jsou vyhozeni z práce: 

„V našich školách a dokonce i ve správních radách našich firem je nový ultralevicový fašismus, který vyžaduje absolutní podřízenost. Pokud nemluvíte jeho jazykem, nevykonáváte jeho rituály, nerecitujete jeho mantry a neplníte jeho přikázání, budete zcenzurováni, vyhoštěni, dáni na seznam zakázaných osob, pronásledováni a potrestáni. Nám se to ale dít nebude. Nemylte se, tahle levicová kulturní revoluce chce svrhnout americkou revoluci. Tento útok na naši svobodu, naši nádhernou svobodu, musí být zastaven a bude velmi rychle zastaven.“

Americký prezident také odsoudil sportovce a různé další celebrity, kteří poklekají údajně na protest proti rasové nespravedlnosti. "Stojíme hrdě vztyčeni a poklekáme pouze před Bohem." Tisíce amerických vlastenců jeho projev odměnilo bouřlivým potleskem.

Čtěte ZDE: USA: Patrioti budují domobranu. Občanská válka? Převrat v Komuně: Transgender vyhnán kriminálníkem. Běloši do pracovních táborů? Média mimo realitu. Honičky a rabování utužují zdraví! Vše podle Majdanu

Už pochodují

Jen několik hodin poté začala mobilizace na obou stranách fronty. Domobrany v jednotlivých amerických městech spolu s některými příslušníky národní gardy vyjádřily odhodlání ubránit americká města před fašistickými neomarxistickými černými lidovými milicemi, které vyrazily do amerických ulic na Den nezávislosti, aby americké vlastence zastrašily. 

Formující se globalistická armáda tvořená převážně migranty, černošskými gangy a kriminálníky z Antify, ozbrojená automatickými zbraněmi, nenechala nikoho na pochybách, že americký Majdan začíná. Bilance desítek mrtvých v amerických městech o tomto víkendu je zřejmě jen začátkem blížícího se konfliktu. 

Jedna z divizí „černé armády (NFAC)“ složené převážně z po zuby ozbrojených černochů v černých uniformách pochodovala na Den nezávislosti kolem památníku konfederace ve Stone Mountain Park v Georgii. Je zřejmé, že podobné akce mají vyprovokovat a zastrašit domobranu a že cílem není nic menšího než opravdová válka v ulicích. 

Analogie z padesátých let u nás, kdy ulicemi v únoru 1948 pochodovaly ozbrojené Lidové milice je nabíledni. Stejně jako demonstrace ozbrojených jednotek Pravého sektoru, které za pomoci západních tajných služeb vedly ozbrojený převrat v Kyjevě. I tady docházelo k ničení soch a přepisování historie.

Dnes má ovšem kulturní revoluce v USA podobu globálního požáru, který hrozí zachvátit celý západní svět. 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky