Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Bruselská pětka nastupuje: Rychle prosadit korespondenční a elektronické hlasování? Boj o záchranu svobodných voleb začíná. Budou mít SPD a ANO sílu na účinné obstrukce? Milion voličů by měl promluvit třeba i v ulicích

Bruselská pětka nastupuje: Rychle prosadit korespondenční a elektronické hlasování? Boj o záchranu svobodných voleb začíná. Budou mít SPD a ANO sílu na účinné obstrukce? Milion voličů by měl promluvit třeba i v ulicích

18. 10. 2021

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad snahou demobloku rychle prosadit nástroj k falšování voleb, neboť výsledky říjnového hlasování ukázaly, že bez podvodu v prezidentské volbě nikdy nezvítězí.

Po volbách, které bruselské dvoukoaliční pětce přinesly převahu osmi poslanců ve sněmovně, se začínají ozývat hlasy, že „demokratická revoluce“, zahájená 17. listopadu 1989 by měla být dokončena. Že by měly být přijaty takové zákony, které by „liberálním demokratům“ umožnily získanou moc udržet i v příštích letech - respektive natrvalo.

Bruselská pátá kolona si totiž po bujarých oslavách s hrůzou uvědomila, že většinu, která jim kvůli upravenému volebnímu systému a shodou šťastných okolností spadla do klína, mají jen z důvodu propadnutí více než milionu hlasů. A že tedy ve skutečnosti většina národa stojí proti nim, protože jejich volební většina čítá jen nějakých 43 procent hlasů. Ve skutečnosti mnohem méně, protože nehlasující třetina občanů ke kavárně rozhodně nepatří. Reálně tedy volební pětistranový vítěz reprezentuje nějakých 25 %. Čtvrtina vládne třem čtvrtinám.

To je do budoucnosti, která bude vším jiným než klidným obdobím zatraceně málo. Zvláště když globalisté chystají rozsáhlé strukturální změny. Jejich ostrá fáze započala před dvěma lety spuštěním operace covid-19, která se stala spouštěčem Velkého resetu dle představ globálních sociálních inženýrů. První ochutnávky zeleného džihádu nazvaného Green Deal právě prožíváme v podobě drastického zdražení energií, což je pouze začátkem celkového propadu ekonomiky a skokově snížené životní úrovně v celém bruselském impériu. 

Podvádět chceme co nejdříve 

Přicházející "fialová" protektorátní vláda, která se s největší pravděpodobností do Vánoc ujme moci i přes vnitřní rozpory, se tak rychle dostane pod sílící tlak nejen domácí veřejnosti – přinejmenším oněch tří čtvrtin „poražených“ –  ale současně i jejich bruselských protektorů, kteří po ní budou chtít vše, k čemu se domácí pátá kolona německému Bruselu zavázala. 

Pirátský a topácký Tálibán spolu se Starosty nenechává už dnes nic náhodě. Oznámili, že chtějí v co nejkratší době prosadit zákon o korespondenční a elektronické volbě. Potřebují mít tento nástroj pro snadnější a mohutnější zmanipulování voleb již pro blížící se presidentské klání. Jde totiž o to, že trik s propadnutými hlasy v prezidentské volbě nelze zopakovat. Nezbývá než prosadit kandidáty kavárny jinými prostředky. Příklad amerických soudruhů, kteří především právě pomocí této metody brutálně zfalšovali prezidentské volby, a do Bílého domu posadili lžiprezidenta Bidena, je inspirující.

Ve chvíli, kdy bude mít sorosovská gerila v ruce všechny nástroje moci - sněmovnu, senát, vládu, kdy na ministerstvu vnitra zasedne Vít Rakušan (STAN) a státní správu ovládne pirátský digitální Tálibán, bude opravdu zle. Jen skutečný naivka by si mohl myslet, že jakékoli příští volby pak proběhnou svobodně a nezmanipulovaně. Korespondenční a elektronické volby nabízejí obrovskou škálu pro úpravu výsledků „tím správným směrem“. A ve chvíli kdy protektorátní moc bude držet všechny nástroje k manipulaci volebních výsledků, bude prakticky nemožné jí vzdorovat.

Čtěte ZDE: Volební systém v USA: Navrženo k vytváření systémových podvodů. Co ukázal audit? 170.000násobné zkreslení! Podvod, jaký svět ještě neviděl. Zametání důkazů. Co udělá zítra Kongres? Demokracie je mrtvá

Poslední bitva?

Proto takový spěch na přijetí normy, kterou se v minulé sněmovně (na rozdíl od senátu) nepodařilo prosadit. Předseda poslaneckého klubu TOP 09 Jan Jakob v této souvislosti již vyhrožuje, že sněmovna (která ještě ani není ustavena) by mohla návrh na korespondenční volby schválit v řádu týdnů. Využije prý návrh, který již před časem připravil „iniciativně“ senát.  

Je tedy možné, že prvním prubířským kamenem po ustavení nové sněmovny, bude souboj o další znehodnocení volebního systému (již tak zparchantělého Rychetského ústavním soudem) zavedením korespondenčních a elektronických prvků. Tím také u nás poslední zbytky svobodné demokratické volby zcela zaniknou. Veškerá rozhodování a data předáme velkým počítačovým korporacím, které výsledky voleb upraví žádoucím směrem (jak jsme toho byli svědky před rokem v USA). 

Boj o zachování zbytků svobodné volby se proto může stát společným jmenovatelem, na kterém se ve sněmovně sjednotí SPD a ANO. Jak na to, když mají menšinu? To přece předvedli představitelé kavárenského „demobloku“, když několik měsíců znemožňovali volby do Rady ČT.  Celonoční přestávky lživě vydávané za práci v poslaneckých klubech, hodinové proslovy a obstrukce ukázaly, že sněmovnu je možné efektivně blokovat. A to demoblok ve spolupráci s ČSSD neměl více mandátů, než má ANO a SPD dnes. Současných 92 poslanců by mohlo jako demonstraci své síly a akceschopnosti blokovat schválení korespondenční a elektronické volby.

Ale odhodlají se k tomu opoziční poslanci? Boj o zachování posledních zbytků poctivých voleb bude zajímavou zkouškou. Může hodně napovědět o tom, co nás čeká v příštích měsících a letech pod nadvládou menšiny diktující většině nereprezentované v parlamentu.

Problém je v tom, že něco napohled tak odtažitého jako volební pravidla většinu veřejnosti příliš nezajímají. Platby za plyn a elektřinu to bohatě odstíní. Až do okamžiku, než pak milión voličů nechápavě hledí na to, že jejich hlas "propadl" - a v zákonodárném sboru je nikdo nereprezentuje.

A nová vláda je ožebračí a spolu s Bruselem zotročí.

Jenže - kdo půjde do ulic kvůli volebním pravidlům?

A tak pořád dokola... 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky