Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Francie: Další vražda kněze. Vrahem Rwanďan, co vloni podpálil katedrálu. Proč nebyl vyhoštěn? Zmatený a nervózní ilegál. Le Penová: Totální bankrot státu. Můžou v Evropě imigranti už všechno? A teď - Afghánistán!

Francie: Další vražda kněze. Vrahem Rwanďan, co vloni podpálil katedrálu. Proč nebyl vyhoštěn? Zmatený a nervózní ilegál. Le Penová: Totální bankrot státu. Můžou v Evropě imigranti už všechno? A teď - Afghánistán!

12. 8. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud přináší zprávu o dalším incidentu ve Francii, který jako jeden z mnoha svědčí o tom, co si západní politicky korektní společnost nechá ještě líbit - a ptá se, jak jsme připraveni na "vlnu" kolaborantů z Afghánistánu

Francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin uvedl, že v regionu Vendée byl v pondělí 9. srpna zavražděn katolický kněz. 

Na sociální síti napsal: "Veškerá moje podpora (jde) katolíkům naší země poté, co byl dramaticky zavražděn kněz ve Vendée. Přesouvám se na místo."

Případ je o to více šokující, že vraždu má na svědomí čtyřicetiletý Rwandský přistěhovalec, který v roce 2020 zapálil starobylou katedrálu ve Nantes. Le Figaro uvádí, že podezřelý je pro incident před rokem "pod zostřenou kontrolou místních soudů."

Pod kontrolou

Rwanďan se měl přijít ráno přihlásit na policejní stanici, kde uvedl, že zavraždil kněze, který ho přijal do své komunity. Na šedesátiletého duchovního zaútočil nožem. Policie potvrdila, že na místě, které podezřelý uvedl, skutečně objevila mrtvolu postaršího kněze.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Marine Le Penová na Twitteru napsala, tvrdý komentář a obvinila i ministra vnitra. Ten se však obvinění brání s tím, že "tohoto cizince nebylo možné deportovat" a to právě kvůli tomu, že byl pod soudní kontrolou. Darmanin také paní Le Penovou obvinil, že "místo toho, aby měla soucit s katolíky, vyjadřuje se (k věci) bez znalosti faktů".

Vrah byl údajně katolíkem a v roce 2016 se setkal i s papežem Františkem. A údajně měl (jako téměř všichni migrantští vrazi) samozřejmě psychické problémy. Že by právě po tomto setkání? Nebo ho snad inspirovalo? Nebo jaká další fakta u žháře a vraha potřebujeme znát?

Čtěte ZDE: Zpráva o děsivém stavu (nejen) Francie: Dekadence a úpadek. Jsme zpět v roce 410? Již nemáme rádi ani sami sebe. Revoluce antikultury. Naše národy na cestě ke zkáze. Stojí ještě něco za námahu? Západ ztratil duši

Totální bankrot státu

V tamní bazilice, kde se tragedie odehrála, je pohřben zakladatel kongregace svatý Ludvík Maria Grignon z Montfortu. Co Rwanďan dělal na svobodě a proč psychiatrické vyšetření neodhalilo jeho vražedné sklony?

Emmanuel Abayisenga, přišel do Francie jako "uprchlík" v roce 2012. Od minulého roku žil ve farním společenství Montfort v Saint-Laurent-sur-Sevre. V roce 2019 mu bylo nařízeno opustit území Francie a v červenci 2020 se dostal na titulní stránky novin jako žhář katedrály v Nantes.

Abayisenga pracoval jako kostelník a vyšetřování ukázalo, že pouze on měl klíče a možnost založit oheň. K založení požáru se přiznal. Tehdy se to vysvětlovalo jeho "zmateností a nervozitou" ze ztráty práva zůstat ve Francii. Byl podroben soudnímu dohledu, ale církevní instituce mu daly znovu šanci.

Marine Le Penová dále na Twitteru napsala: "Ve Francii může být člověk ilegálně, může podpálit katedrálu v Nantes, nikdy nebude vyhoštěn a může zůstat recidivistou a zavraždit kněze. To, co se děje v naší zemi, nemá obdoby: Je to totální bankrot státu a ministra vnitra Darmana," napsala vůdkyně Národního sdružení.

To vše se děje právě ve chvílích, kdy média spojená s vládnoucími elitami "liberální demokracie" upozorňují, že se má Evropa připravit na vlnu miliónů "uprchlíků" z Afghánistánu. Poté, co Američané (a my jako jejich spojenci a "křoví" v NATO) prohráli dvacetiletou válku, druhý Vietnam, zamíří prý statisíce kolaborantů s dosavadní okupační mocí na Západ. Proč by se ale měla Evropa připravovat? Copak neví, jak se hordám ubránit? Což nestaví Litva na hranicích s Běloruskem ploty a nenasazuje armádu připravenou střílet - za pochvalného mručení Bruselu?

Že za totéž - v mnohem mírnějším provedení - bylo Maďarsko ostrakizováno? Tak si musí bruselské" politbyro" vybrat. My bychom se ale měli zařídit bez čekání na jeho "pokyny". Než nám to tady milovaní uprchlíci zapálí a začnou vraždit. Určitě ne tak, že rozšíříme psychiatrické kliniky.

Copak nám v tomto ohledu asi předvolebně slíbí "vítači" - Piráti, STAN, TOP a spol.?




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky