Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Virus: Dar globalistických vládců. Skutečnou epidemií je uměle vyvolaný strach. R. Malý znovu naléhavě varuje. Imigrace, potraty a depopulace. Jak se znovu stát svobodnými? Italský podvod. Bojím se, tedy jsem?

Virus: Dar globalistických vládců. Skutečnou epidemií je uměle vyvolaný strach. R. Malý znovu naléhavě varuje. Imigrace, potraty a depopulace. Jak se znovu stát svobodnými? Italský podvod. Bojím se, tedy jsem?

15. 8. 2020

Tisk článku

Radomír Malý se krajním znepokojením hledí na rychlost a podobu nové totality, kterou jsme si zde dobrovolně nechali nainstalovat během poloviny roku

Každá totalitní moc při ovládání obyvatelstva uplatňuje účinný nástroj: strach. V našich dějinách známe gestapo a StB. Při vyslovení těchto názvů se spousta Čechů tenkrát otřásala hrůzou. Před jejich zraky vyvstaly příšerné výjevy mučení a poprav.

Jenže to už je v této formě minulostí. Totalitní vládcové si vždycky dřív nebo později uvědomí, že "revoluce požírá své vlastní děti". Příklady jakobínské tyranie za Francouzské revoluce, která přivedla pod gilotinu i její strůjce, stejně tak bolševické v Rusku a nacistické v Německu, kdy pod samopaly SS skonal sám Hitlerův blízký spolupracovník Roehm se svými kumpány, jsou pro ně výstražným mementem.

V našich dějinách jsme zažili proces se "Slánského bandou", kdy iniciátoři a realizátoři komunistického estébáckého teroru se nakonec sami stali jeho obětí. Strach, kterým diktátoři usměrňují chování obyvatelstva, se tak často obrací jako bumerang i proti nim.

Spojenec

Ale oni strach potřebují, aby mohli druhé ovládat. Jenže jak to provést, aby se nakonec nemuseli sami bát, že jejich poslušné represivní orgány, které uplatňují krutovládu proti občanům, si jednou "posvítí" i na ně, protože mezi vládci vždycky probíhá boj o moc a je sázkou do loterie, jestli represivní složky ovládnu já, nebo ten druhý. Globalističtí vládci dneška chtějí mít jistotu, proto vsadili na jinou formu strachu.

Na pomoc jim přišel neviditelný spojenec: virus. Ne zhoubný a smrtící, pouze mírný, který v polovině případů působí bez jakýchkoliv příznaků. Kdyby byl opravdu nebezpečný jako středověký mor nebo cholera, museli by se obávat, že nakonec může skolit i je samotné. Čínská chřipka zvaná koronavirus nebo Covid 19 či jakkoliv ještě jinak se jmenuje jim přichází nečekaně jako opravdový dar odjinud (nikoli z nebes, ale z hlubin pekla).

Nejspíš tento virus vyrobili v laboratořích. Pak už stačilo jenom spustit mediální manipulace a lži o jeho nebezpečnosti a smrtelnosti, ukázat v televizi podvodné snímky rakví z úplně jiného období a vydávat je za zemřelé na Covid v jedné italské nemocnici během jediného dne, psát a mluvit o zemřelých "na Covid" místo "s Covidem", u nás z pozice ministra vnitra lhát, že "jde o životy" - a lidstvo zachvátila opravdová epidemie: nikoli koronaviru, ale strachu, paniky a děsu. V této atmosféře jsou občané jednotlivých států připraveni líbat svým politikům a potažmo představitelům Světové zdravotnické organizace (WHO) obě ruce i nohy za to, že je připravili o základní lidská práva a izolovali pod záminkou ochrany před "smrtící nákazou" v domácím vězení jako dobytek ve stáji.

Čtěte ZDE: Promořeni mediální lží: Kráčí všichni dobrovolně do otroctví? Stačí počítat a přemýšlet. Komu slouží sanitární diktatura? Útok na duchovní život. Velký Bratr má volné ruce. Politici i klérus jen tupě slouží a podléhají

Lockdown

Za této situace si mohou globalističtí magnáti á la Bill Gates dělat úplně všechno, co se jim zlíbí. Ve většině států světa, které zavedly drastická opatření lockdownu, byla uzákoněna možnost "domácího potratu" pro ženy. Dosud tomu bylo tak, že pokud toto žena chtěla udělat doma ve vaně, tak potřebovala souhlas lékaře. To nyní v Kanadě, Velké Británii, na Novém Zélandě a v řadě dalších zemí padlo, WHO nepokrytě a drze požaduje, aby opatření lockdownu byla co nejpřísnější, ale ženy prý by měly mít uzákoněno "právo" samy a bez lékařského svolení zabít své dítě, které nosí pod srdcem.

Lockdown rovněž znemožnil kontrolu ze strany evropského, zejména italského obyvatelstva nad imigrací muslimských invazistů do Evropy. Teprve nyní vycházejí najevo fakta, publikovaná nezávislými médii, že navzdory uzavření hranic, institucí i soukromých bytů připlouvaly lodě s migranty v ještě větší míře než před lockdownem, nikdo není schopen spočítat, kolik jich bylo. Italové, kteří by jinak byli ihned v ulicích a protestovali, tentokrát chyběli, neboť zůstali uvězněni doma a navíc vůbec o nových migrantech nevěděli, média jim to samozřejmě nesdělila.

Lockdown umožnil lépe realizovat satanský Gatesův plán depopulace planety, existují věrohodné zprávy, že v mnoha nemocnicích byli nemocní na covid přímo fyzicky zabíjeni formou eutanázie. Připočtěme ještě ekonomickou krizi způsobenou lockdownem, která zlikvidovala spoustu malých a středních firem, konkurujících těm velkým, a nadnárodní farmaceutickou lobby, jež využívá strachu z koronaviru k tomu, aby draho prodala své naprosto neúčinné nebo přímo škodlivé výrobky a dnes se pasuje do role zastánce světa distribucí vakcíny, která je teprve "ve vývoji" a obsahuje mj. i buňky potracených dětí.

Dnes již většina zemí rozvolnila lockdown, nicméně média i politikové nadále vytvářejí psychózu strachu. Známe to u nás. Stačí jen, aby v některém okrese za jeden den přibyl počet nakažených Covidem o dva až tři lidi - a už je tady horor! Hned se znovu "zpřísňují" opatření, politikové a státem dosazení hygienici kárají občany za "neukázněnost", když si zajdou do hospody na posezení s přáteli, na větší rodinnou oslavu, na fotbalový zápas, do kina nebo do divadla. Čekáme, kdy se dočkáme napomenutí i za to, že pravidelně chodíme na bohoslužby. Roušky nejsou povinné až na vnitřní prostory v některých místech s lokálními ohnisky nákazy, nicméně pořád slyšíme od hygieniků a politiků, aby je lidé přesto nosili, aby dodržovali rozestupy apod.

Nulová epidemie

Prý počet nakažených narůstá, běžná jsou čísla nad 200, teď už někdy i nad 300 případů denně. Co jste ale, pánové a dámy politici a hygienici, čekali? Sami jste rozvolnili opatření, proč tedy nyní zvedáte káravě prst na občany, když toho využili a neudělali nic jiného, než že uplatnili své nezadatelné právo normálně žít? To jste si mysleli, že lidé budou dál sedět doma na zadku, jak jste jim povinně nadekretovali v březnu? Samozřejmě, když za lockdownu byl kontakt mezi lidmi minimální, bylo i nákazy méně (ačkoliv to také ne vždycky a všude platilo), teď, když se lidé více mezi sebou stýkají, je logické, že infekce bude víc. To dá přece zdravý rozum.

Máme ale možnost skvělé obrany jejich vlastními zbraněmi. Podle přímo jejich statistik je u nás aktuálně cca 5 tisíc nakažených koronavirem. Mainstreamová média o tom referují jako o katastrofě. Jenže my to budeme ignorovat a propočítáme si, kolik to činí procentuálně na počet obyvatel ČR. Vyjde nám - světe, podrž se! - pouhé půl promile (!) české populace!

To je tedy opravdu strašlivá epidemie! Tak strašlivá, že nulová. A pojďme ještě dále v jejich vlastních statistikách. S Covidem, který se přidružil k jiným chorobám, se v českých nemocnicích léčí cca 120 osob, tedy z aktuálního počtu nakažených něco přes 2 procenta - a v těžkém stavu je něco pod 20 lidí! Drtivá většina nakažených vůbec hospitalizaci nepotřebuje, u poloviny infikovaných, jak oficiální zprávy samy říkají, je průběh nemoci zcela bezpříznakový, a to i u seniorů, jak ukazuje případ z Jablunkova z církevního charitativního domova, kde se několik klientů nakazilo, ale ani jeden z nich nemusel do nemocnice.

S Covidem zemře u nás denně zhruba jeden člověk, ale nikoli na tuto chorobu, nýbrž na jinou, případně na kumulaci více chronických nemocí. Podobné statistiky vykazuje naprostá většina států, některé jsou na tom lépe než my, jiné hůř. Ani v USA, kde je situace nejhorší, podle propočtů je aktuálně nakažených něco přes 1 procento obyvatelstva, čili ani zde se nejedná o epidemii, počet úmrtí s koronavirem také podle statistiky proti dubnu výrazně poklesl.

Čtěte ZDE: COVID-19: Přírodní původ vyloučen! Jak v laboratoři upravili koronavirus pro člověka. Vše se vymklo kontrole? Soukromé výzkumáky a import tropických chorob. Země biologickými bombami. Třetí strana nové války

Pravda vyplouvá

Nuže tedy - počet nakažených od června poněkud narostl, jenže děje se něco? Zhola nic. Nenechme se balamutit a nepodléhejme panice strachu! Šiřme tuto osvětu kolem sebe všude, kam přijdeme, demaskujme tento monstrózní koronavirový podvod globalistů! Že se skutečně o podvod jedná, dokazují i světoví odborníci na epidemilogii a infektologii. Jak oznámil týdeník Světlo 9. 8. 2020, ředitelka mikrobiologické laboratoře v italském Miláně Rita Gismondová vydala v těchto dnech knihu, v níž popírá existenci pandemie či epidemie koronaviru, kterou média téměř ztotožňují s morem. Podle jejich informací byly podvodné a nepravdivé i počty o vysoké smrtnosti nakažených Covidem v italských nemocnicích na jaře.

S odvoláním na studii italského Státního zdravotnického ústavu píše, že ze 355 pacientů hospitalizovaných s koronavirem pouze 3 neměli jinou nemoc a u zesnulých na Covid není ve většině případů vůbec prokázáno, že koronu měli, neboť jejich těla byla nápadně ihned po smrti spálena - což se dělo nejen v Itálii, ale i v dalších zemích. Prý "z hygienických důvodů", ačkoliv tento argument je nesmyslný, protože mrtvola nedýchá, nemůže být proto infekční.

Dr. Gismondová se stala předmětem ostrých útoků ze strany politiků a vládních hygieniků. V Polsku zkušená praktická lékařka Anna Martynowska, ředitelka polikliniky ve Slezsku, byla, jak informuje portál www.pch24.pl 6. 8. 2020, po více než 30 letech praxe vyhozena ze zaměstnání, neboť napsala, že žádná epidemie a pandemie neexistuje, koronavirus je pouze jedna z mírnějších forem chřipky. Jenže současně v téže době několik polských specialistů zveřejnilo prohlášení, opírající se i o výroky světových odborníků, kteří říkají a dokazují totéž, co dr. Martynowska. Opravdoví specialisté v oboru si stěžují, že když hovoří o celosvětovém koronavirovém podvodu a popírají existenci pandemie, jsou zastrašováni, šikanováni, umlčováni a propouštěni ze zaměstnání. Pravda ale vyplouvá čím dál víc na hladinu jako olej na vodu a vzrůstá počet lidí, kteří se už nenechají balamutit, i když žel počet těch, kteří se bojí, je pořád vysoký.

NOVÁ KNIHA PETRA HÁJKA: ÚDER - 10 týdnů, které otřásy světem

Objednávejte přes www.ceskacitadela.cz

Zavřít lesy?

Demaskovat koronavirovou lež a nebát se chovat normálně jako kdyby žádný Covid nebyl, je jedinou myslitelnou obranou jak proti dalšímu lockdownu, tak i proti eventualitě povinného očkování údajnou vakcínou, jež může obsahovat čipy na ovládání lidského mozku a další příšerné komodity. Když potkávám teď za letních veder na ulicích osoby s rouškami, jak se pod nimi dusí, rozhodně nemám dobrý pocit, ještě hůře pak, když vidím v obchodech lidi, co úzkostlivě zachovávají dvoumetrové rozestupy. Ti se nechovají normálně, podlehli "radám" mocných, aby si "dali pozor" a sami prý chránili sebe i druhé, ačkoliv není co chránit. Když jdu mezi lidi, samozřejmě se mohu Covidem nakazit, rovněž tak, pokud mám tuto nemoc bez jakýchkoliv příznaků, mohu nakazit jiné - ale co se hrozného stane?

Když se nakazím, tak mám z 95 procent jistotu, že průběh bude buď bezpříznakový, nebo s lehkou formou dvoudenního kašle či podobných nepříjemností. Poč potom ta nepřiměřená ochrana? To bych se musel úplně stejně chovat v sezóně respiračních nemocí rýmy, chřipky, angíny apod. Jenže to nikomu z těch, kdo berou kárání našich politiků a hygieniků vážně, nikdy ani nenapadlo, ačkoliv těmito infekcemi se mohou nakazit vzhledem k jejich širšímu výskytu snadněji než koronou. Kde je tady logika?

Žádná není, jde pouze o uměle vyvolanou psychózu strachu. Přitom mnohem reálnější a nebezpečnější než to, že se někde ve společnosti nakazím Covidem, je eventualita, že v listnatém lese chytnu klíště a bude mi hrozit borelióza nebo encefalitida, což je podstatně horší než jakýkoliv Covid. Přesto se lesy kvůli klíšťatům nezavírají a příslušní činitelé před vstupem do nich nevarují. U koronaviru ale hned, jakmile se vyskytne někde byť i jediný nakažený bez příznaků, jsou všichni, s nimiž se setkal, nahnáni do karantény, zjištuje se tzv. trasováním, s kým vším přišel do kontaktu apod. To všechno musí slušného a svobodného občana hrubě urážet. Nechcete už konečně, vážení politici, hygienici a žurnalisté, dát lidem s tématem koronaviru definitivně pokoj a přestat je znepokojovat, děsit a urážet svými mediálními výroky a opatřeními?

Čtěte ZDE: Zase přituhuje: Zbořte tu továrnu na paniku! Lidi se nám chovají moc normálně. Podivné statistiky. Zeptáme se Maďara? Počítání vln a hromadění rakví. Sanitární diktatura na obrzoru. Co na to lidé?

Církev v rozkladu

Francouzský filozof René Descartes řekl známou větu: Myslím, tedy jsem. Globalisté a jejich pohůnci v jednotlivých zemích ji de facto parafrázují na "bojím se, tedy jsem". Pro občana se zdravou filozofií bude ale platit úplně opačná zásada: nebojím se, tedy jsem. Nebojím se ani koronaviru, ani jiných zel, jež přináší současný svět. To by mělo platit hlavně pro katolické křesťany, ti by měli jít vzorem.

Žel realita u našich katolických představitelů je zcela opačná. Biskupové v mnoha zemích ještě dříve, než vůbec to stát po nich žádal, uzavřeli kostely a znemožnili věřícím účast na mši. Prý "z hygienických důvodů". Ještě horší bylo, když po prvním částečném uvolnění lockdownu se mohly mše opět veřejně sloužit, biskupové tvrdě požadovali přijímat Tělo Páně pouze na ruku - a to i při tradičním ritu, který tuto praxi vůbec neumožňuje. Tak se dělo také u nás v některých diecézích, nejnověji ve Velké Británii katoličtí biskupové toto nařídili tradičnímu Kněžskému bratrstvu sv. Filipa Neriho, jež celebruje pouze ve starém obřadu. Teď se mí přátelé vrátili ze Slovenska celí konsternovaní, neboť i v některých řeckokatolických chrámech se podává povinně na ruku, ačkoliv toto je v tomto ritu těžko fyzicky realizovatelné.

Pomíjím skutečnost, že mnozí hygienici upozorňují právě naopak, že přijímání do úst lépe brání nákaze než přijímání na ruku. Tady jde ale o víc, o úctu k eucharistickému Kristu. V mnoha zemích západně od našich hranic je ještě hůř, v USA jeden farář nabízí u vchodu do kostela nekonsekrované hostie, aby prý si je otec rodiny doma sám "proměnil", v nouzové situaci koronaviru prý může proměňovat každý. V Německu a v Itálii zase rozdávají lidem konsekrované hostie v plastových pytlících, aby je sumovali doma mimo liturgii, rovněž z "hygienických důvodů". Kazašský katolický biskup Athanasius Schneider už vyhlásil čas pokání za hříchy proti Tělu a Krvi Páně, mezi něž řadí i přijímání na ruku.

A je ještě hůř. Kanadští biskupové se vyjádřili, že prý věřící budou po legalizaci protikoronavirové vakcíny povinni (!) nechat se očkovat, i kdyby obsahovala buňky dětí zabitých umělým potratem. Od naprosté většiny světového episkopátu nemůžeme čekat žádnou podporu pro své postoje, jen od nepatrné menšiny, která se podepsala pod prohlášení "Veritas liberabit vos", jež podporuje požadavky vyslovené výše.

Tím se ale nenechme odradit. Dobré a požehnané úsilí velice často mělo na počátku velmi málo stoupenců, s tím musíme počítat. O tom hodně věděli apoštolé v prvotní církvi. Proto tedy nebojme se koronaviru, ale bojme se hříchu a urážek Boha, kterých se mu dostává dnes ze všech stran. Když zaujmeme tento postoj, staneme se svobodnými a dáme dobrý příklad ostatním. Ukážeme jim, že tzv. koronavirová pandemie je skutečně podvod a netřeba se ji bát, naopak nutno proti ní aktivně vystupovat a demaskovat tento zločin proti přirozeným právům člověka.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky