Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Třetí světová válka již začala: Politiku převzala „Bílá armáda“. Prezident Zeman se prý uzdravuje. Je teprve nyní v akutním ohrožení? Jsou léky, očkování netřeba. Výbuch v USA. Jsme na cestě k Planetě opic? Zvítězíme!

Třetí světová válka již začala: Politiku převzala „Bílá armáda“. Prezident Zeman se prý uzdravuje. Je teprve nyní v akutním ohrožení? Jsou léky, očkování netřeba. Výbuch v USA. Jsme na cestě k Planetě opic? Zvítězíme!

24. 10. 2021

Tisk článku

Petr Hájek pozoruje cvrkot na politické i covidové frontě, a přestože vše vypadá na pohled stále beznadějněji, je přesvědčen, že se blížíme k okamžiku zvratu

Politiku již plně převzala do svých rukou „bílá armáda“. Ten název se pro zdravotníky vžil po prvním komunistickém převratu (1948), kdy všechny významnější profesní skupiny začaly být organizovány podle vojenské metodiky. Mělo to logiku. Příprava na třetí světovou – tentokráte jadernou – válku byla v plném proudu. Zdravotnictví bylo strategickou oblastí. Nešlo jen o to, kdo zvítězí, ale především, kolik „vojáků“ přežije. Po druhém komunistickém převratu (2004, přistoupením k EU) se „bílá armáda“ opět vynořila. Plně nasazena byla ovšem až okamžikem spuštění „Operace covid“ v roce 2019 v režii „doktora smrt“ Fauciho. 

Vlády – nejen ta naše – prakticky přestaly rozhodovat. Vše předaly do rukou zdravotnických „expertů“, kteří začali diktovat největší suspendování občanských práv a svobod od druhé světové války: Zastavit hospodářský a společenský život. Uvěznit lidi v domácím vězení a sociálně je izolovat. Zavřít školy. To všechno si nedovolili předchozí totalitní vládci ani náhodou. A už vůbec ne skrze mediálně vytvořenou hysterii strachu, výhrůžky, a nakonec i otevřené represe donutit většinu nechat si do těla vstříknout látky eufemisticky označované za „nevyzkoušené“. 

Prostě „dobrovolně“ přijmout mix chemikálií, za jejichž středně a dlouhodobě zničující následky nebude nikdo nést (právní) odpovědnost. Vždyť vše – s posvěcením zbabělých politiků – přece dělala bílá armáda „pro dobro“ pozabíjených. Jistěže ne celá. Stále existuje docela početná (a rozrůstající se) skupina „bílých disidentů“, kteří si uprostřed bitevní vřavy zachovali profesní čest a lidské svědomí. Protestují, varují, nabízejí alternativní postupy – a riskují své existence. Většina „bílé armády“ však – vědomě či bezděčně – s totalitou kolaboruje. Jediný rozdíl proti té první je v tom, že tehdy měla za úkol co nejvíce životů udržet. Ta současná je v podstatě popravčí četou při „velkolepém revolučním úkolu" snížení počtu lidských bytostí na planetě – kvůli její záchraně.

Poučení od klasiků

Architekti „depopulace“ o tom ostatně hovořili již dlouho docela otevřeně. Je to jak ze Shakespearova dramatu Richard III.: Hned na počátku se dozvíme, co chce mocí posedlý vrah udělat – a pak už jen s hrůzou sledujeme JAK to provede. S tím rozdílem, že z tohoto divadla po dvou hodinách neodejdeme domů – ale jsme jeho režírovaným „komparsem“. To šílené představení bylo možné inscenovat, jen proto, že většina si nemyslí, že by vůbec něco takového bylo možné. Dělá to tak pravidelně. Ani židé většinou nevěřili, že by hitlerovci měli plán je kompletně vyhladit – a to dokonce, ani když už odjížděli v transportech na smrt. Tohle je velmi podobné.

A když se to tak daří, pak s jídlem roste chuť. Nově vyrobená a uměle rozšířená chřipková mutace (nic jiného cov-19 není) je opět ve středu dění. Upozorňovali jsme na to v době, kdy se o ní příliš nehrálo, protože Německo mělo před volbami. My ostatně také, proto jsme se s tím „svezli“. V létě se hlasy expertních „šiřitelů strachu“ soustřeďovaly na varování před „obyčejnou“ chřipkou, která prý (poté, co záhadně zcela zmizela, všechno byl jen covid) letos opět tvrdě udeří. A v kombinaci… Nic takového se však nestalo (nechme stranou, že ani stát nemůže). Chřipka opět záhadně zmizela – respektive se neobjevila (dětské respirační virózy jsou něčím jiným). Systém je nastaven na covidovou operaci, tak proč by si to komplikovali? Stačí jen přidat trochu tvrdší vyděračské výhrůžky a hle – další desetitisíce se už poslušně staví do front před očkovacími centry. 

Vraždění na dobytém území

Zajímavé (v našem případě) na tom navíc je, jak „inspirativní zkušenost“ s využitím bílé armády prosakuje okamžitě i do dalších politických bitev a válek. Pochopitelně, že to tak je a bude ve všech zemích Západu, které dosazené (o volbách už nemluvme) elity využívají k zostření tyranie a totalitnímu uchopení moci. 

U nás se však shodou okolností vytvořila situace, kdy Bruselané dosazení do zákonodárných sborů si chtějí experimentálně ověřit použití „bílého moru civilizace“ k ústavnímu puči. Již necelý týden po hospitalizaci Miloše Zemana začali mluvit o tom, že ho zbaví prezidentských pravomocí. Posvátný Václav Havel strávil v nemocnici 250 dnů (a tři měsíce na své „dače“ v Portugalsku), a nikdo nic takového nenavrhoval, ačkoli byl zvolen v parlamentu o jediný hlas – a kvůli tomu museli na dobu volby zavřít republikánského poslance Sládka. O to kurióznější, že třeba vůdce pučistů Tchajwanec Vystrčil (ODS) byl „zvolen“ asi 10 000 hlasy, zatímco prezident Zeman jich obdržel víc než dva a půl miliónu. 

To je přesně metoda, kterou postupují i ve sněmovně. Půl miliónu hlasů pro Okamurovu SPD budou ignorovat (právě tak jako milión „propadlých“ hlasů nespravedlivým volebním systémem) – a Tomia prostě do vedení sněmovny nepustí. Nemluvě o protiprávních čachrech s vytvořením poslaneckých klubů (pro příjem peněz a dalších „požitků), na které podle zákona nemají nárok, neboť kandidovali jako koalice. Dávají tím jasně najevo, že na „dobytém území“ si budou dělat, co chtějí, zákony nezákony. 

Čtěte ZDE: Doktor Smrt: Anthony Fauci: Bizarní ikona USA. Kmotrův učeň jako hlavní poradce pro zdravotnictví. Přítel Big Pharmy a biologických experimentů. Jedna ruka s Pentagonem. Lotr a nepotopitelný důstojník Deep State

Bez zastávky

Aby chystanému prezidentskému puči dodali zdání legality, použili jednoho z kolaborantských důstojníků bílé armády. Doktor Zavoral, ředitel ÚVN, kde se prezident léčí, jim po jistém váhání a za spolupráce zástupce „právnické armády“ (jistého Kysely – nomen omen – z právnické fakulty) vydal dokument, který říká, že prezident je ve stavu nemocných. Říct, že je nesvéprávný, se ještě neodvážili. Ale na to, aby senátoři začali připravovat i převzetí Hradu (za nepochopitelného Babišova přitakávání), to stačilo. 

Nebýt videozáznamu (o jehož existenci neměli tušení), na němž je zcela jasně patrno, že prezident i v nemocnici své ústavní pravomoci a povinnosti vykonává a je nejen při smyslech, ale i v relativně dobré náladě, snad by se jim to i povedlo. Navíc mezitím Miloše Zemana navštívil i jeho předchůdce Václav Klaus – a dal veřejnosti v tomto směru rovněž jasnou zprávu. Prostě samé nepříjemnosti nabourávající tak skvělý plán.

Začali tedy zvolna couvat: Miroslav Zavoral (aniž se ho kdo o to prosil nebo ho tím pověřil) vydal statement, že se prezidentovo zdraví lepší. I Kysela se zakysle již v médiích nechal slyšet, že zbavení prezidentských pravomocí není zase tak úplná hračka. Jenže nejásejme předčasně - stále je to jen zrádná Ústřední vojenská nemocnice, která může jednat. Již před týdnem jsem na tomto místě upozorňoval, že je skandální nevytvořit konzilium z více lékařů odjinud. 

Nyní se k mému varování přidal také jeden z pracovníků bývalé Klausovy prezidentské kanceláře, „právní disident“ Pavel Hasenkopf: „Být ochrannou službou, okamžitě ztrojnásobím služby a najmu ochutnávače… přeci jenom, lidí, co v posledních 14 dnech vsadili svou další politickou kariéru na to, že Zeman dodělává, je extrémně moc. Bez ironie a smrtelně vážně. Teprve teď začíná Zemanovi jít skutečně o život,“ napsal. Nelze s ním než souhlasit. Oni se totiž nezastaví ani na okamžik. A důstojníci „bílé armády“ – zvlášť jsou-li to současně vojáci – přece „jen“ přijímají rozkazy (jak se později hájí před různými poválečnými „norimberskými“ tribunály).

Žádný plán

Navzdory totální (mediální, politické, finanční) převaze tedy nemají ještě vyhráno. Neznají či ve své nadutosti a pýše neberou v úvahu základní axiom, že „žádný (lidský) plán nikdy zcela nevyjde“. A „disidentů“ v různých „armádách“ přibývá. V té bílé je mezi nimi již nějaký čas – protipól vojenského Zavorala – ředitel Nemocnice Motol (jedné z největších v republice) Miloslav Ludvík. Opět se nechal slyšet, že nechápe nejen to opětovné vyvolávání hysterie kolem covidu, ale současně také, proč lékaři neaplikují nakaženým léky, které stoprocentně zabraňují těžkému průběhu této chřipky – zvláště mezi „ohroženými skupinami“. Přitom těchto léků jsou jak říká plné sklady. 

„Nechápu, jak dnes může někdo s covidem umírat,“ řekl ČRo. A dodal, že na vině jsou především praktici, kteří nejenže nakažené nepošlou na aplikaci léků do nemocnice, ale často jim o této možnosti ani neřeknou. Místo toho je ženou na očkování. Přitom léků je dost i na preventivní aplikaci. Dodejme, že jde o léky drahé, což jediné umožnilo, že jsme je v takovém množství (na Babišovu intervenci) na jaře zakoupili. Stojí ještě víc než vakcíny, takže je farmaceutický megaprůmysl dovolil schválit k používání. Vedle toho samozřejmě již dlouho existují ještě mnohé další, které sice skvěle fungují, jsou však „bohužel“ levné, takže nenasytná farma-hydra jejich masovému užívání zatím úspěšně brání. 

Že to však s tím plánem na „odlidnění planety“ (při zachování asi miliardy otroků na „obsluhu elit“) nebude tak snadné, svědčí už i další signály. Pokus rozvrátit po „covidovém zastřelování“ hospodářství a energetiku států v rámci „zeleného údělu“ pozvolna zvedá k odporu masy v řadě zemí. I ve Spojených státech se ke stávkám pilotů (kteří se odmítají očkovat) přidávají další a další profese – dobrovolnická, vpravdě lidová armáda. Podobně jako v Itálii k přístavním dělníkům, jimž vláda již zakazuje chodit bez vakcíny do práce. U nás se místo toho zatím mnozí ještě řadí do front před očkovacími centry. Ale všeho do času. Protože žádný plán…

Čtěte ZDE: Sanitární totalita a biologická diktatura: Výhodná a efektivní forma vládnutí. Vše pro pohodlí elit. Na dno holé existence jako v Osvětimi. Pandemická opatření jako nástroj odlidštění a kontroly všech

Tichý výbuch

Právě vyšlo najevo, že newyorská „nezisková“ organizace EcoHealth Alliance v letech 2018 až 2019 využila genomu netopýrů a „vylepšila“ koronavirus v rámci výzkumu, který americká naopak vládní organizace (NIH) financovala ve spolupráci s Wuchanským virologickým institutem. Současně se zjistilo, že porušila grantové podmínky, které stanoví, že musí nahlásit, pokud její „výzkum“ desetinásobně (!) zvýší virový růst patogenu. Což se stalo. A tak nezbývá než dosti směšně ujišťovat: „Jakákoli tvrzení, že tato činnost mohla způsobit pandemii viru SARS-CoV-2, je jsou falešná,“ tvrdí přesto šéf NIH Francis Collins. 

Pak je ale nepochopitelné, proč informace ve zprávě zaslané kongresovému sněmovnímu výboru označila NIH za „neočekávaný výsledek“. Hájí se tím, že Závěrečnou zprávu mohla totiž NIH sepsat až poté, co EcoHealth doručila výsledky výzkumu v srpnu letošního roku – ačkoli tak měla učinit přibližně o dva roky dříve. A na tomto základě se také snaží krýt „doktora smrt“ Fauciho (hlavní epidemiolog USA a spolupracovník všech Gatesů atd.). Prý ani on to nemohl vědět, když před Kongresem místopřísežně prohlašoval, že Spojené státy se na „výzkumu“ ve Wuchanu nepodílely. To je jako uvěřit vrahovi, že si nevšiml, kdo mu doručil vražednou zbraň. 

Zvítězíme! 

Výbuchů tohoto typu bude jistě přibývat. Zájmy mocných tohoto světa totiž nejsou ve všem zcela totožné. A příležitost vyfouknout někomu pár miliard či biliónů v propukající třetí světové válce jistě s radostí využijí. Že se to nebude hrát příliš hlasitě (pokud vůbec) v hlavních médiích je jistota. Ale ještě větší jistota je, že ani „bílá armáda“ nakonec tuhle válku nevyhraje. Tím spíš, že tentokrát míří na své vlastní občany. 

S tím, jak bude přibývat kolapsů a děr v naplánované strategii, poroste i odhodlání stále početnější skupiny „nepodvolených“ k právu na odpor. Bude to ještě velmi bolet. Ale nakonec tu „třetí světovou“ vyhrajeme. Jsem si tím jist právě tak, jako že člověk nevznikl z opice. I když někteří – v opaku evoluce – se k lidoopům stále rychleji přibližují.  

Minimálně doktor Fauci i naši senátoři na tom nadále s kolaborantskou částí Bílé armády intenzivně makají.




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky