Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
První padlí hrdinové ve druhé občanské válce: Pravá Amerika proti Sorosům a Schwabům. Coming out zbabělců a zrádců. Unie před rozpadem. FEMA koncentráky připraveny. Boj začíná. Vzkaz i pro nás?

První padlí hrdinové ve druhé občanské válce: Pravá Amerika proti Sorosům a Schwabům. Coming out zbabělců a zrádců. Unie před rozpadem. FEMA koncentráky připraveny. Boj začíná. Vzkaz i pro nás?

7. 1. 2021

Tisk článku

Petr Hájek spolu s celým světem sledoval se zatajeným dechem ouverturu k povstání proti zločincům NWO, a dovozuje z toho několik podstatných věcí i pro nás

Na složitější a hlubší analýzy je ještě brzy. V každém případě lze konstatovat: Donald Trump byl odstraněn z úřadu prezidenta Spojených států po největším volebním podvodu v dějinách této země. Současně si jeho vrazi (netradičně v tomto případě jen političtí) zajistili převahu v obou komorách Kongresu. Zbývající dvě senátorská křesla získali v Georgii obdobným způsobem, jakým zfalšovali volby prezidentské. Také zde se v noci z neznámých důvodů přerušilo sčítání hlasů – a když se k němu po mnoha hodinách úředníci vrátili, dosud vedoucí Republikáni náhle prohrávali.

Uchvatitelům tak napohled nic nebrání dokončit státní převrat proti Americe, jak jsme ji znali – a jak ji chtěl obnovit Trump. Dramatické události před parlamentem i uvnitř jeho zdí, předcházející oficiálnímu vyhlášení Joe Bidena za „vítěze“, jsou pouze středníkem – nikoli tečkou za touto obludnou kamufláží. Globalistické elity – respektive jejich skryté pozadí navenek reprezentované stranou, která si výsměšně říká Demokraté – dosáhli nominálně svého. Jde však o vítězství Pyrrhovo.   

„Ještě jedno takové vítězství a jsme zničeni,“ prohlásil král Pyrrhos po bitvě u Auscula (279 př. K.), v níž nominálně zvítězil – ale tak oslaben, že jeho osud byl zpečetěn. Vojenský příměr z této známé události neužívám náhodně. Trump byl sice odstraněn, ale ve Spojených státech začala občanská válka. Má již i své první padlé (zatím jen na straně Trumpovců), své první velké zrádce (viceprezident Pence), své první hrdiny: v tomto případě pětatřicetiletou veteránku amerického letectva Ashli Babbittovou, kterou (neozbrojenou) zastřelili policisté uvnitř Kapitolu. Tři další muže pozabíjeli v okolí.

Nadávka

„Zdá se, že jedna dospělá žena a dva dospělí muži zemřeli kvůli náhlým zdravotním problémům, které vedly k jejich smrti. Každá smrt v Districtu je tragická,“ řekl policejní velitel Robert Contee k obětem. Pokud to někomu z pamětníků připomíná skandální výroky Československé televize po fingovaném zabití agenta StB Zifčáka (alias studenta Šmída) během studentské demonstrace na Národní třídě 1989, není daleko od pravdy. Jen musí vědět, že se dívá na zrcadlově převrácený obraz, v němž všechno je stejné – jen stranově naopak.

Na Národní přivedli studenty rovněž tajní v roli provokatérů (a děje se tak dosud, viz nedávné protesty „odpíračů“ na Staroměstském náměstí). Jen tentokrát bylo nutné pár lidí skutečně zamordovat, aby je bylo možné „přičíst“ Trumpovi. Proto také policie nijak zvlášť nebránila stotisícové demonstraci přibližující se ke Kapitolu. Ani k proniknutí jejich části (vedené infiltrovanými teroristy z ultralevičáckých bojůvek Antify) dovnitř. Nikomu z Antifáků se „kupodivu“ nic nestalo. Roznesli pouze výbušniny (trubkové nálože) k místnosti republikánského Výboru a ještě na další místa, aby si pak hrdinně pořizovali selfíčka, jak se to povedlo. Jejich spolupráce s policií byla očividná – včetně toho, že nálože nevybuchly, neboť „měly být včas nalezeny.“

Trumpovým zrádcům z obou komor Kongresu (vyšphali se většinou ke svým křeslům po jeho zádech) to současně vytvořilo „morální alibi“, aby o několik hodin později – právě tak jako před tím soudy – mohli bez řádného projednání zablokovat zveřejnění důkazů o volebních podvodech a „schválit“ Bidena – právě s odkazem na „násilnosti“ a „ochranu demokracie“. Nejenže žádná demokracie už nikde na Západě pěkných pár roků neexistuje, ale po tomhle představení se z ní stala přímo vulgární nadávka. 

Čtěte ZDE: Poslední bitva za Ameriku: Pochod milionů na podporu Donalda Trumpa. Začínají se věci dávat do pohybu? Tiskla mafie falešné volební lístky? Média trénují násobilku. Metody pravdy a lásky z tábora Demokratů

Příznačně černá

Prezident Trump byl posléze donucen natočit „vzkaz demonstrantům“ (jak sdělil další z jeho zrádců, jimiž je od počátku obklopen, nepřátelům z NYT). V něm sdělil, že navzdory ukradeným volbám je nutno s protestem skončit a rozejít se domů. Reagoval tak na to, že černošská starostka Washingtonu Muriel Bowserová mezitím vyhlásila od šesté večerní zákaz vycházení – a prodloužila ho rovnou na celé dva týdny včetně dne, kdy bude Uchvatitel před skupinkou politiků jmenován prezidentem. 

Mimořádně nestranná soudružka starostka s mimořádně „korektní“ barvou kůže (nebýt v DC černoch bude možná brzy protizákonné) zdůvodnila zásadní omezení občanských svobod slovy: ”Prezident Trump i nadále rozdmýchává zuřivost a násilí.” Zapomněla dodat, že vše rozpoutal na Trumpovu podporu Putin, ale k tomu nepochybně brzy dojde. Určitě se bude „ruská stopa“ „vyšetřovat“. Ale určitě ne to, kdo zavraždil demonstranty. Ti přece, jak od šéfa policie již víme, „zemřeli kvůli náhlým zdravotním problémům.“

Boj začíná

Demonstranti vracející se na okraj města do levných hotelů byli pak napadeni dalšími Antifáky. Ve spolupráci s nimi více než padesátku Trumpovců pozatýkala policie. Ale nešlo jen o Washington. Mnozí z těch, kteří nemohli uprostřed týdne do hlavního města přijet, šli demonstrovat i v dalších městech. Stav nouze vyhlásila například Virginie a tamní guvernér vyhlásil zákaz vycházení ve městech Alexandria a Arlington. 

Boj prostě začíná, nikoli končí – a tohle byla pouze vyprovokovaná ouvertura. Jenže není devatenácté století, a tak občanská válka bude mít nepochybně podstatně jinou podobu než ta první. Linie také nepůjde mezi jihem a severem, ačkoli v ní půjde o totéž: jih bojoval za svobodu, nechtěl se stát členem „Unie“ Yankeeů ovládané již tehdy mocnými finančníky. O černochy v tom samozřejmě vůbec nešlo (i prezident Lincoln měl otroky), „černošská karta“ byla propagandisticky zneužita až po několika válečných letech. Teď je opět na stole – a opět jen jako záminka.

Čtěte ZDE: USA: Vůle lidu svržena spiknutím! Prezident rekapituluje volební podvod. Demokracie je mrtvá. Nejvíce hlasů a největší podvod v historii. Bude Biden přesto dosazen? Média místo voličů. U těch Trump drtivě vyhrál. Co dál?

Rozpad?

Významnou otázkou přesto je, zda tentokrát nedojde k opačnému vývoji. Prostě jestli válka nezpůsobí odtržení řady států od „Unie“ (podle jejíhož vzoru je zbudována i unie evropská). Ale to jsme již moc daleko. Zatím jsme byli svědky jednoznačného NE od té poloviny Američanů, kteří si díky Donaldu Trumpovi uvědomili, o co jde. „Lid se probudil, lid se probudil!“ volala jedna z demonstrujících na záběrech, které samozřejmě CNN-ČT do vysílání nepustila. 

Ta druhá polovina, která letitým levičáckým „pochodem“ postupně obsadila instituce (to je onen „hluboký stát“, deep state), média, akademické prostředí, školy a univerzity, v nichž vychovává bolševický revoluční dorost, je pupeční šňůrou propojena s globalisty. Potřebuje nechat do USA proniknout – právě tak jako jejich soudruzi z bruselského ÚV – co nejvyšší počet nelegálních migrantů-voličů, jimž chtěl Trump postavit zeď. Chtějí změnit Ameriku v otevřenou technologickou diktaturu – právě tak jako „elity“ EU. K tomu potřebují „Velký restart“, který již připravil představitel „davoského lidu“ Klaus Schwab. A vše musejí stihnout za dva roky, protože není jisté, jestli „starý vtip“ s grandiózním volebním podvodem lze stejně úspěšně zopakovat. Ale možná se již ani žádné další volby konat nebudou.

Rozpad Spojených států bude nyní na programu dne. A připravené koncentrační tábory FEMA (postavené převážně Obamou), stejně jako digitální technologický Velký Bratr kontrolující vše a každého, nepochybně konečně najdou své masové uplatnění – asi jako vakcíny, které s tím bezprostředně souvisejí. U nás by se jim to povedlo ein zwei, jak se říká hezky česky. V Americe to ale bude přece jen obtížnější. Už proto, že stotisícová „průzkumná jednotka“ pravých Američanů (že mezi nimi téměř chyběli černoši komentoval jeden demokratický soudruh senátor jako důkaz, že šlo o rasisty) se už podruhé nenechá vylákat z Citadely do tradičního yankeeského „pelechu lotrovského“ neozbrojena.

Strach

Většina našich politiků – ať již z profese či v médiích – reagovala velmi přesvědčivě. Jsou z větší části odrazem těch washingtonských: jakby ne, když podle jejich vzoru je stavěno naše polistopadové bruselské vězení. Ostatně není náhodou, že jedna z bust, které demonstranti v Kapitolu zničili, patřila Václavu Havlovi. Jsou asi informovanější, než bychom předpokládali. 

Premiér Babiš washingtonskou ouverturu povstání označil za „ohrožení demokracie“ se stejnou „odhodlanou“ grimasou (byť skrytou za „maskou“ – přesnější označení než rouška či náhubek), s jakou se za Husáka odsuzovalo Pražské jaro po „vstupu vojsk“: se strachem. Má v tom zjevně praxi. Ani prezident se neodvážil protestovat „protrumpovsky“. Všechny odshora dolů (pravice a levice již neexistuje) jímá stejný strach vyjádřený výše citovanou „obyčejnou“ demonstrující: „Lid se probudil. 

Čtěte ZDE: Otazníky nad Kapitolem: Komu ku prospěchu? Prezident-uchvatitel se opět plete. Vtrhla do budovy Antifa? Poslední bitva vzplála. Spojené státy již poskvrnu z volebního podvodu nikdy nesmyjí. Ať to dopadne jakkoli, bude to špatně

Vzkaz

Ti ostatní zbyteční darmožrouti – od Hamáčků, přes Kalousky a Fialy až po Bartoše – jsou, jak řečeno, jen věrným odrazem svých washingtonských vzorů: je úplně jedno, jde-li formálně o „levicové“ Demokraty, či „pravicové“ Republikány. Skutečných Trumpovců je tam i zde jen pár. Ti ostatní žvaní o demokracii, o „pokojném předání moci“ zločincům a podvodníkům – a chystají se na svůj letošní „volební podvod“, jenž jim zaručí relativní moc místodržících v protektorátu – a pohodlné životy bez zničujících následků lockdownů, protože z našich daní. Parodie na demokracii se u nás odehraje na podzim a bude nepochybně velmi inspirována tou „vzorovou“. 

Protože i u nás jde o něco velmi podobného – s podobně rozdělenou veřejností. A tak zatímco mainstreamoví politici „loajálními“ proslovy posílají vzkaz svým globalistickým „donátorům“, svobodymilovní voliči by to měli brát jako nechtěný striptýzový „comin out“. Jako veřejné přihlášení se k jednomu pojetí světa, který má zafixovat Velký restart planetární totality. K jejímu nastolení nestačil v Americe ani úder uměle vyrobeného a rozšířeného koronaviru: bylo třeba spáchat „volební krádež“ za bílého dne. Osvědčilo se to. Nebo ne?

Muži a ženy před Kapitolem totiž také poslali vzkaz. Nebojácně. Tváří v tvář obrovské přesile po zuby ozbrojených a vycvičených „strážců zločinců a podvodníků“ řekli NE! A určitě to nebylo jejich poslední slovo. Probuzení, ale rozhodně ne rozespalí. 

Porozumíme?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky