Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další krok k zániku: Nizozemí ruší ženské a mužské pohlaví. Pokrok nezastavíš. A co cestovní pasy? Ve všech zvrácenostech udávat směr. Antiutopie realitou. Za vším jsou nekalé cíle. Kde to skončí?

Další krok k zániku: Nizozemí ruší ženské a mužské pohlaví. Pokrok nezastavíš. A co cestovní pasy? Ve všech zvrácenostech udávat směr. Antiutopie realitou. Za vším jsou nekalé cíle. Kde to skončí?

20. 7. 2020

Tisk článku

Svatoslav Kňazev referuje o novém pokrokovém nizozemském zákoně, jímž se ve všech dokladech o totožnosti občanů ruší kolonka pohlaví

Nizozemské vládní orgány přistoupily ke zrušení mužského a ženského pohlaví na legislativní úrovni. Nizozemská vláda v předstihu před zbytkem Evropy ruší povinnost uvádět pohlaví v úředních dokumentech a nařizuje odstranit kolonku muž/žena z občanských průkazů a jiných identifikačních karet vydávaných státem.

Příslušné změny v nizozemském právu vstoupí v platnost v letech 2024–2025. A dokud nebudou vydány nové úřední formuláře stávajících dokumentů, Nizozemci jsou vyzýváni, aby do kolonky „pohlaví“ zapsali znak X.

Úředně zrušené pohlaví 

O zrušení mužského a ženského pohlaví se veřejnost dozvěděla otevřeným dopisem zaslaným ministryní školství, kultury a vědy Ingrid van Engelshovenovou nizozemskému parlamentu. Podle ministryně má nizozemská vláda v úmyslu „všude, kde je to možné, upustit od povinné registrace druhu pohlaví.“ Podle názoru místních byrokratů by si nizozemští občané měli „vytvořit vlastní identitu a žít v naprosté svobodě a bezpečí.

Nizozemská vláda vyjádřila lítost nad tím, že nemůže odstranit kolonku pohlaví z cestovních pasů, protože občané nejvyspělejšího království na světě by mohli mít v takovém případě problémy s překročením hranic do jiných států. V tomto případě však nizozemští zákonodárci připravují návrh na zavedení „třetího pohlaví“, které se bude do těchto dokladů totožnosti uvádět.

Liberální komunita návrh nizozemské vlády uvítala. Na webových stránkách Human Rights Watch se objevil článek, v němž se píše, že uváděné údaje o pohlaví a rase z hlediska identifikace člověka „nic dalšího neobjasňují“. Informace o pohlaví v dokladech totožnosti jsou proto „nadbytečné“ a údajně „potenciálně škodlivé“.

Nelichotivé prvenství

Nizozemsko již dlouho vede před všemi ostatními zeměmi v legalizaci a propagandě zvrácenosti. Nizozemsko jako první v roce 2001 legalizovalo jednopohlavní „manželství“, čili neplodný svazek jedinců stejného pohlaví.

V létě 2017 zakázala nizozemská železniční služba tradiční oslovení „Dámy a pánové“ a nahradila je genderově neutrálním „Vážení cestující“.

Kolonka „pohlaví“ byla vyloučena ze všech dotazníků na internetových zdrojích vlády, zejména pak na státním portálu volných pracovních míst.

V roce 2018 nizozemský soud povolil uvádět „neutrální“ znak X v kolonce pohlaví u dokladů totožnosti. A nyní byl v Nizozemsku zahájen proces zrušení „pohlaví“ jako právního pojmu.

Čtěte ZDE: Revoluce žere své děti: Rowlingová obviněna z transfobie. Kdo se postaví, bude smeten. Jak si užít v kriminále? Navrátilová ve vlastní pasti. Kruh se uzavřel: Feministky vidí konec cesty. Stanou se z žen podřadné bytosti?

Ve většině západních zemí se propaganda sexuálních abnormalit stala dnes nepostradatelnou součástí veřejného života. V přibližně třech desítkách zemí jsou oficiálně legalizovány sňatky osob stejného pohlaví. Francouzské národní shromáždění loni rozhodlo o zákonné povinnosti nahradit slova „matka“ a „otec“ slovy „rodič 1“ a „rodič 2“. V Británii bude v rámci nových učebních osnov vyžadováno, aby žáci základních škol navštěvovali učební hodiny, v nichž budou seznamováni s pederasty a transvestity. Ve Švédsku fungují mateřské školky, kde se děti nesmějí identifikovat jako chlapci nebo dívky – a nesmějí ani používat zájmena „on“ a „ona“. Nedávno dětský televizní kanál Nickelodeon oficiálně označil za homosexuála protagonistu populárního animovaného televizního seriálu „Houba Bob a Hranaté kalhoty“.

Nejdále se však dostala tato propaganda v Nizozemsku, kde byl tento proces rozvratu společnosti zorganizován nejdůkladněji. Nyní aktivisté LGBT prohlašují, že budou bojovat za „změny pohlaví“ po celém světě.

Kde to skončí?

Pokaždé, když perverzní jedinci a skupiny získají nové exkluzivní právo, najdou se „tolerantní“ občané, kteří tvrdí, že v tom spočívá svoboda. Menšina na Západě má nejen ve všem volné ruce, ale také hájí „právo“ vnucovat svůj životní styl většině, přičemž je celá mašinerie řízena z pozadí a slouží ještě dalším nekalým cílům. Dnes v Nizozemí normální lidé ztrácejí možnost nazývat se muž a žena, protože to popuzuje spoustu pederastů, lesbiček a bezpohlavních tvorů. A zítra tato stvoření prohlásí, že tradiční rodina „uráží jejich city“. Likvidace institutu manželství jako svazku muže a ženy nepřipouštějícího sňatky mezi osobami stejného pohlaví je krom jiného též způsob, jak omezit světovou populaci.

Písmo svaté učí: „Na počátku světa Bůh stvořil muže a ženu“ (Marek 10: 6). Ve Starém zákoně se říká: „Pokud někdo leží s mužem jako se ženou, pak oba páchají ohavnost.“ (Leviticus 18:22). „Evropská civilizace“ naší doby prohlásila tuto ohavnost za normu. Máme tu program, jak zničit lidské pokolení. Jak změnit lidi v odporné bioroboty, kteří budou chápat jako realitu pouze to, co bylo vloženo do jejich souboru „programů“, a budou tak ideálními objekty manipulace. 

Tvůrci antiutopií na Západě to předpověděli.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky