Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Cirkus pokračuje: Kdo může za morové rány? Tulipány a slzák. Palata nás baví. Co Cikán, to doktor (v Británii). Je třeba vší silou rozdělovat! A zničit Rusko! Mejdany pro vyvolené. Ke světlým zítřkům bez brček a uchošťourů

Cirkus pokračuje: Kdo může za morové rány? Tulipány a slzák. Palata nás baví. Co Cikán, to doktor (v Británii). Je třeba vší silou rozdělovat! A zničit Rusko! Mejdany pro vyvolené. Ke světlým zítřkům bez brček a uchošťourů

29. 1. 2021

Tisk článku

Lu Lina komentuje ta nejzásadnější a nejvýchovnější poseství od našich drahých elit a jejich pilných mediálních prostitutek

Roušky možná sundáme o letních prázdninách,“ říká virová šedá eminence kardinál Prymula. Óóó, poníženě děkujeme, Vaše blahorodí. A v kterém roce?

No konečně!

Vláda schválila návrh zákona zakazujícího plastová brčka a uchošťoury. Jsem rád, že i v takovéto těžké chvíli, kdy nevědí kam dřív skočit a hlavy mají od starostí o naše zdraví jak pátrací balóny, si ministři přesto našli čas, aby místo smrtící čínské chřipky pořešili tento zásadní problém pálící české občany. Planeta je zachráněna.

Jak je důležité najít viníka

Čím víc AfD, tím více koronaviru,“ píše Seznam. Vyzkoumala to prý nějaká „mediální skupina…“ Vida. No, když to říká „mediální skupina“…. Za středověké morové rány mohli například zase Židi. Tvrdily tehdejší „mediální skupiny.“ A postupy se od těch dob taky moc nezměnily. Kromě pobíjení Židů doporučovali tehdejší odborníci na základě dat proti moru ještě modlení, především ke svatému Rochovi, vykuřování a odvar z kořene bedrníku. Zjištění, že se v přístupu k epidemiím za 500 let v podstatě nic zásadního nezměnilo, je poněkud depresivní.

Obrovská nizozemská ostuda

Nizozemská policie rozehnala ve své podstatě protivládní demonstraci proti jejím  koronavirovým opatřením. Vodní děla, plyn, psi, pendreky, spousta zatčení a tak. Prostě evropská rutina od Atlantiku po Ural. Udržovat násilím u moci vládnoucí režimy a potlačovat známky odporu je je prvotním policejním posláním úplně všude na světě. V orientálních despociích, teokraciích, diktaturách i demokraciích. Jak píšu, zívačka. Takže už teď jen vlastně čekám, kdy se proti tomu „brutálnímu násilí“ a „obrovské nizozemské ostudě“ zase ostře vymezí ministři Petříček a Hamáček.

Vždycky Brno!

Brno je už tradiční oázou pokroku. Neexistuje progresivní hovadina, kterou by tady neúspěšně nevyzkoušeli. Taky se tady tradičně rádi ubírají jinými cestami, než jinde. Takže asi málokoho překvapí, že místo dědečků, babiček a zdravotníků přednostně naočkovali ve vakcinačním centru policajty a jejich šarže. Jistě. Kdyby příkladně ochořel policejní náměstek první linie, tak by bylo ohroženo zajištění kontroly a vymáhání dodržování vládních opatření přijatých na ochranu rizikových skupin. A to jistě nikdo z Brňanů nechce.

Čtěte ZDE: Kromě totality je tu i blázinec: Láme Protiproud důvěru dost koordinovaně? I letos za všechno může Putin. Migranti jsou zkrátka chudáci. Jídlo bude, ale zakázané. Jak to, že v Minneapolis neklesá kriminalita? A proč je maso ee?

Seznamte se: Hans Christian Palata

Mám rád Luboše Palatu. Jeho texty jsou velice zábavné a často obsahují myšlenky, které by mne nikdy nenapadly, a proto je pokaždé čtu se zájmem. Teď se například rozepsal o tom, jak jsou čeští Romové uprchnuvší do Velké Británie před českým rasismem, ve své nové vlasti úspěšní. Jak tam není žádný rasismus, všichni studují, pracují, dělají kariéry, vychovávají své děti a tak. Jako příklad uvádí pana Toráka. Ano Luboši, pana Toráka už všichni známe. Jeho existenci i životní úspěch nikdo nepopírá, ukazujete nám ho jako příklad už léta.

Jde ovšem o výjimku potvrzující pravidlo. A to zní, že na rozdíl od pana Toráka většina Romů nestuduje, nepracuje, nedělá kariéru, na svoje děti prdí a považují je především za zdroj příjmů. A já mám silné pochybnosti, že původně čeští Romové se Velké Británii většinově projevují nějak jinak. Vyvrátilo by je ale zřejmě více příkladů, než furt jen ten jeden jediný Torák. Třeba nějaká ověřitelná data, to dneska strašně frčí. Kolik procent studuje, kolik je mezi nimi doktorů, právníků, hasičů, kuchařů, zámečníků, sester či fotbalistů a tak. Palata taky píše, že tady neuspěli, protože česká společnost na rozdíl od britské selhala. Aha. Jsem nějak nepostřehl, že společnost tady Romům brání se vzdělávat, živit se prací, posílat děti do škol, vychovávat z nich slušné lidi a být úspěšnými.

Kde nic není…

Cvičitelka Hanka Kynychová ukázala, že do dlaní se jí nevejdou,“ informuje své tradičně intelektuálně zaměřené čtenáře Super. Ano, vím, je to bulvár, takže proč s tím ztrácet drahocenný čas, ale stejně to budu komentovat. Protože informacemi o tom, kdo má nebo nemá jaký kozy, jsem doslova zavalován a nejde se jim vyhnout. Nicméně to není vinou bulváru, ti jen dělají svůj byznys. Problém je v zásadě tom, že všechny tyhle „kynychové“ prostě mají v hlavách většinou totálně naděláno, takže ukazovat furt dokola prsa na fejsbuku je jediná cesta jak si udržet vytoužený status celebrity.

Všechny vás miluju!

Biden chce být prezidentem všech Američanů. Bude sjednocovat. Jak originální. To je teď moderní a říkají to všichni. Dal bych levou nohu za jediného prezidenta, který se postaví před národ a řekne mu pravdu. Že nebude prezidentem všech, protože to nejde. Lidi nikdy nesjednotíte, to byste je museli klonovat. Prezident má vždycky nějaké politické názory a podle nich jedná. A určitá část lidí vždycky bude mít s jeho názory problém. Protože mají taky svoje politické názory. A ti by chtěli, a to v tom lepším případě, aby s těmi svými šel do háje. V tom horším chtějí, aby šel do háje tak, že natáhne bačkory. Já chci prezidenta nebo prezidentku s koulema, co budou vší silou rozdělovat.

Čtěte ZDE: Čekání a čekání: Kdy ten lockdown teda zabere? Pes vrčí a vrčí. Stanné právo po osmi dekádách. Jak se vlastně mají Izraelci? Příběhy pro krácení nekonečné chvíle. Veřejnoprávní pohoršení. Takhle my si tady žijeme

Uhranuti

Mladá básnířka uhranula při inauguraci Američany,“ informuje nadšeně agrofertí divize Pro Uvádění Příběhů na Pravou Míru. Hm. Určitě. Tohle úplně miluju. Když podle nějakého pisálka „Češi, Němci, Američani atd. něco.“ V tomhle případě úplně vidím ty zástupy rednecků či desítky milionů dalších Trumpových voličů, jak tohle video uhranutě lajkují a dávají si Amandu do přátel.

Gruzie, náš vzor

Rusko je zodpovědné za porušování lidských práv po válce s Gruzií,“ píše náš nejdůvěryhodnější dezinformační server. Rozhodl to prý Evropský soud. Ano, to Rusko je hrozné a ostatně soudím, že by mělo být zničeno. A když to říká Evropský soud, známý etalon nestrannosti a objektivity, který nikdy nerozhoduje zásadně v souladu s míněním Evropské komise, bude to jistě pravda. Nadějí pro lidstvo v této smutné chvíli je, že Gruzie, země, kde mají lidská práva tradičně ve velké úctě, žádná neporušovala.

Mejdan roku

Mám radost, že exponenti současného režimu rozhodně nejsou jako ti z minulého. Že papalášství je průvodním znakem nesvobodných zemí, a tudíž teď u nás neexistuje. Že se teď třeba nikdo z celebrit přednostně neočkuje místo nějakého chorého kmeta nebo, že papaláši už rozhodně zvysoka nedlabou na vlastní zákazy a příkazy. Takže fakt, že zatímco policajti dudlali po celých Teplicích zoufalé hospodské za to, že mají drze otevřeno a jejich hosty za to, že se u nich bez roušek shlukli, jejich šéf pařil na velkém VIP mejdanu v hotelu přímo na náměstí, považuji za jakési pravicově populistické spiknutí.

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky