Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Popřevratové Spojené státy: Druhá Maova kulturní revoluce v plném proudu. Smazat a kriminalizovat. Dechberoucí míra pokrytectví. Čas na boj? Příliš málo a příliš pozdě. Půlka národa zbavena občanských práv. Tohle skončí zle

Popřevratové Spojené státy: Druhá Maova kulturní revoluce v plném proudu. Smazat a kriminalizovat. Dechberoucí míra pokrytectví. Čas na boj? Příliš málo a příliš pozdě. Půlka národa zbavena občanských práv. Tohle skončí zle

18. 1. 2021

Tisk článku

Chris Farrell popisuje děsivý trend ve Spojených státech, kde po ukradených prezidentských volbách nastává revoluční čistka obřích rozměrů

Vítejte v zemi, kde právě probíhá americká kulturní revoluce.

Cílem čínské kulturní revoluce (1966-76) bylo očistit čínskou společnost a ekonomiku od zbytků "nesprávných" nemaoistických názorů a od "nesprávného" myšlení. Bylo to radikální období pronásledování.

Velká čistka

Dnes zažíváme v Americe zvrácené a nebezpečné úsilí očistit Ameriku od všeho, co jakkoliv souvisí s Trumpem – co je však ještě důležitější – od tradičních konzervativních hodnot milionů Američanů. A přitom nejde jen o jejich vymazání, ale i o jejich kriminalizaci. Obyčejní Američané, kteří podporují prezidenta Trumpa – hlasovalo jich pro něj nejméně 75 milionů – jsou cílem obrovského úsilí o zesměšnění a marginalizaci jejich názorů.

Profesionální politici a novináři z východního i západního pobřeží Ameriky na Trumpa koordinovaně a tvrdě  útočí ve snaze jej definitivně eliminovat. Současně  probíhá stejně koordinovaná snaha ztotožnit všechny Trumpovy příznivce s davem protestujících, který pronikl do Kapitolu. To je lež jako věž. Je to plán, jak Trumpovy příznivce zastrašit a umlčet.

Facebook odstraňuje všechny příspěvky s výzvou "Stop the Steal" ("Zastavte krádež voleb") – přestože existuje dostatek důkazů o volebních nesrovnalostech a nutnosti zásadní volební reformy. Twitter pozastavil, odstranil a smazal stovky tisíc účtů. Účet na Twitteru byl smazán i prezidentu Trumpovi. Nejvyššímu vůdci Íránu, ájatolláhu Sajjidovi Alímu Chameneímu, který veřejně hlásá "Smrt Americe!", ale naproti tomu účet na Twitteru zrušen nebyl.

Kde jsou teď aktivisté?

Protesty z 6. ledna 2020 byly poznamenány smutnou a zbytečnou smrtí pěti Američanů. Smrt policisty Briana Sicknicka sloužícího v Kapitolu je jistě tragická. Ale stejně tak tragická je i smrt neozbrojené veteránky Letectva Spojených států amerických Ashli Babbitt. Jiná "veřejná" úmrtí v posledních devíti měsících vyústila v obrovské veřejné protesty a města, jako je Portland v Oregonu, několik týdnů hořela.

Smrt Briana Sicknicka a Ashli Babbitt žádnou takovou reakci nevyvolala. Člověk se diví proč. Kdepak jsou teď Antifa a BLM? Proč jsou tak potichu? Bez spravedlnosti není mír! – mám pravdu? Asi ne.

Revolucionáři se mezitím dožadují okamžitého odvolání Donalda Trumpa z funkce. Donald Trump ve svém projevu řekl: "Pokud nebudeme bojovat jako diví, tak přijdeme o svoji zemi." Tato věta je teď kvalifikována jako "podněcování k povstání". To je ubohá a průhledná lež! Vzpomeňte si na to, jak často politici vyzývají k "boji", aby povzbudili a aktivně zapojili veřejnost do politiky. "Bojujeme" za zdravotní péči, spravedlnost, lidská práva, za svoje nároky, občanská práva – a dokonce bojujeme i za mír.

Čtěte ZDE: Maova kulturní revoluce na Západě: Opakuje se historie? Mládí vpřed! Každý den být více radikálním. Nepoučitelní končí u krveprolití. "Elfové" posuzují právo na existenci. Přijde kontrarevoluce?

Příkopy

To pokrytectví je dechberoucí – a smrtelně nebezpečné. Trumpovi příznivci mají být umlčeni, vyloučeni z veřejné diskuse a vystaveni novým zákonům kriminalizujícím bez řádných soudních procesů vše, v co věří a co podporují – protože Trumpovi se podařilo narušit politický establishment ve Washingtonu, D.C., ale bohužel se mu nepodařilo vybojovat druhé prezidentské období.

Protiprávní používání soukromé e-mailové schránky Hillary Clintonovou, ruský hoax, falešný ukrajinský impeachment, zneužívání soudních příkazů FISA, zpolitizovaná a zkompromitovaná FBI – to všechno je "v pohodě" – ale když Donald Trump řekne svým příznivcům, aby bojovali za svoji zemi – tak TO je důvod k impeachmentu?

Pro některé lidi je "děsivá" dokonce jen diskuse o těchto tématech. Raději by "počkali, až se věci urovnají", nebo "počkali, jak bude vypadat inaugurace nového prezidenta Joea Bidena a první dny vlády nové administrativy" než vznesou jakékoliv námitky proti odpírání občanských práv příznivcům Donalda Trumpa.

To je příliš málo a příliš pozdě. Mnoho kritiků Trumpa příliš tlačí na pilu. Cítí slabost a snaží se trvale pohřbít jakoukoliv naději, že by se trumpismus mohl znovu projevit na americké politické scéně. Je čas založit "Uniparty" ("Stranu národní jednoty") a dosáhnout konsensu.

Trumpovi odpůrci chtějí vrátit zpět čas a vrátit se ke starým pravidlům hry ve Washingtonu, D.C. Dokonce si již i naplánovali "akci", která to má symbolizovat.

Je velkou ironií, že jde právě o pokládání věnců na Arlingtonském národním hřbitově, kterého se zúčastní celý establishment. Budou tam všichni, proti kterým Trump bojoval a také bývalí prezidenti. Existuje mnoho Američanů, kteří nechtějí mít nic společného s těmito bývalými prezidenty a s tím, co reprezentují.

Biden ve volbách mírně řečeno nezvítězil přesvědčivě. Mnozí američtí občané se cítí být zbaveni svých politických práv. Mazání a kriminalizace názorů a hodnot těchto Američanů jen prohloubí hluboké příkopy v americké společnosti.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky