Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Texas ukázal světu cestu ke svobodě: Bidenův režim je smrtelně nebezpečný. Velký restart pro vyhlazení člověka. Spasí nás Putin jako Stalin Německo? Podmínkou svobody je Velké probuzení. Probuzený znamená vyzbrojený

Texas ukázal světu cestu ke svobodě: Bidenův režim je smrtelně nebezpečný. Velký restart pro vyhlazení člověka. Spasí nás Putin jako Stalin Německo? Podmínkou svobody je Velké probuzení. Probuzený znamená vyzbrojený

27. 3. 2021

Tisk článku

Israel Shamir se zamýšlí nad posledním vývojem světa za válečného tažení světových kolonizátorů proti lidstvu a soudí, že vzpoura v Texasu proti covidovému teroru je předzvěstí spontánního osvobození

Pavouk spatřil vosu, jak vyklouzla z tenké pavučiny. Rozzuřil se. Jak se opovažuje? Vosa byla chycena, svázána, otrávena. Byla připravena, že ji zabije a sní. A najednou se probudí a roztrhne pavučinu. „Ty neandertálče!“ volá rozzuřený pavouk: „Zhyneš jako neandertálci, zhyneš jako blboun nejapný, vymřete všichni!“

Přesně tak to řekl Biden obyvatelům Texasu, protože se odvážili sejmout náhubky a vymanit se z covidového teroru. Biden, král zombie a jeho banda byli přesvědčeni, že mají svět pod kontrolou; plánovali dovést lidstvo k Velkému resetu, k temným koncům Homo Sapiens, k brutální dystopii otroků v rouškách a řízených algoritmy Google. Texasané ale změnili běh dějin. Okamžitě za nimi následovaly státy Mississippi, Iowa, Montana a Severní Dakota, které hlasovaly pro Trumpa a za svobodu.

Toto moudré a smělé rozhodnutí přivítali obyvatelé s nadšením, uvádí Daily Mail:

„Oxford, domov vzpoury 'Ole Miss', shledal mnoho lidí jíst v restauracích a nakupovat v obchodech... Na Floridě během jarních prázdnin lidé také odmítli nosit roušky, když vysokoškoláci v bikinách zaplavili pláže a obsadili bary v Miami a Fort Lauderdale. A v Idahu se shromáždila skupina lidí, kteří před městskou radou pálili roušky, aby protestovali proti omezením COVID-19 poté, co se ostatní státy tento týden rozhodly omezení zrušit a vrátit se k normálu. K rodičům, z nichž někteří byli ozbrojeni, se přidaly také jejich děti, když pálili fotografie Joe Bidena a Nancy Pelosiové před tím, než vhodili do ohně roušky.“

Guvernéři odsoudili Bidena za jeho neandertálskou urážku. Bylo to horší než urážka: nic menšího, než výhrůžka, že nechá vyhladit všechny, kdo volili Trumpa. Neandertálci, naši ne příliš upovídaní předkové, nezemřeli nudou: byli vyhlazeni svými vyspělejšími příbuznými. Lži-prezident USA fakticky hrozil vyhlazením vlastního lidu, jako byli vyhlazeni neandertálci. Má snad v úmyslu zanést do Houstonu nějaký nový virus, aby dosáhl tohoto cíle? Nebo plánuje nahradit Texasany-trumpisty a jejich sympatizanty záplavou nových přistěhovalců z Latinské Ameriky, kteří budou hlasovat pro Bidena? A za tím účelem otevřel brány mexických hranic a porušil dohody uzavřené Trumpem s Latinoameričany? 

Prezident Trump o této události podrobně hovořil v prostorách Konzervativního výboru pro politickou činnost v Orlandu na Floridě. Jeho projev však už není snadné najít a shlédnout, protože YouTube odstranil prakticky všechny jeho kopie, které kdy byly publikovány. (Tady je jedna zachráněná) Takové výhrůžky jsou dobrým důvodem pro impeachment Bidena, a pokud žaloba neuspěje (což je pravděpodobné), pro odtržení svobodymilovných států od USA.

Čtěte ZDE: Inventura Velkého resetu: Přirozenému světu zakroutíme krkem. Jak využít nákladně vytvořený STRACH? Tři K: Kovid, klima, kontrola. Hlavně, že je pryč Trump! Novému světovému řádu už nikdo neunikne? Možná jásají předčasně

Příklady táhnou

Odvážné činy Texasanů se setkaly s velkým ohlasem. Světem se přehnal vítr svobody. Klidní a poslušní Švédové, kteří byli teprve nedávno donuceni nasadit nevolnické náhubky, protestovali jejich pálením v centru Stockholmu. Před několika dny byla v Rusku zrušena téměř všechna covidová omezení, divadla i kostely fungují jako obvykle na plno. Narozdíl od toho "vakcinační přebornící" Izraelci, dobrovolní otroci temnoty z vlastní vůle (Exodus 21:6), dostali sice několik dní relativní svobody (ovšem za předpokladu, že měli covid-pas), aby si mohli dát drink a jejich letiště bylo po dlouhých měsících blokády na krátko otevřeno. Současně však dostali varování, že za pár dní se vrátí do své čtvrté izolace.

Ne každý je ovšem spokojen, že lidé vycházejí ze zajetí. Musí ve vás být velké pohrdání, abyste si vychutnávali pohled na mrtvý hřbitov, který byl ještě nedávno rušným městem. Ale naši samozvaní věznitelé a vládci nemají o pohrdání našimi životy žádnou nouzi. Davoský gang, síla stojící za pandemiemi Covid-19, v okamžiku pravdy pronesl: „Lockdowny tiše vylepšují města po celém světě.“ 

My trpíme a oni si to užívají! Mají nás už za mrtvé. Nebo téměř mrtvé. Hleďte zůstat na jednom místě, namísto toho, abyste se všude roztahovali. Virový spektákl jim k tomu dal ospravedlnění; příště použijí jiný švindl, aby dosáhli svého. Přední levicový deník Guardian již navrhl uzavřít svět každé dva roky.

Nic nového pod sluncem

Ve skutečnosti není na plánech našich věznitelů nic originálně nového. V září 1944 navrhl americký ministr financí Henry Morgenthau poválečnou likvidaci všech německých průmyslových kapacit. Měly se zbořit průmyslové objekty, zničit a zasypat doly, násilně vysídlit z regionu odborníci na výrobu a přestěhovat jinam. Německo se mělo stát agrárním feudálním státem a vrátit téměř o tisíc let zpět do minulosti.

To by bylo něco pro všechny Gréty – svědky uhlíkové stopy! Má to jen malou vadu: Morgenthaův plán nevylučoval prdící krávy. Ve šťastně deindustrializovaném Německu by poválečný hladomor přežil jen málokdo, ale maso by vyráběli dál. Tento problém vyřešil Theodore N. Kaufman – podobně smýšlející jako Morgenthau. Ve své knize „Německo musí zahynout“ navrhl sterilizovat všechny Němce v reprodukčním věku, což by bylo určitě efektivnější, než snižovat emise CO2. No dobře, byla to poražená velmoc.

Velký restart je ale v podstatě spojený plán Morgenthaua a Kaufmanna, jen ne pouze pro Německo, ale pro celý svět – a především pro Evropany. Němce tehdy fakticky zachránil Josif Stalin, který otevřeně odmítl tyto děsivé genocidní plány (jak se můžeme dočíst v jeho korespondenci s Rooseveltem). Místo toho se pustil do budování socialistického Východního Německa s využitím tamního vynikajícího průmyslu a zemědělství. Proč asi dnes tolik východních Němců stále lituje Gorbačovovy demontáže NDR v roce 1990?

 

Čtěte ZDE: Hrdinka naší doby: Státy byly znásilněny a okradeny. Černý rozpočet USA. Korona - kouřová clona pro uchvácení vlády nad světem. Banksteři vydělali na lockdownech jmění. Trumpův audit Pentagonu. Jde do tuhého

Naděje přichází z Moskvy?

Sehraje Putin roli Stalina a zachrání nás před Velkým resetem? Koneckonců z hlediska světových kolonizátorů nepřinese zničení Západu žádný přínos, pokud Východ zůstane nedotčen. Chtějí jít až do konce a Rusko by jim mohlo celý plán zmařit. Putin je mazaný muž, mistr japonského bojového umění aikido, které učí, jak využít sílu protivníka proti němu samému. Používá taktiku souhlasu se svými dominantními soupeři a poté, kdy už věří ve své nepochybné vítězství, zavede nový prvek a obrátí hru ve svůj prospěch:

  • Proto sice přijal narativ „Covid-19“ vybájený mistry diskursu, ale rychle vypustil do světa vakcínu „Sputnik V“, která zničila všechny dosažené mety nepřátel. Mysleli si, že Rusko bude prosit o vakcínu, ale ukázalo se, že je to právě naopak. Nyní Evropané, Češi a Maďaři, stejně jako Venezuelci, Bělorusové a čtyřicet dalších států čekají ve frontě na ruskou vakcínu, která je účinnější ale hlavně bezpečnější než západní vakcíny (o těch "genetických ani nemluvě). Rusku už vydělala 25 miliard dolarů, což je více než vývoz zbraní za stejné období (11 miliard dolarů). Ruská vakcína je tradiční, žádná pochybná technologie mRNA, a funguje. Vůbec nejsem fanouškem vakcín, ale když už, pak ta Ruská je menší zlo.
  • Putin také naoko souhlasil se "zeleným údělem", i když má kromě jiného Rusko zničit coby významného producenta ropy a zemního plynu; a na poslední chvíli řekl, že nejlepším způsobem, jak minimalizovat emise CO2, je využití jaderné energie. V současné době má Rosatom největší portfolio stavebních projektů jaderných elektráren ve světě, včetně 36 energetických bloků ve 12 zemích. Hlavními zákazníky Rosatomu jsou Indie, Čína, Turecko, Írán a Bangladéš; Rosatom dnes realizuje projekty výstavby jaderných elektráren ve Finsku, Maďarsku a Bělorusku. Putin řekl, že obracení se k větru a slunci je jako návrat do jeskyně. Jaderná energie je nejlepší volba pro budoucnost, přičemž pro současnost je dostatek ropy a zemního plynu.
  • Naoko souhlasil s Davosem, mluvil s nimi zdvořile a přívětivě. Hlavním tématem Davosu v roce 2021 bylo, že pandemie koronaviru nenávratně změnila svět a ukázala neschopnost národních států vyrovnat se s problémy. Nad situací prý budou muset převzít kontrolu globální korporace a změnit svět k lepšímu: předcházet epidemiím a chránit klima. Nepotřebujeme prý řídit auta a létat v letadlech, znečišťovat ovzduší emisemi a šířit viry: zůstaňte doma, všechno vám řekneme a ukážeme na 3D smart TV s plným ponořením do reality (viz prorocký film Matrix).
  • Putin v Davosu poprvé řekl, že z globalizace těží jen málo lidí; boj s virem je skvělý, ale nejdříve musíme zabránit IT gigantům převzít kontrolu nad světem. Přečtěte si vynikající rekapitulaci z jeho Davoské řeči od našeho přítele Mikea Whitneyho, abyste se seznámili s Putinovým úhlem pohledu.
  • Jednodušší člověk jako já by s těmito parchanty okamžitě vešel do sporu, a uvrhl by tak zemi do titánského souboje s malou šancí na vítězství. Ale mazaný Putin nejprve souhlasí, a poté zasáhne nepřítele s pomocí jeho vlastní síly. 
  • Nicméně Putin není všemocný. Pokud se chceme vrátit k normálnímu životu, nemůžeme spoléhat pouze na Rusko nebo Čínu.

Nástup Bidenova režimu a Velký reset zhodnotili v Rusku dva známí experti, ale jejich hodnocení se liší. Jeden v tom vidí útok proti Rusku, druhý říká, že jde o útok na nás všechny a především na samotné Američany. První názor je důležitý, protože se týká reálné politiky; druhý je ještě důležitější, protože hovoří o našem osudu.

Andrej Ilnickij

Prvním z hodnotících je nejbližší poradce ruského ministra obrany Andrej Ilnickij, jehož silný projev v ruském Senátu (Radě federace) loni v prosinci způsobil značný rozruch, když řekl:

„Klaus Schwab dal jménem nadnárodních korporací najevo, že světu nedovolí vrátit se do situace před pandemií. Oni mají Covid jako svůj vlastní projekt. Už nebudou existovat žádné nezávislé národní státy, vládnout budou globální korporace.“

Podle Ilnického není virus sice nijak zvlášť smrtelný, ale podle zkonstruovaný tak, aby byl vysoce nakažlivý; cílem je podkopat zdravotní systémy jako předehra k něčemu horšímu. Nyní publikoval dva politické články (zde, na webových stránkách Moskevské oblasti, a zde, v Parlamentním věstníku, oba v ruštině).

Srovnává nedávná prohlášení amerického vedení s Churchillovou fultonskou řečí (o „železné oponě“) – přesně před 75 lety, 5. března 1946, který znamenal začátek studené války. Sovětský nesouhlas s Marshallovým plánem v roce 1946, stejně jako ruský s Velkým resetem v roce 2021, byl odměněn válečnou rétorikou, po níž následovala hybridní válka. To je velmi výstižné srovnání. Bidenův režim se od první chvíle (jak se očekávalo) ukázal jako krajně agresivní. Již během prvního měsíce ve funkci zabil Biden více Syřanů než Trump za čtyři roky. Navzdory "mírumilovným" prohlášením jedná tak, že ohrožuje Írán, Rusko i Čínu. Zrušil stažení vojsk z Afghánistánu. Zjevně se chystá na válku.

Čtěte ZDE: Svět se nezadržitelně přibližuje k válce: Přípravy na Drang nach Osten 2 v plném proudu. Gruzie a Moldávie do NATO? Dement v Bílém domě: Putin je zabiják. Probíhají přesuny techniky na ruské hranice. Covid jako zástěrka?

S Bidenovým nástupem k moci se na planetu vrátilo americké pokrytectví. Trump byl cokoli jiného, jenom ne pokrytec; Trump odešel a pokrytectví se vrátilo. Zatímco Trump nezastíral, že bombarduje Sýrii kvůli ropě, Biden zabíjí Syřany, protože „USA mají právo na sebeobranu“, aby „snížily napětí v Sýrii“. Trump pobouřil „progresivní“ americkou veřejnost, zatímco Biden ji obdivuje. Typickým příkladem je Amy Siskind – židovská lesbička, antitrumpistka, SJW (bojovnice za sociální spravedlnost) a bývalá manažerka Wall Street. Byla nadšena obnoveným bombardováním Sýrie. Na Twitteru napsala: „Takže rázné vojenské akce od Bidena. Nikoli jen hrozby na Twitteru jako od středoškoláka. Důvěřujte Bidenovi a kompetentnosti jeho týmu.

Pokud se Biden pokusí bombardovat Moskvu, nezapomene říci, že to udělal v zájmu rovnosti žen a mužů. (s tou výhradou, že už nebude mít čas promluvit k lidem z Bílého domu, protože tento se změní v radioaktivní popel.) Jakkoli se zdá takový útok zatím nepravděpodobný: Rusko je chráněno „smrtící rukou“ systému Perimetr, bývalý americký velvyslanec Michael McFaul, admirál Charles Richard a Bidenův ministr zahraničních věcí Anthony Blinken již vyzvali k zadušení Ruska. 

Pro Ilnického jsou Schwabovy plány jen předehrou ke skutečné válce mezi USA a Ruskem, především v kyberprostoru: „Rusko bude čelit tvrdé konfrontaci se Spojenými státy, která předčí všechny dosavadní. Hrozby pro naši zemi budou existenční.“

A proč je Bidenův režim tak agresivní? Ze stejného důvodu, proč byla agresivní revoluční Francie (SSSR bezprostředně po převratu v roce 1917 se také pokusil být agresivní, i když s velmi malým úspěchem). Biden je dementní zástěrkou nového planetárního režimu velkých korporací. Ty mají pocit, že budoucnost je jejich, že jim to historie posvětí, a proto neváhají prosazovat svůj plán jakýmikoli prostředky.

Alexandr Dugin

Druhým, neméně důležitým hlasem, je názor předního ruského politického filosofa Alexandra Dugina, jehož „Manifest velkého probuzení. Proti Velkému resetu“ (původně vydaný v angličtině) byl zveřejněn 3. března, a již existují překlady do mnoha jazyků. Podle Dugina nadcházející finální bitva nepostaví Západ proti Východu, ani USA a NATO proti všem ostatním, ale liberály proti lidstvu zahrnujícímu i tu stále významnější část populace na Západě, která odmítá své vlastní globalistické elity.

Stručně řečeno, Dugin spatřuje odpovědět na jejich Velký reset v našem Velkém probuzení po té, co si uvědomíme strašlivé a bezprostřední nebezpečí. Velký restart vyhlášený Schwabem začal podvodným mocenským převratem v USA, dosazením Bidena do prezidentského křesla. Cílem kolonizátorů světa není pouze naše izolace, kontrola a zchudnutí – oni se snaží úplně zničit člověka a jeho rod. Toto je poslední fáze liberálního projektu, který zbavuje lidi všech kolektivních vazeb. Nejprve se zbavili církve, potom rasy, národa, tříd - a nyní i pohlaví.

„Církev jako mystické tělo Kristovo byla zničena a nahrazena zájmovými skupinami vytvořenými za svobodného souhlasu zdola... Socialisté, sociální demokraté a komunisté konfrontovali liberály s třídní identitou a vyzvali pracující po celém světě, aby se spojili, aby svrhli vládu světové buržoazie... Souběžně s komunisty se k moci v západní Evropě dostaly extrémní nacionalistické síly. Ty jednaly ve jménu „národa“ nebo „rasy“ a opět stavěly proti liberálnímu individualismu cosi „vzájemného“, jakési „kolektivní bytí“. Takticky s využitím sovětského Ruska se kapitalismu zpočátku podařilo porazit fašistické režimy, což byl ideový výsledek druhé světové války. Následná studená válka mezi Východem a Západem. Skončila koncem osmdesátých let vítězstvím liberálů nad komunisty. Tehdy přešel projekt odříznutí individua od všech forem kolektivní identity do další fáze.

Po porážce vnějšího nepřítele liberálové objevili další dvě formy kolektivní identity. Předně – pohlaví. Koneckonců gender je také cosi kolektivního: ať už mužského či ženského. Genderová problematika vyžaduje změnu, stejně jako všechny ostatní formy kolektivní identity. Masová migrace atomizuje populaci na Západě pomocí lidsko-právní ideologie, která nakládá s individuem bez ohledu na kulturní, náboženské, sociální nebo národní aspekty. Liberálům zbývalo učinit poslední krok – zničit lidství. Koneckonců člověk je také kolektivní bytost, což znamená, že musí být překonán, vyprázdněn, zničen a lidé budou nahrazeni – byť jen částečně – kyborgy, sítěmi umělé inteligence a produkty genetického inženýrství.“

Čtěte ZDE: Covidem k inflaci a socialismu: Svoboda je svržena. Zachráníme vás i kdybyste měli pochcípat. Válka státu proti národu. Smrt včera, smrt dnes. Lživá humanistická demagogie. Nové zvyky a vzorce pro každého z nás

Podle jejich sociálně-inženýrské konstrukce člověk bez vyznání, bez vlasti, bez příslušnosti k národu a nyní bez pohlaví spěje k singularitě, až se stane dalším z mnoha počítačů a kalkulátorů, neboli přestane být sám sebou. Dugin sleduje linku liberalismu od nominalismu – Ockhamova raně středověkého modelu – až k Schwabovi. A má za to, že těsně před úplným vítězstvím narazí kolonizátoři na kámen gradujícího Velkého probuzení.

„Velké probuzení nebude dílem elit a intelektuálů, ale člověka jako takového. Nepůjde o ideologickou ale o spontánní reakci mas, které si v jednu chvíli, jako dobytek před porážkou, uvědomí, že o jejich osudu rozhodli jejich vládci, a že v budoucnu pro normální lidi už nebude místo. Velké probuzení nastane spontánně, povětšinou podvědomě, intuitivně a slepě.

Teze velkého probuzení by neměla být spěšně rozvíjena, ať už jde o fundamentální konzervatismus, tradicionalismus, marxistickou kritiku nebo anarchistický protest pro protest samotný. Velké probuzení je cosi mnohem organičtějšího, spontánnějšího a tektonického zároveň. Jím bude lidstvo náhle osvíceno blízkostí nevyhnutelného konce. Proto Velké probuzení přijde z USA, kde je temnota největší. Je to výkřik ze samotného pekla, ze zóny, kde budoucnost Temnoty již částečně nastoupila.“

Dugin věří ve vítězství racionálního člověka. Jsme spojenci – američtí svědci úpadku, evropští populisté (kteří musejí opustit zastaralý spor mezi levicí a pravicí), islámské země: Turecko a Írán, gigantická Čína, která se snaží pozvednout na globální vlnu, i když jí v tom o to víc brání, a přitom si zachovává svou civilizační identitu, a v neposlední řadě Rusko s vlastní zkušeností vzdoru proti světovému hegemonovi. Nepřátelé jsou silní, ale my jsme silnější, tvrdí Dugin.

„Vláda globalistů je založena na iluzích, které se nám sveřepě snaží vštípit. Velký restart byl ohlášen hrstkou zdegenerovaných starců na prahu demence (pomatený Biden, scvrklý zloděj Soros, nebo tlustý měšťák Schwab) a marginální zvrácenou sebrankou. Mají sice burzy a tiskařské lisy, pracují pro ně podvodníci z Wall Street a vynálezci ze Silicon Valley. Jsou jim podřízeni disciplinovaní agenti tajných služeb a poslušní armádní generálové. Ale to je zanedbatelné ve srovnání s lidmi práce a ducha, s hlubinami náboženských institucí a s fundamentálním bohatstvím kultur.“

V Texasu již toto osvobozující probuzení začalo. Odmítnutí rouškového režimu je důkazem, že mnozí Američané již chápou, kam je organizátoři zkázy vedou. 

Praemonitus, praemunitus: Probuzený – znamená vyzbrojený.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky