Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Raději nečtěte: Chcete snad být dezorientovaní? Přijdou další vlny! O Chorvatsko nepřijdeme - a to je to vůbec nejdůležitější. Milujeme Jana Hamáčka. Nezaprší a nezaprší. A takhle se tu žije

Raději nečtěte: Chcete snad být dezorientovaní? Přijdou další vlny! O Chorvatsko nepřijdeme - a to je to vůbec nejdůležitější. Milujeme Jana Hamáčka. Nezaprší a nezaprší. A takhle se tu žije

4. 6. 2021

Tisk článku

Lu Lina opět uvádí na pravou míru záplavu veledůležitých událostí, zpráv a komentářů, jimiž nás obšťastnila v posledních dnech naše "seriózní" média

Hongkongžáci odmítají očkování. Nechápu. Očkování je přece znakem občanské odpovědnosti k sobě i společnosti. A že by se zrovna tak úžasně vyspělá občanská společnost, jak do nás léta hustí Šámalová, chovala stejně jako Volného natvrdlí konspirátoři? 

Důvod k oslavě 

Život je plný ústrků, ale občas přinese i veselou chvilku. Třeba jako když jedna exotická a mladá naděje evropské politiky, mimo jiné horlivý propagátor ženských práv, opustí politiku takovou rychlostí, až vyvolá sonický třesk. Protože se ukázalo, že je to jenom takové úplně obyčejné, šovinistické mužské prase.

Je sucho. Až se z louží práší

Aktuálně.cz má seriál Planeta v nouzi. Je hlavně o oteplování, velkém suchu a tak. Pro věřící jistě poučné čtení. Naposled tam vyšel článek o tom, jak je teď nejtepleji za 4 miliony let. Jistě. A proto je celá země nasáklá vodou, jak uplynulý rok a půl v podstatě nepřetržitě pršelo. Proto padají letité rekordy průtoků na řekách. A proto bylo letos nejstudenější a nejmokřejší jaro od války, takže jsme kulichy, holinky a deštníky opatrně odložili až prvního června.

Protřepat, nemíchat

U nás doma milujeme Jana Hamáčka a bude nám opravdu upřímně líto, až za několik týdnů zmizí díky svému originálnímu leadershipu i s ČSSD v propadlišti dějin. Málokterý politik je tak velice zábavný. Především tím, jak si dokáže nadělat do bot a vydávat to za veliké vítězství. Jak se zdá, tak na jedné ze slavných vrbětických tiskovek se mu v průběhu opájení se vlastní dokonalostí povedlo s opravdu velkým rozběhem prokopnout mimořádně velký buben. Informoval při ní totiž nepřímo Rusko, že i my u nich máme špiony, kteří jim úspěšně škodí a navíc poskytl i poměrně podrobný návod, jak je identifikovat. Jsem opravdu velice žádostiv, jak Česko na Ruskou žádost o vysvětlení odpoví.

Čo bolo, to bolo. Terazky som senátorom

Senátor Fischer „provedl analýzu“ a dospěl k odbornému závěru, že prezident je „v řadě okamžiků dezorientován“, a proto musí být zbaven úřadu. Pokud jsem ho dobře pochopil, podstatou oné dezorientace je především fakt, že prezident má na řadu věcí jiný názor než senátor Fischer. Jelikož jsem k analýzám stavu duševní orientace politiků zhruba podobně fundován jako pan senátor, konstatuji, že jako dezorientovaný a tudíž neschopný vykonávat funkci mi přijde daleko spíše senátor Fischer. A to nejen v řadě okamžiků, ale trvale.

Čtěte ZDE: Vrbětice a Salisbury: Důkazní ráje. Nejtěžší okamžiky Honzova života. Béďovo kolo štěstí. Kdy budou Piráti znárodňovat? Výraz spojenecké jednoty. Komu vadí Jourová? Konečné řešení covidové otázky

Za nebe bezpečnější

Prázdné nebe nad Běloruskem. Letadla se mu vyhýbají, protože prý není kvůli nápaditému odchycení toho zjevně jednoduššího běloruského nácka bezpečné. Hm. Myslím, že nahlíženo touto optikou je asi škoda, že Bruselu neležela bezpečnost leteckého provozu na srdci už v roce 2014, kdy se dál ostopéro lítalo nad občanskou válkou zmítanou Ukrajinou. Cestující z letu MH17 by to jistě ocenili.

Věř, a víra tvá…

Kubek a Tachezy varují před prudkým rozvolněním. Nemám s tím problém. I sebevětší fachidiot má jistě plné právo se veřejně vyjádřit. Sem to ale přesto patří. Protože hned vedle nevisí článek s odlišným odborným názorem. Které objektivně existují. A pokud se jednou za uherák i objeví, jsou označovány za dezinformaci nebo konspirační teorii. Třeba něco s titulkem: Doktor Šmucler a profesor Beran rozvolnění vítají. V této souvislosti mi rovněž přijde velice zajímavým vládní přístup k témuž, který věrně kopíruje ten mediální. Co řekne epidemiolog samouk Smejkal má punc božího přikázání, co řekne česká epidemiologická kapacita č. 1 s mezinárodní reputací Beran, je dezinformace. Jestli se dneska takhle dělá celá „věda,“ a mám velké podezření, že ano, tak potěš koště.

Vlna za vlnou

Virolog varuje, že hrozba nepominula a stále je prostor pro další vlnu. Ano, s tím se dá určitě souhlasit. Nějaká hrozba tu totiž byla, je a bude vždycky, virová či jiná. Svět není absolutně bezpečné místo. Ovšem pokud si mám vybrat mezi „bezpečnou“ antivirovou totalitou, tak jak je dnes praktikována po světě, a normálním životem ve stínu nikdy „nepomíjející hrozby“ něčeho, vždycky zvolím hrozbu. Svobodu a vlastní vůli s riziky, místo zcela iluzorního „bezpečí“ předposrané stádnosti a postavení nevolníka radujícího se z milosti covidpasu. Mimochodem, na Primě sice asi profesor Beran nemá tak velký černý puntík jako na ČT, nicméně do titulku přesto dají pouze názor jeho oponenta. A takhle my si tu žijeme.

Cesta časem

„Mohlo jít o únik z laboratoře, říkají o viru britské tajné služby.“ To je ale fofr. Aneb krátká cesta časem od dezinformace (zpravidla ruské), jejichž šiřitele je třeba vší silou demokracie a ve jménu posvátnosti svobody slova potírat, k informaci.

Čtěte ZDE: Zdvižený prst: Také stojíte v cestě světlým zítřkům? Soudružská atmosféra ve Slaném. Co se vybaví, když se řekne neziskovka. Smejkalovy pokusy na lidech. Je ČT úplně plná hovad? Ukrajinci za vším. Chudák Hamáček

Když ji miluješ, není co řešit

Celá epidemie vznikla v důsledku politického systému, který to nejdříve tutlal…Čína epidemii nezvládla,“ říká sinoložka Lomová. Vida. Ještěže západní politické systémy nikdy nic netutlají a epidemii i proto zvládly levou zadní. Rád bych k tomu poznamenal, že paní Lomové její názor neberu, ale nejen po mém soudu Čína epidemii zvládla o dost lépe než my. Obzvláště při pohledu optikou, která se tady furt dokola zdůrazňuje jako polehčující okolnost k tomu chaosu, co tady vloni rozpoutali: byli jsme v úplně neznámé situaci, nikdo nevěděl, co má dělat… No, Číňani se každopádně zorientovali velice rychle a dneska dávno žijou normálně a zase trhají rekordy ve zvyšování HDP. Na rozdíl od nás.

A závěrem jedna osobní poznámka k paní Lomové. Pozoruju tuhle ženskou už dlouho, což je ponejvíce dáno tím, že jiný typ sinologa do médií nepouštějí. A přijde mi jako velice pozoruhodné toužit být sinoložkou, k čemuž vede dlouhá a trnitá cesta, a přitom ze srdce nenávidět Čínu. Maličký kousek logiky by v tom byl pouze v případě kdyby v době studií paní Lomové existovalo v Číně jiné politické uspořádání než dnes. V tom případě by jí ovšem muselo být přes devadesát, což jí s vysokou pravděpodobností není.

Češi o Chorvatsko nepřijdou

Už asi čtrnáct dní do nás pumpují Chorvatsko. Jak se tam máme těšit na dovolenou, protože nám to skvěle vyjednali – Češi o Chorvatsko nepřijdou. Stačí jen vyplnit asi milion formulářů, obstarat si to rozhodně nediskriminační potvrzení o tom, že je člověk zdravý, proboxovat se přes frontu na hranicích (v sobotu a o prázdninách to bude plně nejvíc lala), duševně se připravit na hygienický trojboj roušky – dezinfekce – rozestupy v 35 stupních či na následné šťourání v nose s karanténou při návratu a můžete vyrazit. Chtěl bych tímto českou i chorvatskou vládu a média za naši rodinu ujistit, že takovou dovolenou si můžou strčit do p....e.

Co je české, to je hezké

Ministerstvo zdravotnictví neuznává očkování provedené v cizině. Protože ho nelze „verifikovat.“ Jistě, co Čech, to nejen muzikant a simulant, ale taky apriori podvodník. A na podvodníci musí bejt přísnost. Ještě by se sem s falešným potvrzením vloudili a kazili vládě data. Tohle není jen byrokracie, tohle je demence. Takhle posedlí nedůvěrou, kontrolou a ověřováním byli naposledy bolševici. A dotáhli to s tím přístupem fakt daleko.

Zdroj.


 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky