Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Transtáta Biden: Vaše kultura mě nezajímá! Co se skrývá za „summitem za demokracii“? Bude světu vnucovat kvóty? Budoucí kabinet bude pěkná partička deviantů. Jak dostat USA znovu do čela? Těšte se na sankce

Transtáta Biden: Vaše kultura mě nezajímá! Co se skrývá za „summitem za demokracii“? Bude světu vnucovat kvóty? Budoucí kabinet bude pěkná partička deviantů. Jak dostat USA znovu do čela? Těšte se na sankce

23. 12. 2020

Tisk článku

Petr Akopov přibližuje liberálně demokraticky laděné záměry budoucího lži-prezidenta USA, který zve do svého kabinetu homosexuály a připravuje oslnivou kariéru svého milovaného transsexuála Sáry

Co nového přinese Joe Biden Americe a světu, pokud zasedne v Bílém domě? Ve vládě USA se poprvé objeví neskrývaný homosexuál: Pete Buttidzic bude jmenován ministrem dopravy – a příští rok chce Joe Biden coby nový prezident svolat „Summit pro demokracii“.

Na tom by nebylo nic divného, kdyby cílem nebyl pokus o obnovení vedoucí role Spojených států ve světě ze strany globalistů, kteří by tím kompenzovali dosavadní zahraniční politiku Donalda Trumpa.

Tim a Sarah

Duhový ministr v americké vládě asi nikoho moc nepřekvapí: Obama měl nepokrytého gaye jako velitele pozemních sil, a dokonce i za „homofobního“ Trumpa byl ředitelem Národní zpravodajské služby netradičně orientovaný Richard Grenell. Žádný z nich však nebyl součástí vládního kabinetu.

Koneckonců jedná se o vnitřní záležitost Spojených států – nebo spíše o jejich problém – koho a kam jmenují či zvolí. Navíc gayové a lesbičky jsou už včerejší: dnes je na pořadu dne propagace transsexuálů.

Ve státě Delaware, který Biden šestatřicet let zastupoval v senátu USA, zvolili do senátu transsexuála. Nikoli na Bidenovo místo – zatím pouze do místního senátu, ale zato nejde jen tak o nějakého transsexuála, ale o jednoho nejslavnějších genderových deviantů z celé americké politické elity, totiž o člena rodiny nového prezidenta.

Je jím Sarah (tak si teď říká Tim) McBride – nyní je jí 30 let, ale už ve čtyřech letech si prý uvědomil problémy se svým pohlavím. A nakonec ve věku deseti let se rozhodl – když s rodiči sledoval seriál, kde jedna z postav byla transgender. Že by výsledek hollywoodské propagandy?

Čtěte ZDE: Teror architektů apokalypsy: Jak využít devianty pro zkázu světa? "Protokoly", které nejsou podvrh. Dokázali koupit lékaře, politiky a média. Znetvoření dětských duší. Model: bolševický převrat v Rusku

Transtáta Biden

Tim McBride však dlouho předstíral, že je muž, a v osmnácti letech dokonce pracoval v Bidenově volebním štábu, s nímž se táta ucházel o post generálního prokurátora v Delaware. Biden zvítězil – a o pár let později, když Tim oznámil, že je Sarah, jí zavolal, že je na ni hrdý a miluje ji a vůbec – že „stále patří do rodiny Bidenů“.

Otec Joe, už jako viceprezident, rozhlašoval, že je šťastný za Sarah, a brzy pozval McBrideho na stáž do Bílého domu. A tak se stal první transsexuálkou v historii, která tam pracovala, a poté prvním transgenderem, který vystoupil na kongresu Demokratické strany. A nyní je první transsexuální senátorkou amerického státu v historii USA.

Tímto tempem bude Sarah brzy zvolena do Kongresu a poté se stane první americkou transgenderovou ministryní – a to Amerika neodpustitelně zaostává za Evropou, kde transsexuálky již dostávají funkce místopředsedů vlád.

Leč předbíháme, i když ne do tak vzdálené budoucnosti. Doposud jsou do vlády USA dosazováni na základě zvláštních kvót pouze gayové a lesby – vhodní transsexuálové dosud nedorostli. Pete Buttidziceho, starostu městečka South Bend, povýšili teprve před rokem do primárek Demokratické strany.

Bidenova tolerantní Amerika

Mladý bývalý důstojník námořní rozvědky dostal vysoké preference (to je nová, tolerantní a rozmanitá Amerika, pane Trumpe!) – ale nakonec z primárek odstoupil ve prospěch Bidena.

Bylo jasné, že pokud Demokraté zvítězí, Pete získá nějaký lukrativní post. Mluvilo se o několika ministerstvech, ale také o postu stálého představitele USA v OSN (který je členem kabinetu), a v poslední době se dokonce objevily pověsti o velvyslaneckém pověření v Číně.

Nakonec Buttidzic získal portfolio ministra dopravy – jenomže co je zbytku světa do toho? Kdyby se stal velvyslancem v OSN, nebo dokonce v Číně, byla by to demonstrativní událost, ale koho zajímá vnitroamerická doprava?

Nicméně mnozí jsou zneklidněni, protože Buttidzic je signálem nejen pro Ameriku, ale pro celý svět. Navíc Biden slíbil, že boj za práva LGBT se stane základním kamenem americké diplomacie a prioritou zahraniční politiky USA. Ano, nejen vnitřní, ale také vnější, čili znamená to pokračování v politice, jakou dělal už společně s Obamou během let jejich vlády.

A právě tehdy USA vyhlásily ochranu práv LGBT za jeden z cílů americké politiky a nařídily ministerstvu zahraničí a dalším útvarům, aby se zapojily nejen do propagace odpovídající agendy, ale také aby sledovaly situaci sexuálních menšin ve všech zemích světa. Již v roce 2014 Biden přímo prohlásil, že ochrana práv LGBT je charakteristickým znakem civilizovaných zemí a měla by stát nad národními kulturami a sociálními tradicemi.

Nezajímá mě, jakou máte kulturu. Nelidskost zůstává nelidskostí a předsudky zůstávají předsudky,“ obrátil se Biden k účastníkům fóra věnovanému ochraně práv sexuálních menšin ve světě a pokračoval: „Představujete většinu a ti ostatní – to jsou troglodyté.

Čtěte ZDE: Revoluce deviantů pokračuje: Kdy začnou EU vládnout transky? Belgie spolehlivým dodavatelem "nových" kádrů. Rozšíří se na celý svět? Příklady zvrhlosti táhnou. Přirozené ženství na pranýři

Summit za práva sodomitů

Oblíbeným trikem liberálů je odlidšťování nepřítele. A to nejen na individuální úrovni, ale také na kolektivní úrovni, protože, jak tehdy řekl Biden, země, které neposilují práva LGBT komunity, musejí „zaplatit cenu za nelidskost“, protože ochrana práv sexuálních menšin je „aktuální etapa boje za občanská práva“.

Není pochyb: USA brzy (podle historických standardů) začnou uvalovat sankce na země, kde příslušníci LGBT „nemají dostatečná práva“. A nejde pouze o země, kde gaye jednoduše popravují, ale o ty státy, jejichž ústavy a zákony neobsahují paragrafy o podpoře a ochraně práv gayů, lesbiček a transsexuálů. Že nemáte své vlastní transsexuály? Potom jste autoritářsko-fašistický režim – nyní vás naučíme vážit si genderové rozmanitosti.

A v této souvislosti se téma „Summitu pro demokracii“ stává více než aktuální. Ačkoli američtí experti stále pochybují, zda je obecně nutné tak silně ideologizovat strategii zahraniční politiky a bude-li vůbec možné zapsat klíčové nezápadní země na tak otevřeně protičínské a protiruské setkání, Biden ho uskutečnit musí. Pouze výjimeční diplomaté a vysoce intelektuální odborníci nechápou, jaká by měla být výběrová kritéria pro tento summit, aby nevystrašila většinu zemí světa, přitom existuje jedno univerzální kritérium. Stačí postavit všechny potenciální účastníky před test souhlasu s cíli americké zahraniční politiky: Jak upřímně jste připraveni bojovat za práva transsexuálů? 

Nejste připraveni? Nemusíte jezdit do Washingtonu. Bude to čestné – a velice výmluvné.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky