Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Ilona Csáková a Roman Horký: Nedáme se! Vstoupit dobrovolně do otroctví? Nás už z práce vyhodit nemůžou. V Norsku, Dánsku, Izraeli, Itálii a nebo jinde o nezávadnosti vakcín již vědí své. Ale dnes již jde o víc. Jako v pohádce?

Ilona Csáková a Roman Horký: Nedáme se! Vstoupit dobrovolně do otroctví? Nás už z práce vyhodit nemůžou. V Norsku, Dánsku, Izraeli, Itálii a nebo jinde o "nezávadnosti" vakcín již vědí své. Ale dnes již jde o víc. Jako v pohádce?

20. 1. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší poselství umělců, kteří nepodlehli drtivému tlaku, stojí na straně svobody – a nesou za to pochopitelně i následky

V drtivé očkovací kampani, valící se na nás z korporátních médií sedm dní v týdnu dvacet čtyři hodin denně, se mnohým zdá, že není úniku. Tím spíš, že ti, kdo se této zničující tsunami pokoušejí postavit, jsou ihned mediálně lynčováni a znectěni. To ještě v lepším případě. Projevy protestu či občanské neposlušnosti proti opakovaným lockdownům devastujícím státní finance i statisíce drobných a středních podniků a živností, jsou kriminalizovány.

Na vlastní kůži si to zažívají i skladatel, hudebník Roman Horký a zpěvačka Ilona Csáková. Minulou sobotu se totiž zúčastnili občanského protestu „Pochod svobody“ v Ostravě na náměstí T. G. Masaryka. Sesypala se na ně okamžitě lavina špíny. Obě populární osobnosti poskytli Protiproudu společné vyjádření.

Jen proto, že jsme přijeli říct a zazpívat vlastní názor, jsme opět terčem posměchu, plivání jedovatých slov a odsouzení. Toto hanění zaznívá z úst důvěřivců ve vládní nařízení, kteří do nás buší „holí hnusu“ jak hluší do vrat. 

Myslíme si ale, že jít podpořit a zazpívat dosud nezlomeným a slušným lidem z přesvědčení, je naším právem. My přece společně nepopíráme COVID-19 a neříkáme, že neexistuje! 

My zásadně nevěříme v to, co nám naše vláda provádí, a že ji k těmto skutkům vedou jen humánní pohnutky. 

My nikdy dobrovolně nevstoupíme do otroctví a pojedeme podpořit další shromáždění a manifestace, kterých bude jistě přibývat. Dávno nemáme strach, že nás za to někdo vyhodí z práce. 

My už jsme z naší práce, která je i naším posláním, byli vloni bez varování a bez náhrady vyhozeni. Proč? Protože mocní naznali, že zpěvem se šíří virus nejrychleji a nejvíc. Proč? Protože umlčet nezávislou kulturu je psychologicky prvořadým propagandistickým úkolem pro nastolení nových hodnot a pořádků. 

Vládu občané musejí poslouchat, nám ale lidé dokážou naslouchat. To se teď ale vůbec nehodí do současných mocenských her. Nejen oni, ale i my víme, jak se dělají PR kampaně. Máme jich za sebou, v souvislosti s našim povolání, desítky. Také víme, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou... Proto jdeme společně za hlasem srdce a svobody, kterou si nechceme nechat vzít. Nechceme být občany druhé kategorie jen proto, že si odmítáme do těla vpustit neprověřenou vakcínu, která může být pro některé jedince mrzačící či smrtelnou. V Norsku, Dánsku, Izraeli, Itálii i jinde o její „nezávadnosti“ již vědí své.

Čtěte ZDE: Smrtící vakcína od společnosti Pfizer: Vážných zdravotních následků očkování dramaticky přibývá. Záruky bezpečnosti vakcíny žádné. Každý musí podepsat, že je mu to jedno. Účinnost sotva 50%. Dobrovolně pod jehlu? Nejsme stádo!

Sáhněte si do svého nitra a odpovězte si, proč se chcete nechat očkovat. Protože se bojíte nemoci? Myslíte si, že nás vakcína ochrání? Očkování ale nikoho stoprocentně neochrání. Může pouze zmírnit průběh nemoci... Anebo proto, že chcete mít už konečně klid a získat zpět život stejný, jaký byl před COVID-19? To už se asi nikdy se to nepodaří. Naše životy nebudou stejné jako dřív. Další připravené nebo zmutované viry a vakcíny v dlouhém zástupu čekají na své příjemce a oběti. Tak to bohužel je a naše vláda nás svými opatřeními zneužívá, ožebračuje a vydírá neustálou monotónní hrou na strunu strachu.

Zaměstnancům ve státním sektoru to všechno nemusí připadat zas až tak strašné. Omezení podnikání a živnosti se jich přece vůbec netýká. Dost možná ale brzy uvidí, že budou jedni z prvních vyzváni interními směrnicemi k očkování pod hrozbou ztráty zaměstnání. A hle, nepovinné očkování se rázem stane povinným!

Politici a mnozí umělci teď horují pro vakcinaci jako jediné možné řešení boje proti COVID-19. Nám ale nastává poslední příležitost rozhodnout se, na kterou stranu se postavit. Zda se podvolit lžím a vydírání a po zbytek života žít v žaláři zlořádu, anebo si hájit svobodu a zdraví své a svých dětí. 

Pokud to cítíte stejně, nebojte se, že jste v tom sami. Bojujte za sebe, za vaše milované a nejbližší a přidejte se k nám. Třeba na nejbližší manifestaci u vašeho bydliště. Teď se láme chleba! Už je nás sice hodně, ale abychom tu strašidelnou mašinérii zastavili, musí nás být mnohem víc! Kdo není slepý, vidí, jak se vše, pod pokličkou pandemie, perfektně tutlá a státní i mainstreamová media úmyslně mlží a mlčí o mohutně zvedajícím se světovém vzdoru. Nedávná desetitisícová manifestace ve Vídni toho budiž důkazem. 

Se zlem se bojuje a zápolí od nepaměti. My věříme, že nakonec dobro zvítězí. Stejně jako v pohádkách, které nám mámy četly před spaním. 

Bůh nás opatruj!

Foto z výše zmiňovaného ostravského Pochodu svobody

 

 




Tagy článku

Doporučujeme

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky