Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fotbalová aféra: Opice z Glasgow? Ne. To se jen fotbalistům vrátila jejich zrada. Dobře vám tak, zasloužili jste si to. Kdo přizná skutečnou chybu? Jaký odstín má skotský synek?

Fotbalová aféra: Opice z Glasgow? Ne. To se jen fotbalistům vrátila jejich zrada. Dobře vám tak, zasloužili jste si to. Kdo přizná skutečnou chybu? Jaký odstín má skotský synek?

24. 3. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička napsal "rasistický" (alespoň podle dosavadních reakcí okolí) komentář ke absurdně nafouknuté aféře okolo urážky hráče Glasgow Rangers

Jakysik pražsky klub, v kerem hraju černoši, pry porazil skotsky klub, v kerem tež hraju černoši. Ja to moc nesleduju, na Baničku sem byl raz a kdyby tam hrali černoši, nedivil bych se. U nas vždycky byvalo mnoho černych synku. 

Z některych to šlo po šichtě umyt, z jinych to umyt nemožete, ani když na žadnu šichtu nechodi. To nevadi. Lidem nevadi, jestli je kdosik černy, bily, nebo polityk. Lidem vadi, když je kdosik hovado. 

A ti synci z teho skotskeho kluba, se pry jak hovada chovali. Černi aji bili. Jednemu z našich ukopli hlavu, druhe tež dokaličili,.. nevim. Neviděl sem to. Nečumim na to. Navic fotbal, kde nesu divaci, to je jak dupačka, při kere vam odejde stara na manykuru k susedce a vy se tvařite, že tak to ma byt. 

Ale nic z teho se neřeši, bo jeden z našich bilych pry řekl jejich černemu, kery nebyl ani Skot, ale byl z Finska, ale jako Fin nevypadal, bo Finsko znam a vim, že taci synci se tam nerodi, tak temu černemu synkovi, co neni ani Skot, ani Fin, pry řekl, že je zkurvena opica. 

A z teho se fčil robi problem.

Čtěte ZDE: Ruský šampionát: Konečně nějaký skandál! Svět pohoršen do krajnosti. První novinářka z Deutsche Welle vypadající jako žena. Jsou Rusové sexuální násilníci? Pokrytectví a stupidita vládne

A ja vam cosik řeknu. 

Dobře vam tak, fotbalisti.

Ste to vy, keři zradili a začali nosit lichtenštejnske dresy se znakem ve stylu "kura honi ščura". Nikdo z vas neprotestoval, že mu nařidili nosit dres barvy popelařa. A vy si fčil budete stěžovat? Mate jakusik čest? Ste prodejne kurvy, nic vic. 

Ste to vy, keři kradete černošske sportovce z jejich domovskych zemi a tvařite se, že je normalni, aby černoch z Finska hral ve Skotsku, čimž na jedne straně ochuzujete jejich ligu o špičkove mistni borce, na druhe straně berete motyvaci našim synkum, bo misto aby maly synek z porubske fotbalove školy měl naději, že raz bude hrat za Banik, tak tam hraje černoch z Burkiny Faso.

A mimochodem, ste to vy, keři podpořili rasistycke hnuti "Na černych zaleži" tym, že ste před nima klečeli.

Tak fčil se nedivte. Dobře vam tak. Čim větši trest ten slavistycky synek dostane, tym dřiv vam snad dojde, jaku chybu ste zrobili. Zlu se neustupuje. Se zlem je třeba bojovat. Bo zlo trva enem tak dluho, dokud mu my neřekneme DOST!

A těšim se na prvniho z vas, kery se k chybě přizna.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky