Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Joe a Kamala přicházejí: Konec hry na demokracii asi ne jen v USA. Soudy se bály projednat žaloby. Může na Západě ještě někdo věřit ve férové volby? Orwellova dystopie ožívá v realitě. Hanba a špína, co bývala naším vzorem

Joe a Kamala přicházejí: Konec hry na demokracii asi ne jen v USA. Soudy se bály projednat žaloby. Může na Západě ještě někdo věřit ve férové volby? Orwellova dystopie ožívá v realitě. Hanba a špína, co bývala naším vzorem

19. 1. 2021

Tisk článku

Jelena Panina na základě neslýchaně podvodného Bidenova volebního vítězství a svržení Donalda Trumpa globalistickou oligarchií dovozuje, že svět už nikdy nebude jako dřív

Americký prezident Ronald Reagan v rozhovoru s novinářem Mikem Wallacem 4. prosince 1975 řekl: „Pokud se někdy v Americe objeví fašismus, bude to ve jménu liberalismu.“ Dnes vidíme potvrzení jeho slov. Demokracie v Americe skončila.

USA si postupně bolestně uvědomují, že globalistická oligarchie, jejímž nástrojem byla Demokratická strana, zabila demokracii a mediální lokomotiva pod kontrolou finančních magnátů ze všech sil odvádí pozornost lidí od jejích zločinů.

Více než čtyřicet tisíc hlasů bylo ukradeno v Georgii, více než čtyři sta tisíc v Pensylvánii, ve Wisconsinu bylo zase zjištěno o dvě stě tisíc hlasovacích lístků víc, než byl počet registrovaných voličů. Jak se ukázalo, hlasy se daly jednoduše vložit, ale nebylo snadné je odstranit.

Volební katastrofa

Americká konzervativní média označují tento incident za volební katastrofu roku 2020. Počet podvodů je bezprecedentní. Trumpovo vítězství dokázali také matematici, ale i jejich argumenty byly ignorovány.

Američané musejí předstírat, že nic neviděli, a přijmout Bidenovo prezidentství jako legitimní. Ani jeden soud ve Spojených státech amerických nebyl ochoten alespoň posoudit opodstatněnost celé řady soudních žalob podaných proti regulérnosti voleb, čímž byla ve skutečnosti vyloučena jakákoli možnost ověřit, zda je Biden v právu či nikoliv. „Nejspravedlivější“ americký soudní systém zašel tak daleko, že prohlásil podobná soudní slyšení za hrozbu pro demokracii.

Američané se ptají, proč soudy za hrozbu pro demokracii neprohlásily špehování Trumpa ze strany FBI a CIA? Proč nepotrestaly falešná tvrzení ředitele CIA o tajné dohodě mezi Trumpem a Ruskem? V USA byl  fakticky svržen prezident a angažovaní politici a média o tom neřekli ani slovo. Naopak, volby byly nazvány těmi „nejdemokratičtějšími“.

Čtěte ZDE: Banánová republika USA: Úchylná morálka plodí úchylný režim. Biden jako posel barevné revoluce. Osud Rusů v postsovětských státech. Projde ponížený bílý muž uchem jehly? Temná budoucnost Ameriky

Špinavé metody

Přitom samotný Biden byl vážně kompromitován korupčními skandály na Ukrajině a v Číně. Jakékoli pokusy vyšetřit tato obvinění se setkaly s odporem a padesát bývalých vyšších důstojníků zpravodajských služeb dokonce podepsalo dopis, v němž tvrdilo, že jde o ruskou dezinformaci. Kdo a proč se tolik bál, že pravda zničí Bidenovy šance na zvolení prezidentem?

Všechny tyto otázky nekladou ruská, ale americká média. A i když nejde o o dominantní demokratický prostředek, nejméně polovina lidí v USA ho slyší. Ti, kdo si ještě risknou luxus samostatného myšlení a jsou schopni analyzovat, nepochybují o tom, že takzvaný útok na Kapitol byla klasická provokace.

Trump, který naivně věřil v americké demokratické hodnoty, vyzval své příznivce, aby povstali proti volebnímu podvodu, což okamžitě využili ti, kdo volby zfalšovali. Provokatéři byli mezi protestujícími i mezi policií, o čemž svědčí záběry z Kapitolu. Policie překvapivě snadno propustila dav přes zábrany, což za žádných okolností neměla právo udělat, a ve skutečnosti tak vyzvala k nástupu na Kapitol.

Demokraté využili epidemii jako záminku pro zničení prostředků obrany proti podvodnému hlasování. Pozorovatelé, kteří měli dozírat na hlasování a sčítání hlasů, byli jednoduše vyhnáni z volebních místností. V některých okrscích bylo sčítání hlasů okamžitě předčasně zastaveno, jakmile se Trump dostal před Bidena. Čísla se před celým užaslým světem po zastavení sčítání magickým způsobem přetáčela od Trumpa k Bidenovi.

Čtěte ZDE: Popřevratové Spojené státy: Druhá Maova kulturní revoluce v plném proudu. Smazat a kriminalizovat. Dechberoucí míra pokrytectví. Čas na boj? Příliš málo a příliš pozdě. Půlka národa zbavena občanských práv. Tohle skončí zle

Hrozba pro celý svět

Biden je minimálně pro polovinu amerických voličů nelegitimní, ale do Bílého domu bude přesto uveden. Tak vypadá současná parodie na americkou demokracii. Dnes dokonce senátoři diskutují o možnosti zakázat televizní kanál, který byl k Trumpovi jakžtakž objektivní. Orwellovská dystopie „pravda je lež“ ožívá před našimi očima.

Pro Rusko nebylo Trumpovo prezidentství obdobím zlepšování vztahů, ale naopak znamenalo jejich zmrazení. Otázkou však není, kdo je lepší – Trump nebo Biden, ale v daném smyslu jde o to, že síly stojící za Bidenem, pro něž „pravda je lež“ a „diktatura je demokracie“, se nejprve mohou vypořádat s jakýmkoli projevem svobodomyslnosti ve Spojených státech amerických, a pak bude tento „nový světový řád“ uvalen na celý svět tím nejbrutálnějším způsobem.

Proto je pro země, které ještě zůstávají relativně svobodné, tolik důležitá nezaujatá analýza procesu přechodu k diktatuře v USA: minimálně proto, aby si vytvořili strategii postupu pro nadcházející období.

Svět se středou 20. ledna počínaje přesouvá do nové historické reality. Tohle tu ještě nebylo.

Zdroj / Dreamstime.com




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky