Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vrbětice a Salisbury: Důkazní ráje. Nejtěžší okamžiky Honzova života. Béďovo kolo štěstí. Kdy budou Piráti znárodňovat? Výraz spojenecké jednoty. Komu vadí Jourová? Konečné řešení covidové otázky

Vrbětice a Salisbury: Důkazní ráje. Nejtěžší okamžiky Honzova života. Béďovo kolo štěstí. Kdy budou Piráti znárodňovat? Výraz spojenecké jednoty. Komu vadí Jourová? Konečné řešení covidové otázky

10. 5. 2021

Tisk článku

Lu Lina tradičně shrnuje dění uplynulých dní, kterým žije naše politická a mediální scéna plná jako vždy přímých, poctivých a inteligentních soudruhů

Tak televize Newsmax, o které jsem v životě neslyšel, se prý omluvila za šíření  konspirací. To je dobře. Lhát se nemá a v televizi už vůbec ne. Protože se významně podílí na tvorbě veřejného mínění. Kdy se asi omluví CNN? 

Konec agenta W4C prostřednictvím článků pana Kroupy

Seznam ví, že to Hamáček udělal, on ví, že vědí, že to udělal, a jediné, co on neví, je, co na něj mají. Téhle parafrázi nezapomenutelného výroku ministra lstivého jako jelen jménem Hamáček, James Hamáček, se při komentování „nejtěžších okamžiků jeho života“ prostě nedalo vyhnout. Ty těžké okamžiky spočívají v tom, že nedávno čerstvě zrozený nový agent W4C byl investigativní skupinou Kroupokat místo očekávaného oslavování vítězství obviněn z vlastizrádných piklů s nepřítelem.

Při své nyní již legendární krycí akci Moskva prý chtěl ve skutečnosti vyměnit čest sebevědomé a hrdé země za misku čočovice v podobě  Sputniku. Což mělo zajistit ČSSD voliče. Kteří měli zajistit, že ani po podzimních volbách se W4C nebude muset živit prací.

Stran toho, kdo z těch dvou čuramedánů říká pravdu uvádím, že z mého hlediska je Kroupa za 18 a Hamáček bez 2 za 20. Máloco mi ale dělá větší potěšení, než když vidím, že nějaký zm.d dostává ochutnat vlastní medicínku. Jde o vzácné okamžiky. Proto mi působí radost pozorovat jak se Hamáček v palbě z vlastních řad kroutí, jak blábolí, jak kličkuje, jak se potí a jak kolabuje. Ze vzorného eurohujera, virobijce a rusobijce odporným ruským agentem snadno a rychle.

Zhruba tak nějak se asi musel v tom jedenapadesátém cítit Rudla Slánský, ten kluk židovská. Oj, vskutku si lebedím. Každá revoluce vždycky nakonec sežere i svoje děti. A vidět tu hostinu na vlastní oči je čirá slast.

Aspoň jednoho!

Prosím vás, vyhostěte každý aspoň jednoho, ať nejsem doma za blba,“ doprošuje se náš slovenský premiér na zasedání evropského politbyra. A plačtivě dodává: „My jsme po Skripalovi přece vyhostili bez ptaní hned tři. A to jsou Vrbětice proti Salisbury hotovým důkazním rájem.

Asi se pozvracím.

Až nás budou miliony

Ministryně Maláčová si od zkrácení pracovního týdne slibuje, kromě jiného, větší porodnost. A taky prý stejně značnou část pracovní doby netaháme. Přiznám se, že taková zdůvodnění by mne opravdu nenapadla. Ovšem vzhledem k tomu, že šukání už pro mladé podle vědců prý zdaleka není tak přitažlivou činností jako kdysi, teď se místo toho radši navzájem lajkují, mám nutkavý pocit, že to asi nebude fungovat.

Čtěte ZDE: Soutěž o nejdebilnější titulek: Vyhrává opět Fendrych! Jaká je Blatného sociální inteligence? Havlíček ruským agentem. My tu shodu prohlasujeme třeba násilím. Kontroloři dokontrolovali. Rozvracení ČT národním sportem

Každý vyhrává!

Úředníci ministerstva zdravotnictví nyní Seznamu konečně oficiálně přiznali to, co všichni už rok tušíme. A sice že přijímaná protiepidemická opatření tam na kole štěstí točí pan Bedřich Trávníček, bývalý zaměstnanec Mountfieldu, a oni pak jenom to, co vylosuje podle rozhodnutí soudu detailně zdůvodňují větou, že je přece pandemie.

Smutné oči velvyslance Pivoňky

Během vzrušené parlamentní diskuse o tom, zda je agent W4C Hamáček vlastizrádce nebo velezrádce, byly zmíněny i smutné oči velvyslance v Moskvě Pivoňky. Mám k tomu poznámku. Na smutné oči pana velvyslance kálí pes. Protože nás se ženou na tomhle pánovi od počátku zaujala jiná věc. A sice, že jsme až do okamžiku, kdy se v televizi rozplakal při komentování vyhoštění dvaceti svých kolegů, netušili, že nějaký český velvyslanec v Moskvě vůbec existuje. Kdo jiný by se přitom během  vzájemné diplomatické přestřelky měl vyjadřovat častěji? Kdo jiný by měl podávat fundované informace a být pod palbou médií? O ruských postojích k obviněním, která Západ kontinuálně chrlí jako koza bobky.

Místo toho dokola posloucháme rusofoby Koláře, Votápka nebo Fischera, kteří navíc vědí dohromady stejný pendrek jako my. K čemu si tam toho diplomatického závozníka, co v Berouně řekne: „Stojím za panem Hamáčkem,“ vůbec platíme? Kdyby tam nebyl, vyjde to informačně zhruba na stejno a ušetříme hromadu peněz.

Milujeme vlasovce

Je máj, lásky a vlasovců čas. „Stalinem nenáviděná armáda,“ píše třeba Reflex a ukazuje sérii foteček jak místo Rudé armády osvobozovali Prahu. Už od té doby, co Vlasovce vytáhli z jejich bezectných hrobů, oprášili a obestřeli aureolou zachránců Prahy, mi vrtá hlavou určitá myšlenka. Takže se v reakci konkrétně na tenhle článek nyní zeptám: Kdyby, čistě hypoteticky, nějaká skupina Němci zajatých amerických vojáků projevila ochotu bojovat po boku Wehrmachtu v německých uniformách proti USA, myslíte, že by je Roosevelt miloval?

Bystrost vedení ČSSD je pověstná

Vedení ČSSD podpořilo Hamáčka. „Musí někomu ležet v žaludku,“ usoudili. Stává se to sice velice zřídka, ale v tomto punktu jsem s evidentně bystrým vedením ČSSD zajedno. Pokud totiž odečtu těch asi padesát skalních voličů strany, ostatní nesvéprávné a bezdomovce, tak pan předseda skutečně leží v žaludku zhruba 10 milionům lidí.

Co je tvoje, to je moje…

Mnozí z vás asi zaregistrovali drobné náznaky toho, že soukromý majetek je slabých třicet let po pádu komunismu už zase v ohrožení. Zaprvé to některé strany  s dvoucifernou podporou mají už přímo v programech, zadruhé, tu pokovidovou „rekonstrukci a nastartování ekonomiky“ bude třeba z něčeho financovat a zatřetí, tu gigantickou sekeru, co teď vláda v tom virovém rauši zasekla, bude třeba taky splatit. Můžete hádat z čeho. Znárodňovat se sice zatím asi nebude, korporací se to  navzdory nynějším opačným tvrzením téměř netkne, ale nám a našim dětem napálí daně, že se z toho pominem. A tohle – odborníci navrhují – je k tomu dělostřelecká příprava.

Made in USA only!

Americký ministr zahraničí pohrozil Turecku sankcemi pokud bude nakupovat ruské zbraně. Správně. Syrské, arménské či jakékoliv jiné svatby se smějí bombardovat jen zbraněmi americkými. Je to výrazem spojenecké jednoty a víry v demokracii. A tento americký požadavek je naprosto v pořádku a není na něm nic zvláštního ani diskutabilního.

Čtěte ZDE: Vrbětice: Mediální fraška s bohatým obsazením. Co jsme se v uplynulých dnech dověděli? Bajka o buranovi a puťce. Sláva Ukrajině! Všechno je tu hybridní. Je horší Rusko nebo Petříček? Víme, co měli špioni v zavazadlech!

To ne drahý, pane, to skoro zadarmo

Oj, toto je zábavné. Naši bezchybní, milující a věrní spojenci se nás úplnou náhodou, vzápětí poté, co jsme si tak geniálně a definitivně zabouchli ruské dveře pokoušejí při prodeji zbraní navzdory dohodám oholit dohola. Kvůli objektivitě ovšem dodávám, že USA nás s vrtulníky takto dokonale spojenecky oholily i předtím. Ale i tak gratuluju. A už se těším na dukovanský tendr.

Jak se do lesa volá

Rusko zakázalo vstup osmi lidem z EU, včetně Jourové. Nepřijatelné a nepodložené reaguje Unie,“ píše patřičně rozhořčeně nejdůvěryhodnější český dezinformační web. No, to je fakt sprostý. Unie Rusko už léta dudlá a uvaluje na něj jednu sankci za druhou a když se Kreml po letech konečně rozhodne jednou na to čurání na záda taky srovnatelně odpovědět, je to „nepřijatelné a nepodložené.

Nevím, školy nemám, ale myslím, že takhle se rozumná diplomacie asi úplně nedělá. A ještě konkrétně k Jourové. Nedivím se. Umím si dokonce představit i podobně relevantně podložený zákaz vstupu do ČR. Paní Věra na věc reagovala slovy: „Moje agenda vadí autokratům a diktátorům.“ Ano, to je dost dobře možné. Ale nejvíc asi vadí napříč režimy lidem, co mají mozkových buněk víc než zubů.

Někteří si budou rovnější

Vakcínu nechce 15 procent lidí nad 70 let. Přesvědčí je covidpasy, věří ministr.“ Ano, to je pravděpodobné. Většina českých důchodců si totiž život bez hudebních festivalů, diskoték, fandění v kotli na stadionu a létání na Seychelly neumí ani představit.

Dále bych chtěl podotknout, že ve svobodné společnosti je úplně normální, že určitá část populace pokaždé něco nechce. Obzvlášť, když se jedná o něco, co po nich, často z pofidérních důvodů, chce stát. Je to zdravé, a normální je se s tím smířit a nepozdvihovat významně obočí. Natož vymýšlet kádrovací fičůry, které smrdí na hony daleko.

Kromě toho bych chtěl ministra Arenbergera (interně  ho u nás doma nazýváme „Šampón“) upozornit, že pokud ho vykolejilo malé procento nespolupracujících důchodců, měl by se rychle rozcvičit na daleko větší problém. Jak přibývá vakcín, snižuje se věková hranice očkování a ty mrazáky na mrtvoly v ulicích furt nikde, ubývá obecně všech lidí ochotných dát se očkovat. Odečíst se musí i nemalá skupina ruských agentů, co by si byla nechala píchnout Sputnik.

Covidpasy už se považují za hotovou věc, očkovací kampaň „Udělejme tečku“ už běží. Jsem opravdu velice zvědavý, jak se s tím vláda popasuje. Že bych ale z toho konečného řešení měl nějakou zvláštní radost tak nějak nepočítám.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky