Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hrozí nám povolební koalice vlády evropské jednoty? Zabraňme jí. Volme a kroužkujme konzervativní  kandidáty Hlavy vzhůru!  Koho doporučujeme?
Popisek: Jak zařídit, aby nepropadl?

Hrozí nám povolební koalice vlády evropské jednoty? Zabraňme jí. Volme a kroužkujme konzervativní kandidáty Hlavy vzhůru! Koho doporučujeme?

23. 10. 2013

Tisk článku

Redakce Protiproud se zamýšlí nad možným povolebním vývojem a dává doporučení k preferenční volbě konkrétních osobností.

Situace je stále značně nepřehledná a je čím dál tím více jasné, že velká většina voličů se rozhodne až těsně před volbami. Jsme svědky snad největší volební manipulace v popřevratových dějinách, kdy Česká televize zcela svévolně rozhoduje o tom, kdo zasedne do televizního studia a těsně před volbami dá prostor pouze vybraným „vyvoleným“ euro-unionistickým stranám v tzv. superdebatě ČT. I přes tyto „běloruské“ volební metody se nedaří zabránit vzestupu preferencí některých nových stran, mezi nimi také eurorealistického volebního bloku Hlavu vzhůru. Ten má podle pondělních prognóz SANEP nakročeno do Sněmovny se ziskem nejméně 6 procent hlasů.

pp

Čtěte ZDE: Poslední zveřejněný průzkum posílá Hlavu vzhůru! do Sněmovny. Zaznamenali to ještě i ti voliči, kteří se obávají, aby jejich hlas „nepropadl“?

Hrozí vláda evropské jednoty

Na to, aby se zabránilo vzniku „vlády evropské jednoty“, kterou havlisté chystají, je to ale stále málo. V nesmyslných manipulativních diskusích médií a „politologů“, zda bude mít ČSSD dostatek hlasů na vytvoření spojenectví s komunisty, se jaksi „zapomnělo“, že toto není zdaleka největší nebezpečí, které naši zemi po volbách čeká.

Nejděsivější variantou je vytvoření tzv. evropské koalice ČSSD, TOP 09 a KDU – ČSL, respektive socialistů, Babiše a lidovců, která bude kopírovat model známý z Rakouska či nejnověji z Německa. Pokud tyto strany dostanou dostatek hlasů, máme se na co těšit. V případě neúspěchu lidovců není vyloučen ani záskok ze strany havlistické ODS – pokud se vůbec do sněmovny dostane.

Bruselská loutková vláda 

Bruselská loutková „česká“ vláda v tomto složení začne od prvních minut po svém jmenování opravdu bojovat proti „extrémismu“, samozřejmě hlavně proti tomu autentickému „národně katolickému“. To bude zábava k popukání až začnou obsazovat posty ve státním aparátu militantní neomarxisté, kterým tyto tři strany dnes drží vlečku. Antidiskriminační zákony, samozřejmě konečně uplatňované s tou správnou evropeistickou důsledností, určí novou třídu vyvolených. Každý, kdo bude volit některou z těchto eurohujerských stran, by si toto měl uvědomit.

Zabraňme nejhošímu

Redakce Protiproudu se proto obrací na své čtenáře s výzvou, aby formou tzv. „kroužkování“ podpořili konzervativní osobnosti kandidující v nadcházejících volbách na kandidátních listinách volebního bloku Hlavu vzhůru!

Jsme přesvědčeni, že je třeba podpořit subjekt, který jako jediný vyslyšel výzvy bývalého prezidenta Václava Klause k integraci pravice a pokusil se o praktické kroky v tomto směru. Nikoli náhodou proto Václav Klaus oznámil, že Hlavu vzhůru má jeho hlas. Tím spíše pak chceme podpořit osobnosti, které jsou svými postoji a dosavadním životem zárukou, že udělení preferenčních hlasů právě těmto kandidátům,  bude v souladu se svědomím drtivé většiny našich čtenářů.

Volme hodnoty, které vyznáváme, volme a „kroužkujme“ osobnosti kterým můžeme věřit! Zde je naše doporučení:

 

Hlavní město Praha

Mgr. Bohumil Zoufalík  - starosta Praha 10

Kryštof Kindler – technik

RNDr. Jindřiška Fikarová – překladatelka,

Lic. Daniel Solis – politolog

                                                                           

Středočeský kraj

Ing. Jana Bobošíková - manažerka

Ivo Švajner  - speciální pedagog

Miroslav Svoboda – živnostník

František Červenka – publicista

 

Jihočeský kraj

Michal Doktor - ekonom

Pavel Hroch - starosta

 

Plzeňský kraj

PaedDr. Jiří Baumruk - sportovní manažer a komentátor

Ing. Mgr. Petr Štilip - advokátní koncipient

 

Karlovarský kraj

Ing. Miloš Patera - živnostník

Jiří Jirgl - zastupitel obce

 

Ústecký kraj

Ing. Robert Kysela - Ekonom, výkonný ředitel HC Litvínov

Petr Žák - živnostník 

 

Liberecký Kraj

Jiří Jirman - jednatel obchodní společnosti

Mgr. Bc. Jan Kopal - historik, novinář

 

Královéhradecký kraj

Ing. Miroslav Jeník - poradce ministra práce a sociálních věcí

PhDr. Aleš Valenta, PhD. – archivář

František Špulák – vedoucí marketingu a zahraničního obchodu

 

Pardubický kraj

Ing. Ondřej Hlaváč - zastupitel města Pardubice

Ing. Pavel Křivka, MSc. - překladatel

RNDr. Tomáš Kaláb – živnostník 

                                                                                               

Vysočina

Ing. Vladislav Nechvátal – ekonom

RNDr. Mgr. Antonín Malach – úředník

 

Jihomoravský kraj

Mgr. Jana Volfová – místopředsedkyně SBB

JUDr. Richard Novák – advokát

 

Olomoucký kraj

Jiří Novák - výrobce české kojenecké vody

Mgr. René Novotný - trojnásobný mistr světa v krasobruslení, trenér mládeže

 

Moravskoslezský kraj

Ing. Arch. Liana Janáčková - starostka

Radek Velička – ředitel neziskové organizace

David Hibsch – grafik

 

Zlínský kraj

Mgr. Tomáš Úlehla - bývalý primátor města Zlína

JUDr. Ing. Karel Nedbálek PhD. - předseda zemědělského družstva

PP




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky