Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Boj s nákazou: Koronavirus má smysl pro absurdní humor. Kudy chodí a kde se schovává? Naše svědomitá vláda myslí na všechno. Pravidla občanského soužití. Přečtěte si Kafku. Opakování historie?

Boj s nákazou: Koronavirus má smysl pro absurdní humor. Kudy chodí a kde se schovává? Naše svědomitá vláda myslí na všechno. Pravidla občanského soužití. Přečtěte si Kafku. Opakování historie?

17. 8. 2020

Tisk článku

Ladislav Větvička vyjmenovává pravidla a doporučení v rámci rafinovaného tuzemského boje proti koronavirové epidemii, jimiž nás naše vláda svědomitě chrání od letošního jara

Přemyšlam o tym, jak hluboko pude tento test naroda. Jak daleko nas ponoři do te žumpy, aby nam ukazali, že zme nuly, neschopne myslet? Copak su lidi take ovce, že nevyhažu ty hajzly z oken?

Anebo se čeka na jakesik volby, kere stejně nemožu nic změnit? Je normalni, aby se všeci podřizovali absurdnim přikazanim minystra zpěvu, Červenačka a komisařa Drajfusa?

 

1. Za žadnych okolonosti nemožete opustit kvartyr, ale pokud mate duvod, opustit kvartyr možete.

2. Hader přes pysk vas před virusem neochrani, ale měli byste ho nosit, bo to može zachranit život jinym, aji když nemusi fungovat, každopadně su hadry přes pysk povinne, teda až na vyjimky.

3. Male obchody su zavřene, teda kromě obchodu, kere su odevřene. Velke obchody su odevřene, bo do velkych obchodu virus neleze, ale male obchody ve velkych obchodach su zavřene, bo co kdyby se tam virus skryval?

4. Chodit do roboty bylo zakazane, kromě těch povolani, kde to zakazane neni. Pokud vam zakazali chodit do roboty, možete se zehnat jinu robotu, kera zakazana neni.

5. Neměli byste chodit do doktora nebo do nemocnice, pokud vam teda neni tak zle, že tam jit musite. Pokud je vam ovšem tak zle, že ani chodit nemožete, pak byste ani chodit neměli.

6. Ten virus zabija lidi. Tedy ne všecky, enem ty, keři maju jinu nemoc. Ten virus vlastně nezabija lidi, to je zabije ta jina nemoc, takže virus zabija lidi, ale bat se nemusite, když nemate jinu nemoc. Ale vyskytly se aji připady, že virus zabili lidi a oni neměli jinu nemoc. Proto buďte opatrni.

Čtěte ZDE: Chyba v matrixu: Český doktor si dovolil vyléčit koronavirus. Jaký je další postup farmakolichvářů? A co bláznivá doktorka? Konstanta stále platí: Žádný plán nikdy nevyjde!

7. Virus je globalni, vysoce nakažlivy a može zpusobit globalni katastrofu. Ale je možne ho potlačit a mět pod kontrolou. Pokud teda najdeme lek, kery ho potlači a pak bude pod kontrolou. A pokud to nestihnem, tak se všeci nakazi, někteři umřou a většina přežije a pak už nebude potřeba hledat lek, bo už virus nezpusobi tu katastrofu.

8. Každopadně dodržujte hygyjenycka opatřeni, hlavně se myjte ruky. Anebo noste rukavice, ony samy o sobě teda nijak nepomožu, ale mohly by, a tak je noste, hlavně v hytlermarketach. Anebo je nenoste, ale myjte si ty ruky.

9. Buďte raději doma, každopadně ale je duležite raz za čas vyjit ven.

10. Nemějte obavy, zboži v obchodach je dostatek, aji když některe zboži je dočasně nedostatkove. Nekupujte vic zboži, než spotřebujete. Třeba toaletniho papira rozhodně nespotřebujete vic, jak obvykle. Ale když už ste vyšli ven do obchoda, kupte si ho raději vic, abyste nemuseli zas zbytečně vychazat ven.

11. O děcka nemusite mět strach, bo virus děcka obvykle nenapada, kromě těch děcek, kere už napadnul.

12. Když už ten virus lapnete, poznate to podle symptomu, kerych je fakt hodně. Ale ty symptomy možete mět, aji když to ten virus nebude. Někdy možete lapnut ten virus, a přitom nebudete mět symptomy žadne. Možete nakazit kohosik jineho, aniž byste symptomy měli a on naopak može onemocnět a symptomy mět bude. Nakažlivy možete byt, ať už symptomy mate anebo ni.

13. Je dobre jest zdravě, ale je tež dobre raději nevychazat ven, abyste nakupili čerstve ovoce. Raději vařte ze zasob italskych těstovin a činskych nudli.

14. Je bezpečne zustat doma, ale tež byste měli dychat čerstvy vzduch, a tak byste měli chodit na prochazky. Třeba do parku. Ale raději si nesedejte na lavičky, pokud teda nejste staři nebo unaveni. Staři by ovšem raději neměli vychazat vubec. Když už ale vyjdou a sednou si na lavičku, nesedejte tam moc dlouho, tedy pokud nejste třeba těhotní. Ale pokud už ste staří, pak už asi nebudete těhotní, omezte tedy dobu styku s lavičkou na minymum. Pokud sedite, neměli byste svačit, pokud ovšem s sebou svačinu mate, snězte ju enem, kdybyste měli hlad. Pokud nemate umyte ruce, použijte raději rukavice.

15. Nenavštěvujte stare lidi, ale kdyby potřebovali jidlo nebo leky, přineste jim je. Nenavštěvujte ani starši přibuzne, pokud naopak oni potřebuji jit ven a navštivit vas, měli by si zebrat taxika.

16. Když ste venku, dodržujte bezpečnu vzdalenost od jinych lidi, pokud to nejde jinak, třeba při předavani peněz nebo podani ruky. Ruku byste ovšem raději nikomu podavat neměli. Raději dodržujte bezpečnu vzdalenost, pokud to jde.

17. Nesahejte na jakekoliv předměty. Virus zustava aktyvni dvě hodiny, někdy šest hodin, zaleži na druhu povrchu. Někdy zustava aktyvni aji cele dny, ale potřebuje k temu vlhke prostředi. Někdy to prostředi nemusi byt vlhke, nebezpečne je, když prostředi je suche a teple, to pak virus može byt aktyvni aji štyry hodiny. Ve vzduchu se virus rozprostira metr a pul okolo nakaženeho, pokud tedy se nakaženy nepohybuje. Někdy može byt virus aji vic jak dva metry od nakaženeho, pokud fuka věter. Každopadně dodržujte rozestupy a bezpečnu vzdalenost podle typu prostředi a směru větra.

18. Když ste doma s dětmi, neměli byste pit, aby neměly špatny přiklad. Pokud ale maju třeba internetove vyučovani a nevidi vas, pit možete klidně už od rana, pokud vas to uklidni. Pokud nemate děti doma, pit možete tež už od rana, ale pro jistotu raději nepijte, abyste si nevypěstovali zavislost. Pokud už zavisli ste, pijte klidně od rana, je to lepši, než byt nervozni nebo agresivni.

19. Počet osob, keři umřeli na koronovirus, je oznamovany denně, ale to neznamena, že ty osoby zemřely na koronovirus. Kolik lidi je opravdu nakaženych, se tež oznamuje denně, ale počet opravdu nakaženych nevime, bo se přednostně testuju enem ti, kerym je blbě a su na umřeni, aby se zjistilo, jestli korona bude opravdu ten duvod, proč brzo umřou. Pokud osoba testovana pozityvně opravdu umře, je jasne, že za to može koronavirus, kromě tych osob, kere se otestovat nepodařilo a ty pak možeme započitat jako mrtve bez koronoviru. Osoba zemřela na koronovirus, kera neni započitana, pak tedy bude ve statystyce chybět, bo nebude započitana.

Čtěte ZDE: Virus: Dar globalistických vládců. Skutečnou epidemií je uměle vyvolaný strach. R. Malý znovu naléhavě varuje. Imigrace, potraty a depopulace. Jak se znovu stát svobodnými? Italský podvod. Bojím se, tedy jsem?

20. Pokud ste se nakazili, měli byste zustat v karanteně a nevychazat, dokud budete nakaženi. To, že už nejste nakaženi zjistite tak, že vyjdete ven a nechate se otestovat. Každopadně nevychazajte, bo byste mohl infikovat jine lidi. Jine lidi možete infikovat, aji když už budete vylečeni, bo možete byt přenašečem, aniž byste měli ty symptomy.

21. Virus je nebezpečny, pokud infikuje dalši a dalši lidi, hlavně, když se tak děje rychle a lavinovitě. Proto buďte v izolaci, dokud to ide a dokud bude virus infikovat lidi. Virus bude infikovat lidi furt, ale přestane je infikovat, až už budu infikovani všeci, takže je duležite, abyzme se infikovali rychle a lavinovitě, ale zase ne všeci, k lavinovitemu infikovani by mělo dochazat postupně.

22. Kvuli samotnemu viru žadny podnik nezkrachuje a žadna ekonomika se nepoloži, kromě tych podniku, kere už zkrachovaly, nebo tych ekonomik, kere byly slabe. Tento fakt ovšem neni dusledkem koronaviru samotneho, ale spiše dusledkem teho, že zme kvuliva koronaviru ty podniky zavřeli a tym, že tam nechodili zakaznici, došlo k poškozeni podniku aji ekonomik.

Absurdni seznam je z dubna 2020 a byl vytvořeny diky Richard Grannon Psychology. Bude současti připravovane knižky "Okolo Česko-Slovenska aneb Koronovirovy podfuk"..

Mimochodem, četli ste Kafkuv Zamek? Genyjalni a nadčasove dilo, při jehož čteni by mě nikdy nenapadlo, že ho budeme zaživat na vlastni kožu. A pak, že se hystoryja neopakuje... enem zme temu nevěřili a nepoučili se, a tak zme nuceni to znova zažit...

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky