Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Už jsou tady: Honička s migranty v Praze. Pekarová - coby pražská jednička SPOLU - jim chce otevřít brány. Všichni jsou to piráti. Slevové balíčky i akční ceny pro invazi. Pokračující covidismus jako zástěrka. Dokdy jsme tady doma?

Už jsou tady: Honička s migranty v Praze. Pekarová - coby pražská jednička SPOLU - jim chce otevřít brány. Všichni jsou to piráti. Slevové balíčky i akční ceny pro invazi. Pokračující covidismus jako zástěrka. Dokdy jsme tady doma?

14. 8. 2021

Tisk článku

Pavel Kopecký upozorňuje, že pod zástěrkou virtuálního covidismu nabírá na síle nová tsunami migrační invaze a že bruselská pátá kolona chce u nás po volbách už naplno otevřít brány této destrukci národa a státu

K nelibosti pražské kavárny (reprezentované demoblokem Piráti, STAN, ODS, KDU-ČSL, TOP 09), se migrační téma stává čím dále tím více, ožehavým problémem obou "liberálně demokratických" koalic. Piráti se nikdy netajili tím, že chtějí přijímáním migrantů pracovat na proměně světa v "globální vesnici" bez národů a států společně ze sorosovskými neziskovkami. ODS s lidovci se snažili tomuto zničujícímu tématu spíše vyhýbat. To ale nyní prolomila předsedkyně TOP 09 kandidující v Praze jako jednička koalice SPOLU: otevřeně připustila, že je pro přijímání migrantů z nárazníkových zemí. 

I když se jí minulý týden do odpovědí pro Novinky zjevně nechtělo, přece jen nemohla zapřít nos mezi očima ani své bruselské sponzory, kteří určují směr jakým se tyto „proevropské“ strany prezentují.

Otevřít brány

Když byla Markéta Pekarová Adamová konfrontována se stále se zhoršující situací ohledně proudu valícího se opět do Evropy, byla značně nervózní. Invaze ze všech směrů začíná nebezpečně připomínat tsunami migrantů z Afriky a Asie, kteří po pobídkách Merkelové a Bruselu zaplavili před pěti lety Evropu. A všechno nasvědčuje tomu, že po mírném "covidovém" opadnutí se začíná tato vlna opět dramaticky zvedat - mimo jiné také pod vlivem prohrané války v Afghánistánu. Podle velmi opatrných čísel Frontexu, se počet vetřelců snažících se za každou cenu probít na evropskou půdu zvýšil oproti loňskému roku za stejné období o 60 procent. 

Projevuje se to na všech bojištích migrační fronty. V podstatě není místo na vnějších hranicích Evropské unie, kterým by se stále zesilující invaze migrantů vyhnula. Kromě tradičních středomořských států se opět aktivizovaly migrační bojůvky na Balkáně snažící se probít přes maďarskou hranici. Není proto pochyb, že se migrační téma stane jedním z ústředních témat blížících se parlamentních voleb, i když se tomu demoblok zuby nehty brání a snaží se odvést pozornost od hrozící katastrofy jinam. Právě tak to předvedlo "Kalouskovo dvojče" Pekarová ve zmíněném rozhovoru: 

Ptali se jí: Kdybyste byli ve vládě, nabídli byste „nárazníkovým“ zemím, že přijmeme i část dospělých uprchlíků? Pro mě je relevantní bavit se o tom, co je teď opravdovým problémem ČR. Neodpovídáte mi na otázku: Promiňte mi, ale naskakujete Andreji Babišovi... Přečetla jsem vám data, že počty na evropských hranicích opět stoupají: Ano, říkám, ať pomáháme, jak už jsem přiblížila…. Stále jsem se ale ptala na jinou věc, a sice, zda byste jako členka vlády nabídla nárazníkovým zemím, že část přijmeme: Odpověděla jsem. Ano…… Po dlouhém páčení jsme se tedy dozvěděli, že lídryně koalice SPOLU v Praze, by otevřela brány naší země pro migrantské hordy.

Honička

Nepochybně tato slova budou zaznamenána i neziskovkami, které pro ně připravují půdu. Jen několik dní poté, co Pekarová označila migraci za "netéma" voleb, se odehrálo v Praze drama, které mnohým otevřelo oči:

Ve čtvrtek 12. srpna kolem čtvrté hodiny ranní začala v pražských ulicích honička, která si nikterak nezadá s akčními filmy. Hlídka středočeské policie si na dálnici D1 všimla podezřelé dodávky, jejíž řidič na výzvu k zastavení sešlápl plyn a začal ujíždět. Pronásledování pokračovalo na území Prahy, a zapojily se do něj všechny dostupné hlídky v okolí. Řidič policistům ujížděl po ulici 5. května, přes Nuselský most až do Holešovic. Tam Ford Transit prorazil závoru areálu jedné firmy, kde vjel na trávu a nakonec havaroval.

Jaké bylo překvapení policistů, když se z havarovaného vozu začali na všechny strany rozbíhat migranti, kterých se do dodávky vměstnalo téměř třicet. Většinou šlo o muže ve vojenském věku a jak se později ukázalo, drtivá většina z nich pocházela ze Sýrie. Totožnost, řidiče, kterého se mezitím policistům stejně jako většinu migrantů podařilo díky vrtulníku s termokamerou zadržet, nebyla dosud oficiálně oznámena, ale podle zasahujících policistů šlo zřejmě o Turka.

Čtvrteční migrantské drama v centru hlavního města tak nejlépe odpovědělo Pekarové a spol., zda migrace bude či nebude tématem voleb. I když se pražská kavárna zuby nehty brání podívat se realitě do očí, skutečnost je taková, že od začátku roku stále sílí proud migrantů přes naše území. Z nich se podaří zachytit pouhý zlomek. Stejná situace je v pobřežních státech, kde i kvůli požárům, které jsou podle policejních statistik ve velké míře uměle zakládány právě migranty, se pod kouřovou clonou hroutí obrané linie starého kontinentu.

Čtěte ZDE: Bolševici nastupují: Piráti a STAN přitopí pod kotlem revoluce. Co na nás chystají za chuťovky? Program v duchu západní progresivní levice. Zamlžení problému s migranty. Těšíte se na euro? Ještě budeme vzpomínat...

Cestovka 

Minulý týden přinesl britský list The Daily Telegraph šokující informace o marketingových metodách migračního průmyslu, který se za podpory nadnárodních korporací a bruselských komisařů spolupracujících s neziskovkami napojenými na organizovaný zločin podobá stále častěji obrovské cestovní kanceláři. Je stále zřejmější, že ničení posledních zbývajících základů evropské křesťanské civilizace má stále větší akceleraci. A zatímco média jsou zahlcena nesmyslnou "nastavovanou kaší" neexistujícího covidismu, pod tuto zástěrkou probíhá nerušeně přesídlování milionů migrantů z Afriky a Asie.

Za tiché i otevřené podporu z nejvyšších mocenských míst se pašeráci zjevně cítí být nejen byznysmeny, ale i nositeli pokroku. Tak je o tom bruselské špičky svými prohlášeními ubezpečují, nabízejí jim "slevy a akční migrační balíčky" - tak jako běžné velké obchodní korporace. Jak zjistil The Daily Telegraph, pašeráci nerušeně inzerují své aktivity a lákají migranty na dříve nevídanou škálu služeb. Za jednu cenu si tak lze například předplatit garanci tří pokusů o dopravu do cílové destinace, nebo „prémiový balíček“ zajišťující tolik pokusů, kolik bude třeba.

Vzájemně si konkurující pašerácké korporace navázané na nadnárodní korporátní skupiny ujišťují v reklamních spotech, že pokud si migranti vyberou jejich firmu, o své peníze nepřijdou, protože mohou zaplatit až poté, co dorazí do cíle. Takovýchto inzerátů jak zjistili, reportéři britského konzervativního listu jsou plné sociální sítě.

Lze na nich najít například video, v němž obchodní zástupce převaděčské "cestovky" migranty nabádá, aby se drželi pouze „důvěryhodných firem" na převádění lidí, garantujících bezpečnou cestu do Británie za sedm tisíc liber (zhruba 210 tisíc Kč). „Neposlouchejte ty, kteří chtějí 18 tisíc nebo 20 tisíc liber, kontaktujte nás.“ Konkurenční prostředí v migračním průmyslu je k nerozeznání od nabídek slev na zboží tak je známe z Lidlu nebo z Tesca. 

Zatím...

Je to další důkaz prorůstání státní, soukromé a zločinecké sféry, která postupuje společně v symbióze za svým cílem, jímž je zničení dosavadního světa a nastolení nového světového řádu, jehož nedílnou součástí je i výměna původního evropského obyvatelstva, jak o tom svědčí mnohé materiály, kterými se tito vizionáři nového věku, už ani příliš netají.

Zda u nás uspějí pod pirátskou vlajkou nebo pod značkou TOP 09 koalice SPOLU, o tom rozhodnou voliči. Každopádně dnes již není pochyb, že i přes nevoli představitelů demobloku se obrana naší země před migrační vlnou, stane jedním z nedůležitějších témat voleb.

Stále více lidí si totiž začíná uvědomovat, že boj proti falešnému covidismu, zničující vakcinaci a v této souvislosti destrukci posledních zbytků občanských svobod úzce souvisí s poviností uhájit naši zemi před migračními vetřelci a jejich pátými kolonami. Jedno se snaží zakrýt druhé. Ale jedno i druhé je kruciální otázkou existence našeho státu a přežití jeho historických národů. Jednomu i druhému chtějí Pekarové "SPOLU" se současnými (i povolebními) pirátskými spojenci pobolševicku "zakroutit krkem".

Zatím ještě platí, že my jsme tady doma.

Dokdy?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky