Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Reálné peklo na zemi: Nikoli Dantovo, nýbrž Schwabovo a Gatesovo. Naše politické loutky jen sprostě přizvukují. Svět se změnil v globální koncentrák. Skutečné oběti epidemie. Jaká je jediná možná obrana?

Reálné peklo na zemi: Nikoli Dantovo, nýbrž Schwabovo a Gatesovo. Naše politické loutky jen sprostě přizvukují. Svět se změnil v globální koncentrák. Skutečné oběti epidemie. Jaká je jediná možná obrana?

11. 1. 2021

Tisk článku

Radomír Malý je rozhořčen situací, do jaké byla naše společnost vmanévrována pod kormidlem globálních i lokálních zločinců

Každý vzdělanec zná zajisté Božskou komedii Danta Alighieriho. Autor nás provází nebem, očistcem a peklem. Líčení pekla je hrůzostrašné, nicméně útěchou čtenáři je, že všechno jsou to pouhé fantazie autora a pekelným mukám se lze vyhnout ctnostným životem v jednotě s Kristem.

Žel v poslední době jsme ale svědky nikoli smyšlených představ o pekle, nýbrž jeho konkrétní podoby. To, co svět prožívá v souvislostí s falešnou pandemií, není nic jiného než obraz totalitního sanitárního pekla.

Podivná magie

Lid je bez bohoslužeb, a pokud, tak s minimální účastí a bez zpěvu, na veřejnosti platí zákaz zpívat. Děti bez školní výuky a vzdělání. Vysoké školy uplatňují méně hodnotnou a neosobní distanční výuku. Divadla, koncertní sály a kina jsou zavřeny, sportovní utkání se nekonají. Zavřena je též absolutní většina obchodů, stejně tak všechny restaurace.

Lidé musejí dodržovat stupidní nařízení ve formě roušek a rozestupů. Přátelsky setkávat se smějí jen ve velmi omezeném počtu, dokonce ani širší rodina se nesměla sejít na Štědrý den pod stromečkem. A protože značná část českých občanů dala přednost zdravému rozumu a štědrovečerní večeři s účastí širší rodiny uspořádala, dočkala se arogantní a drzé buzerace našich představitelů, argumentujících rostoucími čísly nakažených na základě pochybných testů a občanům skryté podivné magie ve vytipovaných laboratořích.

Normální život vůbec neexistuje. S nikým se nemůžete setkat, neboť není kde, restaurace a kavárny jsou zavřeny. Když někam jedete, nikde si nemůžete dát ani kafe, abyste se v zimním počasí zahřáli v teplé místnosti. Jako Damoklův meč visí nad vámi, že někdo pozitivně otestovaný vás udá, že jste se s ním setkal - a jdete do karantény, i když jste zcela zdravý člověk. A když jste pozitivně testovaný bez příznaků? Nic nepomůže vaše ujišťování, že se cítíte dobře a nic vám není, prostě půjdete na čas do domácího vězení. Prý můžete "nakazit druhé", ačkoliv mnohé lékařské kapacity toto popírají.

Ani to, co představuje vrcholný moment vašeho života, tj. svatba a křtiny, vám globalizátoři nedopřejí. Vždycky se společnost snažila, aby tyto události byly spojeny s velkou slavností za účasti většího počtu lidí, neboť toto přispěje k posílení vědomí, že se zde jedná o důležitý akt v životě, jenže současná zločinná opatření umožňují pouze malinký okruh přítomných. Dokonce ani se zemřelým rodinným příslušníkem a přítelem se nesmíte důstojně rozloučit, i tady je kapacita omezena na pár lidí.

Čtěte ZDE: Velký reset realitou: Jízdní řád na rok 2021? Mráz přichází z Davosu. Nač je covidová kouřová clona? Nebudete nic vlastnit a budete šťastní! Fúze biologické a digitální identity? Zbytky svobody na popravišti. Mao by záviděl

Velký reset

To je opravdové peklo na zemi. Peklo nikoli Dantovo, ale Gatesovo a Schwabovo. To začíná vždycky tam, kde je zlikvidován normální život. Svět se změnil v globální koncentrák. Média nahánějí občanům hrůzu, jakoby šlo o středověký mor, ačkoliv smrtnost na Covid činí podle oficiálních údajů pouhá 2-3 promile, neběží tedy o žádnou závažnou zdravotní hrozbu pro svět (v Bělorusku neprovedli žádná opatření - a mají lepší výsledky než jinde, nikdy nedošlo ke kolapsu nemocnic nebo márnic).

Obětí proticovidových opatření vlád je mnohem víc než obětí Covidu, jimiž jsou převážně lidé s kumulací různých jiných nebezpečných chorob. Sebevraždy drobných a středních podnikatelů, kteří proto, že museli mít zavřeno, přišli o všechno, nebo jejich zaměstnanců, již ztratili kvůli tomu práci. Odklady často nevyhnutelných operací kvůli Covidu, odmítání přijmout pacienta, dokud nepřinese negativní test na Covid (než se to vyřídí, tak to pár dní trvá a když jde o vážný případ, může být už pozdě). Lidé se bojí jít do nemocnice, aby tam "nechytli Covid", odkládají řešení často vážných zdravotních potíží.

Léky proti Covidu se ignorují, neboť existuje pouze jeden jediný: "zázračná" vakcína. Na její nebezpečné následky poukázalo již velké množství lékařských odborníků. Nejde jen o zhoršení zdravotního stavu očkovaných, ale také o hrozící změnu DNA, o to, že člověk se postupně bude stávat naklonovaným robotem. To je faktická podoba Schwabova "Velkého resetu".

Jediná obrana?

Jenže je to opravdu tak hrůzostrašné? Na první pohled ano, jenže záleží na mnoha dalších faktorech, s nimiž zločinecké kreatury typu Gatese, Schwaba a Sorose nepočítají. Hodně záleží i na tom, nakolik si občané nechají Schwabův koncentrák nadiktovat. Nejúčinnějším řešením je spontánní odpor: nerespektujte nadekretované uzavření svých živností, ignorujte nařízení o počtu lidí, s nimiž se "ještě smíte" scházet, odmítněte vnucenou karanténu narušující práva člověka.

Až bude odpor lidu proti těmto kreténským nařízením (ta jsou skutečnou pandémií, nikoli sám Covid, pandémií strachu a šílenství) spontánní, globalistickým strůjcům celosvětového koncentráku nezbude, než zatroubit k ústupu. Tak tomu bylo v době vlády císaře Josefa II. u nás v 18. stol., jenž nařídil pohřbívat lidi v pytlích místo v rakvích, musel ale pro odpor lidu nařízení zrušit.

Šířit odpor a občanskou neposlušnost proti všem zločineckým nařízením je naší jedinou obranou. Mnohokrát byla tato forma úspěšná, kéž je tomu tak i nyní.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky