Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Před volební nocí: Příprava převratu? Očekávejte násilí - je to přece normální! Bažiny si napsaly příručku. Už se s tím ani netají. Zvládne někdo čelit vzpouře? Času je málo. Bude volba Trumpa trestným činem?

Před volební nocí: Příprava převratu? Očekávejte násilí - je to přece normální! Bažiny si napsaly příručku. Už se s tím ani netají. Zvládne někdo čelit vzpouře? Času je málo. Bude volba Trumpa trestným činem?

20. 10. 2020

Tisk článku

Chris Farrell přináší zprávu o tom, jak (se) americký Deep State připravuje (na) povolební chaos v USA, který má za účel smést Trumpa z povrchu zemského bez ohledu na výsledky hlasování

Jak může člověk zajistit, aby byli jeho političtí spojenci ideologicky sladěni a přesně věděli, jak narušit prezidentské volby? A jak přimět "novináře" ve sdělovacích prostředcích a žvanily v sociálních médiích k tomu, aby podporovali plánovaný celostátní revoluční rozvrat? Jednoduše! Stačí vydat zprávu s názvem: "Jak zabránit narušení prezidentských voleb".

V rámci jedné z největších veřejných dezinformačních kampaní v americké historii vydala levice a její spojenci z řad NeverTrumper (Trumpa nikdy, pod bojovým označením "Transition Integrity Project" – TIP) v srpnu 2020 dvaadvacetistránkovou zprávu "válečných her" (jejich vlastní název), obsahující čtyři scénáře povolební krize: 1. Rozhodné vítězství Trumpa; 2. Rozhodné vítězství Bidena; 3. Těsné vítězství Bidena; 4. Delší období povolební nejistoty. Všechny čtyři scénáře TIP vedou k pouličnímu násilí a politickému patu.

Spiknutí bažin

Mezi organizátory a vedoucí členy TIP patří profesorka práv Georgetownské univerzity Rosa Brooks, Nils Gilman z "nezávislého" kalifornského Berggruen Institute a John Podesta, dlouholetá převodová páka politické dynastie Clintonových. Mezi nominálně republikánské členy skupiny patří bývalý předseda Republikánského celostátního výboru Michael Steele, novinář David Frum a významný neokonzervativní komentátor Bill Kristol.

Zveřejnění zprávy TIP je součástí strategie informační války, která má revoluční politické cíle. Tato strategie je propracovaná a mnohostranná. Dokument TIP mimo jiné:

  • Sjednocuje narativy ve zpravodajství médií a sociálních médií;
  • Racionalizuje "nekonvenční strategie" pro vytváření maximálního zmatku a nepokojů po "nepříznivých" volebních výsledcích;
  • Připisuje prezidentu Trumpovi a lidem, kteří jej volí, nezákonné a trestné jednání;
  • Kooptuje (již i tak politicky solidární) federální byrokracii ve Washingtonu, D.C., aby podpořila strategii TIP z ústředí každého oddělení a agentury výkonné moci;
  • Spoléhá (správně) na nízkou informovanost a zanedbatelnou odezvu politické pravice proti programu TIP.

Je možné, že vedení americké levice spolu se svými Never Trumper (Trumpa nikdy) spojenci samo sebe přesvědčuje k obhajobě a podpoře pouličního násilí v reakci na výsledek prezidentské volby?

Odpověď je ano.

Čtěte ZDE: Černý scénář po volbách: Občanská válka podle Sorose. Po zuby ozbrojení Američané proti sobě. Výzvy k puči z West Pointu. Vzniká Deep Army? Falešná hra Bažin. Krveprolití bude všudypřítomné. A to nejen v USA

Dokonalá organizace

V úvodním odstavci své "nadstranické" zprávy TIP uvádí: "Podle nás budou listopadové volby s vysokou pravděpodobností provázeny chaotickou právní a politickou situací." Zvláště když se TIP podaří uskutečnit své politické cíle.

Alternativa k jednomu ze scénářů válečných her vyústila v to, že se TIPsteři zasazovali o odtržení Washingtonu, Oregonu a Kalifornie. Ztratila snad Demokratická strana svůj smysl pro historickou ironii? Odtržení kvůli volbám? Už zase?

Největší ironií zprávy TIP je všudypřítomné používání "projekce" při formování různých tvrzení proti prezidentu Trumpovi (a jeho podporovatelům) jako prostředku k ospravedlnění "neregulérních" plánů levice na narušení volebního procesu.

Projekce jako politický trik není ničím novým. Americká levice se ji nikdy neobtěžovala skrývat nebo maskovat, ani jí nepřipadalo žádoucí, aby to dělala.

Skrytou částí tohoto projekčního triku je samozřejmě financování a organizační zapojení. Kdo platí náklady TIP, jeho členy a jeho přidružené organizace? Jde o vysoce organizovanou sofistikovanou operaci, kterou řídí kariérní političtí činitelé. Nikdo z nich nedělá nic zadarmo, takže někdo (nebo nějaká společnost) musí tyto náklady financovat. Kdopak to asi je?

Za všechno může Trump

Zpráva TIP je sama o sobě uplatněním politické moci. Zpravodajské politické informace a veřejné politické strategie se prostřednictvím činnosti TIP slučují. Tato syntéza je ukázkou skutečné politické moci a je realizována v sepsaném plánu, který uvažuje o pouličním násilí jako o nástroji ovlivnění výsledku amerických prezidentských voleb. Politickou moc, jejímž zdrojem jsou dokumenty, jako je zpráva TIP, lze použít k přesvědčování (prostřednictvím zpráv a sociálních médií), indoktrinaci (aktivistů a dalších "pravých věřících"). Zpráva TIP obyvatelstvu USA tvrdí, že hrozba teroru a pouličního násilí je "normální" a "očekávaný" povolební výsledek.

Zde je ukázka toho, jak se zprávy a narativy sociálních médií navzájem podporují. V příštích týdnech uvidíte, uslyšíte a přečtete si následující: "Ano, po volbách očekávejte násilí, protože je to teď normální. Donutil nás k tomu Trump. Přinutil nás, abychom zabránili jeho volebnímu vítězství, protože se na tradiční volební systém už nelze spolehnout. Proto jsme museli zveřejnit naši zprávu, abychom se mohli pořádně zorganizovat. Obama slíbil 'zásadní transformaci' USA a teď, o několik let později – ji konečně provedeme."

Jak to vypadá s povědomím a připraveností politické pravice čelit TIP a ostatním levičákům a jejich plánům na narušení listopadových prezidentských voleb? Nevypadá to vůbec dobře. A času je velice málo. Hrozba levicového násilí a narušení prezidentských voleb je velmi reálná. To, jak na tuto hrozbu zareagujeme, bude pro USA rozhodující.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky