Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
CIA je třída: Nový stupeň rafinovanosti. Boširov, Petrov i Kim Čong-un už se třesou! Systematická perestrojka. Noví agenti nastupují. Vezme si Koudelka inspiraci? Kvalifikace pro povolení zabíjet. Hypotéza má drobný háček

CIA je třída: Nový stupeň rafinovanosti. Boširov, Petrov i Kim Čong-un už se třesou! Systematická perestrojka. Noví agenti nastupují. Vezme si Koudelka inspiraci? Kvalifikace pro povolení zabíjet. Hypotéza má drobný háček

7. 5. 2021

Tisk článku

Branislav Michalka přemítá, zda se CIA vydává cestou totálního rozkladu jako celé USA, či zda jde o novou obzvláště rafinovanou strategii

Pokud by se nějaký tajemný Doktor No, který trpělivě čeká Jamese Bonda na opuštěném ostrově, rozhodl pomocí LGBT perestrojky rozložit americkou společnost, tak by nemohl postupovat jinak, než současné americké elity. Školy, úřady, kostely i armáda se staly cirkusem, v nichž vystupuje 24 hodin denně krasojezdkyně Destrukce - a evidentně není zatím unavená.

Nejnovější číslo si připravila s organizací CIA, která hrála v minulosti v očích jedné poloviny světa podobnou roli jako v očích druhé poloviny KGB - čili všudypřítomného rafinovaného poloboha stojícího za většinou lumpačin ve vesmíru. Každopádně: buď se míra rafinovanosti dostala do takového dialektického stadia vývoje, že se změnila na svou antitezi, nebo se rozhodl někdo USA rozložit zvenčí, nebo - a to také není nemožné - došlo k dalšímu pokroku v genezi lidské tuposti, který si dosud nikdo neuměl představit.

Místo v organizaci

CIA, tedy americká tajná služba, se vrhla na LGBT, gender a multi-kulti. V nedávných dnech zveřejnila náborové video, ve kterém vystupující protagonistka chrlí propagandistické fráze v těch nejlepších tradicích levicového newspeaku. Označuje se za feministku a odmítá rasismus: "Jsem žena s barevnou pletí, jsem matka, jsem mileniální cisgender s úzkostmi." Zkrátka, ideální špión, před kterým se určitě už teď třesou všudypřítomní Boširov a Petrov, hrdinové z politicky korektních protiruských špionážních pohádek na pokračování. 

Namísto bondovské vodky s Martini, míchá (promíchat, netřepat!) pokroková agentka do svého profi-životopisu další osvěžující ingredience: "Odmítla jsem patriarchální představy o tom, co má žena dělat, a zasloužila jsem si místo v Organizaci."

"Nebudu se omlouvat za prostor, který okupuji," dodává a hrdě ukazuje tričko s feministickým symbolem. To vše korunuje duchaplným sloganem, který si v ničem nezadá s hesly amerických reklam na dámské vložky: "Já jsem já, bez ospravedlňování."

 

Čtěte ZDE: Americká armáda: Proti Číně s bandou vadných? Politická angažovanost důležitější než bojeschopnost. Nový ředitel to zařídí. Nenávidíš Trumpa? Bude kariéra! Propad do dekadence. Mohou USA ještě vyhrát nějakou válku?

Strategie?

Vedení CIA uvedlo, že toto video je součástí dlouhodobé kampaně s názvem Humans of CIA, která je směřována na minority. Zdá se tedy, že nepůjde jen o ojedinělou akci, ale štědře dotovanou aplikaci nové vládní agendy. 

Pravicoví politici jsou z kampaně znechuceni a Ted Cruz z Texasu s elementární logikou poznamenal na Twitteru: "Pokud byste byl čínský komunista nebo íránský mulláh, anebo Kim Čong-un ... vyděsilo by vás to?"

Zůstává však ještě jedna možnost vysvětlení: CIA je tak rafinovaná, že pod pláštíkem gender propagandy generuje a připravuje novou generaci titánských špionů, kteří budou dokonale utajení a překryti předstíraným rozkladem. 

Má to však jeden háček...

...to by se nesměli světu před očima rozkládat celé Spojené státy v čele s prezidentem. Jako při každém organismu i zde platí, že rozklad z centra nakonec dorazí i na okraj.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky