Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Šance: Zvedl prezident Václav Klaus prapor národní záchrany? Jak Moravec vystřelil zednáře Bartoše z Aurory. Hry s podvodnými čísly se dál stupňují. Babiš není mrtev. Tomio versus Junior? Naděje ještě žije. A my s ní

Šance: Zvedl prezident Václav Klaus prapor národní záchrany? Jak Moravec vystřelil zednáře Bartoše z Aurory. Hry s podvodnými čísly se dál stupňují. Babiš není mrtev. Tomio versus Junior? Naděje ještě žije. A my s ní

14. 3. 2021

Tisk článku

Petr Hájek sledoval vystoupení prezidenta Klause na Primě a z jeho slov usoudil, že se možná blížíme k okamžiku dramatického zvratu z beznaděje

Prezident Václav Klaus vystoupil poprvé od nařízené karantény v televizi. Na Primě ukázkově shrnul všechny hlavní argumenty proti covidovému běsnění – přesně rok od okamžiku, kdy začalo. Dal najevo, že s vědeckou důkladností (profesoru ekonomie vlastní) je vybaven čísly a kazuistikami, jimiž svá tvrzení může doložit a obhájit. Nenechal se však moderátorkou zavléci do omílání téhož, co se na nás již rok dvacet čtyři hodin denně valí z mainstreamových novin a televizí ve snaze udržovat ve veřejnosti vysokou úroveň strachu. 

Prostě odmítl „žvástat“ jako většina současných politiků, bez ohledu na to, patří-li do vládních či „opozičních“ parlamentních lavic – s výjimkou Okamurovy SPD a „juniorovy“ Trikolóry (jak výslovně zdůraznil). Zemi katastrofálně poničenou nekompetentními reakcemi „kompetentních“ vidí zhruba v podobné situaci jako před „pádem komunismu“. A vyzval proto ke spojení všech, kdo před podzimními všeobecnými volbami usilují kandidovat do parlamentu zhruba ze stejných pozic „odporu“, který předtím v základních rysech popsal. Anevyloučil, že v případě nutnosti by se sám mohl postavit do čela takového uskupení.

Ve stejné chvíli představil Moravec v ČT nový „průzkum“ od agentury Kantar. Šlo sice od „volební model“ (tedy to, co si tato globalistická firma „představuje“ jako možný výsledek voleb, pokud by se konaly nyní), ale bylo jasné, že tím ČT jako centrum kolaborantské Kavárny rovněž zatroubila k útoku: Piráti se STANaři by podle ní nyní vyhráli jednoznačně před Babišem 34:22. Koalice ODS, TOP, KDU by byla třetí (17,5%) a čtvrtá s 11% SPD. Těsně nad limitem by ještě skončila KSČM (5,5%), zatímco Hamáčkovi socialisté by ze sněmovny vypadli. 

Takže kostky jsou vrženy? Není to tak jednoduché. Dokonce spíše naopak.

Hra cinknutých čísel

V posledním roce máme s „cinknutými“ statistikami bohaté zkušenosti. Především na nich stojí velkovýroba strachu, která má spolu s opakovanými lockdowny zcela umrtvit společnost a zastavit všechno přirozené veřejné dění: zadlužit stát, zničit jeho hospodářství (tím jej pevně „dluhově“ připoutat k Bruselu) a dohnat občany k podstoupení masívního očkování. K tomu všemu slouží zcela jednostranná interpretace „čísel“, která v hlavních médiích sugerují veřejnosti stále stejní „alarmisté“. S průzkumy veřejného mínění je tomu právě tak (bylo i předtím, jen si toho lidé tolik nevšímali, plus-mínus je pokládali za věrohodné, a nechali se jimi ohlupovat a manipulovat). 

Tentokrát však Česká televize (Český rozhlas, zvláště stanice Plus nezůstává pozadu, jen má mnohem menší dosah) s globalistickou zahraniční agenturou Kantar v zádech však překročily Rubikon. Záměrně zcela absurdními čísly údajných voličských preferencí daly najevo, že již není cesty zpět. Od tohoto okamžiku je budou kopírovat všechny ostatní agentury, aby vytvořily dojem, že Babiš je odepsaný, zatímco pirátský zločinec Bartoš míří do premiérského křesla. Jde o známý psychologický trik. Voliči si mají na tu donedávna obskurní představu 

zvyknout – a zařadit ji do svých preferenčních úvah jako reálnou. Má překrýt fakt (teď už se v mainstreamu nikde neobjeví), že Piráti – radikální levičácká organizace vzniklá a řízená z bruselského centra aktivním muslimem – je klasickým Trójským koněm vtaženým za hradby tradičně „zlobivé“ gubernie Čtvrté říše.

 

Bartoš se svojí ženou pózující před okultními a zednářskými symboly 

Hra nervů

Potud nic nového. Kavárna se na svůj „výstřel z Aurory“ chystá již dlouho, šlo jen o to, kdy k němu sáhne. Že se stalo už dnes, je však překvapením. Signalizuje známou bolest této marginální ale mediálně mocné skupiny bruselských kolaborantů v českém protektorátu: neumějí udržet nervy na uzdě. Strašlivě přestřelují, nedokáží „dávkovat“ své mystifikace, neb jsou přesvědčeni (jak to kdysi pregnantně vyjádřil její velký člen, „zelený“ ministr Bursík v Topolánkově vládě v uniklém mailu Kateřině Biomase Jacques): „Silou, Kačenko!“ A nejde-li to silou, musí to jít ještě větší silou. 

Výsledkem jsou jedny prohrané volby (parlamentní i prezidentské) za druhými. To by museli mít sílu amerických médií při odstranění Donalda Trumpa – a ještě to nestačilo. Bylo třeba zorganizovat volební megapodvod. K tomu asi u nás již nedostanou čas. Sice se jim k tomu pokusil nahrát Rychetského ústavní soud zrušením dosavadních volebních pravidel, ale nejspíš pozdě. Dostat do nového volebního zákona například „korespondenční“ hlasy (způsobily opakování podvodné prezidentské volby v Rakousku, uspěly pouze v USA – ale za nutné souhry politických soudů) se jim už patrně nepodaří. Ač o to Fialova ODS s TOPkou naivně usiluje. To přijde na řadu až příště, podaří-li se dostatečně změnit sněmovní většinu. 

Teď ztratila Kavárna nervy nejspíš také předčasně. Posadit takto demonstrativně do čela politického pelotonu svého favorita víc než půl roku před volbami, je čirý taktický nesmysl. Taková volební manipulace se dělá pomocí „jediné vlny“ (viz slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, nebo premiér Igor Matovič). Musí k tomu být také vytvořena patřičná atmosféra (bratislavský Majdan kolem Kuciaka), aby volič hodil lístek „z první“. 

Čtěte ZDE: Skandální "pandemický" zákon: Další mocná zbraň proti zbytkům naší svobody. Teď už bude pandemie navždy? Spolupráce tzv. opozice s vládou je šok! Výprodej za drobné. Historie varuje: Takhle začíná totalita!

Hra o vakcinaci

To se však u nás zatím nestalo. Stratégúm nevolené politické strany ČT a spol. (Bakalovi, Křetínského a Lukačovičovi, novináři) ale zjevně ruply nervy. Domnívají se, že Babišovo zoufalé přebíhání od čerta k ďáblu ve snaze zvládnout nezvládnutelné (z Bruselu převzatou metodou „boje proti koroně“) jej právě přivedlo do nejnižšího bodu popularity – což je nejspíš opravdu tak. Spočítali si rovněž, že cinknutá čísla o covid-podvodu nepůjde již dlouho udržet, protože navzdory masívnímu testování zdravých lidí se mýtus začne rychle vytrácet. 

Nikoli masovým očkováním nebezpečnými vakcínami, ale přirozeným „chcípáním“ uměle vyrobeného viru, jenž má (naproti přirozeným) relativně krátkou životnost. Nespraví to ani dodatečně vypouštěné nově vyrobené varianty pod lživým označením „mutace“ (ty mají totiž za přirozených podmínek životnost ještě kratší). Na jaře prostě začne virus v populaci mizet. 

Částečně kvůli promořenosti větší části populace, která se s ním setkala zcela bez příznaků, a vytvořila si přirozenou imunitu, jednak kvůli masívnímu očkování – hlavním smyslu celé hnusné hry na pandemii (pokud jde o její zdravotní aspekt, jenž zdaleka není nejdůležitější, pouze záminka k Velkému resetu globalismu a světovládných ambicí „davoských“ elit).

Hra o Babiše

Protože tato čísla už stratégové Kavárny mají k dispozici – ač o to více mediálně stupňují výrobu strachu, aby neohrozili masovou vakcinaci – rozhodli se „odpálit“ start kampaně za Bartoše už nyní. Tohle jim snad ani jejich kámoš čert nenakukal (ten je naopak velmi fikaný), ale jen jejich nekonečná hloupost a pocit moci a síly (peníze a média). Jde o fatální chybu. Bartoše se jim na této pozici „vyhnané na steroidech“ dlouhodobě udržet nepodaří. 

Až se začnou lockdownové okovy v květnu a červnu „rozvolňovat“ a Andrej Babiš zvolna (protože má skvělé „píáristy“, jejichž vysoké platy se do výdajů volebních kampaní nepočítají) rozjede vlastní volební kampaň, Bartoš začne klesat. Nejde totiž napořád udržet absurdní výsledky „průzkumů“, ostatní agentury také musejí z něčeho žít. A to je naprostá tragédie. Uměle vytvořené figury typu Bartoš je nutno prosadit na zpěněném vrcholu oné jediné vlny – než začnou „fandové překvapení“ ztrácet euforii a vracet se k racionálnější úvaze.

Je proto překvapením, že také Velký Andrej na okamžik ztratil nervy (jeho zkušení píáristé si museli zoufat). Když uviděl čísla, která měl v neděli zveřejnit Moravec, vystartoval proti Pirátům, jako by se volilo již za měsíc. Neřekl nic převratného či neznámého: jsou to bruselští bolševici, kteří chtějí otevřít naše hranice pro muslimskou (tzv. imigrantskou) invazi a definitivně včlenit náš kdysi suverénní stát do Čtvrté říše. Babiš holt také není žádný volební génius – i když bezpochyby na podzim opět vyhraje.

Čtěte ZDE: Andělé covidové apokalypsy zděšeni: Klaus se vrací! Smrtící nákazu porazil acylpyrínem. Hamáček a Straka ve splínu. Fantomas vs. Kostěj. Gréta vs. Virus. Chtějí nás všechny věznit už navždy? Hnutí odporu sílí

Hra o Klause

Jenže vystoupení prezidenta Klause na Primě teď vnese do všech těchto úvah nový prvek. Jestliže VK nevyloučil, že se postaví do čela subjektu – říkejme mu třeba Fórum národního odporu (FNO by byla docela hezká značka) – bude třeba začít přemýšlet i jinak. Pokus sjednotit síly, jež stojí jak proti Babišově zbabrané Operaci covid, tak proti neschopné či spíše zaprodané většině parlamentní „opozice“ může pravděpodobně opravdu pouze on. Jednak svou politickou „credit history“ jediného skutečného a autentického odpůrce Bruselu (i v dobách, kdy se to ještě „nenosilo“), jednak obrovskou zkušeností z desetiletí na špici české politiky, jednak nezničitelným charismatem.

Po prodělané nákaze je také zjevné, že je stále ve vynikající fyzické i mentální kondici. Když moderátorka citovala výrok prezidenta Zemana, že odpůrci očkování musejí být „lehce dementní“ a Václav Klaus („očkovat se nenechám“) s mírným pousmáním odmítl hodnotit aktuální Zemanovo IQ, byl to hodně hořký okamžik. Dramatické využití slavného písňového verše Jiřího Suchého „Buď pochváleno divadlo / kde autor šetří slovy / a nechá, aby napadlo / to hlavní divákovi“ neselhalo. Teď si budou stratégové Kavárny lámat nehty (hlavy mají jak výše řečeno nanejvýš na klobouky), půjde-li VK do parlamentních, či prezidentských voleb – nebo do obojích. A zase se předčasně odkopou. Neumějí to jinak.

Obtíže rovin

Jenže Klausův návrh má také své slabiny. Především je patrně zcela nerealistické, že by spolu jednali o společném postupu Tomio Okamura a Václav junior. Ta chvíle kdysi byla (před volbami do Evropského parlamentu), a Junior ji promarnil. Nemluvě o tom, že šance SPD a Trikolóry v parlamentních volbách nejsou „v rovině“. Okamura musí usilovat o zatím nejlepší výsledek v jeho politické historii, Klaus jr. o další politickou existenci. To by ale nebylo to nejpodstatnější. Zásadní je nulový programový průnik – ač se obě formace hlásí k „vlastenecké“ části spektra. 

Tomio totiž již dlouho (a autenticky) otevřeně říká, že chce czexit, zatímco Václav jr. tuto kruciální otázku další existence českého státu nejprve odmítal, a nyní se k ní pouze předvolebně „stydlivě“ a nepřesvědčivě přibližuje. Jejich spojení by tak ze všeho nejspíš připomínalo komické (a cynické) SPOLU (ODS, TOP a KDU), které má pouze na Fialových zádech vynést do sněmovny vyhnilé a propadlé bruselské formace řízené fakticky Miroslavem Kalouskem – nejprve KDU, pak se Schwarzenbergem TOP. Doplatí na to především ODS – pokud se přece jen pudem sebezáchovy od obou neoddělí ještě před volbami, a ne až po nich. Přesně tak by vnímali voliči spojení SPD s Trikolórou.

Čtěte ZDE: Vládo: Podvádíš, lžeš a zastrašuješ! Z republiky je jeden mrazivý gulag. Zničili jste mi pokojné stáří! Komu věc prospěje? Globální zločin proti lidskosti. Která strana používá fake news? Otevřený dopis všem zodpovědným

Šance

Je ale možnost, že by se – za vedení „originálního“ Václava Klause – podařilo sjednotit s Trikolórou řadu malých stran, hnutí či občanských iniciativ, které se postavily na odpor lockdownovému řádění. Pak by tu jistá šance na další zajímavý parlamentní subjekt byla. A teprve pak se ptát – spolu s SPD a možná i Babišem – jak zabránit nástupu kolaborantů a bolševiků do vládních pozic.

Tohle kdyby se Václavu Klausovi podařilo, pak bychom mohli tvrdit, že nás již podruhé zachránil. Poprvé se tak stalo, když se úspěšně postavil „na odpor“ tehdy všemohoucímu Václavu Havlovi. 

Že by přece jen ještě nebyl všem dnům konec?

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky