Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí

Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí

8. 12. 2021

Tisk článku

Valentin Katasonov přichází s nesmírně závažnými a krajně znepokojivými informacemi ohledně účelu a důsledků zběsilé očkovací kampaně

Podle dat informačního systému VAERS, který zaznamenává případy vedlejších účinků očkování proti covid-19, ve Spojených státech, ze dne 19. listopadu 2021, celkový počet hospitalizací od začátku očkovací kampaně byl 97 292. Kromě toho došlo k 101 315 případů volání záchranky. Trvalá invalidita – 30 967 případů. Těžké, život ohrožující případy – 21 582. Úmrtí – 19 249.

Mnoho odborníků poukazuje na to, že statistiky zveřejněné na webu VAERS jsou jen špičkou ledovce.  Renomovaný americký lékař Vladimir Zelenko se domnívá, že úmrtnost na očkování proti covidu zaznamenaná v systému VAERS je přibližně 1 procento skutečného počtu úmrtí po injekcích vakcínami  Pfizer, Johnson & Johnson a Moderna. Ukazuje se, že dnes se počet úmrtí na očkování ve Spojených státech blíží 200 tisícům. Není to nějak hodně?

200 tisíc mrtvých?

Podle Steva Kirsche, šéfa americké nadace covid-19 Early Treatment Foundation (CETF), takové odhady nejsou překvapivé. Je to tentýž Steve Kirsch, který se 17. září 2021 vyslovil proti přeočkování na zasedání Poradního výboru pro vakcíny FDA. Je to tentýž Steve Kirsch, který v dubnu 2020 založil Fond včasné léčby covid-19 s osobním darem ve výši 1 milionu $ na financování výzkumu, jehož cílem je znovu použít dostupné léky k léčbě pacientů s covid-19. Je to stejný Steve Kirsch, který neustále zdůrazňuje, že spike proteiny používané ve vakcínách covid-19 jsou „velmi nebezpečné“. Je to tentýž Steve Kirsch, který svým odpůrcům nabídl 10 000 dolarů za hodinu veřejné debaty o covidu a očkování (nenašel se nikdo, kdo by byl ochotný se debaty zúčastnit).

A tady je nejnovější studie Steva Kirsche o očkování nazvaná Analýza nákladů a přínosů podle věku: Vakcíny proti covidu zabíjejí více lidí, než zachrání ve všech věkových skupinách. 

Zde jsou některá čísla (podle amerických údajů):

Během prvních šesti měsíců očkování proti covid obdrželo VAERS více hlášených nežádoucích účinků vakcíny než za celou 30letou historii systému. Letalita vakcín proti covidu byla asi 500krát vyšší než u běžných vakcín proti chřipce.

Na konci října zemřelo na očkování ve Spojených státech asi 200 tisíc lidí (velmi blízko odhadu Vladimíra Zelenka). Asi 300 tisíc lidí je doživotně postiženými. Celkový počet různých vedlejších účinků na zdraví je asi 5 milionů. V průměru ve Spojených státech za 6 měsíců aplikace, vakcíny covid-19 vedly ke smrti dvou lidí oproti jednomu zachráněnému. To je průměr pro všechny věkové skupiny. V žádné věkové skupině nepřevyšuje počet zachráněných nad počtem zabitých.

Výpočty a odhady v studii Kirche jsou v zásadě velmi podobné těm, které se vyskytují v týdenních zprávách o očkování Agentury pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA).

Závěry Steva Kirsche

Americký lékařský regulátor CDC se při určitých rozhodnutích o očkování nespoléhá na výpočty a hodnocení možných přínosů a rizik očkování. Amerikou nařízené povinné očkování jakékoli osoby, zejména dětí školního věku, je důkazem extrémní korupce společnosti, zejména amerických oddělení v oblasti medicíny a farmakologie. Kirsch připomíná, že v roce 1977 byla hranice pro zastavení očkování (tehdy byla zahájena masová očkovací kampaň proti prasečí chřipce) 35 úmrtí. Dnes byl tento práh na základě údajů VAERS překročen téměř 550krát!

Alternativou k současnému očkování by podle Steva Kirsche měla být léčba covidu a na to existují hotové léky. Steve Kirsch vyzdvihuje léky, jako je ivermektin a fluvoxamin, které mají velké množství klinických studií (jako prostředků léčby covidu). Američtí regulátoři však dělají vše pro to, aby použití těchto prostředků zabránili.

Rád bych vás upozornil na myšlenku Steva Kirsche o tom, že hlavní následky očkování se mohou objevit později. To znamená, že očkování se může ukázat jako mina se zpožděným účinkem. 

Na tuto vlastnost vakcín také obracejí pozornost někteří z amerických lékařů. Například Dr. Ryan Cole, certifikovaný patolog, který provozuje největší nezávislou diagnostickou laboratoř v Idahu. Sleduje už skoro rok očkované a zaznamenává vážné zhoršení jejich zdravotního stavu. Jejich imunita klesá a zvyšuje se jejich náchylnost k různým druhům imunitních a autoimunitních onemocnění.  Některé z nich připomínají infekci HIV. 

Počet případů rakoviny u očkovaných jen od ledna do září se podle jeho údajů zvýšil 20krát (to znamená, že lidí s příznaky rakoviny mezi očkovanými je 20krát více než mezi neočkovanými). Ryan Cole neví, zda bude tělo schopno samostatně zastavit pokles imunity způsobený vakcínami či nikoliv.

A zde je názor Dr. Shankara Chetty. Jedná se o rodinného lékaře z Jižní Afriky, který vyléčil asi 7 tisíc lidí, a to téměř bez hospitalizace a bez jediného úmrtí. Je také zastáncem používání existujících léků, které se používaly k léčbě jiných nemocí před příchodem covidu.  Rozpracoval léčebné protokoly, které se používají v Americe a Evropě. Dr. Shankara Chetty jde ve svých zjištěních ještě dále než Steve Kirsch. 

Zbraní hromadného ničení, říká Dr. Chetty, je Jab spike protein. Dovedné zavedení spike proteinu do lidského těla bylo možné proto, že používané „vakcínové“ přípravky byly vyvinuty na základě nejnovějších výsledků genetického inženýrství.

Samotný virus covid-19 je podle lékaře umělého původu. 

Čtěte ZDE: Tichá střelba s "tlumičem": Nejde jen o bezprostřední následky vakcinace. Likvidace přirozeného imunitního aparátu. Koordinovaný strach - Injekce - Potlačení přirozené imunity - Mírné infekce - Hromadná smrt. Podaří se?

Tři roky života?

Wuhanský virus totiž není o nic smrtelnější než běžný virus sezónní chřipky. Akutní reakci vyvolává osmý den po infekci, ale jen u velmi malého procenta nakažených. Ale injekce vakcíny má dlouhodobější a vážnější následky. Lékař vysvětluje, že vzhledem k tomu, že tyto spike proteiny jsou tělem rozpoznány jako cizorodí vetřelci, imunitní systém reaguje autoimunitním způsobem - tedy napadá sám sebe. Zde začíná proces pomalé smrti. 

„U lidí se časem rozvinou autoimunitní onemocnění, z nichž řadu nikdy neodstraní žádný farmaceutický zásah.“ Mimochodem, očekávaná délka života, kterou Dr. Shankara Chetti dává pacientům s injekčními aplikacemi, je velmi podobná tomu, co říkají jiné lékařské autority. Mezi nimi i francouzský virolog doktor Luc Antoine Montagnier, laureát Nobelovy ceny za medicínu.

Jeho vyjádření bylo dalším nemilým překvapením pro organizátory plošného očkování. Těžko najít titulovanějšího odpůrce očkování. Doktor věd, člen Francouzské akademie, nositel Nobelovy ceny za medicínu, Luc Montagnier řekl, že virus je umělého původu. 

„To je práce molekulárních biologů, “ říká virolog. “ Za jakým účelem není jasné… Mým úkolem je předkládat fakta, nikoho neobviňuji, nevím, kdo a proč to udělal“. Skutečnou bombou byl rozhovor francouzského virologa poskytnutý americké veřejné organizaci RAIR Foundation USA.  

Na internetu se okamžitě objevily skandalizující "argumenty", že držitel Nobelovy ceny, jak se ukázalo, „není kamarád s vědou“, že je skutečným „konspiračním teoretikem“, že Montagnierovy výroky jsou „falešné“. Tyto výpady však jen zvyšují zájem o to, co Montagnier říká. 

Montagnier označil očkování proti koronaviru za chybu, která vejde do učebnic. Potvrdil slova korespondenta RAIR Foundation USA, že podle WHO po zahájení očkování „křivka ukazující nové infekce prudce vzrostla spolu s úmrtímiJe jasné, že nové varianty [viru] vznikají selekcí s pomocí protilátek v důsledku očkování ,“ řekl virolog.

Nedávno poskytl profesor Montagnier další rozhovor, ve kterém se mimořádně ostře vyjádřil k myšlence univerzálního očkování. 

„Univerzální očkování je obrovský omyl. To je vědecký omyl a lékařský omyl, abych tak řekl. To, co se děje, je naprosto nemyslitelné a jednoho dne se za to budete muset zodpovídat. Je to očkování, které urychluje tvorbu nových kmenů viru. Tento virus narazí na protilátky vytvořené vakcínou a má dvě cesty: buď zemřít, nebo hledat způsob, jak vakcínu obejít. Nové kmeny jsou prostě beprostřední reakcí na očkování. Po celé planetě můžeme vidět, jak se vlna očkování a vlna úmrtí shodují. Sleduji případy, kdy se lidé nechali očkovat a přesto onemocněli. A dokážu, že tento virus se svou mutační schopností odolá očkování,“ – prohlásil Montagnier. 

A nyní to nejdramatičtější: doktor Luc Antoine Montagnier - opakujme, žádný "příštipkář", ale světově uznávaný virolog, nositel Nobelovy ceny za medicínu - dává očkovaným maximálně tři roky života. Vlny onemocnění však nebudou dávány do souvislostí s vakcinací: Někdo zemře s diagnózou rakoviny, někdo na následky cukrovky, někdo na hypertenzi, mrtvici, infarkt atd. Nebude přípustné spojovat tato úmrtí s injekcí.

Demografové dnes používají výraz „nadměrná úmrtnost“. To znamená, že ve sledovaném (posledním) období sledování je úmrtnost vyšší než v předchozím. Očekává se, že do konce roku 2021 bude v mnoha zemích zaznamenána nadúmrtnost. Ale to bude teprve začátek.

Doba vysokého tempa demografického růstu populace na planetě se stává minulostí. Pomocí metody extrapolace (promítání minulých trendů do budoucnosti) demografové předpokládají, že do roku 2024 se růst světové populace úplně zastaví.

A o co jiného v Operaci covid šlo?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky