Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rasistka a potratářka: Vzor bojovníků za světlé zítřky. Kachní žaludek všech liberálů. Zabití novorozence tím nejlepším skutkem? Sochy, které lidskému odpadu nevadí. K jaké formě života se hlásíte?

Rasistka a potratářka: Vzor bojovníků za světlé zítřky. Kachní žaludek všech liberálů. Zabití novorozence tím nejlepším skutkem? Sochy, které lidskému odpadu nevadí. K jaké formě života se hlásíte?

25. 7. 2020

Tisk článku

Mikuláš Hučko připomíná temnou postavu moderních dějin, která nadále zůstává vzorem pokryteckých liberálů po celém světě

Když v roce 1996 Hillary Clintonová v předvolební prezidentské kampani za znovuzvolení svého manžela obhajovala jeho politiku, vyslovila se, že policie musí tvrději postupovat proti gangům mladistvých, které nazvala super-predátory, a "proti nimž musí policie tvrdě postupovat".

O dvacet let později, v roce 2016, tentokrát při vlastní prezidentské kampani, se Hillary vyjádřila, že "teď bych už volila jiná slova", protože jí je připomněli přecitlivělí aktivisté Black Lives Matter a požadovali, aby se za ně omluvila, protože "mladí Afroameričané jsou masově zavírání a vězněni". 

Pokud tomu moc nerozumíte, nejste jediní.

Vzor

Když byla v roce 2009 Hillary Clintonové, v té době ministryni zahraničí v Obamově vládě, udělena cena Margarety Sangerové, zakladatelky největší potratové organizace Planned Parenthood, paní ministryně při jejím předávání vyslovila na adresu Sangerové slova chvály a obdivu: "Stojím v úžasu před ní a vidím, že z jejího života se můžeme hodně naučit". 

Může si být jistá, že tohle jí aktivisté Black Lives Matter nebudou vyčítat. Ačkoli, kdyby byly důslední, mohli by být přesto oprávněně rozhořčeni. 

Margaret Sangerová, po níž je pojmenována cena, byla totiž zanícenou rasistkou a eugeničkou s vizí, kterou otevřeně nazvala "zlepšováním rasy", a která neměla černochy zrovna v lásce. V roce 1926 dokonce vystoupila s projevem na akci organizované Ku Klux Klanem v New Jersey, který vzbudil takový zájem, že po něm Sangerová dostala desítky pozvání na vystoupení před podobným publikem.

Zcela přirozeně vyvstává otázka, čím asi Sangerová tak mocně zaujala KKK? Vysvětlení je prosté: sedli si do noty. Zakladatelka Planned Parenthood hořekovala nad americkou "rasou degenerátů". Zemi bylo třeba podle ní očistit od "lidského plevele" a "od balvanu lidského odpadu", kam zařazovala osoby "mentálně zaostalé", "duševně nemocné" a jednoduše všechny "imbecily". Sangerová chtěla vylepšovat "genofond" lidstva. Na zdokonalování nepracovala s plynovými komorami a koncentračními tábory, ale s pilulkami na kontrolu porodnosti a sterilizací.

Čtěte ZDE: Další bolševický triumf: Vraždění neviňátek v Chicagu. Skvělé vítězství liberální demokracie v praxi. Kdy budeme i u nás legálně vysávat dětem mozek z hlavičky? Vzhůru ke smrti! Je dítě vetřelec?

Zabíjet, zabíjet, zabíjet - pro dobro lidstva

Po druhé světové válce, kdy se Američané dozvěděli o hrůzách nacistického eugenického programu byla sterilizace jménem eugeniky odmítnuta. Sangerová však zůstala neoblomná. Nadále veřejně obhajovala národní politiku sterilizace, i když hořekovala nad tím, že vinou nacistů "to slovo získalo nepříjemné konotace, které si nezaslouží".

Sangerová je běžně označována jako reformátorka a obhájkyně chudých. V liberálních kruzích je považována za radikální příslušnici dělnické třídy, která pro ženy dvacátého století udělala více než kterýkoli jiný politik.

Byla znepokojena, že na planetě žije velké množství lidí, které považovala za mentálně zaostalé. Mentální zaostalost však v jejím pojetí byla velmi široká kategorie, do které zařazovala osoby, které by dnes určitě nikdo nevnímal jako mentálně postižené - včetně příslušníků ras (například černochů), které byly podle darwinovských biologů považovány za nižší na evoluční škále. Sangerová označila mentálně zaostalé za "ohrožení rasy" a přirovnala je k "plevelu". Ve svém bestselleru The Pivot of Civilization napsala, že "měli se nám otevřít oči, abychom viděli, jak vysokou cenu musí společnost platit za ten obrovský balvan lidského odpadu".

Sangerová a ostatní eugenici tvrdili, že je třeba povinnou sterilizací zabránit tomu, aby se takoví mentálně zaostalí sami reprodukovali. "Nejmilosrdnější věc, kterou velká početná rodina může udělat svému novorozenci je, že ho zabije." 

"Za těchto okolností můžeme doufat, že se tavící kotel pročistí. A dosáhneme, že se zachrání vzácné kovy rasové kultury, sloučené do amalgámu fyzické dokonalosti, duševní síly a duchovního pokroku."

Čtěte ZDE: Dar od Boha: Převratný čin a řeč amerického prezidenta. Aplaus, jaký jste ještě neslyšeli. Majestát stvoření. OSN páchá zlo. Tisíce statečných. Demokraté nebudou spát. Každý život přináší lásku. Další čtyři roky!

Sochy stojí

Netřeba mít velkou fantazii, abychom přišli na to, co asi tak mohla mít dáma na mysli pod "pročištěním" tavícího kotle a "vzácnými kovy rasové kultury". 

Toto liberálům nepřekáží? Asi jim to úplně příjemné není, nicméně Sangerová tyto své hříchy více než dostatečně odčinila založením Planned Parenthood, největší potratové organizace na světě.

Pokud si myslíte, že názory Sangerové nejsou zcela v souladu se současným vedením Planned Parenthood, přečtěte si, co píše její vnuk Alexander Sanger, předseda Mezinárodní federace rady pro plánované rodičovství. Vyzdvihuje potraty jako praxi, která se vyvinula darwinovským přírodním výběrem, aby pomohla lidem přežít.

"Lidstvo evolucí dospělo k tomu, aby převzalo vědomou kontrolu nad reprodukcí, a udělalo to tak, aby přežilo" prohlašuje. "Nemůžeme zrušit zákony přirozeného výběru. Příroda nedovolí přežít každé formě života. Je úžasné, že lidstvo může mít tento proces do jisté míry pod kontrolou."

Jinými slovy řečeno, potraty umožňují likvidovat některé děti, aby jiné děti přežily a aby se lidský druh zdokonalil, zušlechtil. Přitom Planned Parenthood nemá problém ani obchodovat s orgány nenarozených dětí usmrcených při interrupci. 

Navzdory tomu všemu busta Margaret Sangerová zaujímá přední místo v muzeu Smithsonian Institute ve Washingtonu v rámci expozice Boje za spravedlnost.

Její socha je také viditelně umístěna i v South Meeting House v Bostonu, jako jeden z "Hlasů protestu". Ale toto jsou sochy, kvůli kterým se aktivisté Black Lives Matter netrápí. Ostatně černošské ženy podstupují v USA potraty v řádově vyšší míře než bělošky.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky