Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Báječný nový svět: Covidem macht frei! Nová ekonomická politika 2.0: Náhubky už nešít, ale kupovat. Co Prymula na Slavii otestuje, Blatný v Čechii provede. Všichni dobří rodáci. Otázky V+W pro inženýra Babiše

Báječný nový svět: Covidem macht frei! Nová ekonomická politika 2.0: Náhubky už nešít, ale kupovat. Co Prymula na Slavii otestuje, Blatný v Čechii provede. Všichni dobří rodáci. Otázky V+W pro inženýra Babiše

19. 2. 2021

Tisk článku

Petr Hájek s uznáním konstatuje, že kapitánova promyšlená strategie manévrování Titanikem se blíží uměleckému dílu, což smějící se bestie v korona-koncentráku při hře na volby jistě ocení

Takže všichni ti proklínaní antirouškaři měli pravdu: Naše báječné podomácku vyráběné náhubky, jimiž jsme na jaře prý tak ohromili svět, jsou nanic. Všude jsme je nosili zbytečně. I ten drzý exprezident Václav Klaus dostal pokutu, když ji neměl 28. října při projevu u Prašné brány. Desetitisíce dalších penalizací, které policisté za ten podivuhodný korona-rok udělili jakbysmet. Ony totiž proti ničemu nechrání, jak právě zjistili naši milovaní epidemiologové – Blatného a Prymulovi „experti“. Tedy ti nevolení, kteří u nás ve skutečnosti vládnou (podobně jako Ústavní soud), neb jim (a šéfovi krizového štábu Hamáčkovi) kapitán už dávno předal kormidlo Titaniku. Stvořili toto umělecké dílo:

„Šátky, šály nebo podomácku vyrobené tkaniny už nebudou k ochraně dýchacích cest stačit. Od půlnoci z pondělí na úterý vstoupí v platnost povinnost chránit se kvalitnějšími pomůckami, tedy respirátory, nanorouškami nebo alespoň dvěma chirurgickými rouškami na sobě. Respirátory nejméně třídy KN95 nebo FFP2 budou platit všude, kde je vyšší koncentrace lidí. Dvojitá chirurgická rouška je pouze dočasným řešením, než si člověk pořídí respirátor, protože rouška na rozdíl od něj nositele nechrání, a to ani ve dvou vrstvách.“

Konečně víme, proč je naše krásná Česká republika celosvětově tak populární, neb prý je nejhorším místem s covidovým morem na planetě tak jako tak umírající mrazem v globálním oteplování. Celou dobu nás vláda nutila zakrývat si na veřejnosti ústa i nos čistě kvůli estetickému dojmu – protože to přece má za časů cholery v televizním seriálu Velký reset tak vypadat. Ale patafyzická tvořivost tím zdaleka není vyčerpána.

Mistři absurdních komedií

Po měsíce tady nudně opakujeme, že podvodná hra s čísly – zvláště pak pokud jde o „přeplněné nemocnice“ (podle nichž se především vyhlašují další a další lockdowny) – je především záležitostí peněz. Ředitelé špitálů by byli blázni, kdyby nevyužívali toho, že za každého „koviďáka“ vyfasují od pojišťoven mnohonásobek stovek tisíc za týden více proti obyčejným infarktům, rakovinám a podobným všednostem. Jenže čeho je moc, toho je příliš. I vládní propaganda už má zřejmě hluboko do kapsy, a tak najednou se dozvídáme:

„Hospitalizovaní s koronavirem, kteří mají lehčí průběh, by v případě plných nemocnic mohli být umisťováni například do tělocvičen,“ sdělil po pátečním jednání vlády ministr Jan Blatný. A to ten chlap – než naskočil ze střídačky za znaveného plukovníka Prymulu – prý pracoval v nemocnici. Ale fakt si tam ničeho nevšiml. Takže se ani nediví, že zbytečně nejprve postavili, a poté zase zbourali obrovskou nemocnici v pražských Letňanech. Přesněji: Postavili ji, když jimi zfalšovaná čísla nemocných byla nízká, a zbourali ji, když stejně falešně vylétla nahoru. V zemi světoznámého autora varietních cajdáků zvaných politicky korektně „absurdní komedie“ (neb jde o výlevy posvátného Václava Havla) vcelku logické.

Známá neznámá

Možná jde o umění. Nebo jen fakt už nevědí, jak naložit s těmi „smějícími se bestiemi“ (analytický soud o Češích jednoho z předchozích zastupujících říšských protektorů Heydricha je podle zpráv z Německa v centru Čtvrté říše opět aktuální). Nejenže ti nepochopitelní Češi tu veselou hru na zotročení a definitivní zničení státu, který jim ostatně už také nepatří, prokoukli, ale jsou tak neslušní, že to stále hlasitěji dávají najevo. To kvůli nim lidumilní Gatesové a Sorosové starostlivě přihazují další „mutace“ a dluhy, aby se ta ďábelská komedie vůbec ještě dala hrát (dokud neproočkují genetickými vakcínami co se ještě bude hýbat) – a oni takhle! 

To kvůli těm nestydatým Čechům – pokud lze věřit, že jsou opravdu světová jednička – už vakcinační a globalistické propagandě nestačí nějaká britská či jihoafrická sestřička původního „viru“ (který kupodivu ještě nikdo celý neviděl). To pro ně museli teď až v dalekém Japonsku vypustit další novou variantu. 

A ta už je ovšem něco: Je prý úplně stejná, ale úplně jiná. Dokáže čelit protilátkám a snižovat účinnost vakcín (bude se muset proti ní nejspíše očkovat zvlášť). Nelze o ní hovořit ovšem jako o japonské, protože sice „vědci“ zjistili, že pochází „odkudsi ze zámoří“, ale přitom „její původ není znám“. Shodou okolností se současně objevila právě ve chvíli, kdy se rozhoduje o (ne)konání odložené letní tokijské olympiády, kterou si z ekonomických důvodů Japonsko moc přeje, ale Bidenovy Spojené státy nikoli. Vždyť jak by to vypadalo? Češi by si mohli myslet, že se svět „vrací k normálu“ – i když zatím nebyl proveden Velký reset Nového světového řádu podle Klause Schwaba a spol. – a kdo ví, co by ještě udělali!

Čtěte ZDE: Kůl v plotě opět na scéně: Brusel hraje falešný part. Proč přišlo Blatného doznání? A proč kurtizány šílejí? Vakcinace jako cíl velké pandemie lží. Vzpoury se šíří. Na Covid existuje lék. Proč nám jej nedají?

Všichni dobří rodáci

Ale ani Gatesovi zaměstnanci u nás nezahálejí. Takový plukovník Prymula se obětoval, a šel na vlastní kůži, oči a čuch na průzkum bojem na (mizerný) fotbal na Slavii. To je ten klub s nesmrtelnou pěticípou rudou hvězdou na dresech. Klub záhadný jako covid. Mřel na úbytě, dokud jej nepřevzal nesmrtelný bankrotář Tvrdík, který žije z čínských peněz (on i klub), z přízně Hradu a jemuž (kromě dalších podivínů) fandí v podstatě celá pražská (nejen mediální) Kavárna – která ovšem nenávidí Čínu, současné obsazení Pražského hradu a z pěticípých rudých (na rozdíl od modrých) hvězd má mžitky před očima. 

Copak tohle může někdy nějaký Gates či Soros pochopit? Klasický český film Všichni dobří rodáci z předchozí totality (proti té současné v podstatě mírné) na Netflixu nepouštějí, tak kde by k tomu přišli? 

My totiž na to jdeme posvém: odborně, expertně. Co Babišův poradce Prymula na Slavii otestoval, ministr Blatný zobecnil a aplikoval: Cestou, jak pouštět diváky do hledišť na kulturu či sport, by prý mohlo být testování přímo před akcí. Stejně jako před fotbalovým zápasem Evropské ligy v Praze na Slavii. Reálně prý už zhruba za měsíc. Což zjevně souvisí s tím, že za žádných okolností ovšem nedovolí otevřít školy, obchody či amatérská sportoviště, neboť země se zmítá v tak strašné epizodě korona-cholery, že brzy bude zcela vylidněna. Tedy pokud samozřejmě nedostanou všichni vakcínu. Tu genetickou. Ne tu ruskou, kterou chce zbytek světa.

Očkování bude, vy kluci pitomí, - ale samozřejmě jen zcela dobrovolně žijeme přece v liberální demokracii. Tak jako v USA, Británii, Kanadě a dalších zemích – našich vzorech – kde ti, co vakcínu odmítnou, ztratí zaměstnání. Zatím se to prymulovsky testuje na jednotlivých případech, ale brzy se to poblatnovsku zobecní. Podobně jako naše „demokratická opozice“ v parlamentu tak dlouho nenáviděla Andreje Babiše, až spolu s ním upekla „pandemický zákon“, který umožní rozvoj koncentráku i bez nouzového stavu. Okamura či mladý Klaus s tím sice nesouhlasili, ale to jsou extrémisté. A ti ostatní? No – všichni dobří rodáci!

Jako v pohádce

Svět plný zázraků a tajemných zvratů nám nabízí covidový koncentrák s lidskou tváří, který se již rok rozprostírá nad planetou. Přesněji řečeno nad Evropou a Spojenými státy. Úplně nejpřesněji pouze nad Evropskou unií a USA – poté, co po volebním státním převratu do Bílého domu spiklenci dosadili dementní loutku (pokud je to vůbec pořád on, a ne jeho dvojník). Zločinec Trump se totiž uvěznění Američanů bránil. Pokrokový Biden brány s nápisem Covidem macht frei okamžitě otevřel dokořán. Šlo o jeden z nejdůležitějších zázraků Operace covid, která tak cudně odhalila alespoň kolínka své virtuální konstrukce. 

Jednou ze záhad je, že se týká převážně jen těch „nejvyspělejších“ zemí světa. Čína už v podstatě nic. Rusko má svou vlastní cestu ven (místo slavných sankcí teď EU žebrá o obou o jejich vakcíny). Státy jako Bělorusko nic. Ostrovy jako Austrálie, Tchajwan, Nový Zélan atd. nic. Latinská Amerika si rovněž jede po svém bez lockdownů – a je-li třeba, své pacienty hlavně zásobuje „zakázanými léky“, nikoli vakcinuje (a pokud, tak ne jako „jediné řešení“). 

Čím to, že to tak pozoruhodně opisuje prostor, kterého se týkala (také údajně „celosvětová“) finanční krize zkonstruovaná před dekádou rovněž v Obamově a Bidenově Americe – právě tak, jako „Gatesův“ virus. Tam je hlavní část domácích úkolů proto splněna. Alespoň si to myslí ti, kteří nevědí o tom, že nade vším stojí mystický přírodní zákon Žádný plán nikdy nevyjde. To jsou, panečku, záhady evoluce! Darwin by žasl.

Čtěte ZDE: Série selhání karantény a očkování v Izraeli. Apel médiím: stali jste se spoluviníky největšího podvodu v historii. Vládní distributoři koronaviru: Čím více se zavírá, testuje a očkuje, tím rychleji se virus šíří. Začarovaný kruh?

Záhada cvičných obratů

To u nás má eskadra doprovázející Titanik EU ještě plné ruce práce. Pluje na vlnách střídajících se přílivů a odlivů kataklyzmatických předpovědí a hollywoodského hororového strašení. Také už má jisté úspěchy: ochromení hospodářského a společenského života, suspendování zbytků občanských práv a svobod a narůstající vzpouru nenapravitelné veřejnosti. K tomu všemu se ještě blíží všeobecné volby, kterým Ústavní soud pro jistotu vzal zákonný rámec. Kdeže jsou doby „Nuda v Čechách“!

Ale protože máme v čele vlády zkušeného krizového manažera (dlouholeté zkušenosti při úspěšném vedení obrovských firem) a jeho tým, netřeba mít obavy. Andrej Babiš kormidluje tou záhadnou „pandemií“ zkušeně. Že to vypadá jako chaos? Omyl. Jen zvonku to tak vyzerá. Kapitán ve skutečnosti skvěle manévruje svými zájmy mezi Skyllou nálad většinové veřejnost a Charybdou „domácích úkolů“ globalistických center (především Berlína a Bruselu), na něž je „zavěšena“ role mainstreamových médií.

Provádí efektní cvičné obraty (aniž se pohneme z místa): povolit – utáhnout, zaútočit - zmizet. A to znovu a znovu a znovu – v naději, že se z toho veřejnosti konečně natolik zatočí hlava, že schoulí do koutka, a bude vděčně tleskat za uvěznění stejně disciplinovaně jako třeba Němci. Jenže – a to je ta záhada – ona ne. No takhle se tou kýženou sedmnáctou spolkovou zemí, soudruzi, tedy hned tak nestaneme! Kam by to měli Skopčáci okna? 

Klinická smrt

Oni to sice už brzy Skopčáci nebudou, protože multikulturním obohacováním na euro-negroidní rasu (dle Kalergiho plánu) je Mutti M. brzy uvede do stavu národní klinické smrti. Ale muslmanským dědicům Nietzscheho a Wágnera ten výhled asi také nebude zrovna lahodit. Zvlášť když v tom přílivu čerstvé negroidní krve do českých žil a děloh jsme také pozadu. V tomhle sice inženýr Babiš poněkud selhal (oni to rychle vynahradí dredoví Bartošové, až jim na podzim rozbitá politická a voličská scéna „svěří moc“), ale vynahradil to víc než dokonale smrtící covidovou strategií. 

Jen teď musí dávat pozor. Podle Gatesovy WHO onemocnění covidem v celém světě klesá. A to docela výrazně. Takže vlastně ten doktor Blatný od inženýra Babiše má recht: Brzy začneme klesat, abychom pak mohli zase stoupat. Není nad klasiku: Opět je tu ta stará balónová scéna z Verneova Tajuplného ostrova, použitá v těsně předválečné „Westpocketce“ Voskovce a Wericha:

„Stoupáme, nebo klesáme?“

„My přímo padáme, pane inženýre!“

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky