Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Muselo to přijít: Temná zima na obzoru? Ukolébáni zdánlivým ústupem nákazy. Prosakuje spiknutí skrz média? Trump ví, že v sázce je hodně. Cvičení proti Saddámovi. Velmoc se může pořádně otřást. Jedno je jisté

Muselo to přijít: Temná zima na obzoru? Ukolébáni zdánlivým ústupem nákazy. Prosakuje spiknutí skrz média? Trump ví, že v sázce je hodně. Cvičení proti Saddámovi. Velmoc se může pořádně otřást. Jedno je jisté

15. 5. 2020

Tisk článku

Michal Semín si všiml jednoho článku v mainstreamu, který hned záhadně zmizel, neboť obsahoval náznaky toho, co za scénou může následovat v dramatu koronavirové epidemie

Ještě pár dní a začneme zase vidět lidem do tváře. Roušky, tento symbol české pohotové reakce na hrozbu novým koronavirem, sice ještě v šuplíku neskončí, ale potit se v nich budeme jen v uzavřených prostorách.

Obchody jsou otevřené, i na pivo si už můžeme s kamarády zajít. Také nejsme daleko od chvíle, kdy se, alespoň částečně, otevřou hranice i pro turistické účely. A i když statistika na jiných místech planety vykazuje stále vysoký počet nemocných i úmrtí, na území naší republiky i v okolních státech se zdá být čím dál tím méně pravděpodobné, že COVIDem-19 onemocníme. Dokonce i původně alarmističtí epidemiologové si optimisticky mnou ruce, že jsme z nejhoršího venku. 

Muselo to přijít

Kdekdo proto soudí, že jedna z hypotéz o původu záhadného viru a jeho šíření se po světě vzala náhlým ústupem v původně silně zasažených lokalitách definitivně zasvé. Zdá se to být logické – pokud by chtěl někdo úmyslným vypuštěním laboratorně vyrobeného viru prosadit odlidšťující agendu a různé represivní formy společenské kontroly, které jsou za normálních okolností, alespoň v nominálních demokraciích, obtížně prosaditelné, zhotovil by podstatně virulentnější vir, než je SARS-CoV-2. Již i mediální mainstream, vyvolávající až nepřiměřené obavy z nakažení virem a podporující zavedená restriktivní opatření, svůj původní narativ dnes relativizuje a dává prostor hlasům, zpochybňujících reálné nebezpečí z dalšího možného šíření. 

Proto to muselo přijít.

Než si tuto záhadnou větu vysvětlíme, nejprve pár slov k uvedení do kontextu. Lidé, pohybující se dlouhá léta v prostředí korporátních médií či filmového průmyslu dobře vědí, jakou mají tyto komunikační prostředky moc. Jejich prostřednictvím se nejen informuje a dezinformuje. Je-li to uznáno za vhodné, tak se jimi ohlašující i některé zamýšlené události či procesy (já vím, Petře Hájku, žádný plán nikdy nevyjde). Někdy stačí jen pár novinových titulků či jeden hereckými celebritami obsazený film a požadované sdělení je na světě. Málokdo si před vypuknutím koronavirové šlamastyky všiml, že jsou na internetu volně k zhlédnutí vybrané pasáže ze simulace fiktivní koronavirové pandemie, nazvané Event 201. Dnes už o ní slyšel snad každý, kdo se o pozadí současné krize zajímá, a nemá přitom klapky na uších. 

Čtěte ZDE: Podivná epidemie: Proti komu to tu vlastně bojujeme? Cosi tato situace připomíná. Přinášíme náhradní oběť? Hodit se marod na chalupě? Zastavit školy? Až čas ukáže, co se skutečně stalo. Další vzkříšení přijít nemusí

Temná zima

Těžko říci, kolik lidí si ale všimlo včerejší zprávy na Novinkách, přebírající informace z amerických zdrojů. Pokud ne, tak dnes to již naleznou jen přes vyhledávač – jeden den k informování těch, kterým je informace určena, přeci stačí. Citujme z článku, nazvaného Čeká nás temná zima, tvrdí imunologové. Druhá vlna koronaviru se potká s dalšími infekcemi, její podstatou pasáž:

„Podobně jako Kluge hovořil ve čtvrtek před zdravotním výborem americké Sněmovny reprezentantů i imunolog Rick Bright, který byl odvolán z vedení Úřadu pro pokročilý biomedicínský výzkum a vývoj (BARDA). Podle svých slov kvůli tomu, že odmítal schválit Trumpem doporučované použití antimalarika chlorochin pro léčbu nakažených covid-19, neboť nebyla potvrzena jeho účinnost. Upozornil, že pokud Spojené státy nepřipraví plán pro druhou vlnu, země „zažije nejtemnější zimu v moderní historii“. Času je podle něj málo: „Okno se zavírá. Jestliže selžeme při vývoji koordinované národní odpovědi postavené na vědeckém základě, bojím se, že pandemie bude mnohem horší a delší a bude mít bezprecedentní počet nemocných a obětí. Nepopiratelným faktem je, že se na podzim covid-19 vrátí doprovázený výzvami sezónní chřipky a vytvoří bezprecedentní tlak na náš zdravotní systém,“ řekl Bright na úvod slyšení.

Dodal, že balení remdesiviru stále není dost a že jeho snaha zvýšit jeho dostupnost byla bezúspěšné. Upozornil, že vakcína může být při nejrychlejším postupu vývoje v nejlepším případě za 12 až 18 měsíců. Ale že si „sám myslí, že to bude trvat déle“.

Tolik zpráva z Novinek. Je ale opravdu tak výbušná? Není to jen jeden z dalších čím dál tím vzácnějších alarmistických hlasů znevěrohodněných nevyplněním původních černých scénářů?

Laboratoř

Jak se to vezme. Event 201 nebyl jedinou simulací epidemiologických hrozeb, kterou Američané v nedávné době organizovali. Podobná se konala v roce 2001, pouhé tři měsíce před pádem newyorských mrakodrapů. Inscenovala scénář biologického útoku, vedeného Al Kajdou a Saddámem Husajnem a následnou reakci amerických úřadů.

V této souvislosti stojí jistě za zmínku, že se této simulace účastnili i ti lidé z Bushovy administrativy, kteří ještě dříve, než usedl prach z dvojčat, volali k zodpovědnosti Irák. A že ji organizovalo totéž pracoviště (Johns Hopkins Center), na jehož půdě se konal také Event 201. Ostatně hlavní tvůrce bioteroristického scénáře z před 19 lety Tom Inglesby stojí dnes v čele Centra Johnse Hopkinse pro zdravotní bezpečnost…

Oním biologickým útokem, na který se tehdy USA připravovaly, měla být diseminace spalniček. I když k ní nikdy fakticky nedošlo, jistě si mnozí pamatují na to, jakou paniku na podzim roku 2001 způsobila smrt 5 lidí a vážné onemocnění 17 dalších po zasažení antraxem. Tehdejší viník? Saddám Husajn, samozřejmě. Ten, který měl mít po ruce arzenál biologických zbraní, které se však pochopitelně nikdy nikde nenašly.

Dnes víme, že za rozesíláním obálek s antraxem stál bývalý pracovník biologické laboratoře ve Fort Detrick. Téže laboratoře, jež byla v létě loňského roku zavřena poté, co v ní byly opakovaně porušeny základní bezpečnostní postupy (podrobnosti v článku ZDE). A částečně otevřena poté, co se již virus zjevně šířil v průběhu mezinárodních Vojenských her v čínském Wu-chanu. 

Čtěte ZDE: Krize postupuje: Pravidla se změní, nikoli hra o světovládnou totalitu. Kdo jak reagoval. USA pod dekou. Globální ekonomika je křehká. Řetězce se trhají. Přijde znárodňování? Jak dopadne Donald Trump v listopadu?

V sázce je hodně

Ještě jsme si neřekli, jakpak se ta simulace z června roku 2001 vlastně jmenovala. Inu: DARK WINTER - temná zima. Krátké záznamy ze simulace ZDE.

A právě tato dvě slova použil Dr. Rick Bright, považovaný za Trumpova odpůrce ze struktur Deep State, když prognózoval situaci v USA na sklonku tohoto roku. Pozdního podzimu, kdy se zde mají konat pro vývoj ve světě snad ještě důležitější prezidentské volby, než ty z roku 2016.  

Volby, jež se v případě trvající pandemie mohou konat korespondenčně. Stávající systém sčítání hlasů v amerických volbách vyvolává dostatek pochybností o jejich plné regulérnosti. Budou-li tyto volby korespondenční, jejich věrohodnost bude nulová.

Trump jistě ví, co všechno je v sázce. Snad i proto slibuje, že vakcína pro každého bude do konce roku. Při počtu Američanů to bude nesnadný logistický oříšek. Ale i v tom má Trump jasno – o distribuci a aplikaci vakcíny se postará armáda: 

Ať už to tedy s volbami dopadne jakkoli, jedno je jisté:

Stannému právu se Američané nejspíš nevyhnou. 




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky