Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Státní převrat v USA ještě nevyšel: Trump je po přestávce znovu ve hře. Generální prokurátor řeší obludné podvody. Vyhraje snad nakonec Donald a vysuší washingtonské bažiny? Jsme stále na začátku?

Státní převrat v USA ještě nevyšel: Trump je po přestávce znovu ve hře. Generální prokurátor řeší obludné podvody. Vyhraje snad nakonec Donald a vysuší washingtonské bažiny? Jsme stále na začátku?

18. 11. 2020

Tisk článku

Sergej Latyšev přináší aktuální fakta o vývoji volebního skandálu v USA, při němž vyplouvají na povrch rozsáhlé a šokující machinace s volebními hlasy ze strany globalistů a Demokratické strany

Deep state v USA požírá Trumpa, ale může se jím zadusit, protože ne všechny státní převraty bývají úspěšné a jejich odhalení zosnovatelé jsou pak přísně potrestáni.

Nelze zpochybnit fakt, že v USA, podobně jako v zemích třetího světa, byl v souvislosti s volbami zorganizován státní převrat, jehož účelem bylo odstranit prezidenta Donalda Trumpa od moci a uzurpovat vládu Demokratickou stranou, která je úzce spojená s globalisty. Nezávislá média o tom hodně napsala a uvedla konkrétní příklady technik použitých k dosažení uvedeného cíle, který měl zajistil „vítězství“ ve volbách sotva živému a značně dementnímu Joe Bidenovi. 

Je také jasné, s čím počítali účastníci spiknutí, do něhož se zjevně zapojila i část vedení Republikánské strany v domnění, že Trump odvedl svou práci, a nyní musí odejít a nechat „řídit“ stát někým jiným. Pro část republikánské „staré gardy“, jako je Mitt Romney, nebyl Trump nikdy ze stejného těsta - ale pro Demokraty je učiněný satan.

S čím spiklenci počítali?

Trumpovi odpůrci ve skutečnosti naplánovali následující podraz: S nepředstavitelnou a bezprecedentní drzostí, s jakou masově zfalšovali volební výsledky, postavili globalisty nenáviděného amerického prezidenta před „neporazitelný fakt“ Bidenova „vítězství“. Všemu předcházely falešné „průzkumy veřejného mínění“, jež slibovaly kandidátovi Demokratické strany drtivé vítězství.

Následně – a také to bylo předem naplánováno – přišlo ze strany předních amerických médií „prohlášení“ Bidena prezidentem USA, když za pomoci obludných machinací a manipulace získal údajně 270 hlasů volitelů. Tomuto „chóru“ dodával na důvěryhodnosti údajně „konzervativní“ televizní kanál Fox News, který v klíčovém okamžiku zradil Trumpa a přešel na stranu globalistů. 

Oslavy příznivců Demokratické strany na ulicích a náměstích amerických měst, oslavy na televizních kanálech, radostné články v médiích a postupné gratulace vedoucích světových politiků budily dojem Bidenova triumfu. Současně s tím začala v médiích pomlouvačná kampaň, že Trump bude nucen přiznat výsledky voleb, že chápe svoji prohru a Republikáni, včetně jeho vlastní ženy, se od něho odvracejí.

Celé protivládní spiknutí se spoléhalo na to, že Trump, který samozřejmě věděl, že ve skutečnosti vyhrál prezidentské volby, učiní rozzlobená prohlášení, začne dupat, zahlcovat Twitter nenávistnými komentáři, které budou pro prezidenta ponižující, poskytovat sice pravdivé, ale neověřené informace, které budou postrádat pevný důkazní podklad. Obecně tak dá průchod horším stránkám své povahy, čímž ztratí podporu, kterou by mu mohli poskytnout prominentní Republikáni nezúčastnění na spiknutí.

Ve výsledku se Trump ocitne v izolaci, stane se hysterickým a svrchovaně nepřitažlivým. Lhůty pro předání moci se zkrátí a nezbude mu nic jiného, než odejít se sklopenou hlavou – a doufat, že vše proběhne „hladce“ a v přátelském duchu (běž a v klidu žij, odpočívej a vydělávej peníze). Jinak narazí na velké potíže (soudy, procesy a možná i vězení), pokud bude vzdorovat.

 

Čtěte ZDE: Nic není rozhodnuto: Zamotané souvislosti volebního podvodu. Naši kolaboranti si honí triko. Ustojí soudci útok Bažin? Budou z amerických měst bojiště? Co na to šibal Putin? Bidenovi ještě trochu rozumu zbývá

Jak Trump unikl z oprátky

Celý ďábelský plán však nevyšel tak, jak bylo zamýšleno, a zadrhl se, což vážně ohrozilo Demokraty zosnovaný státní převrat a vzniká předpoklad, že se za to bude muset někdo zodpovídat.

Prezident Spojených států poté, co přední televizní kanály sloužící zájmům globalistů v noci na 6. listopadu demonstrativně přerušily vysílání jeho oznámení voličům o Demokraty ukradených volbách pro Bidena a prohlásily Trumpovo vítězství za „lež“ a „konspirační blud“, odešel nakrátko do ústraní. Několik dní po volbách hrál golf, mlčel a nepsal nic ani na Twitteru. 

Mezitím lidé loajální k Trumpovi ve tajných službách, jejichž vedení otevřeně pracuje pro Bidena, prověřovali stížnosti voličů a aktivně získávali kompromitující důkazy. A je jich tolik a jsou tak děsivé, že čestní lidé potlačili strach a zahodili jakékoli pochybnosti o tom, že prezident potřebuje pomoc a že je třeba zachránit americkou demokracii. Totéž usoudili také republikánští aktivisté loajální Trumpovi a prostí Američané, které rozezlil zjevný volební podvod, a postupně odhalují a oznamují úřadům nové jim známé šokující podrobnosti. Lidé vystupují na protestních demonstracích a udržují v napětí volební komise, které jsou podezřelé ze zfalšování voleb. Několik poctivých internetových webů píše „o spícím obru probuzeném podvodnými volbami“. Mainstreamová média družně a zarytě o všem mlčí, avšak kompromitující důkazy, které vyplavaly napovrch, jsou reálné a úřední činitelé začínají mít strach.

Na koho Trump spoléhá

Sám voják v poli není armáda, i když jde o prezidenta USA. Nicméně Trump už není sám. Většina republikánského vedení začíná střízlivět. Nejde o to, zda se někomu z nich Trump líbí nebo ne, tady už nejde o něj, ale o to, že se stejným úspěchem mohou Demokraté 5. ledna 2021 v Georgii hravě zfalšovat výsledky druhého kola doplňujících voleb do Kongresu. To by znamenalo, že kromě prezidenta získají také plnou kontrolu nad Kongresem. A pak budou republikáni – jejich Amerika i jejich strana – u konce. A rovněž tak republikánští bossové ztratí veškerou váhu a vliv. Za „socialismu“ ve stylu Bernieho Sanderse, který aspiruje u Bidena na důležitý ministerský post, půjde ve skutečnosti o systém jedné strany, a to „na dlouhou dobu“ dopředu. Kdo pak bude Republikány potřebovat?

Takže po několika kritických dnech, kdy byl Trump sdělovacími prostředky „odstraněn“ z funkce ještě před dokončením sčítání hlasů a zrazen předními představiteli západních zemí, získává americký prezident nový optimismus. Kromě běžných lidí ho od začátku veřejně podporovali i někteří republikánští senátoři, jako vlivný Lindsay Graham, Ted Cruz či Tom Cotton, a samozřejmě Trumpův starý přítel a právník, bývalý starosta New Yorku Rudy Giuliani, a synové Donald a Eric. Ovšem rychle se k nim přidal také předseda republikánské většiny v Senátu Mitch McConnell. Ten minulé pondělí odmítl uznat Bidena za „zvoleného amerického prezidenta“ a zdůraznil, že prezident Trump má stoprocentní právo zvažovat obvinění z porušení volebního zákona a prověřit všechny své právní možnosti.

Navzdory zrádnému chování některých prominentních republikánů se strana jako celek postavila na stranu Trumpa. Důkazem toho byla výzva jejího Národního výboru ke sponzorům, aby složili nejméně 60 milionů dolarů na financování soudních žalob podaných prezidentem na výsledky voleb, které mu Demokraté ukradli.

 

Čtěte ZDE: Pátá kolona v extázi: S Kavárnou ruku v ruce prapory revoluce. Kdo u nás fandí loutce amerických bolševiků? Fiala ještě fialovější. Není vměšování jako vměšování. Touha po svobodě se zadusit nedá. Dva hlasy rozumu

Vyjádření Mike Pompea

O jedné z klíčových osobností Trumpovy administrativy, ministru zahraničí Mike Pompeovi a bývalém řediteli CIA, lze říci, že je prezidentovou „pravou rukou“. Minulou středu na tiskovém briefingu o předání moci Bidenovi ujistil novináře, že k „plynulému předání moci“ určitě dojde, ale pouze ... „druhé Trumpově administrativě.“

„Přepočítáme všechny hlasy,“ citovala agentura Bloomberg Pompea a tlumočila jeho jasné prohlášení, že Trumpa považuje za vítěze voleb. V reakci na tvrzení novinářů, že Trumpovo odmítnutí přiznat porážku by „zdiskreditovalo“ USA, Pompeo opáčil: „To je směšné. A vy víte, že je to směšné.“ A pak tento bývalý tankista dodal: „Pracujeme na potvrzení faktů ... abychom zjistili, zda volební výsledek ... odráží vůli lidu.“

Pompeo samozřejmě dobře ví, že volby byly zmanipulované, a je si jistý, že tentokrát to Demokratům neprojde. Svůj hlavním úkol coby osoby, která představuje autoritu ve zpravodajské komunitě, spatřuje ve spolupráci s tajnými službami při získávání nezvratných důkazů o falsifikaci voleb a na odhalení a zamezení pokusu o uzurpování moci. Demokratům to nedaruje, protože je přesvědčen, že Trump zůstane prezidentem a že zákon bude na jeho straně.

Americká státní správa rovněž neuznává Bidenovo „vítězství“ vyhlášené médii a zahraničními politiky, a proto neumožňuje jeho „přejímacímu týmu“ získat přístup k federálním agenturám. Státním zaměstnancům bylo rovněž sděleno, že nemají akceptovat plán převodu moci na novou administrativu.

Důležité okolnosti

To vše, stejně jako dopis devětatřiceti republikánských kongresmanů ministrovi spravedlnosti a generálnímu prokurátorovi Williamovi Barrovi s dotazem, co hodlá udělat, aby zajistil integritu hlasovacího procesu, když existuje řada důkazů o zfalšování voleb, donutilo ministerstvo spravedlnosti probudit se z hibernace. V pondělí 9. listopadu Barr pověřil státní zástupce v celé zemi, aby zahájili vyšetřování zřejmých a věrohodných obvinění z narušení regulérnosti volebního procesu, která by v případě jejich pravdivosti mohla potenciálně ovlivnit výsledek federálních voleb v jednotlivých státech.

Obvyklou praxí Ministerstva spravedlnosti vždy bylo počkat na potvrzení a schválení volebních výsledků, než dá pokyn k zahájením podobných šetření. Ale teď tomu tak není.

A nejen to, v Barrově sdělení se uvádí, že některá vyšetřování týkající se voleb roku 2020 již dospěla do sankční fáze. To je ovšem velmi vážné – ministerstvo spravedlnosti má mnohem více zdrojů na to, aby kleplo Demokraty přes prsty, než celá Trumpova volební kampaň. Mimochodem současně s tím začala i očista personální struktury ministerstva spravedlnosti od úředníků spřízněných s Demokraty – několik hodin po vyšetřování zahájeném Barrem se objevily informace o rezignaci Richarda Pilgera, který byl na ministerstvu odpovědný za dodržování zákonů během voleb.

O tom, že krádež voleb pachatelům zřejmě neprojde, svědčí i čtvrteční vystoupení předsedy Federální volební komise „Trey“ Trainora v televizi Newsmax, kde prohlásil, že „věří ve zfalšování výsledků hlasování“. Zdůraznil, že odmítnutí oficiálních pozorovatelů v jejich právu sledovat proces sčítání hlasovacích lístků znamená – mimo jiná narušení – „nezákonnost voleb“.

 

Čtěte ZDE: Banánová republika USA: Úchylná morálka plodí úchylný režim. Biden jako posel barevné revoluce. Osud Rusů v postsovětských státech. Projde ponížený bílý muž uchem jehly? Temná budoucnost Ameriky

Další šokující obvinění

A samozřejmě nebude na škodu vyšetřit zcela šokující a velmi pravděpodobná obvinění z toho, že elektronický systém sčítání hlasů „Dominion“, který se používal téměř ve třiceti státech, prostřednictvím nočního vložení hlasovacích lístků pro Bidena a vymazáním téměř 2,7 milionu hlasů pro Trumpa v důsledku „náhodných výpadků“ po celé zemi, zbavil současného prezidenta vedení zejména v „nejistých státech“ jako je Pensylvánie.

Není snad pravda, že výrobce systému je spojen s Clintonovou nadací a řadou nevládních struktur dalšího „filantropa“ – George Sorose? A není také pravda, že v pěti „nejistých státech“ prošlo laserovým skenerem 14 milionů hlasovacích lístků a 78% z nich nevyhovělo kontrole, protože neměly příslušné vodoznaky? Přitom všechny tyto falešné hlasovací lístky byly vyplněny na Bidena!

Ovšem pro Trumpa jako vlastence USA není vůbec nutné, aby všechna tato obvinění, hanebná pro pověst země, byla veřejně publikována a potvrzena před celým světem; může docela dobře vystačit s tím, že Bidena porazí v prezidentských volbách s výsledkem 300 volitelských hlasů. Musí jen zůstat další čtyři roky prezidentem USA, aby mohl lépe vyčistit „Deep State“ – onen „stínový stát“, který na něho v pocitu absolutní beztrestnosti ušil celý tento grandiózní podvod, ony „washingtonské bažiny“, které je tak těžké „vysušit“ a které mu předcházející čtyři roky házely klacky pod nohy.

K tomu, jak se zdá, všechno směřuje, což znamená, že Trumpovo vítězství v prezidentských volbách, které skončilo jeho „porážkou“, není pouhá fantazmagorie. 

Páteční přepočítání hlasů v Pensylvánii s jejími dvaceti voliteli je pouhý začátek.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky