Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čtvrtý odboj proti Čtvrté říši na scéně: Proč Hamáčkovo gestapo zatýkalo domobranu? Vrbětice měly mimo jiné přikrýt i krvavý puč CIA v Bělorusku. Plán na květnové přepadení Ruska se dočasně rozpadl. Volíme strany války?

Čtvrtý odboj proti Čtvrté říši na scéně: Proč Hamáčkovo gestapo zatýkalo domobranu? Vrbětice měly mimo jiné přikrýt i krvavý puč CIA v Bělorusku. Plán na květnové přepadení Ruska se "dočasně" rozpadl. Volíme strany války?

27. 4. 2021

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad noční razií proti domobraně a mírovým hnutím u nás, a vychází mu z toho, že plán sice nevyšel, ale to neznamená, že je u ledu definitivně

V závětří vrbětické frašky začalo zatýkání příslušníků "Čtvrtého odboje". Do rukou protektorátní policie padli někteří členové domobrany a skupiny Českoslovenští vojáci v záloze. Docela přesně to ilustruje, k čemu měla doopravdy sloužit na pohled nepochopitelně absurdní kauza Vrbětice. Pokus o vyvolání mezinárodní protiruské krize založený - slovy jejích zosnovatelů - na "vážném podezření", že sklad zbraní určených pro kyjevské pučisty vyhodili do povětří ruští agenti sice selhal, ale doprovodné předválečné operace se mezitím rozjely. 

Zatýkání našich občanů, kteří sympatizují s bojem ruskojazyčných občanů východní Ukrajiny určených po státním převratu k likvidaci, bylo logickou součástí příprav na napadení Ruské federace. Spojené státy sice mezitím přepadení Ruska odpískaly, ale naše protektorátní vláda už některé akce s tím spojené nedokázala zastavit. Jako první proto padli do rukou naší politické policie lidé, kteří se nemohou smířit s tím, že znovuoživené banderovské jednotky někdejších ukrajinských hitlerovských nacistů budou v Doněsku a Luhansku pokračovat v tradici vraždění civilistů, jejichž jediným proviněním je jejich etnická blízkost Rusům. 

Rudý Honza jde do války

Hlavní role připadla samozřejmě ministru vnitra. Tím je člen globalistické organizace 4. Říše (Aspen Institut) Jan Hamáček (ČSSD). Rudý Honza jak mu přezdívají podřízení, dal již najevo, že žádné projevy neloajality při předválečných přípravách v americko-bruselském protektorátu trpět nebude. A spolu s vyhoštěním ruských diplomatů dal zelenou globalistickému gestapu, jehož roli (tak jako v době prvního německého protektorátu) prozatím vykonávají čeští policisté.

Okamžitě se rozjela první vlna zatýkání příslušníků protiglobalistického odboje. Čtvrtý odboj, který tímto aktem "oficiálně" vstoupil na scénu, prošel svým prvním křtem ohněm. Je logické, že se protektorátní bezpečnostní síly zaměřily především na příslušníky domobrany a čs. vojáky v záloze. Při noční razii zatkli v jeho bytě ve Slaném i předsedu Československých vojáků v záloze za mír Ivana Kratochvíla.

Tak jako dříve gestapo a StB obviňovaly příslušníky 2. a 3. odboje z terorismu, i dnes jsou příslušníci domobrany obviňováni z teroristických útoků, financování terorismu a podpory a propagace terorismu. Jak jinak, když ukrajinští pučisté po státním převratu označili své genocidní tažení proti východoukrajinským etnickým Rusům za "protiteroristickou operaci". Naše protektorátní instituce tuto linku pochopitelně drží: „Tyto trestné činy souvisí se zapojením českých občanů do bojů na východě Ukrajiny na straně tzv. Doněcké lidové republiky,“ informoval o zatýkání státní zástupce Martin Bílý.

 

Čtěte ZDE: Zákon proti domobraně: Nenávist čučkařů a zákeřnost politiků. Budeme trestáni i za kritiku bezpečnostních složek? Žalobce, soudce i kat. Ohřívané žáby se zatím radují. Prohlášení Zemské domobrany

Střípek do válečnické mozaiky

To je docela pozoruhodné obvinění, neboť ani jeden ze zatčených v Doněcku nikdy nebyl. Je tedy evidentní, že šlo o záminku, jak předejít možnému zapojení těchto lidí do aktivního odporu. Ve chvílích, kdy vyvolání války s Ruskem bylo na spadnutí, by třeba organizování mírových shromáždění (jak to mají míroví "zločinci" ve svém názvu) byla pro stupňování válečnické psychózy nebezpečná. Ostatně celá vrbětická provokace, jež měla deklasovat naše vztahy s Moskvou, byla pouze střípkem v řetězu chystaných operací, které před otevřenou agresí proti Rusku měly vytvořit podmínky i pro státní převrat v Bělorusku.

Operace Vrbětice v této široce plánované ofenzívě CIA sloužila jako jeden ze zastíracích manévrů před skutečným teroristickým útokem v Minsku. Krvavý státní převrat, měl Rusku zkomplikovat obranu. Jak již víme ze zveřejněného záznamu konspirační schůzky důstojníků CIA s představiteli běloruské opozice v Moskvě, připravovala CIA v Minsku ve spolupráci se svými běloruskými agenty vojenský puč "egyptského typu". 

Jak vyplynulo ze záznamu odvysílaného ruskou státní televizí minulý týden, byla akce plánována na 9. května při oslavách vítězství nad nacismem. Během vojenské přehlídky měli pučisté organizovaní a placení CIA, zavraždit prezidenta Lukašenka, a převzít moc v zemi. 

Podle ruských médií, byli při zásahu FSB zatčeni dva hlavní organizátoři celé operace Leonid Zjankovič, který má občanství Spojených států i Běloruska a Bělorus Alexandr Feduta. Zjankovič přicestoval do Moskvy s jasnými instrukcemi z USA a Polska, kde kromě Ukrajiny, probíhá i výcvik gerilových skupin, jež se měly do běloruského ozbrojeného puče zapojit. 

Žádný Pat a Mat

Jak vyplynulo z monitorované schůzky, měly být při krvavém puči zavražděni kromě prezidenta Lukašenka a příslušníků jeho rodiny postupně i další osobnosti z vedení země. Organizátoři popsali při schůzce podrobně plány celého převratu, včetně obsazení rozhlasových a televizních stanic, které měly odvysílat projevy pučistů. V plánu byla i blokace jednotek armády a oddílů OMON loajálních Lukašenkově vedení. Žádný virtuální Pat a Mat, kteří se u nás k vrbětickému muničáku přiblížili nejblíže v Ostravě.

Tihle měli v plánu paralyzovat zdroje elektřiny, a tím vyvolat chaos, aby se regulérní armáda nemohla dostatečně aktivně postavit eliminaci převratu (spiknutí podpořili i někteří generálové). Součástí převratu měl být i nástup ozbrojených "partyzánských" jednotek, které se již delší dobu připravovaly pod vedením západních instruktorů v běloruských lesích. Ty měly být postupně posíleny diverzními jednotkami z okolních zemí, zejména z Polska a z Ukrajiny. 

 

Čtěte ZDE: Vrbětice, aneb skokem do padesátých let: Kompas se přetočil. Horší než komunisté. BIS: Soudruhu, ty nevěříš straně? Piráti a spol. - zánik českého státu na dohled. Vzali nám poslední, co jsme měli v rukou. Vzhůru do jeskyní!

Žádný plán nikdy nevyjde

Zdá se, že opět došlo na slavnou premisu šéfredatora Protiproudu, která říká, že čím je jakákoli konspirace složitější, tím menší šanci má, že se plán podaří uskutečnit v jeho původní podobě. Podle všeho právě odhalení státního převratu v Bělorusku bylo důvodem, proč Bidenova administrativa od napadení Ruska na poslední chvíli couvla.

Tento globalistický běloruský blitzkrieg“, který by radikálně změnil situaci před chystaným hlavním květnovým úderem na Rusko, měl být mediálně odstíněn právě vrbětickou operací, na které se kromě CIA a její pražské expozitury BIS pod vedením agenta CIA Koudelky, měla podílet také naše domácí bruselská pátá kolona, která teď trochu ve vzduchoprázdnu mechanicky pokračuje v plánu co nevíce vyhrotit situaci alespoň na domácí politické scéně.

Po krachu Operace Minsk zkrachovala i zastírací Operace Vrbětice. Z nezájmu evropských zemí přidat se "solidárně" ke stupňování protiruské hysterie vypovídáním velvyslanců, je to dobře čitelné. A tak si to teď dohráváme amatérsky sami. Zatýkání příslušníků Čtvrtého odboje také náhle vyznívá poněkud do prázdna. Stalo se tak spíše upozorněním, že protektorátní represívní aparát je připraven okamžitě likvidovat každou vlasteneckou iniciativu "jako třídu" (jak říkali jejich předchůdci za minulého režimu). 

Nemysleme si však, že tím všechno skončilo. Bidenovci budou nyní jen hledat novou "lepší" příležitost. Přepadení Ruska se v květnu pravděpodobně konat nebude. Válka však byla jen odsunuta na pozdější termín. Měli bychom si toho být vědomi.

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček, to řekl poměrně přesně. „Každý kdo by v letošních volbách volil strany Bruselské pětky (tedy ODS, KDU- ČSL, TOP 09, STAN a Piráty) volí válku.“ 

To nám tyto strany svými reakcemi na uměle vyvolanou vrbětickou krizi - zastírací předválečnou operaci - předvedly více než čitelně.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky