Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Segregace klepe na dveře: Povinná vakcinace postupuje. Německo i Bergogliův Vatikán v prvních řadách cesty do otroctví. Revoluční studenti s náramky místo rudých hvězd. Přichází čas hrdinů, odporu a vzpoury?

Segregace klepe na dveře: Povinná vakcinace postupuje. Německo i Bergogliův Vatikán v prvních řadách cesty do otroctví. Revoluční studenti s náramky místo rudých hvězd. Přichází čas hrdinů, odporu a vzpoury?

15. 10. 2021

Tisk článku

Redakce Protiproud informuje o dalších příkladech očkovacího teroru v Evropě, který u nás přechodně ztlumily volby, ale nyní se brzy rozvine do obludných podob - pokud se podvolíme

Univerzita v Hannoveru a univerzita v Lipsku zavádějí novou pomůcku pro studenty a zaměstnance - náramky, které potvrzují jejich proočkovanost proti covid-19 nebo jeho překonání. Bez těchto náramků nebo bez negativního testu nebude nikdo vpuštěn do areálu univerzity.

Ne všichni přijali tuto inovaci s nadšením. Odborový svaz pro vzdělávání a vědu prohlásil, že odmítá "veřejně viditelnou identifikaci očkovaných osob" a poukázal na to, že zde jde o ochranu citlivých údajů, jakými jsou například i zdravotní a lékařské údaje. Svaz kritizoval i výši finančních nákladů, které byly použity na zakoupení, zatím 50 000 náramků pro univerzity.

Uvědomělí a neuvědomělí

Univerzitní vedení v tom však problém nevidí. Vidí spíše výhody zavedeného řešení: zkrácení času potřebného pro kontrolu studentů a zaměstnanců při vstupu do budov. Podle tvrzení školní administrativy jsou s inovací spokojeni i studenti. Ti, co mají náramek, se tím vyhnou stání v řadách.

Dodejme, že nošení různých náramků, pryžových, plastových či látkových, je pro pokrokovou omladinu dnes už běžným projevem, jak dát světu najevo svou účast na různých progresivních festivalech a akcích. Během léta můžeme vídat množství rozradostněné školní mládeže s různými náramky na rukou. Nejedna něžná ručka zářící studentky, vetknutá do pozvolna se ochlpující ruky studenta, je ověnčená těmito náramky v takovém počtu, že připomíná ruku sovětského vojáka, s trofejními hodinkami v roce 1945.

Podobné záměry jako zmíněné univerzity, mělo i kolosální německé zábavní centrum Europa ParkTam se však náramky setkaly s výrazným odporem. Možná i proto, že návštěvníci takových parků, zejména rodiny s dětmi, nebývají tak uvědomělí jako propagandou zpitomělí studenti na univerzitách. Na sociálních sítích byl tento zábavní park nazvaný "fašistickým", obviněn z diskriminace a z narušování soukromí. Pod tlakem návštěvníků byly nakonec náramky staženy z oběhu.

Čtěte ZDE: Covidová diktatura se odhaluje: Neslýchaná arogance moci v Itálii. Neočkovaní nesmějí do práce. Imigranti bez jakýchkoli dokladů dostávají vše zadarmo. Občané Itálie bez covidového pasu jsou odsouzeni zemřít hlady?

Bergogliúv teror

Bývalý člen vatikánské Švýcarské gardy, Pierre-André Udressy, který byl propuštěn kvůli odmítnutí povinného očkování, ačkoli covid už sám překonal, spolu s dalšími dvěma gardisty poskytl rozhovor portálu Renovatio21.

V rozhovoru uvedl, že příslušníci Švýcarské gardy měli možnost dát se očkovat již v prosinci roku 2020, avšak nikdo z nich to nechtěl udělat, protože pochybovali o účincích a bezpečnosti vakcíny. Následně vatikánští představitelé zorganizovali speciální semináře pro gardisty, aby je přesvědčili o očkování.

Tyto semináře však nedokázaly vyvrátit pochybnosti. Udressy to v rozhovoru shrnul následovně: Jaký má smysl očkování, kdy se virus přenáší i přes něj? A proč asi zůstává v platnosti nošení roušek, sociální odstup, když je populace očkovaná? Poukázal také na to, že v seminářích byla jen velmi malá pozornost věnovaná problému vztahu mezi vakcínami a používáním buněčných linií, odebraných z uměle potracených dětí.

Tlak na očkování se začal podle jeho svědectví zvyšovat v srpnu 2021. Nakonec byli gardisté informováni, že se do 15. září musí dát očkovat, jinak mohou přijít o práci. Byli informováni, že takovou podmínku schvaluje nejen státní sekretář, ale i papež.

Nakonec Udressy dostal oficiální dopis, že buď se dá do 6. října očkovat, nebo bude propuštěn. Tehdy se rozhodl svou práci raději opustit. V rozhovoru označil fakt, že se takové věci dějí ve Vatikánu ještě ve větší míře než v jiných státech, za děsivé.

Není se však čemu divit. Bergogliúv Vatikán stojí dnes v prvních řadách "světového pokroku", k němuž bezpodmínečné podrobení se nebezpečné vakcinaci patří stejně jako bruselský Green Deal či davosko-berlínský (Schwabův) Velký reset. Tomu všemu se současný papež - který kdysi v latinské americe vyučoval marxismus - věnuje s okázalou přičinlivostí. Stejně jako s likvidací Kristovy církve.

Vakcinační teror, který je následován terorem ekonomickým a energitckým, se stal důležitým nástrojem k podvolení. Cesta do otroctví se zdá být plně otevřena. Nemylme se: nemine to ani nás, pouze volby to zvolnily.

Všichni se však nepodvolí. Před námi proto není jen zkáza - ale také čas hrdinů, odporu a vzpoury.

Zdroj: 1, 2.




Tagy článku

Doporučujeme

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky