Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Čeští klausobijci ve varu: Ti hloupí Američané nevědí, že Klaus není Havel! Právě že to vědí...

Čeští klausobijci ve varu: Ti hloupí Američané nevědí, že Klaus není Havel! Právě že to vědí...

14. 10. 2013

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad hysterickou kampaní babišovských médií a pražské kavárny po udělení americké Ceny svobody Václavu Klausovi.

Havlistická úderka, působící pod poetickým názvem „Vraťte nám stát“ (zjevně myšleno nám rudým, oranžovým, zeleným či duhovým), se obrátila na americkou organizaci Victims of Communism Memorial Foundation s výzvou, aby bývalému českému prezidentovi Václavu Klausovi odebrala Medaili svobody, kterou mu minulý týden ve Washingtonu udělila za boj proti komunismu.

pp

"Nikdy neriskoval své postavení, ztrátu zaměstnání ani možnost vycestovat do zahraničí. Nikdy nepodpořil žádným způsobem vězněné disidenty a nebyl ani signatářem žádné protirežimní petice či prohlášení," uvedla iniciativa v prohlášení, pod kterým je podepsaná mimo jiné advokátka Hana Marvanová, manželka zesnulého disidenta Jiřina Dienstbierová, politik Petr Havlík a filozof Václav Němec.

Soudruzi z „vráceného státu“

A soudruzi z „vráceného státu“ jdou ve své nenávisti ještě dál. Zcela vážně žádají ctihodnou organizaci  jakou je zmíněná nadace, aby Václavu Klausovi medaili svobody odebrala.  "Nechce-li organizace Victims of Communism Memorial Foundation ztratit svoji věrohodnost, musí medaili svobody Václavu Klausovi odebrat, jako se odebírají medaile sportovcům, kteří nedodržují pravidla nebo používají nedovolené prostředky," vyzývají státovraceči.

Je to jen jeden z povinných rituálů, kterými se zdejší havlistická (j)elita snaží splnit povinnou figuru plivnout na vše, co Václav Klaus udělá a čekat pochvalu od svých chlebodárců ze Socialistické internacionály, Trilaterály či Bilderbergu. Ano také, neboť rituály je třeba dodržovat a zvláště ty mediální, aby se celý systém udržoval při životě a neztrácel vitalitu. Ale v tomto případě jde o víc. Václav Klaus se totiž ve svém projevu ve Washingtonu dotkl jejich nejcitlivějšího místa. Převleků. Hábitů, za kterými se rýsuje skutečná podoba dnešního bolševismu, který právě prochází vítězným tažením celou Evropou a v podobě stále nezastřeněji „rudého“ prezidenta Obamy dobývá i v Spojené státy.

„Náš dnešní boj s komunistickými idejemi nesmí být omezen na vedení starých válek. Musíme se utkávat s komunismem v jeho nových převlecích, v jeho nových šatech, které jsou občas tak elegantní a barevné, že zakrývají jejich skutečný obsah,“ řekl při přebírání ceny Václav Klaus.

pp

Čtěte ZDE: Klaus ve Washingtonu: Utkáváme se s komunismem v jeho nových podobách.

Vůdci světového proletariátu z Bruselu

A byla to právě tato věta, která rozběsnila aktuální vůdce „světového proletariátu“ dobře usazené v čele bankovních korporací a v bruselské administrativě. Jako na povel začala kampaň v babišovských i bakalovských médiích. Profesionální „humanisté“ spolu s novinářskými „hvězdami“, začali roztáčet již poněkud zadrhnutá kola stroje na obvyklý antiklausovský pohon. Nebylo by na tom vlastně nic nového a zajímavého. Jenže právě vychází nová kniha exprezidenta a jeho spolupracovníků, která havlistickému bloku zpěnila krev. A tak se postavili do jedné mimořádně přehledné řady. Takto často české neobolševiky nevídáme.

Mitrofanov nezklamal

Jeden z nejvěrnějších  novinářů havlistické levice Alexandr Mitrofanov nám to v Právu 11.10. sdělil ve svém komentáři „Dali medaili“ bez obalu: “ To je zpráva (udělení ceny VK pozn.aut.), nad kterou lze projevit všelijaké emoce. Zlobit se, smát se absurditě situace, nebo uznale mručet. I když ta posledně zmíněná reakce je patrně unikátní a patří Václavu Klausovi samotnému. Český prezident se ukázal jako osoba s mimořádně nafouknutou představou o své roli v dějinách. Elementární vkus velí člověku, aby cenu, kterou získala Milada Horáková odmítl. To co udělal Václav Klaus, je dobrovolným pohřbením zbytků vážnosti, kterou ještě mohl mít.“

Takže tím, že prezident přijal cenu, kterou mu udělila americká nadace, ztratil podle marxisty Mitrofanova zbytky vážnosti. Má „mimořádně nafouknutou představou o své roli v dějinách“ proto, že to o něm tvrdí jiní – a on to, zločinec, nevyvrací!

pp

                             Václav Klaus při přebírání ceny ve Washingtonu

Proč asi nadace, ve které zasedá i mnohaletý vězeň sovětských gulagů Vladimír Bukovskij, navrhla Václava Klause na toto vyznamenání? Není to náhodou také tím, že právě Bukovskij ví, co říká, když přirovnává současnou Evropskou unii k bývalému Sovětskému svazu? A že boj proti komunismu je tedy v současné době i bojem proti Evropské unii, která představuje jeho současnou krystalickou podobu? Nad těmito otázkami si rozběsnění klausobijci hlavu nelámou. Jsou silní, je jich hodně a jejich arogance vzrůstá přímo úměrně jejich mediální moci. Babišův nákup mediální skupiny MAFRA je pro ně dalším povzbuzením.

Kalenský a Babišova Česká pozice

Proto nikoli náhodou ještě zběsilejší útok předvedl na Babišově České pozici Jakub Kalenský: „Cenu dostal muž, který se zastával Slobodana Miloševiče, osoby souzené pro genocidu, válečné zločiny a zločiny proti lidskosti. Který měl v konfliktu mezi Čínou a Tibetem vždy blíže k pekingskému režimu. Který otevřeně podporuje autoritáře Vladimira Putina. Který se zvesela naváží do veřejných aktivit osob menšinové sexuální orientace. Který celou svou politickou kariéru kritizuje projevy občanské společnosti,“ ventiluje své nenávistí nemocné nitro pan Kalenský. 

Kosmopolita Roman Joch

Nebyla by to správná mediální kampaň proti nepříteli pokroku, kdyby se do ní nezapojil i Roman Joch. Skřípání zubů, kosmopolitního „neokona“, který při své cestě za „ideálem konzervatismu“ došel až k poddanské lásce k Bruselu a stal se při té příležitosti odborným poradcem homosexuálního aktivisty pražského primátora Hudečka, nebylo možno přeslechnout. V nedělním článku na České pozici „Stane se Václav Klaus antikomunistou?“ Joch popisuje,  jak se dozvěděl od svých zvědů z USA že „jediného faux pas se Klaus dopustil při příležitosti 20. výročí pádu komunismu v Knihovně a muzeu Ronalda Reagana v jižní Kalifornii, kde na shromáždění studenoválečníků obhajoval Vladimira Putina a Rusko…“

Ano, pane Jochu, ač je to pro vás a pro vaše sponzory z havlistické TOP 09 iritující,  je to právě Vladimír Putin, kdo dnes paradoxně, jako jeden z mála významných státníků, obhajuje tradiční hodnoty Západu. Právě tak jako Václav Klaus. Zatímco primátor Hudeček a jeho druzi z TOP 09 a ODS podporují pokrokové sodomistické orgie homosexualismu v ulicích Prahy.

pp

Čtěte ZDE: To jsou konce: Tradiční hodnoty západní civilizace brání Vladimír Putin! Naši rusofobové by měli zbystřit.

Vysvětlení nabízí americký konzervativec Pat Buchanan, který již před drahnou dobou tvrdil, že „neokoni“ jsou pouze převlečení marxisté. Je totiž stále zřejmější, že boj s „obrozeným komunismem“ se v budoucnu bude vést právě proti eurounijním, neomarxistickým strukturám, pevně usazeným u kormidla EU. V porovnání s nimi je taková KSČM neškodným spolkem „paleosocialistů“.

V tomto smyslu je úvaha Václava Klause o opuštění moderního žaláře národů jako jedné z možností, o nichž musíme reálně uvažovat, důležitým příspěvkem v boji proti současnému bolševismu. To si dobře uvědomují i američtí bojovníci proti komunismu. Proto ta medaile. A proto ten křik v nejnovější protiklausovské kampani, jíž se „moderní“ čeští bolševici tak neúprosně sami demaskují.

pp        




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky