Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nové stopy: Italygate? Byly americké volby falšovány také z Říma? Agent CIA a hacknuté sčítací stroje. Kdo je Leonardo a jeho tunelářský ředitel? Stojí za mezinárodním spiknutím vláda, která sestřelila Salviniho?

Nové stopy: Italygate? Byly americké volby falšovány také z Říma? Agent CIA a hacknuté sčítací stroje. Kdo je Leonardo a jeho tunelářský ředitel? Stojí za mezinárodním spiknutím vláda, která sestřelila Salviniho?

5. 1. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší svědectví bývalého vysoce postaveného specialisty CIA, který tvrdí, že americké prezidentské volby byly zfalšovány přes italskou technologickou společnost vlastněnou zčásti státem

Politická vražda prezidenta Donalda Trumpa v těchto hodinách vrcholí. Navzdory nesčetným důkazům o  volebních podvodech a manipulacích, které převrátily Trumpovo vítězství v pravý opak, Kongres patrně schválí falešné výsledky voleb a za prezidenta (uchvatitele) prohlásí Joe Bidena.

Mezitím se však vynořují další zjištění a svědectví o tom, že podvod byl zorganizován na širokém mezinárodním základě. O razii ve Frankfurtu jsme již psali. Zdá se však, že konspirace byla daleko rozsáhlejší. Zdá se, že do ní mohla být zapojena i vláda italského premiéra Conteho - tedy ta, která "odstřihla" Salviniho, protiimigrantského šéfa nejsilnější italské strany Liga.

Podle nových informací, které odhalil bývalý důstojník CIA Bradley Johnson, byla v roce 2020 k hacknutí amerických prezidentských voleb využita italská firma Leonardo, dodavatel technologií pro obranu. Podle Johnsona se již dříve vystopované frankfurtské servery podílely na hackování pouze částečně.

Operace rekalibrace hackerského útoku proběhla prostřednictvím serverů Leonardo a po tomto přepnutí byla teprve zmanipulovaná data odeslána zpět do hlasovacích strojů Dominion v USA. Tento datový přenos souvisí podle důstojníka s nechvalně známou „závadou“ v hlasovacích zařízeních Dominion během voleb, o níž jsme informovali v přechozím článku.

Stopy vedou do Říma 

Bradley Johnson je bývalý provozní ředitel v operačním ředitelství CIA. Sloužil doma i v zahraničí a plnil četné úkoly často v rámci různých ozbrojených konfliktů. Je tedy certifikovaný špičkový odborník na otázky kontrarozvědky s rozsáhlými zkušenostmi v oboru a špičkovým odborníkem v oblasti sledování a detekce problémů.

Podle Johnsonova svědectví byla Itálie přímo zapojena do manipulace hlasů v amerických prezidentských volbách. Potvrzuje informace o působení amerických speciálních sil v Německu a jejich manipulaci se servery Dominionu z frankfurtské stanice CIA. Navíc však objasňuje, že inkriminovaná data byla přesunuta z Frankfurtu do Říma na velvyslanectví USA na centrální ulici via Veneto. Skutečným hlavním protagonistou útoku byl tedy Řím.

Tajemný agent

Během volební noci došlo jak známo v historii amerických voleb k něčemu bezprecedentnímu: Hlasování v klíčových státech bylo najednou zastaveno uprostřed noci, kdy v Itálii bylo již ráno. Operace s daty byla sice v plném proudu, ale její aktéři zjistili, že něco není v pořádku. V tom okamžiku se Řím zapojil tím, že obdržel data z Frankfurtu s novými algoritmy. 

Zločin rekalibrace hackerského útoku tedy proběhl ve via Veneto. Pokud se tato věc potvrdí, bude americké velvyslanectví v Římě přímo zapojeno do pokusu o svržení prezidenta Spojených států amerických.

Johnson tvrdí, že během volební noci byl na americkém velvyslanectví v Římě přítomen muž z amerického ministerstva zahraničí. Bývalý agent CIA ukazuje snímek tohoto muže, pravděpodobně pořízený italskými úřady. Tento tajemný agent by byl prý přímo zapojen do koordinace hackerského útoku.

Čtěte ZDE: Čáry máry ČT: Realita věrného diváka. Jak to všechno proběhlo v USA? Déja vu ze Špidlovy éry. Tvorba obyvatelstva dvojího druhu. Vítejte v klubu vyvrhelů. Veřejnoprávní televize je prostě skvělá

Conteho vláda?

V této operaci ovšem hraje zásadní roli také další aktér: Leonardo. Nejvýznamnější italská vládní společnost v působící v leteckém a obranném sektoru. Jakmile totiž hackeři vytvořili nové algoritmy pro falšování hlasů, poslali tato data skrze italský vojenský satelit provozovaný Leonardem, tvrdí Johnson.

Poté byla nová zmanipulovaná data odeslána do sčítacích strojů Dominion v USA. Právě tento přenos dat vysvětluje podle důstojníka onu známou „závadu“ v těchto zařízeních.

Nejvýznamnějším spoluvlastníkem Leonarda je italská vláda. Italské ministerstvo hospodářství vlastní 30% akcií. Generální ředitel společnosti Alessandro Profumo byl v roce 2017 jmenován tehdejším italským premiérem Gentilonim.

Profumo byl v roce 2015 soudem shledán vinným z podvodu. To bylo v době, když byl generálním ředitelem významné italské banky Banca Monte dei Paschi di Siena. Dva roky poté se však navzdory tomu stal šéfem Leonarda.

Lze se tedy oprávněně domnívat, že Conteho vláda sehrála v hackerské operaci rozhodující roli, neboť možná poskytla technologii společnosti Leonardo k provedení přímého útoku proti "spojenecké" vládě USA, uzavírá bývalý důstojník CIA.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky