Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Očkovací fašismus: U sousedů je mela. Najdou se i u nás vzdorující politici? Pandemie očkování a nový pozdrav na ulici. Seznamy nových miliardářů rostou. Principiální otázka pro všechny

Očkovací fašismus: U sousedů je mela. Najdou se i u nás vzdorující politici? Pandemie očkování a nový pozdrav na ulici. Seznamy nových miliardářů rostou. Principiální otázka pro všechny

21. 6. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší vyjádření znepokojených a vzdorujících slovenských politiků na očkovací kampaň, která nabírá stále rasantnějších podob - stejně jako u nás

Za to, že se Slováci odmítají dát očkovat, prý může SMER. Takto téma nezájmu o očkování uzavřeli zástupci slovenské vládní koalice v nedělních diskusních relacích. Opoziční poslanec za stranu SMER-SD Luboš Blaha se však nediví. Za všechno, co se koalici nepodaří, může v podstatě SMER.

Jak říká Blaha, u těchto tvrzení je možné se už jen bavit. Koaliční poslanci totiž tuto tolikrát opakovanou tezi vysvětlili tím, že SMER nedostatečně podporuje očkovací kampaň. A podle Blahy mají pravdu. SMER totiž namísto producírování se před kamerami s obnaženými plecemi a zapíchnutou vakcínou raději žádá o objektivní informování občanů a trvá na zachování dobrovolnosti očkování.

Dalším polenem vrhaným pod nohy koalici je samozřejmě to, že si "dovolili říct pravdu o kapitalismu," neboť dosud nikdo na Slovensku netušil, že z očkování mají farmafirmy obrovský zisk, vysvětlil ironicky Blaha.

"Říci pravdu, že zisky Pfizeru budou jen za dva roky 35 miliard dolarů, je úplný zločin proti lidskosti. Říci pravdu, že vakcíny proti covidu jsou pouze experimentální a nemůžeme vědět, jaké následky ještě přinesou, to je zločin proti lidskosti," uvedl na sociální síti.

A za největší zločin proti lidskosti koalice pokládá to, že SMER upozornil na skutečnost, že po očkování zemřelo už několik zdravých lidí a stovky dalších trpí kvůli nežádoucím účinkům .

"Demokracie nemá být o pravdě a o svobodě. Demokracie má být podle vlády o úplatcích. A tak se jdou uplácet lidé - když se nechají očkovat, budeme jim dávat loterie, peníze či jiné výhody. Státní korupce. Nejde o zdraví, jdeme si vás koupit - aby mohly zisky Pfizeru růst. Perfektní," komentuje kroky vládní koalice poslanec.

Povinné očkování seniorů a pokusy na dětech?

Podle nejnovějších informací slovenský ministr zdravotnictví uvažuje o povinném očkování lidí nad 60 let. To podle Blahy znamená, že každý občan starší 60 let si v podstatě roztočí "ruskou ruletu" a riskuje ztrátu nejen zdraví, ale i života. Navíc se vláda chystá dělat pokusy i na dětech. A vůči každému, kdo má na očkování jiný názor, šíří nenávist.

Poslanec poukazuje na zdánlivý paradox, že nejhorší epidemiologická situace je momentálně ve Velké Británii, která se pyšnila nejvyšší proočkovanosti z evropských států. Ptá se proto, "Kdepak udělali soudruzi asi chybu?" Virus totiž vytváří množství mutací, proti nimž očkování není dostatečně účinné.

"A oni se diví lidem, že jsou skeptičtí. Dnes je to Delta, zítra bude Omega. Budou lidi strašit, aby zisky korporací rostly a aby likvidovali svobodu," poukazuje Blaha.

Dále tvrdí, že ve SMERU hodlají tvrdě bojovat proti očkování dětí, i proti povinnému očkování. To, co se na Slovensku rozmáhá, je podle jeho slov "očkovací fašismus."

Očekává, že proti této politice SMERu půjdou tvrdě nejen farmafirmy, ale i média, která jsou těmito firmami podporována a dotována.

"Ale my to nevzdáme, přátelé! Bojujeme dál - za naši svobodu, za naše rodiny, za ty nejslabší. Připravme se na nejtěžší boj o naši svobodu od druhé světové války. My ze SMERu neodbočíme!" Uzavřel téma poslanec Luboš Blaha.

Čtěte ZDE: Vrcholná politička potvrdila: Vakcína je geopolitická zbraň. To to trvalo. Kdyby blbost kvetla, měli by teď Slováci krásnou třešeň. Sonda do myšlení Kavárny. U sousedů je veselo jak u nás. Protiruský džihád za všech okolností

Seznam nových miliardářů

Podle exposlance parlamentu Karola Farkašovského (SNS), se zdravý rozum ptá, co je to za množství řečí, tlaku, propagandy a mediálního masírování kolem očkování. "Směřuje to již na nejmladších věkové kategorie. Jak budeme všichni cestovat a užívat si svobodu a podobně. Žádná smysluplná odborná diskuse, která by poskytla lidem důvěryhodné informace o výhodách ale i o rizicích jednotlivých vakcín."

Farkašovský říká, že jsme se dopracovali až tam, že lidé se už na ulici nezdraví dobrý den, ale otázkou - "jsi očkován?" Ani jsme si nevšimli, že nám zde vzniká nová pandemie - pandemie očkování. Ta dokonce útočí i na základní lidské právo osobní svobody a svobodného rozhodnutí."

"Je pozoruhodné, že nikdo z novinářů ani médií nenastoluje daleko důležitější téma - jak je to s léky na koronavirus. Vyrábí je někdo? Nemoc se přece léčí lékem, ne očkováním. O léku ani vidu ani slechu, ale do seznamu nejbohatších lidí přibylo za poslední rok 9 miliardářů - čirou náhodou všichni jsou z farmabyznysu."

Neměli bychom se proto divit principiální otázce mnoha lidí, kteří ještě neztratili střízlivý úsudek: Komu a o co tu vlastně doopravdy jde.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky