Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zase přituhuje: Zbořte tu továrnu na paniku! Lidi se nám chovají moc normálně. Podivné statistiky. Zeptáme se Maďara? Počítání vln a hromadění rakví. Sanitární diktatura na obrzoru. Co na to lidé?

Zase přituhuje: Zbořte tu továrnu na paniku! Lidi se nám chovají moc normálně. Podivné statistiky. Zeptáme se Maďara? Počítání vln a hromadění rakví. Sanitární diktatura na obrzoru. Co na to lidé?

27. 7. 2020

Tisk článku

Radomír Malý se pozastavuje nad právě probíhající druhou vlnou mediálního a politického humbuku kolem koronaviru a varuje před totalitními opatřeními, která mohou nastat v budoucnu

Česká vláda opět - údajně kvůli narůstajícímu počtu případů nákazy koronavirem - zavádí, podobně jako jiné evropské vlády, zpřísňující opatření. Nejprve to bylo v Severomoravském kraji, teď celoplošně v celé republice. Všechno jen na základě zmatených údajů na základě testování o rostoucím počtu nakažených, kterých je prý víc než bylo v březnu a dubnu, kdy celý cirkus s koronavirem vrcholil.

Máme prý aktuálně přes 5 tisíc infikovaných Covidem 19, poté museli toto číslo o téměř 2 tisíce snížit kvůli tomu, že hygienici opomenuli vyškrtnout uzdravené.

Co to ale pro zdraví lidu znamená?

Zhola nic.

Chřipečka

Přepočteme-li to na procentuální podíl v populaci, tak se pohybujeme dokonce pod jedním promile. Sami hygienici přiznávají, že značná část nakažených má buď nulové nebo jen zanedbatelné či mírné příznaky. V nemocnicích leží s Covidem aktuálně asi 150 lidí, přičemž příčinou jejich hospitalizace je převážně jiná choroba než koronavir.

Sám "nejvyšší epidemilog" ČR Rastislav Maďar přiznal, že u korony platí totéž, co u chřipky: zdravotní komplikace mohou nastat pouze u lidí, kteří mají více chronických onemocnění naráz. Pozor by si měli dát hlavně astmatici, kardiaci, pacienti s TBC, s onemocněním ledvin, s vysokým krevním tlakem, ti kdo jsou po infarktu nebo po mozkové mrtvici apod.

Chtěl bych se proto pana profesora Maďara zeptat, v čem se tedy koronavir od chřipky liší? A nemusím ani čekat na jeho odpověď, na základě přímo oficiálních informací jsem schopen si odpovědět sám. Ano, Covid se opravdu od běžné chřipky liší v tom, že u něho polovina, ne-li dokonce většina infikovaných nemá absolutně žádné zdravotní potíže, které by stály za návštěvu příslušných lékařských ordinací.

U chřipky tomu tak není, jen nepatrná menšina s ní nemusí ulehnout a potit se týden v posteli. S chřipkou umírá podle snadno dohledatelných oficiálních údajů našeho ministerstva zdravotnictví každoročně v době sezóny cca 1.500 lidí, v "sezóně" koronaviru to nejsou dosud ani čtyři stovky. Chřipkou se vždy na podzim nebo na jaře infikuje celkem 100-150 tisíc osob, u koronaviru je to kumulativně, tj. včetně těch už uzdravených, ani ne 15 tisíc. Podobné statistiky vzhledem k počtu obyvatelstva vykazují i jiné státy.

Proč se potom ale v případě chřipky žádná drastická opatření typu Lockdown nedělají, kdežto u korony ano? Proč to zavírání obchodů, úřadů, průmyslových provozoven, škol, kin, divadel, bohoslužebných prostor atd., proč ta nařízení o omezení pohybu a rozestupu 2 metry, jak jsme toho byli svědky od března do června letošního roku?

Čtěte ZDE: Promořeni mediální lží: Kráčí všichni dobrovolně do otroctví? Stačí počítat a přemýšlet. Komu slouží sanitární diktatura? Útok na duchovní život. Velký Bratr má volné ruce. Politici i klérus jen tupě slouží a podléhají

Co jste čekali? 

Teď už máme znovu nárůst. U nás i v celé Evropě. Mainstreamová média bijí na poplach: počet nakažených za den, který ještě v květnu se pohyboval pod stovkou, teď přesahuje dvě stovky. Stačí jen, aby v nějakém regionu náhle toto číslo stouplo o pár jednotek - a už média vyvádějí, jako kdyby se objevil mor. Ministr Vojtěch varuje občany před návštěvou hospod, barů a klubů poté, co propukla infekce Covidu v pražském podniku Techtle-mechtle a v jihomoravském Vlčnově. To je ovšem tvrdý faul, neboť v této zemi existují tisíce restaurací a barů - a o žádné nákaze tam není slyšet, nota bene v Praze si to ti hosté ve jmenovaném klubu zavinili výhradně sami svým chováním, které z hlediska etiky nebylo zrovna košér.

Premiér Babiš a ministr Vojtěch kárají občany za "neukázněnost", totéž slyšíme i ze zahraničí. Jenže, milí pánové a milé dámy, co jste čekali? Rozvolnili jste restriktivní opatření, upřímně řečeno museli jste rozvolnit, protože už se s tím nedalo žít a nespokojenost narůstala. To jste si vážně mysleli, že lidé dál budou dřepět doma a nepůjdou si na pivečko do hospody, že si odřeknou oslavu narozenin a kvůli "koronaviru" nepozvou svůj okruh přátel? Vážně jste předpokládali, že omezí svatební veselí nebo pohřební smuteční hostiny, že se nebudou chovat v tomto směru normálně? Nebo že nadále budou nosit roušky a dodržovat dvoumetrové rozestupy, když už podle samotných vašich direktiv nemusejí?

Občané se po těchto rozvolněních jednoduše začali chovat normálně, neboť to patří k lidské přirozenosti. Proč tedy na ně káravě zvedáte prst? Museli jste přece počítat s tím, že počet nakažených v důsledku toho bude nějaký čas narůstat, protože každý jednotlivec se ze zcela pochopitelných důvodů bude stýkat s více lidmi než v době nouzového stavu. Přesně toto se děje.

Přesto evropské vlády projevují znepokojení, média vyvolávají paniku. Hrůza hrůzoucí, v Česku denně přes 200 nakažených koronavirem! Na to ale odpovídám provokativní protiotázkou: No a co? Stalo se něco strašlivého? Vždyť samy oficiální údaje hlásí, že průběh je u absolutní většiny buď úplně bez příznaků nebo mírný, počet hospitalizovaných minimální, zhruba třetinový v porovnání s březnem nebo dubnem, kdy dosahoval 440. Jestliže ani tehdy zdaleka nehrozil kolaps zdravotnického systému, tím spíše nehrozí teď. Zdravotnický systém se nezhroutil ani ve státech, které žádný Lockdown nezavedly (Tchai-wan, Jižní Korea, Bělorusko), Bělorusko např., které vykazovalo ještě před měsícem přes 20 tisíc reálně nakažených, jich má dnes něco přes 6 tisíc při minimálním počtu úmrtí s touto nemocí. A tam, kde se zdravotnický systém na pokraji zhroucení ocitl (Itálie, Španělsko), se jednalo o zcela jiné příčiny, mezi nimiž neschází ani monstrózní podvody.

Proč tedy nenecháte lidi normálně žít a zavádíte opět restrikce? Proč vyvoláváte paniku, imaginární strach z něčeho, co neexistuje, z bubáka jménem "pandemie koronaviru"? Proč jednoduše, páni žurnalisté a paní žurnalistky, nereferujete o koronaviru tak jako o chřipce, to znamená pouze se zmínit o číslech, ale bez hysterie? Proč tato banalita je pokaždé bodem číslo jedna vašeho zpravodajství?

Čtěte ZDE: Úder pokračuje: V ČR rekordní počet nakažených. Dobrá kulisa šíleného bruselského divadla. Tanec nad dluhy, které nelze splatit. Všechno je jinak. Srovnají to až Marťané? Od zítřka kniha v prodeji. Zatím ji nezakázali

Přituhne 

Považujete téměř za jisté, že přijde druhá, ne-li dokonce třetí či čtvrtá vlna koronaviru. Podle klíčových světových epidemiologů a virologů je to z přirozeného hlediska málo pravděpodobné. Pokud jste si tím ale vy všichni mainstreamoví politikové a novináři jistí, tak nejspíš proto, poněvadž o tom něco víte a chystáte to, abyste mohli opět zavést Lockdown. Pak ale se dopouštíte celé řady závažných trestných činů a patříte před soud. Prezident WHO Ghebreyesus už teď vyhrožuje státům epidemiologickou katastrofou, jestli prý zase "nezpřísní" protikoronavirová opatření.

Všude strach, hysterie a panika. Tuto atmosféru šíří naprostá většina našich médií. Právě toto celosvětoví držitelé moci chtějí. Lidé ve strachu před touto "strašlivou" nákazou, vyděšeni např. podvodnými ukázkami stovek rakví, které jsou prázdné nebo pocházejí z úplně jiného období, si nechají naordinovat nesmyslná nařízení a ještě budou své vlády a WHO velebit a děkovat jim, jak se pečlivě starají....

Kontrola obyvatelstva tak bude dokonalejší. Sociální izolace a povinné dvoumetrové odstupy znemožní bližší kontakty mezi lidmi, takže kdyby chtěl někdo zorganizovat větší protest a účinnou akci proti, nepovede se mu to, neboť něco takového vyžaduje nutně osobní kontakt. Ten internetový a mobilní bude k ničemu, protože podléhá jejich kontrole. Všechno jen přes mobil a internet, tady nebude možné a myslitelné nějaké soukromí. Výuka od základních škol až po univerzity přes internet, platba v obchodech jenom kartou, práce z domova bez osobního kontaktu se spolupracovníky, omezené možnosti pohybu a setkávání se na náboženských, kulturních a sportovních akcích a povinné rozestupy s trestními sankcemi za jejich porušení umožní tak tvrdou diktaturu, že i komunistická a nacistická budou proti ní blednout.

Biskup Athanasius Schneider ji nazval diktaturou sanitární. Drastická omezení základních práv a svobod občanů se zdůvodní "péčí o zdraví a životy lidí" na základě vylhaných pseudoinformací o "nebezpečnosti" viru, který prý "zabíjí". Budou neustále lhát a podvádět o počtech mrtvých, kteří ve skutečnosti zemřeli na jiné choroby.

Jenže naštěstí čím dál více občanů Evropy i naší země už není ochotno nechat se balamutit. V Rakousku žalovali někteří z nich stát za Lockdown, Ústavní soud jim dal za pravdu a prohlásil omezení svobodného pohybu osob včetně nařízeného rozestupu za nezákonné a proti základním lidským právům. V mnoha zemích Evropy a Ameriky občané vyšli do ulic proti stupidním a nesmyslným karanténním nařízením, bouří se.

Ne, ještě není tak zle. Jenom je zapotřebí, aby takových akcí bylo stále víc. Režiséři tohoto nechutného dramatu, budovatelé továrny na paniku musí poznat, že lidé už jim na jejich hnusné podvody "neskočí". Ať protesty, žaloby na stát a potažmo na WHO, ostentativní ignorování debilních a zároveň nemravných opatření lidskou komunitou a další akce proti nim pokračují a nabývají na síle. Jen tak dál a houšť! To je naše jediná možnost účinné obrany.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky