Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Víme, kdy skončí korona-blbno: Jiný termín pro nás, jiný pro svět. Co přinese rudá mikina? Bude se vakcína losovat? Za vším hledej problémy dolaru. Čína ví své. MY také. Dobrá zpráva s nejasným pokračováním

Víme, kdy skončí korona-blbno: Jiný termín pro nás, jiný pro svět. Co přinese rudá mikina? Bude se vakcína losovat? Za vším hledej problémy dolaru. Čína ví své. MY také. Dobrá zpráva s nejasným pokračováním

20. 9. 2020

Tisk článku

Petr Hájek se rozhodl prozradit, kdy skončí koronavirová krize, protože usoudil, že než čtenáři dostanou do ruky jeho další knihu, mnozí by se mezitím mohli z toho mediálního rachotu zbláznit

Pokud jste ještě nezešíleli ze stupňujících se zpráv o narůstání počtu nakažených koronavirem, a pokud zešílet nechcete, mám pro vás dobrou (ale bohužel pro většinu „závisláků“ pravděpodobně neuskutečnitelnou) radu: Přestaňte sledovat hlavní média a věnujte se pouze médiím alternativním, nezávislým na penězích farmaceutických firem a politickém zázemí globalistů, kteří dostali za úkol pomocí epidemie přeformátovat svět.

Jsem poslední, kdo by "Operaci Covid-19" zlehčoval (znovu se při tomto tvrzení musím odvolat na svou knihu Úder vydanou v červenci Českou citadelou). Situace, v níž se aktuálně nacházíme, prostě přijít musela. Vzhledem k razantním a včasným vládním opatřením jsme měli na jaře „nepřirozeně malý“ počet nákaz. Jenže letním otevřením hranic a uvolněním všech ostatních racionálních epidemiologických opatření, muselo dojít k vyrovnání s naším okolím – právě tak jako ve spojitých nádobách. O nic dramatičtějšího než jaře však stále nejde. Jen tympány „předehry“ zesílily, neboť potřebují mobilizovat část "chvilkařské" veřejnost k „činu“, a pokud možno naopak vystrašit a "umrtvit" především starší spoluobčany, aby naopak pokud možno nevystrkovali nos z bytu, až nastane volební den.

Uprostřed covidového bláznění mám však pro čtenáře Protiproudu rovnou dvě dobré zprávy: Víme, kdy se situace relativně uklidní u nás a kdy pandemie – jako mávnutím kouzelného proutku – téměř beze stopy zmizí v celém světě. Protože naše předpovědi založené na dobrých zdrojích v minulosti pravidelně vycházely (a zdaleka ne jen pokud jde o nový koronavirus), doporučuji brát je vážně i nyní. Druhá možnost je psychiatr (s rouškou).

Devátá vlna

Traduje se, že až devátá vlna je smrtící. A my jsme zatím sotva u druhé. Přesto je možné s jistotou tvrdit, že nás tradiční vývoj tentokrát mine. Na současné epidemii totiž není vůbec nic přirozeného, je kompletně uměle vytvořená – virem samotným počínaje a jeho politickými a hospodářskými důsledky konče. Z této nezpochybnitelné premisy vycházejíce (a sledujíce všechny ostatní zdroje) můžeme poměrně přesně odhadnout další průběh celého představení. 

Pokud jde o naši domácí situaci, je třeba především připomenout obrovské zvýšení počtu testovaných. Země (Polsko či Slovensko například), které vykazují nižší počty nakažených, mají logicky také poměrně nízké číslo testovaných. Z hlediska vývoje nákazy je mimochodem testování zdravých úplně zbytečné a vlastně nesmyslné. Proč bylo tedy najednou u nás tak dramaticky zvýšeno? Důvod je jediný: Blíží se volby – a je třeba oslabit Babiše. Takhle jednoduché to je.

Čtěte ZDE: Impérium Bill Gates vrací Česku úder: Trest za roušky. Vraťte nám hranice! Co nám prcek Tchajwanec zamlčel. Jen další bublina? Budou se stát na vakcínu fronty? Facka lítá ve vzduchu. Ostatně soudím…

Jde o mikinu

Statistika totiž okamžitě nutí politiky k ostrým krokům, přestože se adekvátně nezvyšuje počet těžkých případů ani úmrtí. Druhá vlna se logicky týká především dětí a mladších ročníků, kterých se první vlna dotkla jen okrajově a u nichž je průběh obvykle bezpříznakový či velmi mírný. Opět – spojené nádoby. Stav se tím vyrovnává, a pokud bychom tak masivně netestovali, ani bychom to nevěděli. Stačilo by intenzivněji chránit rizikové skupiny – a protože vše probíhá ještě v nádherném babím létě, mohli bychom tuto epizodu poměrně snadno zvládnout. 

Jenže máme na krku ty proklaté volby „druhého řádu“: krajské a senátní. Ministr vnitra Hamáček si jako šéf ČSSD nutně potřebuje navléci svou rudou mikinu a usednout před televizními kamerami do čela Krizového štábu. Domněnka, že tím ve volbách jeho umírající socialisté získají alespoň tolik, aby pro ty příští – důležité všeobecné za rok – nebyli již zcela odepsaní je sice lichá – ale topící se stébla chytá. A tuhle slámku mu hází sám mocný mediální mainstream.

Jakmile bude po volbách, situace se začne zázračně uklidňovat. Počty nakažených budou klesat stejně tak „geometricky“, jak nyní stoupají. Oficiálně to bude důsledek zesílených protiepidemických opatření – které přece on (a jeho Maďar) tak naléhavě doporučovali. Pokud by se mělo stát, že ČSSD ve volbách přece jen trochu uspěje, znamenalo by to ještě silnější tlak, protože by si soudruzi z Lidového domu mysleli, že tudy vede cesta. Přejme si tedy, aby dopadli jak sedláci u Chlumce – a my si mohli z toho bláznění trochu vydechnout.

Kdy bude konec?

I tuto informaci můžeme jako jediní přinést. Tedy jediní u nás. Čína to už oznámila: pandemie skončí v květnu příštího roku. A opět: za oficiální důvod bude vyhlášeno masívní celosvětové očkování. Na sto čtyřicet největších farmaceutických firem již finalizuje své zničující preparáty. Mediální bubny naženou pod injekční stříkačky stamilióny. Někde se o to bude soutěžit, jinde přímo losovat (už také u nás se tato metoda prý použije na očkování proti sezónní chřipce). Kdo podlehne, Pán Bůh s ním.

Dostane do těla hrůzostrašnou skupinu chemikálií a geneticky upravených látek, které (spolu s buňkami z tělíček potraty popravených lidí a „nosičů“) začnou svou dlouhodobou práci na „omezení lidské populace“ – počínaje další neschopností plodit a rodit a „nečekanými“ vedlejšími účinky konče. Co chcete? Vždyť se vše vyvíjelo ve spěchu, aby se zachránily celé národy! Proto také výrobci neponesou žádnou trestní odpovědnost. Možná se jim bude dokonce v osm večer tleskat z balkónů.

Čtěte ZDE: Podvolení: Bláznění kolem koronaviru má zakrýt něco horšího. Německo chystá druhý díl migrantské invaze. Ústavy jako cár papíru? Trojnožka dvouhlavé saně M+L. Spustí to již za pár dní. Pryč z Titaniku!

Smysl operace

V květnu všechno plus-mínus skončí – a zapomene se. V té době již budou zásadně přenastaveny (přeformátovány) všechny hlavní oblasti, kvůli nimž se celá operace spustila: Zcela se třeba změní světový finanční systém. Pokud zůstane ve funkci Donald Trump, tvrdě „shoří“ nejprve dolar. Posílí měny kryté zlatem (Rusko, Čína atd.). 

Vše bude spět k radikálnímu přenastavení bankovního systému, v němž centrální banky převezmou individuální soukromé účty. A měny prakticky virtualizují. Jinými slovy – skutečné peníze (alespoň v euro-americké „zóně“) fakticky skončí – čímž se nejen symbolicky uzavře kapitola relativních občanských svobod, na nichž Západ původně postavil svou prosperitu. Bude to samozřejmě delší proces, který tímto ovšem bude zahájen. Právě jako Evropská unie se začne přeměňovat na „federální“ superstát, aniž bude třeba měnit základní „smlouvy“ (a nechat je schvalovat v parlamentech členských států, referendech ani nemluvě.

To bude chvíle pro „zelený úděl“, protože o peníze v té chvíli už vůbec nepůjde. Pouze o další krok k „zestátnění“ všeho, co nepozřou nadnárodní monopoly. A pokud usedne do Bílého domu Joe Biden, socialismus zvítězí současně na obou stranách Atlantiku. A brzy už budeme v nekonečně tvrdší totalitě, než byla ta „půvabná“, ze které jsme byli před více než třemi dekádami „osvobozeni“.

Netřeba se tedy bát. Nenechte se zbláznit. O koronu tady vůbec nejde. Ale zase je třeba vědět: Přestože tohle divadlo v květnu skončí, přijde další „úder“. To, co žijeme, je totiž pouze ouvertura, předehra (jak vědí čtenáři mé poslední knihy).

Co přijde pak? A proč? A jak se tomu případně bránit? To už bude obsahem dalšího knižního textu, který snad brzy dokončím. Zatím stačí sledovat Protiproud a měsíčník MY

Ostatně soudím, že jedinou reálnou cestou z „masakru“, který nám „otcové korony“ připravují, je czexit.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky