Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Obluda z Řeporyjí míří k budoucnosti: Oplzlé urážky žen, výzvy k popravám poslanců. Soudy to schvalují. Flastry jen pro nenávist k muslimům. ODS má konečně viditelného lídra. „Šlehne“ si jen večer?

Obluda z Řeporyjí míří k budoucnosti: Oplzlé urážky žen, výzvy k popravám poslanců. Soudy to schvalují. Flastry jen pro nenávist k muslimům. ODS má konečně viditelného lídra. „Šlehne“ si jen večer?

23. 11. 2020

Tisk článku

Pavel Kopecký si všímá posledních výroků současné mediální hvězdy pravdy a lásky z ODSTOPKDU, za jejichž zvuků někdejší pravicová strana kráčí k vítězství ve volbách

Současná ODS je pozoruhodná strana. Opravdu „široce rozkročená“, jak kdysi doporučoval jeden její zapomenutý politik Josef Zielenec (příznačně narozený v Moskvě). Na jedné straně ji vede „slušňák“ Petr Fiala (s „charismatem mokrého hadru“, slovy N. Farage), kterého v médiích nevidět, protože je „absolutně prázdný a falešný“ (jak poznamenal svého času V. Klaus k předchozímu lídrovi M. Topolánkovi).

Na straně druhé jsou plná média oplzlého chvastouna Pavla Novotného, který dělá starostu v pražských Řeporyjích. Nikoli bezvýznamná figurka, vždyť na posledním kongresu ODS kandidoval na místopředsedu strany. 

Nelze reprodukovat 

Pozoruhodné rovněž je, že řeporyjský kabaretiér nejnižší cenové skupiny byl již pravomocně odsouzen – a přestože stanovy ODS v takovém případě vyžadují, aby od modroptáčníků automaticky vyletěl, pan předseda se s ním fotografuje a jen tak „otcovsky“ mu domlouvá, aby to příliš nepřeháněl. Je zjevně rád, že „díky“ Novotnému o existenci strany veřejnost vůbec ví. Že je to vnitřní věc téhle strany? Byla by, kdyby nám v tom mediálně denodenně nemáchala ústa.

Řeporyjec totiž své oplzlosti ve veřejném prostoru stále stupňuje a nejraději, jako správný hrdina, se nyní strefuje do žen. Minulý týden v této nové verzi politického zápasu předvedl opět několik ze svých opileckých čísel (Petr Fiala byl jistě nadšen, protože se mu okamžitě dostalo patřičné mediální pozornosti): Po zrušení superhrubé mzdy společnými hlasy ANO, ODS, SPD a Trikolóry, počastoval ministryni financí Alenu Schillerovou výroky, se kterými by vůči dámě váhal možná i protřelejší kriminálník než je on. Na konzervativním Protiproudu je nelze opakovat, protože bláto vždycky umaže. Ostatně prolilo se všemi médii hlavního proudu. 

Čtěte ZDE: Republika jako rukojmí: Kauza Koněv jako špička ledovce? Kavárna chce násilí. Promořit voliče ANO virem? Proč BIS-CIA mlčí? Vepřové z Řeporyj a topinky z Oděsy. Zavře Interpol Kolářovic synka do karantény?

Nový styl politiky

Za příznačného mlčení vedení ODS tak její významný komunální politik pokračuje v „novém“ stylu politiky. K výzvám k násilí a k vraždě poslance parlamentu, teď přidal verbální útok na členku vlády – slovy, která se i v naší dosti obhroublé politice zatím běžně nevyskytovala. Je si totiž jist, že ODS a její koaliční partneři (TOP 09 a lidovci) budou jako dosud považovat tyto obludnosti jako roztomilé rebelsví. Jeho slovník možná není vzdálen koaličnímu Miroslavu Kalouskovi, ale ani ten s ním běžně veřejně nepracuje. Možná však že v rodící se spolupráci havlistických stran konečně vidíme přicházet onu „opravdovou změnu“.

Jde totiž o pokračování dlouhé série osobních útoků, nad kterými pravdě a lásce oddaní „liberální demokraté“ víc než jen přivírají oči. A nejen oni. Odvolací Městský soud v Praze před třemi týdny rozhodl, že nejviditelnější tvář současné ODS z pražských Řeporyjí nespáchala trestný čin, když na Twitteru napsala, že by si přála, aby poslanec Zdeněk Ondráček „visel“ za návštěvu Doněcké lidové republiky (DLR). Šlo o reakci na příspěvek, jak jinak, kámoše z mokré čtvrti, předsedy poslanců TOP 09 Miroslava Kalouska. Ten o cestě Ondráčka na území DLR „umírněně“ prohlásil, že se „blíží vlastizradě“ – a Řeporyjec to pouze v logice rozvedl.

Novotný podle soudu sice opravdu napsal, že je „pro obžalobu Zdeňka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou“, případně že lidi jako Ondráčka „není trestné utrácet či k tomu alespoň vybízet“, ale to je podle liberálně-demokratického lidového soudu v podstatě „v normě“. Co tomu asi řeknou jiní, kteří jsou jako na běžícím pásu odsuzováni minimálně podmíněně a k finančním trestům za „schvalování atentátu“ kdesi v daleké cizině, nebo se nejapně vyjádří k fotografii z „multi-kulti“ školky? Nic, budou si muset zvykat. Vždyť jiný komunální politik ODS, který vyzýval k podříznutí prezidenta republiky „jako svini“, rovněž nedostal žádný trest. I to je podle naší spravedlnosti jenom roztomilá politická diskuse. Ale jakmile se to týká islámu, jde o nedotknutelné. 

Duševní porucha

Novotného výzva tajné službě ne-generála Koudelky, aby popravila poslance parlamentu, je tedy od nynějška rovněž legální. Aby ne. Máme přece své tradice. Jednak za „schvalování atentátu“ (kdysi za Heydricha se za to rovnou střílelo, v tom jsme udělali tolerantní pokrok). Zato tradice gottwaldovské – když komunistické tajné služby likvidovaly své politické odpůrce, označené za agenty amerického imperialismu – dnes rovněž nacházejí své historické „echo“. Jen musí jít o údajné „agenty“ imperialismu ruského případně čínského. 

Koneckonců i šéf komunistických zpravodajců Bedřich Reicin, jehož metod se Novotný implicitně dovolává a s nímž má dost společných znaků, (včetně potlačované duševní poruchy), přece také „jen“ sloužil své straně. Právě tuto mantru Novotný stále opakuje. Jako by tušil, že „fialová“ ODS se jedné „široce rozkročené straně“ z padesátých let minulého století začíná jeho stylem stále více podobat.

A to včetně zuřivých osobních útoků stranických funkcionářů mezi sebou. Politici dštící na sebe oheň a síru ve snaze poškodit konkurenta před bojem o místo na kandidátce, jsou jak vystřiženi z gottwaldovských časů, v nichž vzájemná řevnivost mezi stranickými špičkami zavedla některé soudruhy až na popraviště nebo na dlouhé roky do vězeňských cel. Minimálně to druhé již ODS od řady svých (bývalých) členů také zná.

Tento „tradiční“ vnitrostranický boj aktuálně předvádí dvojice Jan Zahradil (věčný europoslanec) – Pavel Novotný (nezničitelný starosta): „Na čem jedete dneska, Pavle? Snížek, piko, nebo nějaký bobule?“ ptá se veřejně starosty europoslanec. Řeporyjec, asi že Zahradil (doufejme) není žena, odpověděl neobyčejně mírně a mile. „Honzo, ty jsi debílek, že to snad ani není pravda. Co z tebe se stalo za chudáka!“

Čtěte ZDE: Chvilkaři málem zapomenuti: Mediální transfuze? Předseda KSČM se má omluvit. Co asi zní na poradách demobloku? A co výroky řeporyjského tvora? Čižinský to balí. Jedni i druzí se střílí do nohy. Poučíme se?

Dvojí metr

Fakt je, že alkoholické a drogové opojení (starosta ho neskrývá, i když tvrdí, že si „šlehne“ jen po večerech) patří k Novotnému stejně jako jeho touha proniknout hlouběji k vysokému učení zvlášť přitažlivých ideologií, o něž by se nejspíš ideově vyprázdněná strana konečně dokázala pevně opřít. Předminulý týden se třeba vydal v převleku satana služební multikárou k Jehovistům a dožadoval se přijetí v sídle sekty v obci, které vládne. „No, dobýval jsem se hodinu, nakonec jsem doručoval ‚s městskou policií‘, chodil jsem okolo modlitebny, přes ploty jsem musel lézt, neuvěřitelné, přitom jsem se choval slušně, půl hodiny stál u branky jako kokot. Nerozumím,“ popsal svůj neúspěšný pokus o sestup do podzemních hlubin bezmála místopředseda ODS.

A tak si frustraci odreagoval na další ženě. Napadl europoslankyni Kateřinu Konečnou za to, že si dala do klopy červený mák na znak solidarity s válečnými veterány. „Zrůdička Kateřina Konečná, blbka z KSČM, jede vlčí mák. Svině bolševický!“ napsal na svůj FB pokrokově laděný pravicový liberál milující podle svých slov bolševické Piráty snad ještě víc než své spolustraníky. Tedy kromě Petra Fialy. Asi něco o jeho utajovaném pirátství ví víc než zírající veřejnost.

Zajímavé ovšem je, že oplzlé projevy a vyhrožování vraždami, kterých je jeho FB plný, nechávají novodobé cenzory (mazající jinak jako o závod každou zmínku o nezvaných migrantech či zfalšovaných volbách v USA) zcela klidnými. Soudy a cenzoři nám tak nastavují jasnou laťku protektorátní verze svobody slova a projevu.

Budoucnost prostě patří Novotným. Proto si jej pokroková ODS tak něžně pěstuje. Vždyť i ona sama se inovuje. Dnes se jmenuje ODSTOPKDU. Tak vzhůru k volbám, soudruzi! Nějaké to peprnější slovíčko je pouze jasným důkazem jednoty strany a lidu. 

Na množství nehleďte!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky