Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Záhadné úkazy z 11. září. Píše nám Google: Americké vládě data neposkytujeme. O milovaných dětech a negramotnosti. A co neřekl generál Lee?

Záhadné úkazy z 11. září. Píše nám Google: Americké vládě data neposkytujeme. O milovaných dětech a negramotnosti. A co neřekl generál Lee?

15. 9. 2013

Tisk článku

Petr Hájek Minulou neděli jsme se snad všichni, kdo to umějí, modlili, aby Američané upustili od invaze do Sýrie. A protože nebezpečí konfliktu s nepředstavitelnými důsledky je zatím díky ruské diplomacii „odloženo“, redakční pošta dostala várku různorodých reakcí i na jiná témata.

Určitě ještě není nic vyřešeno. Prezident Obama se nicméně přece jen trochu lekl světového veřejného mínění i odmítavého postoje většiny Američanů a vzal lehkou zpátečku. Proto letošní 11. září nebude spojeno se začátkem operace, proti níž by ta z roku 2001 mohla být jen drobnou epizodou z dějin mystifikace. Jelikož to bylo havlisty nenáviděné Rusko, kdo převzal iniciativu, syrská krize téměř zmizela z našich mainstreamových médií. My ji ale budeme o to pozorněji dále sledovat a přinášet vám jako vždy informace, které se z hlavního proudu nedozvíte.

PP

Přesto se 11. září stalo pár podivných věcí. Jednak mě řada z vás upozornila, že jsem se přepočítal o rok, protože uplynulo nikoli 13, ale 12 let od tragédie v NYC. Ve stejný den jsem se stejnou jistotou pogratuloval jedné ze svých dcer k narozeninám – opět s ročním posunem. Nejspíš jsem zaškobrtl o nějakou škvíru v časoprostoru. A aby toho nebylo málo, přišel dopis z Číny:


Vážený pane Hájku,
jsem pravidelným čtenářem Protiproudu a nacházím se v Pekingu.
Dnes mě nemile překvapilo, že ačkoliv hlavní stránka se mi otevře, bohužel však po kliknutí na jakýkoliv článek se objeví stránka, kterou připojuji dole. Protože se otevírá hlavní stránka, nemůže to být vina GFW. Přesto přes proxyserver se vše otvírá. Proto se Vás dovoluji zeptat, zda jste včera neinstalovali na server cosi, co by blokovalo návštěvníky z Číny?
Děkuji a přeji nadále mnoho úspěchů v nelehkém boji (PS: když vidím tu pravdoláskařskou hrůzu v ČSSD jejíž jsem členem, Sobotkalouska, Hamáčka z Aspen institutu, zednáře Dienstbiera, Špidlu a spol. mám chuť všem doporučit ať nevolí ČSSD, škoda slov).
Děkuji!
Se srdečným pozdravem z Pekingu
Pavel F.


Milý pane F.,

neuveřejňuji Vaše jméno, i když o to nežádáte. Ale – podobně jako v dopise členky ODS z minulého týdne – si nejsem jist, zda bych Vás tím mezi spolustraníky nepoškodil.

Opravdu nevím, proč jste nemohl 11. září otevřít naše články. Určitě jsme čtenáře z Číny neblokovali. Možná někdo jiný, protože jsme upozornění dostali i z jiných stran. Záhada spočívá v tom, že nešlo o jev, který by byl plošný. Většině se naše články zobrazovaly. Pátráme po tom a snažíme se nebýt paranoidní. I s vědomím, jak říká známý bonmot, že to, že je člověk paranoidní, neznamená, že není pronásledován. Asi budete souhlasit, že pro Protiproud to platí docela důvodně.

Mám nicméně radost, kolik lidí shlédlo dokumentární film, který jsme dali našim čtenářům k dispozici.

PP

Čtěte ZDE: Nový světový řád (NWO) útokem na budovy WTC 11. září 2001 zahájil novou epochu. Kdo stál v pozadí této tragédie? Přinášíme film Loose Change, který na tyto znepokojivé otázky odpovídá

Možná k tomu přispělo i to, že v Hyde Parku v ČT udělali hroznou chybu. Ve snaze vypadat „objektivně“ na část pořadu pustili do studia „škodnou“ – a pak se mohl pan moderátor zbláznit, když Jan Korál mluvil o tom, jak ČT mystifikuje a zamlčuje fakta, neboť kromě jiného zakázala pustit onen dokument. Pro ty, kdo onen Hyde Park neviděli, by stálo za to, podívat se na to z archivu.

Již 9. září nám však jako předehra přišel následující mail, který podle mě patří do stejné série, stejného žánru, stejné „poetiky“:


Dobrý den, 

zasíláme vám stanovisko společnosti Google k záležitostem v článku: Skandály s americkým špiclováním všech a všeho budou v EU brzy překonány. Žádáme vás o jeho uveřejnění. V případě potřeby můžete citovat PR manažerku českého Googlu Janku Miklík Zichovou.

Stanovisko společnosti Google:

„Ochrana dat uživatelů je naší nejvyšší prioritou. Žádné vládě, ani té americké, neposkytujeme přístup do našich systémů. V souvislosti s nedávnými zprávami o tom, že americká vláda našla způsob, jak obejít naše bezpečnostní systémy, musíme zdůraznit, že nemáme žádné důkazy o tom, že by k tomu někdy došlo. Vládám poskytujeme uživatelská data jen v souladu s platnou legislativou.“

Předem děkujeme za uveřejnění.

S pozdravem,

Lucie Bílková

PR Consultant

 PP

Čtěte zde: Skandály s americkým špiclováním všech a všeho budou v EU brzy překonány – a to zcela bez utajení: Projekt Indect znamená největší omezení naší svobody od roku 1989

Tento dopis nechávám bez komentáře.

Pouze zmíním pozoruhodnou diskusi pod článkem o novém iPhone Apple, která dané téma velmi dobře ilustruje. Všem ji doporučuji. Představa, že jsou „dobré a zlé“ firmy, mezi hlavními hráči na globálním trhu s technologiemi, je přímo fantastickou připomínkou, jak i mnozí skvělí a jinak pevně zakotvení lidé jsou proti mystifikacím bezbranní.  Ostatně – dokazuje to i list následující:


Dobrý den, 

dnes jsem poprvé zavítala na na Váš web. Souhlasím s články týkající se očkování a farmaceutického průmyslu, i ten o mamografickém screeningu a rozhodně stojí za úvahu (spíše souhlasím, lidé byli vždy pokusní králíci a až po letech pokusů - viz třeba rentgen, se zjistilo, že je velmi škodlivý, to samé může nastat s ionizujícím zářením). Vzhledem k tomu, že jsem vegetarián, mám načteno hodně článků týkajících se stravy - viz lněný olej a omega 3 atd., mimochodem by mě vcelku zajímal Váš názor ohledně přemíry masa ve stravě, týrání zvířat ve velkochovech apod, dle mého je maso jako takové dalším velmi výrazným faktorem rozvoje a nárůstu počtu rakovin v tzv. rozvinuté společnosti, včetně civilizačních chorob atd. Souhlasím i s tezemi ohledně přemíry stresu, nejsem kdovíjakým zastáncem některých genderových nesmyslů a tlačení žen do mužských rolí, sama pracuji na zkrácený úvazek, protože děti jsou ještě malé.

Co mi ale VELMI nesedí a odrazuje mě od čtení článků na Vašem webu a působí na mě velmi nedůvěryhodně, je homofobie. Ještě bych ji chápala v katolických kruzích (je možné, že do nich spadáte). Ono největším katalyzátorem takto extrémních názorů v láskyplné rodině bývají vlastní děti narozené s touto preferencí... Mám několik takových případů ve svém okolí... Sama bych neměla problém s tím, kdyby některé z mých dětí mělo jakoukoliv jinou preferenci, protože matka miluje své děti takové, jaké jsou. Prosím jen mi nepište, že je homosexualita léčitelná, tento názor nesdílím. Ona ta rozmanitost světa je právě v tom tak úžasná, aby nás naučila toleranci a lásce k odlišnostem a obrousila naši vlastní zkostnatělost a tvrdost...

Přeji jen vše dobré

S pozdravem

S. Čejková


Vážená a milá paní Čejková,

budete se možná divit, ale téměř ve všem s Vámi souhlasím. Je mi jen smutno, že zjevně rozumný člověk, jakým nepochybně jste, použije slovo „homofobie“. Přímo znakový pojem mediální manipulace, která vás „zmákla“. Ani v jednom našem článku nenajdete nic proti homosexuálům – přesto, či možná právě proto, že „spadám“ do „katolických kruhů“, jak píšete.

To, proti čemu zásadně protestujeme, je homosexualismus. Politické hnutí namířené proti základním hodnotám naší civilizace. Pokud si přečtete opravdu více našich článků na toto téma, jistě mi dáte zapravdu. Snaha učinit ne-normální (pokud stále ještě platí, že norma je definicí většinové přirozenosti) normou, ba dokonce módou, infikovat touto zhoubnou ideologií už i malé děti ve státních školách, zmást jejich přirozený hodnotový rámec – to je to, proti čemu vystupujeme.

A zda je homosexualita nemoc? Co myslíte: Je třeba jedna z řady dalších sexuálních deviací – pedofilie – nemoc? Na letošní homosexualistické Prague Pride se už o svá „práva“ přihlásili i pedofilové. Je to logický důsledek toho, co se děje. Psali jsme o tom. A přišel nám – shodou okolností ve stejný den jako od Vás – následující mail:


Hezké dobré ráno vážená redakce.

I když moc nevím, co si od tohoto mailu slibovat, už dlouho mě něco nepodpořilo tak, jako tendenční, ne zcela pravdivé články pana Zemánka o sexualitě a sexuálních menšinách.

Čtěte zde: Už je to tady: Pedofilové se na Prague Pride přihlásili o svá „práva“. Chtějí naše děti!

Čtěte také: Rozhovor s knězem, který si nebere servítky: Kdejaká úchylárna je dnes normou...

Mladý pán by si nejprve měl zjistit fakta a pak teprve něco trousit do světa.
Kdyby to udělal, nikdy by nemohl napsat že:
" se pedofilové hlásí o svá práva". Oni totiž ti pedofilové mají naprosto shodná práva jako autor a víc jim k životu netřeba (překvapivě).
Nebo
"Chtějí naše děti". Překvapivě větším nebezpečím pro dítě z hlediska sexuálního násilí není pedofil ale heterosexuální psychopat neb 90% případů sexuálního násilí na dětech páchají heterosexuálové (překvapivě).
 
V odstavci nazvaném erotická láska k dětem je normální? Píše že pedofilové nesmí dostat právo na osvětu, toto právo jim jest ale zaručeno ústavou, která zaručuje svobodu projevu ( stejně jako autorovi).
V tomtéž odstavci už teď vidím skupinky pedofilů na základních školách, vysvětlující dětem, že jejich orientace je normální.
Smutná zpráva pro autora článku: Už se tak děje a je to správně. Mladý pedofil si svou odlišnou sexuální preferenci uvědomí obvykle poprvé v 7. třídě základní školy a nejvíc škod může napáchat právě tehdy, nedostane-li včas, kdy je potřebuje, správné informace. Jak se asi autor bude tvářit, kdyby se mu nedej bůh narodil pedofilní syn, který by se mu svěřil o své odlišnosti. Zabije ho? Vydědí  ho nebo vykastruje?
Špatná zpráva pro autora, sexualní orientace je vrozená, vyvíjí se v prenatalním stadiu těhotenství a je neměnná.
 
Další špatná informace pedofilové svou odlišnost vnímají, ne že ne.
 
A poslední hrozivá zpráva pro autora, že většina pedofilů v nějakém kontaktu s dětmi je. Děti tedy nemusejí chtít, ty děti s nimi již jsou.
 
Na závěr se omlouvám za diakritiku, reakce je psaná z black berry.
Hezký den a přání méně výmyslů a více preciznosti.


Jméno autora z pochopitelných důvodů neuvádím. Tak co myslíte, paní Čejková? 

Fakt, že se primárně přesouvá věčný souboj o příští podobu světa právě mezi dětskou „komunitu“, samozřejmě také není nový. To vědí všichni propagandisté všech totalit, co jich za posledních sto let bylo. Jsou jen zkušenější a dělají svou temnou práci méně okázale. Hezky nám o tom napsal náš čtenář:


Dobrý večer. 

Chci poděkovat za to, co děláte. Svět potřebuje změnu, svět potřebuje Protiproud...
 
Dnes mne vyburcoval můj kamarád k napsání článku - sdělil mi, co se jeho syn učí na základní škole v předmětu, týkajícím se finanční gramotnosti. Posílám v příloze, pokud se Vám bude hodit.
 
Přeji pěkné babí léto a snad také nějaké pozitivnější zprávy v této nelehké době.
S pozdravem
Petr Hynek, Břeclav


Finanční (ne)gramotnost

Když jsem se od svého kamaráda dozvěděl, že jeho kluk na základní škole má mezi řadou zbytečných předmětů jeden, který se týká finanční gramotnosti, zajásal jsem – Konečně!

„A co se v něm učí?,“ zeptal jsem se.

„No, trochu jsem prošel učebnici, a jsou tam hlavně takové věci, jak si správně vybrat půjčku, jak si spočítat úroky úvěru, jakou hypotéku zvolit pro stavbu domu, jak konsolidovat půjčky, co je třeba k žádosti o úvěr...“

Nestačil jsem se divit. Půjčky, půjčky, samé půjčky! To stejné se na nás valí z reklam, z televize a ti drzí bankovní poradci vám dokonce volají osobně. Každý týden odmítám asi pět nabídek kreditních karet, úvěrů, debetních kont apod.

Všem jde o jedno – Zadlužte se až po uši! Vždyť je to normální – no podívejte se kolem sebe, zadlužený je stát, Evropská unie, Amerika, vždyť dluží celý svět a když peníze dojdou, jednoduše se vytisknou další....

Komu vlastně dlužíme a proč? Jsou to bankéři, kteří řídí svět? Je to těch několik rodin, které tento svět ovládají?

Jisté je, že spadnout do dluhové pasti rovná se podepsat smlouvu s ďáblem. Jednou si pro vás přijde a běda, když mu nesplatíte vše i s krvavými úroky.

Proč se raději ve škole neučí naše děti, jak nezůstat nikomu nic dlužen, jak poctivě pracovat a vydělat na originálním podnikatelském nápadu, jak vyhrát výběrové řízení, jak správně řídit firmu a odměňovat její zaměstnance, jak vypěstovat a vyrobit dobré potraviny, které si lidé koupí raději než ty dovozové šmejdy?

Tento systém je ale postaven právě na tom, že lidé nebudou přemýšlet vlastním mozkem, že je normální vydělávat málo a hodně utrácet a když na to nemám, tak si jednoduše půjčím. Tento systém potřebuje novodobé otroky, kteří za skromný chléb a okázalé hry budou držte hubu a krok. Proč? Jednoduše proto, že jsou zadluženi a s touto dluhovou smyčkou kolem krku musí živit sebe a svoje rodiny a splácet a splácet, jinak zdechnou.

Ne, v tomto školském systému se neučí finanční gramotnost, ale totální negramotnost.

Jediným řešením je kupovat si jen to, na co mám, nepoddávat se reklamě, neposlouchat „učitele“ tohoto systému, ale svůj vlastní rozum. Dělat to, co umím, dělat to nejlépe, jak dovedu, a když budu v tom opravdu dobrý, dostat spravedlivě zaplaceno. A pak si za to spravedlivě užít. Jednou snad přijde doba, kdy peníze nebudou potřeba vůbec, ale zatím je aspoň využívejme rozumně – buďme opravdu gramotní... 

Ing. Petr Hynek

Nezávislý novinář a publicista

www.seste-slunce.cz


Tento text opět nechávám bez komentáře.

Uvádím ho kromě jiného však také proto, že nejen Vy, milý pane inženýre Hynku, ale mnozí další nám posílají články ze svých blogů. Někdy je používáme, častěji však ne. Jde nám totiž samozřejmě také o původnost textů pro Protiproud. Je prostým faktem, že zatímco u Vás si text přečtou desítky či maximálně stovky lidí, na Protiproudu máte mnohatisícové publikum.

Přihlaste se nám, posílejte své původní texty. Rádi na Vaše blogy a weby při uveřejnění upozorníme – jak to ostatně od počátku činíme.

Vůbec si nemyslíme, že jsme jediní. Spojování sil a také zviditelnění řady dosud málo známých „protiproudních“ autorů větší čtenářské obci, máme za přirozenou součást našeho poslání. Původnost a originalita je však pro nás dosti podstatná – jak asi chápete. Těšíme se na Vaše články. Rozmnožte galerii autorů Protiproudu!

A protože v minulé Tea Party jsme vzhledem k vážnosti situace vynechali na závěr náš evergreen, hledání autora citátu z našeho „programového prohlášení“, tentokrát se k němu vracíme:


Vážený pane Petře Hájku.

Napřed přijměte poděkování ode mne za Váš nový magazín, který na naší internetové scéně chyběl.

A nyní k citátu. Osobně si myslím, že jeho autorem je velitel konfederační armády generál Robert Lee.

A nyní k Vašemu magazínu, který jsem opravdu přivítal. Jsem opravdu rád, že zde je. Nutí lidi k přemýšlení. I když se v maličkostech neshodneme, tak zcela se shodneme ve věci základní a tou je, že ani já z opice nepocházím a že darwinismus jest nástrojem lidí, kteří chtějí pošlapat řád daný Hospodinem a zničit naději danou lidem nesmírnou a výkupnou obětí Ježíše Krista a zpochybnění Božího slova předaného nám Písmem-Biblí. Z toho všeho vychází v konečném důsledku nejen krize celospolečenská, stále rychleji se prohlubující od dob 1. světové války, která zákonitě přechází v krizi ekonomickou.

Nakonec toto dávno znali naši předkové. Bez Božího požehnání, marné lidské konání. Proto prosím Pána, nechť Vám Bůh žehná ve Vašem nelehkém díle.

S úctou Jirka Kadlec, Morava


Milý pane Kadleci,

generál Lee autorem toho citátu není. Ale souhlasím, že by být mohl. Tento velký muž, jehož odkaz, podobně jako celá válka Severu proti Jihu, je ostatně, jak zjevně víte, předmětem nesmírné mystifikace vítězů o jejich údajném boji proti otrokářství a za demokracii. Čímž se vlastně vracíme na začátek dnešní Tea Party. Bůh ví: Pokud by v té patrně nejstrašnější občanské válce moderní doby jižanská Konfederace pod jeho velením vyhrála – a moc k tomu nescházelo – dost možná by nebylo ani 11. září 2001, ani syrská krize. Bůh ví.

Moc děkuji za krásný dopis. A nejen Vám, ale všem věrným čtenářům Protiproudu vyprošuji od Pána požehnanou neděli i celý následující týden!

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky