Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Doktor Smrt: Anthony Fauci: Bizarní ikona USA. Kmotrův učeň jako hlavní poradce pro zdravotnictví. Přítel Big Pharmy a biologických experimentů. Jedna ruka s Pentagonem. Lotr a nepotopitelný důstojník Deep State

Doktor Smrt: Anthony Fauci: Bizarní ikona USA. Kmotrův učeň jako hlavní poradce pro zdravotnictví. Přítel Big Pharmy a biologických experimentů. Jedna ruka s Pentagonem. Lotr a nepotopitelný důstojník Deep State

22. 9. 2021

Tisk článku

Viktorie Nikiforová vykresluje ďábelský profil zrůdného propagátora vakcinace a kovidové diktatury v USA ve funkci poradce prezidenta pro otázky veřejného zdraví

Novým "sexy ikonou" Ameriky se znenadání stal osmdesátiletý doktor Fauci. Byl o něm natočen dokumentární film a vydána celá řada reklamních kusů zboží. Trička, hrnky, čepice a samolepky na nárazníky nesou slogan typu „In Fauci we trust“ (Věříme ve fauciho).

Současněje ovšem Anthony Fauci obviňován prominentními americkými politiky ze všech možných smrtelných hříchů. Senátor Rand Paul na něho podal trestní oznámení u ministerstva spravedlnosti. Davy demonstrantů na shromážděních skandují: „Fauci do vězení!“. A jeho nejčastější přezdívka je Doktor Smrt.

Proč se ale člověk s napohled tak nezajímavou funkcí – ředitel amerického Národního ústavu pro výzkum alergií a infekčních nemocí – ocitl v epicentru skandálů a veřejného rozruchu?

Šedá eminence

Anthony Fauci je typickým představitelem amerického Deep State. Po celá desetiletí byl prezidentským poradcem pro zdravotnictví a přežil mnoho prezidentů, od Reagana až po Bidena. Je pravidelně kritizován a vyzýván k rezignaci, ale zůstává naprosto nepotopitelný. Technicky je mimo politiku, ale každý ví, že je funkcionářem americké Demokratické strany a celé americké levice.

Jeho otec byl newyorský lékárník. Anthony chodil na prestižní soukromou jezuitskou školu v elitní čtvrti Upper East Side. Fauci si po celý život udržuje vazby na farmaceutický megaprůmysl. Jeho kritici tvrdí, že právě s jeho pomocí Big Pharma účinně privatizovala americké vládní agentury a rozvrátila politiku země.

Prvním velkým skandálem, do kterého se Fauci zapojil, byla historie vzniku viru HIV. V osmdesátých letech byl obviněn aktivisty, že lékařům zakázal používat léky, které by mohly pomoci pacientům s AIDS. Žádný průvod homosexuálů v New Yorku se tehdy neobešel bez hesel jako „Pryč s Faucim!“ nebo „Fauci je vrah!“. V roce 1992 aktivisté doslova vtrhly do Státního zdravotnického ústavu a přirovnávali Fauciho k Adolfu Eichmannovi.

Takový hněv "privilegoaných mas" by asi neprošel žádnému funkcionáři. Nepotopitelný Fauci však ve funkci zůstal, ač v boji proti HIV jednoznačně selhal. V letech 1981 až 1991 onemocnělo AIDS více než milion Američanů. V roce 1992 byla tato nemoc nejčastější příčinou úmrtí amerických mužů ve věku 25 až 44 let.

Historie se opakuje

Sám Fauci o tom, co se dnes děje, říká, že jde o „jakési ďábelské opakování historie HIV“. Političtí odpůrci – takzvaná pandemie je v USA i zbytku světa už dlouho čistě politickou záležitostí – tvrdí, že Fauci se chová stejně jako tehdy: zakazuje léky, které by se mohly úspěšně nasazovat proti koronaviru, a všemožně brání přijetí pravých vakcín. Jakmile byl v Rusku vyvinut Sputnik V, Fauci se okamžitě pustil do kritiky této vakcíny.

Hlavní virolog USA záměrně udělal vše, co bylo v jeho silách, aby udržel pandemii, podkopal ekonomiku a dosáhl co největšího počtu obětí. Koneckonců, všechny se daly připsat Trumpovi – a svojí nechutí k republikánskému prezidentovi se jeho (zděděný) poradce pro zdravotnictví nikdy netajil.

Ve své funkci oponoval Trumpovi ve všech bodech. Prezident byl proti lockdownům, Fauci pro. Prezident požadoval lék na koronavirus, Fauci tvrdil, že žádný lék neexistuje, nebo nebude schválen pro použití. Prezident prohlásil, že virus byl vyvinut v laboratoři, Fauci všechny ujišťoval, že to možné není a nikdy nebude.

Čtěte ZDE: Globální zločin proti lidskosti: Jak dlouho ještě? Lockdowny jsou horší než covid. Světu vládnou nebezpeční šílenci. Lhářům se jen jednou věří. Udržováni ve strachu. Kolem "pandemie" je nejvíce podvodů v historii. Křesťanský postoj

Spojenec Pentagonu

Dr. Fauci je v amerických médiích hojně propagován, ale jen zřídka se zmiňují o jeho dlouholeté a plodné spolupráci s Pentagonem. Bezprostředně po útocích z 11. září vedl Anthony Fauci americký program vývoje biologických zbraní.

Ústav pro výzkum alergií a infekčních nemocí vede hned tři vojenské programy: „Strategický výzkumný plán pro biologickou obranu“, „Výzkumný plán pro mikroby kategorie A“ (kam patří pravé neštovice, mor, antrax) a „Výzkumný plán pro mikroby kategorie B a C“ (týká se méně nebezpečných patogenů).

V roce 2001 byly finanční prostředky vyčleněné na tento výzkum ještě skromné: Kongres vyčlenil 53 milionů dolarů. Do roku 2006 se však suma zvýšila na téměř dvě miliardy. Dr. Fauci osobně lobboval za vybudování desítek vojenských biolaboratoří, kde se všechny tyto "zajímavé" výzkumy prováděly.

V roce 2004 byl v USA přijat zákon nazvaný „Biodefense Act“. Státní zdravotnický ústav, jehož součástí je institut vedený Faucim, dostal možnost financovat soukromé farmaceutické společnosti ze státní pokladny, pokud budou pracovat pro biologickou obranu. Pro začátek bylo rozhodnuto, že se po dobu deseti let bude hradit nákup léčiv a vakcín, které by mohly být potřebné v případě nouze. Tak Fauci uzavřel sňatek současně s Pentagonem i Big Pharmou. Farmaceutické korporace zareagovaly na výzvu nadšeně a okamžitě začaly čerpat miliardy z daní poplatníků.

Anthony Fauci ve své zprávě Senátu z roku 2005 popsal, jak se vědcům z jeho institutu podařilo vyvinout trojrozměrný model bakterie antraxu a studovat, jak se přichytává na povrch buněk. Zmínil také na vytvoření zásob více než 300 milionů dávek vakcíny proti pravým neštovicím a 75 milionů dávek vakcíny proti antraxu.

Kmotrův učeň

V roce 2012 Fauci svědčil před senátním výborem pro vnitřní bezpečnost o rizicích a přínosech výzkumu dvojího užití. Tedy výzkumu, který lze využít jak pro mírové, tak pro vojenské účely. Hovořil o tom, jak američtí vědci v laboratoři upravili virus ptačí chřipky, aby byl nakažlivější.

Během rozhovoru se senátory vyšlo najevo, že jeho institut provádí více než čtyři stovky takových výzkumů dvojího užití. Plus dalších 381 grantů vypsaných pro externí dodavatele. Senátor Lieberman se pokusil zjistit, kolik přesně těchto projektů financuje ministerstvo obrany. Neuspěl. Dr. Fauci se odpovědi elegantně vyhnul - a hlavní média to utopila.

Je však známo, že jedním z externích dodavatelů institutu vedeného Faucim byla společnost EcoHealth Alliance Petera Daszaka. Tato nadace až do roku 2019 prováděla výzkum koronavirů ve virologickém ústavu ve Wuchanu. Moderátor FoxNews Tucker Carlson k tomu suše konstatoval: „Utratili peníze amerických daňových poplatníků za nezodpovědné experimenty ve Wuchanu, které vedly k pandemii koronaviru!“.

Daszak a Fauci se proto logicky celý rok 2020 předháněli v popírání umělého původu koronaviru, aby se podařilo zahladit stopy.

Je docela srozumitelné, proč doktor Fauci považuje za svoji oblíbenou "filozofickou" knihu gangsterskou ságu Kmotr. A rovněž proč jeho oblíbená věta zní:

„Nic osobního, jen byznys“.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky