Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Série selhání karantény a očkování v Izraeli. Apel médiím: stali jste se spoluviníky největšího podvodu v historii. Vládní distributoři koronaviru: Čím více se zavírá, testuje a očkuje, tím rychleji se virus šíří. Začarovaný kruh?

Série selhání karantény a očkování v Izraeli. Apel médiím: stali jste se spoluviníky největšího podvodu v historii. Vládní distributoři koronaviru: Čím více se zavírá, testuje a očkuje, tím rychleji se virus šíří. Začarovaný kruh?

14. 2. 2021

Tisk článku

Vladimír Prochvatilov přibližuje situaci s „pandemií“ v Izraeli, který si bereme za vzor jako nejrozhodnější a nejefektivnější stát v boji s podivným "novým" koronavirem

Nejpopulárnější izraelský internetový portál „Ynet“, který přináší online vydání novin „Jedi'ot achronot“, zveřejnil článek „Kronika selhání: Třetí karanténa v porovnání s předchozí“, v němž přináší neuspokojivou statistiku třetí covidové karantény nařízené izraelskou vládou 27. prosince 2020.

Izraelský režim 8. ledna podmínky karantény ještě přitvrdil, ale míra výskytu COVID-19 nejenže neklesla, ale výrazně vzrostla. „Měsíc a půl po zavedení třetí karantény jsou čísla koronavirové nákazy mnohem horší než na začátku,“ píše deník.

Na konci prosince 2020, kdy byl zahájen proces zavádění omezujících opatření, byla úroveň pozitivních testů na koronavirus ve společnosti 4,9%, počet kriticky nemocných pacientů – 949 a počet nově zjištěných infekcí denně 4010. A data k 8. lednu 2021: podíl pozitivních testů – 6,6%, těžce nemocných – 949, zjištěných infekcí denně – 7644. „Každá nová karanténa v Izraeli je méně účinná než ta předchozí,“ píší na základě těchto statistik ruskojazyčné „Vesti“.

Nákaza očkováním

Masové očkování vakcínou Pfizer v Izraeli začalo 20. prosince 2020 a po něm se rychlost šíření infekce COVID-19 dramaticky zvyšuje. Pokud 20. prosince 2020 činil celkový počet lidí infikovaných koronavirem méně než 375 tisíc, pak 11. února 2021 počet infikovaných překročil 709 tisíc.

Do rána 7. února dostalo první dávku vakcíny 3.426.810 Izraelců (tj. 37,19% z celkového počtu občanů země) a 2.016.351 občanů (21,88%) dostalo obě dávky. Nejvyšší míra očkování je ve věkové skupině od 70 do 79 let, nejnižší mezi ortodoxními Židy, arabskými občany Izraele a rusky mluvícími Izraelci. Pouze 24% rusky mluvících osob bylo očkováno proti koronaviru a 49% dosud neočkovaných lidí se vůbec nehodlá dát očkovat.

Generální ředitel holdingu Clalit Hospitals Group, profesor Ehud Davidson, v rozhovoru pro Ynet poznamenal, že nízké procento očkovaných je pozorováno také u mladých lidí, těhotných žen a mladých matek, dále pak mezi upoutanými na lůžko a pedagogickými pracovníky.

Americký konzervativní zdroj The Unz Review poznamenává: „Celkový počet očkovaných Izraelců a těch, kteří se dříve zotavili z COVID-19, měl Izraeli poskytnout relativně silnou kolektivní imunitu, dostatečnou k poražení viru ... ale fakta naznačují opak. Šíření koronaviru v Izraeli je rychlejší než kdekoli jinde.“ Článek upozorňuje na „alarmující korelaci mezi masovým očkováním a nárůstem onemocnění; Ukazuje se, že čím více očkujete, tím více lidí onemocní.“

Čtěte ZDE: Ilona Csáková a Roman Horký: Nedáme se! Vstoupit dobrovolně do otroctví? Nás už z práce vyhodit nemůžou. V Norsku, Dánsku, Izraeli, Itálii a nebo jinde o "nezávadnosti" vakcín již vědí své. Ale dnes již jde o víc. Jako v pohádce?

Lépe neočkovat

Jako výsměch covidové kampani izraelské vlády působí fakt, že k jedné z mála oblastí, kde je výskyt nemoci minimální, patří palestinská beduínská obec Rahat – tam očkování zcela ignorují.

Vesti se pokusily najít důvod zvýšení výskytu COVID-19 po zahájení očkování a dospěly k následujícímu (ovšem zcela hypotetickému) závěru: „Existuje podezření, že v testovacích centrech na koronavirus dochází k významnému počtu nákaz. Právě tam se nositelé viru nejčastěji setkávají se zdravými občany.

Vládní konzultant pro koronavirus a vedoucí expertní skupiny „Magen-Israel“, profesor Ran Balitzer, otevřeně přiznal, že už nevěří v „zázrak karantény“.

V zemi prudce narůstá odmítavý postoj ke karanténě i k vakcinaci.

Příznivci izraelského rabína Amnona Jicchaka umístili na bilboardech ve městě Netanja plakáty popírající epidemii a potřebu očkování.

Izraelci protestují

Skupina „Občanská iniciativa 2020“ vedená aktivistou Ilyanem Marshakem označuje vedoucího Služby veřejného zdraví ministerstva zdravotnictví Sharona Elroi-Preisse „distributorem koronaviru“. Jedna aktivistka z této iniciativy řekla korespondentu Ynet: „Stali jste se spoluviníky největšího podvodu v historii...“

Všude se šíří antivakcinační graffiti. Například ve městě Tiberias neznámé osoby napsaly černou barvou na stěny očkovací stanice nemocnice Maccabi: „Očkování zabíjí.“ Podobné nápisy („Vakcinace je likvidace“, „Nejsme stádo ovcí“) se objevily v lednu 2021 poblíž očkovacích středisek i v jiných izraelských městech.

Obrovskou popularitu zaznamenala filmová přednáška „Riziko vakcinace“ newyorského pediatra Lawrence Palevského. Známý americký lékař hovoří o možných dlouhodobých zdravotních následcích aplikace vakcín mRNA z produkce společností Pfizer a Moderna.

Celkově se tempo očkování v zemi prudce snížilo. Kalanit Kai, vedoucí očkovací stanice nemocnice Clalit, v rozhovoru pro Ynet uvedl, že donedávna bylo každý den očkováno 100 000 až 120 000 lidí, nyní tyto počty klesly na polovinu: lidé se očkování bojí více než koronaviru.

Čtěte ZDE: Kůl v plotě opět na scéně: Brusel hraje falešný part. Proč přišlo Blatného doznání? A proč kurtizány šílejí? Vakcinace jako cíl velké pandemie lží. Vzpoury se šíří. Na Covid existuje lék. Proč nám jej nedají?

Vládě už nikdo nevěří

Nadav Eyal, publicista novin Jedi'ot achronot, poznamenává, že „důvěra v karanténu byla zcela narušena, lidé jsou unaveni omezeními vlády“. Známý izraelský hudebník a blogger Gilad Atzmon zdůrazňuje, že vláda vzešla z důvěry Izraelců, ale kritizuje „beznaděj a zbytečnost izraelské strategie boje proti COVID-19“.

Atzmon se odkazuje na průzkumy veřejného mínění, podle nichž „50% Izraelců nevěří vakcíně nebo potřebě očkování. Izraelská očkovací centra jsou v současné době prázdná, a to navzdory tlaku vlády a obcí na občany zdůvodňovanému jejich „ochranou“. Mnoho Izraelců věří, že národní očkovací kampaň slouží politickým cílům premiéra Netanjahua.

Noviny Vesti pochybují o přiměřenosti vládní koronavirové politiky a poukazují na to, že „díky koronaviru a podivnému šíření nákazy,“ nemusel předseda vlády vypovídat před soudem pro obvinění z korupce, „a vyhnul se tak této zdánlivě neúprosné hrozbě.

Přísně tajné

Protokoly o zasedání koronavirového krizového štábu vláda utajila na dobu třiceti let (!). „Pravda o tom, jak byla přijímána rozhodnutí o epidemii, zůstane nedostupná nejen této generaci, ale i další generaci Izraelců, která přijde po ní. Nejdříve umřou nebo beznadějně zestárnou všichni, kdo to viděli, a teprve potom bude možné zjistit, kdo to provedl,“ konstatují Vesti.

Neméně důležité jsou ovšem pro Izraelce dobře známé negativní důsledky očkování americkou vakcínou Pfizer. The Jerusalem Post o tom píše: během očkování 7039 lidí uvedlo nežádoucí účinky po užití první dávky, 4469 po užití druhé dávky. Bolest v místě vpichu: 3495 lidí po první dávce, 1035 lidí po druhé dávce. Celková únava a podobné příznaky: 2990 po první dávce, 3230 po druhé dávce. Neurologické symptomy: 302 po první dávce, 119 po druhé dávce. Alergie a anafylaktický šok: 177 po první dávce, 57 po druhé dávce. Většinu nežádoucích účinků očkování pociťují lidé ve věku od 20 do 60 let.

The Jerusalem Post zdůrazňuje, že „staří a nemocní lidé po vakcinaci s velkou pravděpodobností potřebují lékařskou pomoc nebo hospitalizaci“.

Takže, pokud byl dosud Izrael náš vzor - měli bychom si z toho vzít poučení opět.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky