Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcinace jako nástroj překódování lidské DNA: Ideolog globalistů nabádá k radikální přeměně světa i lidí. Jsme pouhé artefakty hodné utracení?  Jacques Attali a jeho představa překrásného nového světa

Vakcinace jako nástroj překódování lidské DNA: Ideolog globalistů nabádá k radikální přeměně světa i lidí. Jsme pouhé artefakty hodné utracení? Jacques Attali a jeho představa "překrásného nového světa"

25. 8. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov komentuje odhalení Jacquese Attaliho o nutnosti opravit vývojové nedostatky světa jeho překódováním, včetně překódování lidské DNA či nahrazení člověka bioroboty

Na internetu se 19. července objevilo video s krátkým, zato však památným projevem známého finančníka, politika a spisovatele Jacquese Attaliho. Jacques Attali je považován za jednu z nejvlivnějších osobností naší doby. Mluví se o něm jako o člověku, který sloužil zájmům klanu Rothschildů, od dob F. Mitteranda byl stálým poradcem francouzských prezidentů a nemalou měrou přispěl k tomu, že se Emmanuel Macron stal v roce 2017 francouzským prezidentem (nad čímž dnes Francouzi hořekují).

Attali je autorem několika desítek knih, které sám nazývá „projektováním budoucnosti“. Klaus Schwab, prezident Světového ekonomického fóra (WEF), loni představil plán „Velkého resetu“, jehož mnohé body se shodují s Attaliho myšlenkami. Není divu, že Klaus Schwab a Jacques Attali jsou ptáčci, co vylétli ze stejného hnízda Rothschildů.

Překódování světa

Červencový video-projev Jacquese Attaliho byl ovšem šokující. Natolik šokující, že YouTube musel video o několik hodin později zablokovat. I přes snahu světových cenzorů o odstranění videoklipu je však stále k nalezení na internetu. Například na tomto odkazu.

Klíčovým výrazem v tomto Attaliho projevu je slovo „kód“. Mluví o různých kódech – počítačovém, telefonním, genetickém, etickém, socioekonomickém, potravinovém. Kód v nejširším slova smyslu představuje soubor pravidel (kodex). Attali to definuje stručně: kódy jsou zákony, které řídí svět. A začíná filozofovat nad banální samozřejmostí: Na světě je mnoho nedokonalostí, dokonce i strašlivých. Tyto nedostatky vyplývají ze skutečnosti, že odpovídající kódy (kodexy) mají závažné nedostatky. A hlásá tezi: svět můžeme učinit dokonalý tím, že opravíme kódy všech systémů.

Attali se metodou řečnických otázek ptá: Měl by se změnit lidský genetický kód? Ačkoli se vyhýbá jasné odpovědi, je rozhodně pro genetickou přestavbu člověka. Člověk se vyvíjí, říká Attali, ale tato evoluce se ubírá špatným směrem; lidskou evoluci je třeba dostat pod kontrolu, přičemž nástrojem řízené evoluce musejí být kódy.

Attali tvrdí, že v průběhu dějin se člověk stále více stává „artefaktem“, „objektem“. V duchu Klause Schwaba (knihy „Čtvrtá průmyslová revoluce“) Attali vítá syntézu člověka a počítače, vznik kyborga, tj. biorobota. Nevylučuje, že výsledkem „objektivního trendu“ by mohla být stoprocentní protéza. Svět se obejde bez lidí. Kódy musí zabít člověka! Aťsi je místo člověka „artefakt“ či „objekt“, ale ten „správný“. A „správnost“ objektu zajistí „správné kódy“.

Překrásný nový svět?

Attaliho argumentace mi připomněla dystopický román Aldouse Huxleyho „Překrásný nový svět“. Obyvatelé tohoto světa byli produkty pásové výroby. Výroba začala mimotělním oplodněním vajíčka umístěného ve speciální lahvičce. Lahvičky se od sebe lišily a výsledný produkt sjíždějící z pásu měl různé vlastnosti. Rozdíly byly naprogramovány do embryí v inkubačních lahvích. Vládci „překrásného nového světa“ použili několik genetických kódů, pomocí nichž vytvořili elitu (kastu „alfa“), střední třídu („beta“, „gama“) a nižší třídy („delta“, „epsilon“), které se jen vzdáleně podobaly homo sapiens.

Attali se vyhýbá otázce, kdo vytvoří ony „správné kódy“ a zavede je do praxe. Odpověď však zná Klaus Schwab, který obšírně hovoří o přetváření člověka v duchu transhumanismu. A tuto transformaci budou řídit majitelé velkých korporací. V podstatě především oni budou potřebovat takovéto bioroboty, jaké popisuje Huxley v rámci nižší kasty „delta“ a „epsilon", aby vykonávali ty nejšpinavější práce.

Attali také říká cosi o dalších kódech. Zmiňuje například „kód uctivosti“. A protože je psycholog, mluví spíše o „dobrotě“, „spravedlivosti“, „altruismu“, „přejícnosti“, „péči o budoucí generace“, aby vzbudil důvěru. Attali se také zmiňuje o „sociálním kódu“, za nímž lze spatřovat model „inkluzivního kapitalismu“ popsaný Schwabem. Attali to nazývá „pozitivní společností“.

Čtěte ZDE: Transhumanismus: Digitální totalita se přibližuje. Kybernetické zrůdy místo lidí. Zuckerberg i Musk se pilně činí. Medicína jako šlechetný úmysl, nebo zástěrka na vytvoření monster? Otrokářství nového typu. Klíč k moci

Spasitel planety

Od „sociálního kodexu“ přechází Attali k „ekonomii života“, kterou dlouho rozvíjel. Navrhuje zbavit se části zemědělství, většiny dopravních odvětví (automobilového, leteckého, železničního), strojírenství, chemického a textilního průmyslu jako „škodlivých“. Za „škodlivé“ označuje Attali také těžbu uhlovodíků, uhlovodíkovou energetiku a železářský a ocelářský průmysl, které mají velkou uhlíkovou stopu a přispívají k obrovským emisím oxidu uhličitého. Oběma rukama hlasuje pro radikální „dekarbonizaci“ světové ekonomiky, aby se zabránilo oteplování klimatu. Do „ekonomiky života“ zahrnuje zdraví a hygienu, potraviny, vzdělávání, kulturu, digitální technologie, bezpečnost a zelenou energii. Zejména prosazuje úplné zastavení výroby cukru a výrobků, v nichž se cukr používá.

Záběr Jacquese Attaliho je široký: od otázky genetického přetváření člověka až po cukr a správnou výživu. Attali se také dotýká očkování a zcela jasně říká: očkování je nezbytné a v budoucnosti musí být atributem „pozitivní společnosti“, která vytvoří ten jediný „správný“ genetický kód člověka.

Ve videu, o kterém mluvím, klade Jacques Attali také tyto řečnické otázky: Bude přechod k nové společnosti postupný, nebo rychlý a náhlý? Bude přechod dobrovolný, nebo nucený?

Attali se vyhýbá přímé odpovědi, ale podotýká, že přechod bude pravděpodobně šokující. Budování „pozitivní společnosti“ prostřednictvím síly a nátlaku považuje on i jeho zadavatelé za jeden z klíčových scénářů. Je zde pozoruhodná paralela s myšlenkami „šokové terapie“ Miltona Friedmana, jehož recepty byly použity v Chile, kde vše začalo v roce 1973 zavražděním prezidenta Allendeho a pokračovalo vraždami tisíců Chilanů.

Běsy globálního řádu

Na internetu je mnoho komentářů k červencovým „odhalením“ Jacquese Attaliho. Většina z nich je takováto: „blouznění šílence“, „Attali přišel o rozum“, „intelektuální šílenství“, „kanibalismus zahalený do chytrých a krásných slov“, „fašismus v intelektuálním obalu“. Každá z těchto charakteristik je naprosto výstižná.

Dokonce i Google se obával příliš otevřeného odhalení zákulisních plánů světových elit a video francouzského „intelektuála“ zablokoval. Stejné myšlenky však vyslovil již před čtyřiceti lety, když hovořil o potřebě „diktatury zdraví“. Dnes vidíme tuto diktaturu v podobě přímého zásahu do lidské svobody a státních zákonů.

Attaliho poslední „odhalení“ je třeba vnímat velmi pozorně. „Běsnící démoni“ se připravují na rozhodující útok, aby se chopili moci nad světem.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky