Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Likvidace průmyslníků staré školy:  Podivná havárie letadla a vrtulníku. Co mají společného ředitel Totalu, poslanec UMP a majitel Le Figaro? Boj o Západ pokračuje. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Vyhraje Marine Le Penová volby?

Likvidace průmyslníků staré školy: Podivná havárie letadla a vrtulníku. Co mají společného ředitel Totalu, poslanec UMP a majitel Le Figaro? Boj o Západ pokračuje. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Vyhraje Marine Le Penová volby?

8. 3. 2021

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad včerejší smrtí jednoho z nejvlivnějších mužů Francie, který byl pro globalisty stále více nepohodlnou figurou

Asi se sotva někdy dozvíme, co bylo bezprostřední příčinou havárie soukromého vrtulníku, při které v neděli 7. března zahynul spolu s pilotem francouzský průmyslník a pravicový politik Olivier Dassault. Jistě bude ustavena vyšetřovací komise, která nakonec dojde k obligátnímu závěru, že šlo o chybu pilota či technickou závadu, či nepřízeň počasí – tak jsme si na to v podobných případech už zvykli.

Havárie vrtulníku, tak jako havárie letadla či autonehoda patří k rutinním způsobům jak se zbavit nepohodlných osobností křížících plány globálním elitám. Odstřelovači vyvolávají až příliš pozornosti a nepříjemných otázek, zatímco dnešní prosazovatelé nových pořádků používají přirozeněji vypadající metody. 

Nepohodlný deGaullista 

Tak jako v jiných případech, se i v tomto můžeme o pravém motivu pravděpodobné likvidace jedné z nevlivnějších osobností dnešní Francie pouze dohadovat. Jisté je, že současná fáze globální operace, jejíž součástí je i Velký reset ve všech oblastech života na Západě umožněný dramatickým sevřením celé Evropy a USA do kovidových kleští, s sebou nese i potřebnou výměnu elit. Stará garda francouzských republikánů, ke kterým patřil i průmyslový a mediální magnát Olivier Dassault kříží v mnoha ohledech plány globalistům, kteří chtějí zúčtovat s posledními zbytky suverenit evropských států včetně jejich ekonomik. 

Právě zastavení ekonomiky je jedním z cílů celé kovidové operace. Aby byla akce úspěšná, je třeba se zbavit velkých národních a především soukromých rodinných průmyslových a mediálních podniků, které nejsou ještě začleněny do řetězců nadnárodních korporací a nemíní se dobrovolně vzdát ve svých zemích silného vlivu na ekonomiku a politiku. Právě takové lidi jako byl Olivier Dassault propojený rodinnými vazbami se samotným politickým a průmyslovým srdcem Francie, je třeba z pohledu současných elit buď přesvědčit, aby se k přicházejícím novým pořádkům v Evropě přidali, a pokud to odmítnou, pak je třeba je eliminovat.

Je totiž až příliš nebezpečné mít proti sobě jednoho z nejbohatších mužů Francie, který je vlastenec ze staré školy a velký obdivovatel generála de Gaulla. Ve chvíli, kdy se chystají pohřbít poslední zbytky státní suverenity ve prospěch bruselského impéria sloužícího novým globálním pořádkům, je takovýto soupeř patřící ke konzervativnímu křídlu Republikánské strany, příliš nebezpečný. 

Čtěte ZDE: Lockdown už navždy: Spiknutí proti lidstvu se již ani netají. Kontury Velkého resetu? Nevolnictví a světový digitální koncentrák. Vše probíhá za kouřovou clonou vykonstruované pandemie

Nepoddajní 

Devětašedesátiletý francouzský miliardář a vlivný poslanec za UMP Olivier Dassault, přišel o život při havárii vrtulníku poblíž letoviska Deauville v Normandii na severozápadě země. Byl synem průmyslníka Sergeho Dassaulta, který zemřel před třemi lety jako jeden z nejbohatších Francouzů, a vnukem Marcela Dassaulta, známého konstruktéra a výrobce letadel. Byl také kapitánem průmyslu a důstojníkem v záloze vojenského letectva. Tedy přesně typ člověka, který se tolik liší od současných byrokratických elit Bruselu.  

Tento francouzský patriot a kapitán průmyslu byl také mediálním magnátem. Působil jako prezident společnosti Dassault Communications a také jako prezident představenstva francouzského vydavatele Valmonde a spolu s dalšími členy rodiny vlastnil vlivné pravicové noviny Le Figaro. Byl rovněž členem představenstva francouzských finančních novin Journal des Finances a správcem dassaultské dceřiné společnosti Socpresse. Jeho čisté jmění se odhadovalo na 7,3 miliardy dolarů.

Právě tady bychom mohli hledat motivy případného atentátu, neboť Le Figaro je mocný nástroj, který by se mohl snadno obrátit proti vládnoucím globálním elitám, jež stvořily stále méně oblíbeného prezidenta s aktuální popularitou na bodu mrazu. Emmanuel Macron, by podle posledních průzkumů prohrál prezidentské volby s předsedkyní Národního sdružení Marinou Le Penovou (proběhnou příští rok). 

Olivier Dassault patřil také k okruhu politiků podporujících výrazně bývalého francouzského premiéra Françoise Fillona, který byl označován většinou médií za proruského politika. Právě jeho vstřícný postoj k Putinově Rusku vyvolával v globálních kruzích zděšení. Proto byl jako favorit prezidentských voleb dva měsíce před volbami v roce 2017 skandalizován a nakonec zničen v údajné aféře, kdy mu bylo kladeno za vinu, že zaměstnával jako svou asistentku vlastní manželku.

Olivier Dassault stejně jako většina Republikánské strany za Fillonem stál a patřil k jeho nejbližším spolupracovníkům a podporovatelům. Nicméně moc globalistických elit podporujících bruselskou loutku Emmanuela Macrona nakonec rozhodla o Fillonově mediálním zničení (byl by pro Macrona mnohem těžším oříškem než předsedkyně Národní fronty) a vítězství Macrona v druhém kole prezidentských voleb nad Marine Le Penovou. Ve světle zfalšovaných amerických voleb se i nad tímto výsledkem dodnes vznáší řada pochybností.  

Čtěte ZDE: Hrdinka naší doby: Státy byly znásilněny a okradeny. Černý rozpočet USA. Korona - kouřová clona pro uchvácení vlády nad světem. Banksteři vydělali na lockdownech jmění. Trumpův audit Pentagonu. Jde do tuhého

Osudný postoj

Na veřejnost už delší dobu prosakují zprávy o nespokojenosti francouzských podnikatelských a politických kruhů s totální likvidací ekonomiky a zbytků demokracie, kterou Francie tak jako další západní země v kovidovém sevření dnes procházejí. Stále častěji se ozývají hlasy, že tak jako v časech německé okupace, je třeba spojit síly k porážce globalistů.

Právě vstřícný postoj k Rusku a podpora společných národních zájmů u konzervativní části francouzských republikánů ctících odkaz otce zakladatele Charlese de Gaulla, mohla být poslední kapkou, po které se globalistické elity rozhodly jednat.  

Letos v říjnu uplyne 7 let, co zahynul jiný francouzský průmyslník a známý Oliviera Dassaulta, ředitel firmy Total Christophe de Margerie. Jeho soukromé tryskové letadlo Falcon 50 při startu 20. října 2014, havarovalo - právě když odlétal ze setkání s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem z Moskvy do Paříže. Na letišti Vnukovo narazilo do vozidla, které odklízelo sníh, a vzápětí začalo hořet. 

Dodnes je kolem tragédie spousta nejasností, které ukazují, že spíše než o nešťastnou náhodu mohlo jít o atentát provedený specialisty americké CIA. Bezprostředním důvodem pokusu o zavraždění Christopha de Margerie, byla zřejmě úspěšná schůzka šéfa Totalu s premiérem Medveděvem. Total a jeho partner, ruská ropná a plynová společnost Novatek, měly zahájit obchod s ropou a tekutým plynem (LNG). Ale v eurech či rublech – nikoliv v amerických dolarech. Tentýž důvod, pro který bylo rozhodnuto zlikvidovat Kaddáfího a Sadata.

Olivier Dassault i Christophe de Margerie patřili ke staré gardě francouzských průmyslníků a patriotů, kteří se díky své finanční nezávislosti stali pro přicházející globální elity hrozbou. Oba se odmítli podílet na zničení své země a upřednostňovali francouzské zájmy nad zájmy globálních korporací. 

To se  jim dost možná stalo osudným.

 




Tagy článku

Doporučujeme

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení proti svobodě a demokracii. Miliony proudí přes hranice. Budou se státy bránit? Jak bude vypadat chaos? V biblických rozměrech

Dva scénáře katastrofy: Trumpova prohra a Trumpova výhra. Má Amerika ještě na výběr? Spolčení...

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta za čínské tričko? Západ dostal padáka v Africe. Poučíme se od ní? A co s Fialou a pirátskou buržoasií? Do práce! To by byla teprve mela

Rusko a Čína na koni: Úder Pekingu už i západnímu módnímu byznysu. Macron běsní. Pokuta...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky