Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Úprk srabů: Jak dopadl v Kábulu boj za Prahu? Onkel Adolf by měl radost. Proč tak rychle padla loutková vláda USA? Oddechnutí pod Tálibánem. A kdo teď doučí negramotné Afghánky? Obvyklá potěmkinovská víska se zřítila

Úprk srabů: Jak dopadl v Kábulu boj za Prahu? Onkel Adolf by měl radost. Proč tak rychle padla loutková vláda USA? Oddechnutí pod Tálibánem. A kdo teď doučí negramotné Afghánky? Obvyklá potěmkinovská víska se zřítila

7. 9. 2021

Tisk článku

Ladislav Větvička vzpomíná prorockých slov vrchního velitele české okupační armády v Afghánistánu a přemítá, co by asi dotyčný řekl na adresu svých kolegů dneska

Odejit by dokazal jen srab. To prohlasil vrchni velitel česke okupačni armady přesně před třema rokama, v srpnu 2018. Tuž nevim, nejsem si jisty, ale žaden velitel by neměl takto hovořit o svojich jednotkach, byť okupačnich.

Faktem je, že Afghanci, na rozdil jinych bojovniku, napřiklad Němcu, dokazali porazit tři nejsilnějši armady světa. Vlastně porazili celu protihytlerovsku koalicu. Nejdřiv do roka 1919 porazili ve třech valkach Brity, pak v rokach 1979-89 Sověty a nakonec v rokach 2001-21 Spojene staty.

Myslim, že Onkel Adolf by z nich měl radost. Odolali dokonce aji stotisicove armadě, keru tam synci z SSA přivezli, aby je pak po svoji nejdele vedene valce zas odvezli, mnohe z nich v dřevěnych krabicach.

Ne, nemam z teho radost. Stopadesat tisic mrtvych lidi nemože robit nikomu radost. Je uplně jedno, jestli oběti byly z řad okupačnich jednotek, vlasteneckych bojovniku nebo civilistu. Jedini, keři na všem hledaju pozityva, su jako vždycky slunkaři, keři se raduju, že gramotnost žen stupla za poslednich dvacet roku okupace na 37 %.

Tak určitě, aji ja mam z teho velku radost. Kdo ovšem fčil douči tych 63 % negramotnych, to netušim, A k čemu bude schopnost čitat tym gramotnym tež nevim, mam spiš taky nejasny pocit, že věhlasne knihy jako su třeba Dopisy Volze, V zajeti Islamu nebo aji obyčejna kuchařka Minutky z vepřove pečeně fčil nebudu v Kabulu tak uplně k dyspozici v každem Librexu.

Čtěte ZDE: Tálibán v očích kavárny: To je zase keců! Co slyšel Ahmad od Násira? Nejen naši špioni jsou na baterky. Tlumočníky ani tlumočnice nedáme. Hřib už stele postele. Pravda a láska pro Kábul. Za trest vás neuznáme!

Je hezke fčil čitat, co se v udolich okolo Kabula v době okupace vojsk NATO dělo. Snad enem uryvek z hezkeho rozboru Challengera na webu D-Fens

"Američané neprohráli proto, že by měli méně silné vojsko, ale proto, že si na prosazování svých cílů vybírali ty nejodpornější zmrdy, kteří byli schopni kolaborovat. V momentě, kdy zmizela vojenská síla západu, potěmkinská vesnice se zřítila jako domeček z karet. Když okupovali Afghánistán Rusové, Tálibánu trvalo 3 roky, než ruskou loutkovou vládu svrhla. Američany dosazená loutková vláda padla ještě předtím, než se američtí soudruzi stačili evakuovat. Bylo to proto, že loutková vláda dosazená Rusy měla jakous takous legitimitu a prostí Afghánci na ni tedy mohli pohlížet jako na menší zlo, než na Tálibán. Vláda zmrdů dosazených USA padla proto, že neměla legitimitu naprosto žádnou, páchala na místním obyvatelstvu zvěrstva takového druhu, že se většina lidí modlila k Alláhovi, aby už přišel zpět ten nenáviděný Tálibán, za kterého to sice taky bylo hnědým nahoru, ale aspoň byl klid, nikdo neunášel a neznásilňoval děti a pokud ano, aspoň ne v takové míře."

Tak co fčil, vrchni veliteli? U Kabula už se nebojuje za Prahu? Asi ne, když kolaborujici jednotky už su u Prahy a přivezli zme si je tu sami. A budu tež použivat mlade synky pro zabavu tajak v Brytanyji? A mohl bych to vidět?

Zdroj.

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky