Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcinační ofenzíva jede naplno: Uzavřeni v kruzích. Sputnik zas první. Lépe umřít na AIDS či alergický šok? Antigenní masovka jako příprava. Proč u nás Američané testují svou vakcínu na Slovanech? Hlavu vzhůru!

Vakcinační ofenzíva jede naplno: Uzavřeni v kruzích. Sputnik zas první. Lépe umřít na AIDS či alergický šok? Antigenní masovka jako příprava. Proč u nás Američané testují svou vakcínu na Slovanech? Hlavu vzhůru!

16. 12. 2020

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že nejde o začátek konce, ale spíše konec začátku a přináší důležité informace o tom, proč právě u nás chce americká firma vyrábět miliardy vakcín

Zavírají nás v kruzích. Vakcinační kampaň – hned druhý hlavní plán „Operace korona“ (po odstranění Donalda Trumpa a s tím souvisejícím politickém a ekonomickém „přeformátování světa) se právě rozjíždí na plné obrátky. Masové předvánoční „antigenní testování“ je toho u nás příslovečnou ouverturou.

Hlavní média, která jsou prakticky všechna v rukou miliardářů spojených pupeční šňůrou se Sorosem, se do toho vrhla přímo po hlavě. Zdá se jim totiž, že vláda v tomto směru koná málo: Jednak veřejnost prý pořád ještě málo straší – a především málo „bojuje proti desinformacím“. Tedy stále ještě prý nedostatečnou cenzuru informací o tom, co vakcíny západních firem skutečně obsahují, jak jsou nebezpečné a jaká je jejich faktická role v tomto „permanentním dramatu“ končícího roku s fatálními dvěma dvacítkami v záhlaví. 

Sputnik zase první

O vakcínách ruských nebo čínských nemá smysl vůbec uvažovat. Přes novou Železnou oponu se k nám přes Brusel nedostanou (až na výjimky jako je Maďarsko či nově pobrexitová Velká Británie). V principu jsou samozřejmě všechny vakcíny špatně. Lze však s vysokou mírou pravděpodobnosti předpokládat, že jak Rusko, tak Čína nemají zájem likvidovat svou vlastní populaci podle „Gatesova“ plánu. Stojí na druhé straně globalistické barikády. Proto je u nás okázale ignorujeme. Třeba takový velký vakcinační propagandista soudruh Neff na svém (stále více) Neviditelném psu vyhlašuje rychlé vytvoření (životu nebezpečných západních) vakcín za úspěch rovný přistání Američanů na Měsíci. Nechme teď stranou, zda Američané po Měsíci skutečně chodili, ale to srovnání s někdejšími „vesmírnými závody“ Východu a Západu je vlastně inspirativní:

Podle posledních zjištění má totiž ruská vakcína Sputnik V účinnost prakticky stoprocentní – a byla vyrobená a aplikovaná jako první na světě. To je ovšem zajímavé pouze pro země mimo EU (Maďarsko, které Sputnik testuje a bude jej asi i vyrábět, lze za takovou „neformálně“ již považovat). A také pobrexitové Británii náhle vůbec nevadí oficiální téměř válečné „nepřátelství“ vůči Rusku a chce s jeho pomocí spolupracovat na dokončení své vlastní (tzv. oxfordské) vakcíny. Je to podobné, jako když Spojené státy sice vyvolaly s Ruskem další studenou válku, ale „vozit se“ dlouhé roky na jeho raketách k Mezinárodní vesmírné stanici nepohrdaly. Proč to Rusko dělá, je na jinou analýzu – kvůli pár miliónům bezcenných dolarům určitě ne.

Lépe umřít na AIDS či alergický šok? 

Vakcinační operace se tedy právě naplno rozbíhá. Původně americká (dnes globální) farma-obr Pfizer ve spojení s německou BioNTech jsou pochopitelně na čele „dodavatelů“, které v mnohamiliardových objemech již nakupuje Brusel. Tato údajně dokonale odzkoušená vakcína hned v prvních dnech stála v Británii málem životy (údajně jen dvou) lidí a nyní další v USA. Nic se však prý neděje. Jen si ji nemají nechat aplikovat alergici (v průměru asi 60% populace – mimochodem jeden z důsledků předchozích vakcinací dětí, právě tak jako závratně celosvětově stoupající počet autistů).

Proč to vůbec pustili ven? Chybička se vloudila. Vláda chtěla ze zahájení mordýřského vstřikování cizorodých látek do těl „odsouzenců“ udělat vakcinační show. Všude byli novináři a kamery, aby jásavě podpořili „správné rozhodnutí“: vložit své zdraví a životy do rukou farma byznysu spojeného s nedůvěryhodným státem. Proto se to utajit nepodařilo. Stejně jako v Austrálii, kde naočkovaní dobrovolníci vykázali protilátky na HIV. AIDS prý nedostanou. Zítra jistě ne. Za měsíc dva s nimi ovšem žádná média hovořit nebudou. Ono je to docela logické. Koronavirus vyvinutý v USA a Kanadě je ze stejné řady jako předchozí výrobky: MERS-Cov SARS-Cov-2 – a ostatně právě HIV, se kterým se k „boji“ za omezení populace planety startovalo. 

Čtěte ZDE: Náš boj: Tlama obludné vakcinace se otevírá. Trump vede bitvu do hrdel a statků. Ještě nic není rozhodnuto. Zvolí prezidenta poslanci? Ti naši nás již vydali hydře napospas. Jen ten, kdo se vzdá, je bez šance

Proč asi právě Slované?

Tyto (a další) případy jsou relativně známé, proběhly i mainstreamem – jako důkaz, že „o problémech nemlčíme“. Teď už ovšem plně nastupuje doba vakcinační, takže se o dalších již nedozvíme. A už vůbec ne jaký je další osud těch, kteří na propíchnutí těla dutou jehlou, kterou pak proudí do organismu v podstatě neznámý mix chemikálií, kovů, nových genetických „informací“ a dalších nepřirozených látek, bezprostředně šokově zareagují. Ono totiž o tohle zase tolik nejde. Podstatné je, co následuje ve středně a dlouhodobém výhledu. A jaké naprogramované nanočástice se ukrývají v pozadí – a co s nimi (a jejich pomocí s očkovanými) „režiséři“ později mohou činit. O tom víme jen málo, nebo skoro nic. 

Skoro nic také nevíme o firmě Novavax, která má u nás v bohumilském závodě vyrábět americkou vakcínu (o níž rovněž v podstatě nic nevíme) v několika miliardách kusů. Víme pouze to, že na před pár týdny ji navštívil Andrej Babiš s Romanem Prymulou, přičemž firma již požádala SÚKL o povolení provádět na českých občanech testy. Je to trochu zvláštní, protože druhá složka vakcíny se bude vyrábět ve Švédsku – ale na Švédech se testovat nebude. Nejspíš ne proto, že v této zemi doširoka otevřené muslimským migrantům již moc „originálních“ Švédů nenajdete. 

O etnicitu přitom při „testech“ této vakcíny opravdu jde. Jak nás informoval vysoce postavený a dobře informovaný zdroj, Česko si Američané vybrali právě proto, aby na pečlivě vybraném vzorku otestovali reakci slovanského etnika. Proč asi? Již od začátku jsme v Protiproudu informovali, že „vývojová konstrukce“ nového koronaviru v laboratořích měla etnické varianty (podrobnosti v knize Úder). Tři původní kmeny (označuji je A, B, C), které byly na počátku epidemie rozšířeny v USA, Číně, Německu a Itálii, měly specifika na asijské, černošské a bělošské „příjemce“. Nyní tedy zjevně dochází k další ještě „jemnější“ etnické variantě, kterou má vakcinace způsobit. Dohlédnout na to jaké, by byla pouhá spekulace, ale „gatesovské“ zkušenosti s aplikací vakcín na různých etnicích (Afrika, Indie atd.) dávají tušit…

Ohlušeni 

Dnes u nás začala první masová příprava na vakcinaci v podobě dobrovolného antigenního testování. Zdraví lidé se ve velkém počtu na testy objednávají – a lze se jen dohadovat o jejich motivaci. Obecně jsou však zjevnými obětmi „vakcinačního rachotu“, který se nyní rozlévá po celém světě. Masové testování je jeho „lokální“ příprava. Je věcí každého, proč to potřebuje. Proč chce být zaveden do „systému“, který ho už nikdy z pařátů nepustí. Obecně totiž (cinknuté) průzkumy zjišťují jen asi čtyřicetiprocentní odhodlanost „ohlušených“ více než desetiměsíční propagandou – tedy těch, kteří (údajně) jsou rozhodnuti dát se očkovat. 

Větší skepsi (ve skutečnosti rozumnost) v Evropě vykazují snad jen ve Francii. Ale věřte průzkumům, které jsou jen jednou z propagandistických pák vakcinačních armád. Zdaleka při tom totiž nejde jen o astronomické zisky farmaceutických firem – i když je to jistě rovněž důležité. Takový byznys tu ještě nebyl. Už například víme, že jen zmíněný Pfizer a Moderna budou v příštím roce inkasovat nejméně 32 miliard dolarů (asi 700 miliard korun). Půjde to tedy do nejméně jednotek biliónů – existuje asi tucet firem, které budou různě modifikované látky vyrábět – „náš“ Novavax mezi nimi – a „na trh“ vrhat miliardy dávek. 

Čtěte ZDE: Jaképak konspirační teorie: Vláda i Big-pharma to s námi přece myslí jen dobře. Vakcíny nemohou být škodlivé. S dobrovolností bychom to daleko nedotáhli. Koho zajímají ta ústavní základní občanská práva a svobody?

Oprávněné obavy

Armády vakcinačních propagandistů teď mají hlavní úkol: dohnat vlády k tomu, aby operace proběhla v co nejkratších termínech, co nejrychleji. Proto ti naši spílají Babišově kabinetu, že se málo připravuje, že třeba na rozdíl od Německa, kde již mají (jako vždy) perfektně připravená vakcinační centra, u nás zase „zaostáváme“. Smysl toho spěchu je jednoduchý – a má dva cíle: Jednak je zapotřebí rozšířit vakcínu dostatečně rychle, aby – a to jsou vysoce oprávněné obavy – až se začnou projevovat první nepříznivé důsledky vakcinace na lidský organismus, nebylo cesty zpět. Druhý pak, aby někdy v květnu až červnu bylo možné Operaci Covid-19 víceméně stopnout s vítězným výkřikem: Hle, co dokázala spásná vakcína! 

Virus by totiž v té době tak jako tak již ztratil patřičnou „virulenci“ – a začal by sám od sebe „chcípat“. Těžko by pak bylo možné pokračovat v masivním proočkování zbytku populace. Lidé musejí žít v představě, že to způsobila vakcína, protože v laboratořích se již připravuje další „pandemie“ – k níž byla tato teprve generální zkouškou a „zkypřením půdy“ v tělech očkovaných. Teprve po ní či s ní začne další velký útok, který již „gatesovské elity“ signalizují: Úder elektronický či – jak oni to nazývají – „cyber“. A k tomu, aby „správně masově reagovali“, již musejí být lidé „vytrénovaní“ a připravení: tělesně i mentálně.

Hlavu vzhůru! 

Ale tam ještě nejsme. Teď se bojuje teprve v prvním dějství přípravy na omezení světové populace na „zlatou miliardu“ otroků. Započatá vakcinace nepochybně narazí na řadu obtíží. Nikdy se dosud v celosvětovém měřítku takový plán tak rychle nerealizoval. A je fantastické sledovat, jak málo stačí, aby „masy“ poslušně vykročily směr propast. Zatím. 

On totiž nejenže žádný plán nikdy nevyjde (tak grandiózní zvlášť), ale lidská populace je víc než jen součet všech jejích jednotlivých členů. A individuální bytost je víc než to, jak ji popisuje současné nejrozšířenější náboženství Západu zvané věda, která její duchovní a transcendentní rozměr zcela ignoruje.

Nebo možná zcela ne? Proč by jinak Američané přijeli do Čech dělat vakcinační pokusy speciálně právě na Slovanech? Že by jim snad vrtalo hlavou jedno „vědecky neuchopitelné“ proroctví?

Ne, ještě není konec. Možná jde naopak spíš o začátek. A oni to vědí, nebo alespoň tuší. Právě teď, kdy „adventu již nakrátku,“ jak praví náš velký básník. Jen se prostě každý musí rozhodnout. Mnozí sklopí hlavu a přijmou to. Mnozí ne. Pro ty platí: nepodvolit se.

Hlavu vzhůru!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky