Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Trump má covid: Předehra pro finální útok bažin? Říjnové překvapení před temnou zimou. Nacvičené scénáře fatálního převratu. USA i svět na hraně propasti. Veškerá legrace je u konce. Čas začít se modlit

Trump má covid: Předehra pro finální útok bažin? Říjnové překvapení před temnou zimou. Nacvičené scénáře fatálního převratu. USA i svět na hraně propasti. Veškerá legrace je u konce. Čas začít se modlit

2. 10. 2020

Tisk článku

Michal Semín reaguje na zprávu o Trumpově koronavirové nákaze na prahu amerických prezidentských voleb a popisuje temné vyhlídky dalšího vývoje s dopadem pro celý svět

Prezident Trump před pár hodinami „tvítnul“, že má diagnostikovaný covid-19. Prý se zatím cítí dobře, nic podrobnějšího o jeho zdravotním stavu v tuto chvíli nevíme. Jedno je však jisté: Trump minimálně na 2 týdny přerušuje svoji předvolební kampaň, během níž mobilizuje svoje příznivce, a je otázka, zda mu bude umožněno čelit Bidenovi při druhé televizní debatě, plánované na 15. října. Pozitivně testována byla i jeho manželka Melanie, stejně jako jeho blízká spolupracovnice Hope Hicksová. Do karantény nyní půjdou i mnozí členové Trumpova volebního týmu.

Liberální média, na čele se CNN, jen stěží skrývají svoje nadšení. Upozorňují na vyšší Trumpův věk i váhu a do omrzení opakují, že zdravotní následky covidu-19 se mohou projevit až se zpožděním a vážně podlomit zdravotní kondici nakaženého. Současně s tím doufají, že Trump přestane zlehčovat závažnost nové infekční choroby, jakož i vyzývat guvernéry unijních států k rychlejšímu návratu k běžnému životu. 

Předehra?

Před prezidentskými volbami v USA se vždy předem hovoří o tzv. říjnovém překvapení, spočívajícím v události, která překvapivým způsobem zamíchá s již rozdanými kartami (popisovali jsme před čtyřmi lety ZDE). Ty jsou jaké? I ony jinak nevěrohodné volební průzkumy naznačují, že Trump pomalu ale jistě stahoval Bidenův náskok. V televizní debatě, tendenčně moderované voličem Demokratů Chrisem Wallacem z FOX News, Trump jasně dominoval. Létal z mítinku na mítink, zatímco Joe Biden zůstával zalezlý ve své mansardě. Když už se odvážil přijít na veřejnou debatu, nevítalo ho nikdy více než sto lidí.

V jistém smyslu se Biden s lidmi setkávat nemusí, protože za něj dělají kampaň korporátní média, přesto je nad slunce jasné, že Bidenovy vyhlídky na sesazení Trumpa byly den ode dne horší. Zvláště když postupně vyplouvají na povrch další důkazy o tom, že nejen Clintonová, ale i Obamův tým, jehož byl Biden klíčovou postavou, úzce spolupracovali na přípravě podvržených materiálů, obviňujících Trumpa ze spolupráce s Rusy a nelegálními metodami pracovali od první chvíle Trumpova triumfu na jeho politické popravě.

Je Trumpův pozitivní test na covid-19 oním říjnovým překvapením, nebo je pouhou předehrou k tomu, co přijde v průběhu následujících dnů? Záleží na tom, jaký význam přikládáme faktu, že se takřka vždy, kdy se má v USA stát něco přelomového, daná událost předem nacvičuje. Vzpomeňme na simulace leteckých náletů na mrakodrapy relativně krátce před tím, než se ty newyorské poroučely před 19 lety k zemi. Nebo na operaci Dark Winter (Temná zima) z června 2001, simulují biologický útok Saddáma Husajna pravými neštovicemi na USA, aby za pár měsíců na to byl irácký diktátor obviněn z šíření anthraxu, v jehož důsledku zemřelo několik Američanů (ve skutečnosti šlo o tzv. inside-job, provedený ve spolupráci se zaměstnancem biologické laboratoře ve Fort Detrick).

A co třeba Event 201 z října 2019 (např. ZDE), kdy si na půdě Centra Johnse Hopkinse pro biologickou bezpečnost nacvičovali Bill Gates spolu s předními epidemiology z USA, Číny, zástupci WHO a Světového ekonomického fóra světovou reakci na pandemii novým typem koronaviru? 

Čtěte ZDE: Muselo to přijít: Temná zima na obzoru? Ukolébáni zdánlivým ústupem nákazy. Prosakuje spiknutí skrz média? Trump ví, že v sázce je hodně. Cvičení proti Saddámovi. Velmoc se může pořádně otřást. Jedno je jisté

Chobotnice 

Věřte, nevěřte, simulace možného dramatického scénáře proběhla letos v létě, i pokud jde o průběh amerických prezidentských voleb. Význační představitelé deep state v rámci obou politických stran, sdružení v organizaci Transition Integrity Project, inscenovali sled událostí, počínaje volební nocí a konče dnem prezidentovy inaugurace. A nikoli jen na papíře, ale živě. Tak například Joe Bidena si tu zahrál šéf kampaně Hillary Clintonové z roku 2016, zapletený do celé řady dodnes nedošetřených afér, John Podesta (čtěte například ZDE). Aktéři tohoto absurdního divadla vycházejí z premisy, že Donald Trump se nebude chtít smířit se svojí případnou prohrou a odmítne pokojnou cestou Bílý dům opustit. 

Namodelovali se různé varianty volebního výsledku a bez ohledu na to, jaká varianta nakonec zvítězí – jasné Bidenovo vítězství, jasné Trumpovo vítězství či vítězství jednoho z nich o prsa – došli k jednoznačnému závěru, že o tom, kdo bude příštím americkým prezidentem, se během volební noci nerozhodne.

Do deníku Boston Globe unikl podrobnější popis následujícího scénáře: Trump jasně vyhrává v boji o počet volitelů, tedy ještě před sečtením všech korespondenčních hlasů, na které sázejí Demokrati. Joe Biden bere zpět své původní přiznání volební porážky a brzy nad ránem přesvědčí tři státy s demokratickými guvernéry – Severní Karolínu, Wisconsin a Michigan – aby nechaly přepočítat odevzdané hlasy. Následně guvernéři Wisconsinu a Michiganu vyšlou do sboru volitelů jiné zástupce, než které vyslala místní legislativa, aby hlasovali v Bidenův prospěch. Poté vyzve Kalifornii, Oregon a Washington, aby v případě, že Republikáni nepřistoupí na tzv. strukturální reformy, vyhlásily na zbytku USA nezávislost.

Ony strukturální reformy zahrnují povýšení Washingtonu D. C. a Portorika na úroveň státu, dále pak rozdělení Kalifornie na 5 ministátečků a ukáže-li se to jako nutné, tak i zrušení sboru volitelů. Všechny tyto kroky mají vést k jedinému cíli – k vítězství Bidena a tedy i k opětovnému převzetí všech mocenských pák strukturami deep state. Dramatičnost celé situace přitom zvýrazňuje fakt, že bažinatí Trumpovy odpůrci ve svých scénářích nepočítají jen s vleklou právní bitvou o Bílý dům, ale i s možností vojenského řešení povolebního patu. Za zmínku jistě stojí i to, že v čele TIP stojí Zoe Hudsonová, která, stejně jako jedna ze dvou zakladatelů TIP Rosa Brooksová, pracovala ještě nedávno v nejvyšších patrech Sorosovy chobotnice zvané Open Society Foundation…

Čtěte ZDE: Clintonová tlumočila povel globalistů: Za žádných okolností nesmíme uznat Trumpovo vítězství ve volbách. Zbývá už jen otevřené násilí proti voličské většině. Tak dlouho se z USA vyváží "demokracie", až se ucho utrhne

Propast

Ptejme se dále – je vážně míněnou předpovědí také projev Trumpova odpůrce Ricka Brighta před zdravotním výborem Sněmovny reprezentantů, že „USA zažije nejtemnější zimu ve své moderní historii“? Je to pouhá náhoda, že jím zvolená slova korespondují s nácvikem operace, při níž má dojít k ničivému biologickému útoku v USA? A proč je v americkém mediálním mainstreamu poslední dobou tolik článků, zabývajících se hrozbou použití covidu-19 jako biologické zbraně proti strategickým cílům nebo vysoce postaveným osobám? 

Manipulátoři na CNN od dnešní noci spekulují o tom, zda Trumpův pozitivní test uvrhne do karantény také Amy Coney Barrettovou, nominovanou na uvolněné místo v Nejvyšším soudu po zesnulé Ruth Ginsbergové. Demokraté a s nimi celý deep state učiní vše pro to, aby Senát neschvaloval nominaci Barrettové před prezidentskými volbami. Je to totiž Nejvyšší soud, který v případě, že výsledky voleb budou zpochybněny, bude rozhodovat o tom, kdo bude v čele rozpadajících se Spojených států amerických. Byla-li by Barrettová zvolena, pak v takovémto složení není představitelné, že by se prezidentem mohl stát Biden. Pokud však Barrettová zvolena nebude, bude o budoucnosti USA rozhodovat pouhých osm soudců. V takovém případě nelze vyloučit, že obojetný John Roberts podlehne vůni bažin a přikloní se na stranu Demokratů. Patový výsledek 4:4 by vedl k prohloubení krize a možnému zapojení silových složek do jejího řešení.

Američanům není co závidět. Před jejich očima se země, určující světové dění posledních sto let, ocitá na hraně propasti. A s ní, ať se nám to líbí nebo ne, celý svět.

Kdo se umí modlit, ať neváhá a začne hned dnes. 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky