Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mobilizační faktor Turecka: Proč globalisté usilují o islamizaci Evropy? Imigrace povede k rozkladu národních států. Řízený rozklad všemi prostředky. Stane se nakonec nová Osmanská říše hrází proti transhumánní globalizaci?

Mobilizační faktor Turecka: Proč globalisté usilují o islamizaci Evropy? Imigrace povede k rozkladu národních států. Řízený rozklad všemi prostředky. Stane se nakonec nová Osmanská říše hrází proti transhumánní globalizaci?

9. 9. 2021

Tisk článku

Dmitrij Světin ukazuje, jak turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v době triumfu „teorie chaosu“ po celém světě staví proti obrazu budoucnosti globalistů a transhumanistů novou Osmanskou říši

Již dlouho se ví o tom, že bojovníci Islámského státu napojení na Národní rozvědku USA jsou využíváni neoglobalisty k erozi tradičních evropských hodnot a jako faktor trvalé destabilizace v Evropě. Právě oni organizují neustálý příliv uprchlíků, který vzhledem k úsilí odcházející frau Merkel a jejího kolegy Macrona přesouvá pozornost národů a jejich zemí od odporu proti transhumanistům a očkovacím látkám k „zúčtování“ s drzými imigranty.

Na tomto pozadí se spojuje krajní levice – Antifa s krajní pravicí – neonacisty. Jejich terčem se stávají zdraví konzervativci jako AfD (Alternativa pro Německo) v Německu nebo strana Marine Le Penové ve Francii. Tyto síly jsou vytlačovány z reálné politiky, která je nyní neoddělitelně spojena s nadnárodními organizacemi všech forem vlastnictví. Podle Klause Schwaba je hlavním cílem tohoto procesu zbavit vyspělé země jejich národní suverenity a uspokojit zájmy nadnárodních korporací, které budou lidi rozvíjet směrem, který si nevybrali. Vzniká tak „báječný nový svět“ vyšší úrovně, v němž má každý sloužící člověk podoben šroubu vyfrézován svůj vlastní závit. Lidé jsou zbavováni toho, co jim dal sám Stvořitel – svobody volby.

Odpověď na otázku, proč byly jako nástroj destabilizace vybrány extrémní směry sunnismu, je zcela zřejmá. „Inšalláh“ – Alláhovi otroci věří, že vše již bylo rozhodnuto a že vše co má být, to také bude. To je krajní mez fatalismu, „kismet“ – předurčený osud, který nelze změnit. Proto jsou nejchudší obyvatelé Blízkého a Středního východu zcela ovládáni. Zároveň se naskýtá příležitost nahradit pravý islám wahhábismem, který k masám nepřinášejí žádní skuteční mulláhové. Není tak snadné jednat se šíity, kteří tvoří maximálně 10 % světové islámské komunity. Od smrti Prorokova vnuka imáma Husajna v Karbale, která navždy rozdělila muslimy na sunnity a šíity, si ti druzí osvojili princip takíja, aby se mohli postavit svým nepřátelům. Umožňuje jim, aby se k pravé víře hlásili jen naoko a vedli život nevázaný na přikázání věrouky ve snaze dosáhnout vyššího cíle – vítězství islámu.

Rozkladná islámská imigrace

V bývalých jižních sovětských republikách se za třicet let od rozpadu SSSR obyvatelstvo mimo města vrátilo k dobám středověkého temna – žije částečně podle práva šaría a tam, kde se obchoduje s drogami, v postsovětském bezpráví. Neznalost ruského jazyka a tradic bývalého impéria je dnes normou pro ty, kteří tvoří jádro „pracovních migrantů“ zaplňujících střední Rusko díky úsilí některých členů ruské vlády spolčených s neoglobalisty. Moskva je tímto importovaným lidským materiálem přeplněna. (Podle bezpečnostních složek je jen v Moskvě přes 4,5 milionu migrantů ze zemí mimo EEU (Eurasijský ekonomický svaz), tj. především ze Střední Asie.) 

Podle plánu spiklenců okolo Klause Schwaba má Rusko čelit témuž, co destruuje západní Evropu: vytlačení křesťanské tradice na periferii atomizované společnosti, vytvoření převahy nevzdělaných a agresivních imigrantů v klíčových logistických a výrobních uzlech. V každém okamžiku pak může v těchto uzlech dojít k destabilizaci společensko-politické situace a k rychlému zhroucení států. Nahradit by je měly nikoli regiony, ale nadnárodní korporace, které se opírají o sílu soukromých armád.

Za stejným účelem se má stát Afghánistán katalyzátorem masového exodu obyvatel ze Střední Asie. Tento proces je zamýšlen jako dvoufázový. Nejprve dobře organizované a vyzbrojené afghánské kmeny překročí hranice a „rozhýbou“ místní obyvatelstvo středoasijských republik, které pak mimo Evropu „vtrhne“ do Ruska. Středoasijští chánové a emírové dostanou za „uprchlíky“ peníze od USA, což je ještě více připoutá k iniciátorům světových změn – k Anglosasům. Jimi vytvářená nárazníková zóna kolem Ruska tak bude výrazně posílena.

Čtěte ZDE: Je tu situace, kterou jsme očekávali: Začátek "přísnější vlády". Totální vakcinace pro vyšší zisk a depopulaci? Rockefellerova nadace i Schwabův Velký reset na plné obrátky. OSN, WHO, MMF a SB služkami mocných?

Turecký klín globalizaci

Jenomže globální plánovači v tomto scénáři neustále zapomínají na Turecko, které je podle svého prezidenta Recepa Erdogana připraveno hrát samostatnou geopolitickou hru. Je to snad jediná muslimská země, kde vzpomínka na impérium, a tedy nacionalismus, přesahuje islám v ovlivňování myšlení mas. Na pozadí evropské krize, kterou neoglobalisté spojují s pandemií COVID-19 a sunnitskými imigranty ze Sýrie a Iráku, a pod vlivem odchodu USA z Afghánistánu (stejně jako „karabašské patové situace“) začal turecký prezident spolu se svým ministrem zahraničí připravovat základy nové Osmanské říše – „Svaz turkických států“. Turci do něj chtějí zapojit Ázerbájdžán a středoasijské republiky: Uzbekistán, Kazachstán, Kyrgyzstán a případně Turkmenistán. Výsledné řešení má být oznámeno na listopadovém summitu turkicky mluvících zemí.

Zajímavé je, že vznik takovéhoto pantureckého monstra, prototypu budoucího impéria, jde ve střednědobém horizontu na ruku ruským odpůrcům transhumanismu, respektive těm, kdo jsou u moci a implicitně se mu brání metodou „italské stávky“. Paradoxně dává tento moment Rusku oddechnout, protože proud migrantů z bývalých republik se omezí na „velké Turecko“ a Čína, která téměř pohltila Kazachstán, získá silného a cílevědomého soupeře. 

Vzhledem k tomu, že Čína zapadá do „báječného nového světa“ řízeného korporací „Komunistická strana Číny, a.s.“, je to pro plány Schwaba a spol. vážná rána. Kromě toho nový osmanský přístav nahradí extremistické islámské sekty nacionalismem a zablokuje obchod s drogami ze severního Afghánistánu dosud ovládaný odpůrci Tálibánu. Tato „poslední ohniska afghánské demokracie“ jsou financována americkou Národní gardou, protože dodávky heroinu do Ruska jsou v USA považovány za účinný prvek ničení tradičních hodnot.

A ještě jedna věc: Rusové vždy čekají na to, až „kohout zakokrhá“. Vytvoření „Svazu turkických států“ je právě takovou událostí. Turecká aktivita tak může přispět k růstu imperiálních nálad v Rusku, protože jednomu impériu může úspěšně čelit pouze další impérium.

 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky