Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Souboj o Koudelku prezident Zeman prohrál: Agent CIA v čele naší tajné služby pokračuje. Vykročil Babiš do neznáma? Hraje o krk s někým jiným? Chystá se volební podvod „demokratů“? Remíza nebude, na tahu je Hrad

Souboj o Koudelku prezident Zeman prohrál: Agent CIA v čele naší tajné služby pokračuje. Vykročil Babiš do neznáma? Hraje o krk s někým jiným? Chystá se volební podvod „demokratů“? Remíza nebude, na tahu je Hrad

9. 8. 2021

Tisk článku

Petr Hájek nahlíží z trochu jiného úhlu na „kovbojku“ kolem (ne)jmenování Michala Koudelky do vedení místní pobočky CIA – a má pro „protiproudaře“ k dispozici jednu dobrou radu

Je krásné (trochu rozmarné) léto a dlouhodobým falešným covidismem zmučení lidé si je jak mohou užívají. Většinově proto zvysoka kašlou na mediálně-politické hrátky, které v předvolební horečce předvádějí dva parlamentní opoziční čučkařské bloky, jež samy o sobě tvrdí, že (na rozdíl od vlády a skutečné opozice) jsou „demokratické“. Kromě toho, že tím krásou nechtěného ukazují na svou „americkou stopu“, prozrazují tím ještě víc, než tuší. Pokud bychom totiž měli soudit podle nich, pak celé politické Česko je na nohou a bojuje za setrvání Michala Koudelky ve funkci šéfa místní pobočky CIA (česky BIS). 

Inspirace

Britsko-americký vyškolený (a vyznamenaný) agent je pro ně tak důležitý, že dokonce chtěli svolat mimořádnou prázdninovou schůzi parlamentu, aby mohli obvyklým nekonečným žvaněním projevit zámořskému bratru („na věčné časy a nikdy jinak“) svou loajalitu. Jsou dokonce tak hloupí, že si mysleli, že jde o součást předvolební kampaně. Nakonec možná ano, ale v opačném gardu, než předpokládají. Prostě „bojem za Zápaďáka Koudelku, proti kremelskému trollovi prezidentovi“ usoudili, že mají tu správnou inspiraci.

Vždyť i jejich velký vzor – současný lži-prezident Biden – přece nechal v tamním parlamentu po čtyři roky vláčet svými „demokratickými“ spolustraníky svého předchůdce obviněními z tajné spolupráce s Putinem. Když pochopili, že to na odstranění Trumpa stačit nebude, a že nepomůže ani inscenovaná patafyzická covidová hysterie, museli nakonec sáhnout k docela primitivnímu volebnímu podvodu. A spolehli na podporu dobře obsazeného „hlubokého státu“ nevolených jmenovaných, že tento podvod „přikryje“. Tajné služby v tom hrály podstatnou roli. Chtějí ti naši „demokraté“ jít stejnou cestou? 

Když dva dělají totéž

Minimálně se o to chtěli pokusit. Především paní Kalousková-Pekarová (to je ta paní, co v ČT tak dramaticky každodenně kulí v ČT oči nad svým náhubkem, ač představuje již zjevně odumřelý úd místní Páté kolony Bruselu) prosazovala asi nejhlasitěji zavedení korespondenčního hlasování. To je pro rozsáhlejší volební podvody podmínka nutná – i když nedostačující. Přestože měla velkou podporu zdejší bolševické mládeže (s infantilní značkou Piráti), která je právě tak závislá na podpoře Berlíno-Bruselu, nějak to prostě nestihli. 

A vypadá to, že už ani manipulace „průzkumy veřejného mínění“ jim nebude stačit. I když se agentury snaží, jak umějí, na více než deset procent „odchylky od reality“ si netroufají. A to ještě „omylem“ stvořili Šlachtu, neboť doufali, že tím podpoří „úprk od Babiše“. Teď, když jde Velký Andrej opět nahoru tak nezadržitelně, že to rovněž nemohou úplně ignorovat, nevědí, co si s Přísahou počít. Tak ji naopak strkají „pod laťku“ pěti procent, neboť se hrozí toho, že by mohla po volbách vytvořit s ANO koalici. Vyrobili si z toho prostě pěkný zmatek – a tak jim nezbývá než (podle velkého vzoru) spolehnout na volební podvody. O jejich přípravě se šušká leccos. 

Jenže ty by musela „pokrýt“ právě Koudelkova BISIA (vyslov bisajej). Odborníků na IT útoky má habaděj, trénuje již leta na Ukrajině, v Rusku a poslední větší cvičení měla spolu s podvratnou špionážní agenturou Člověk v tísni (ČT) hlavně v Bělorusku. Když ovšem jeden sleduje, jak to tam ti naši čučkaři zase zvorali (po domácím průšvihu s novičokem a Vrběticemi), moc by na úspěšnou aplikaci „bidenovského modelu“ zase spoléhat neměli. Když dva dělají totéž, nemusí to dopadnout stejně. Zvlášť když čučkaře v utajení mají reprezentovat čučkaři na veřejné scéně. Zrovna to bezvadně předvedli.

Čtěte ZDE: Zemanova velezrada: Čučkařům pod ruce smí koukat jenom CIA. Ruský agent za každým rohem? Kavárna zase řádí. Kdyby Koudelka sloužil v Putimi... Kdo tu co vlastně zanedbal?

Komu slouží tajní? 

Normální člověk by asi na první odpověděl, že vládě toho kterého státu. Těžko říct, do jaké míry si uchoval normální psychu syn exherce Martina Stropnického (to je ten, co si naposledy šmírácky zahrál roli ministra, teď statuje v trafice na české ambasádě v Izraeli), Matěj. Jako bývalý šéf místních Zelených se dal tentokrát do služeb jiných socialistů, kteří si tak přímo říkají, ač zjevně míří ze sněmovny podobně jako chcípající „havlistická výduť“ v čele s Kalouskovou-Pekarovou. A protože tu si jako těžký batoh připnula na záda fialová a duhová ODS, pokouší se o stejně marný výkon i ČSSD. Jenže tenhle Matěj se asi ještě pořádně nezorientoval, anebo si fakt nečekaně uchoval zbytky rozumu, takže v diskusi o Koudelkovi (na Primě s kalousko-pekarovcemi a Piráty) promluvil jako normální člověk:

Jeden výbuch byl ve skladu (Vrbětice) a druhý výbuch – politický – přišel zrovna náhodou, když se jednalo o (dodávkách očkování Sputnik z Ruska). To bylo načasování, které si tajné služby s policií prostě nesmějí dovolit. To je ovlivňování politických rozhodnutí. Tajné služby jsou tu přece proto, aby pracovaly pro stát, pro ústavně zvolené činitele, pro poslance.“ 

„Zbláznil jste se?” zděsil se sochobořič z Prahy 6 (Ondřej Kolář, syn agenta CIA a velvyslance v USA, nyní poradce tchajwnaského šéfa senátu z ODS). „Tajné služby opravdu nemohou být poplatné tomu, kdo je zrovna u vlády. Vy jste se úplně zbláznil. To si myslíte, že se někdo zvolí a ten si vybere jako maňáska šéfa BIS?“ Místopředsedkyně Pirátů Olga Richterová pak dokončila Matějovi Politické školení mužstva přímo geniálně: „Tajné služby jsou od obrany státu a nemohou být loajální tomu, kdo je zvolen. Ty chrání naši zemi a suverenitu.”

To jsem si nevymyslel. Tohle se opravdu stalo. V přímém přenosu. Takhle mluvili kandidáti do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Nejenže jsou to ťulpasové. Ale oni jsou patrně doopravdy přesvědčeni, že tajné služby nemají sloužit primárně premiérovi, vládě,  prezidentovi a dalším v zákoně vyjmenovaným ústavním činitelům (kteří je ostatně úkolují). Už docela otevřeně mluví o tom, že tajní policisté „nemohou být loajální tomu, kdo je zvolen“. Jsou tak zvyklí na to, že Koudelka a spol. pracují pro zdejší „deep state“ – jenž je právě tak jako BIS pobočkou Bruselu a Washingtonu – že to už považují za samozřejmost.

Vzhůru dolů!

Úplně jinou věcí je, že Koudelka a jeho podřízení dlouhodobě pracují přímo proti hlavě našeho státu. Dokonce prezidentovi nedávají požadované informace, ač jsou ze zákona povinni. Že namísto toho vydávají pravidelné „zprávy pro veřejnost“ (ač nic takového v zákoně o BIS není), ve kterých skandalizují vlastenecké politické strany a jejich představitele a tvoří „noty“ pro školy, jak by měly manipulovat dětmi při výuce dějin naší země.

A ještě úplně jinou věcí je, že zbabělý premiér Babiš hraje všechno na obě strany. Lépe řečeno na čtyři. Něco odpřisáhne v sídle CIA v americkém Langley (za přítomnosti právě vyznamenávaného agenta Koudelky), něco slíbí soudruhům v Bruselu, něco úplně opačného pak říká doma v kampani a něco jiného ještě prezidentovi, jenž má jeho politický (povolební) osud v rukách.

To, co provedl nyní - Koudelku pověřil vedením, přičemž o jeho jmenování má rozhodnout až nová vláda - je patrně nejdramatičtější pokus o aplikaci této metody v jeho politickém životě. Fakticky agenta CIA v čele našich špiónů ponechal - a tím, že jde takzvaně jen o "pověření", na Zemana udělal dlouhý nos. Tohle není o Chytré horákyni (oblečená-neoblečená), to je vzpoura. Potvrdil to tím, že přiznal, že s prezidentem tuto "verzi" nekonzultoval. Zeman dostal úder. Bezpochyby jej vrátí. Ale jak, nebo co jiného za to "zobchoduje", je v tuto chvíli těžko odhadovat. Vlastně je to zajímavý zvrat:

Skrze covidovou totalitu, kterou přijal Andrej Babiš a jeho vláda (spolu s prezidentem) za svou, se řítíme do propasti hrající vskutku všemi barvami pekla. Epizoda s agentem Koudelkou a jeho závisláky-obhájci je jen malou etudou, z níž vyčuhují rohy a kopyto, kam se podíváš. Ironií však je, že v poklidné šachové partii, která spěla k remíze, zvolil nakonec Babiš tah, kterým Miloše Zemana postavil v koncovce do nezáviděníhodné role.  Ještě to není mat, ale někdo z obou hráčů ho v tomto případě dost jistě dostane.

Čtěte ZDE: CIA je třída: Nový stupeň rafinovanosti. Boširov, Petrov i Kim Čong-un už se třesou! Systematická perestrojka. Noví agenti nastupují. Vezme si Koudelka inspiraci? Kvalifikace pro povolení zabíjet. Hypotéza má drobný háček

Bez posledních kovbojů?

Je totiž úplně jedno, že Koudelka nekončí. Je úplně jedno, zda jeho "plnohodnotné" jmenování nebo odvolání provede až nová vláda („která získá důvěru“, jak neopomněl ironicky zmínit velký ABé). Jestli Babiš kalkuluje s tím, že za těchto okolností ho Zeman prostě bude muset po volbách jmenovat premiérem (i kdyby nechtěl), nejspíš silně prezidentovy hráčské schopnosti podcenil - a může ho to stát politický život. Anebo že by věděl o jeho současné "formě" víc než my všichni? V každém případě se nyní pohybuje na velmi ostré hraně. Komu asi "uřízne hlavu"?

Podstatné je, že se tím „demokratům“ opět o něco zjednodušuje plán na chystaný volební podvod „podle americké metody“. Protože Koudelkovo faktické setrvání ve funkci to umožňuje. Že by se tím za Zemanovými zády chystala úplně jiná vládní sestava, které prezident nebude moci vzdorovat? Odpovídalo by to Babišově "obchodní" strategii. Také do poslední chvíle předstíral, že koupí Blesk a další akvizice Ringiera - a pak náhle v poslední chvíli koupil nečekaně Mafru (MfD, LN a další).

Nechme se proto překvapit, co nového prezident na tuto "facku" vymyslí. Není to ale zase tak podstatné. Je koneckonců skoro jedno, jestli nás po volbách s prezidentovým požehnáním „uzamkne“ do bruselské covidové cely Babiš, nebo "demokraté". Nebo všichni společně. Nebo jakkoli. Poslední kovboje Okamuru, Volného a spol. si k tomu určitě nevezmou. Zato takového soudruha Koláře či soudružku Richterovou klidně. To jsou správně vzdělané BISIAcké kádry!

Tak si zatím alespoň užívejme nádherného „rozmarného“ léta. Kdo ví, jestli takto „vesele rozmarné“ není (při vší hrůze) na dlouho poslední.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky